Matproblem

Jag hatar sådana här tillfällen. jag sitter och väntar på j och funderar ut en jätte mumsig rätt som vi ska käka, sen när han ringer så ska han inte alls äta här. Och jag har ingentig att äta...vilket resulterar i att jag inte äter. det blir han ju jätte glad över när han kommer, han kommer skälla som fan. Så hjälp mig vad fan ska jag äta?!

Det jag planerat var att vi skulle göra en wok med en massa tjaffs i och så, men då skulle vi behövt handlat så det där skite4 jag i nu, han kommer ju säkert inte ens ta med filmerna jag sa att jag ville se (sa det i torsdags så det har jag ALDRIG sagt, för han är så jäkla glömsk att han inte ens kommer ihåg vad han åt igår ( visst det kommer han ihåg men ingenting annat) ) Nu ska jag sura en stund och prata lite mer med Sis.


Diggar lite musik

Sitter här och lyssnar på kobojsarna - Studentsången, en variant där de blandat studentsången men Fy fan vad vi är bra sången. Sis håller på och gör ett bildspel med en massa msuik från min student och bad mig ge henne lite låtar. Sen fick det bli ett vivaldi styke till bildena från balen och en marsch till karnevalen.. undra om hon ska ha nå mer.

Har suttit och hållit på med kort idag, jag hade inte varit smart att namngivit dem när jag la in dem så¨jag hade en hel del att namnge och sen när jag ska bränna dem märker jag att jag skrivit dutmet på fel sätt. Så jag fick sätta mig och ändra på varenda jäkla bild nästan, kan ju påpeka att skivan inte räkte till alla bilder så den innehåller 482 bilder och så är det väl en ca 250 bilder kvar så dte tog ett tag! men nu är dte gjort! Sen så la jag in de andra plus mammas och pappas på en Cd-RW så vi har dem på skiva ifall datorn bestämmer sig för att vara dum och gå och krascha.

Nu ska jag sätta mig och göra omslag till skivorna. här har ni en:

kort gfd



Rachels Mössa

Bilden ?http://johannarodell.blogg.se/images/092106_20rachel_20bilson_1159471396_1159985898_1160210978.jpg? kan inte visas, då den innehåller fel.Den här mössan vill jag ha!  Tycker den är så snygg..

En liten konversation eller två



Konversation 1. Syrran och jag om mamma

Jag: Hon är och lyssnar på nå counrty nere på stan.
Sitter väl där och vippar med foten och diggar med huvudet
Sis: Hon får inte vara ute och springa så här sen på en fredag kväll
Jag: nej jag får skälla på henne när hon kommer hem.

Konversation 2. Vi har olika åsikter om gröt.

Sis: Sen åt jag gröt till frukost
Jag: usch! grönt till frukost! fattar inte hur ni får i er det, jag får knappt i mig en risifrutti.
Sis: ja det är ju ingen jävla havregrynsgröt som du åt jämt och ständigt i allafall
Jag: ska det vara gröt ska det vara havregryynsgröt! sådeså
Sis: nej grahamsgröt

Thailand

Thailand

Gjorde ett för Thailand också

kanske blir ett för Brasilien också, då med egentagna bilder. Hade ingen digitalkamera i Thailand

Snart kommer J så nu måste jag klä på mig! Tjingeling!

ojsan hoppsan

Haha vilken fult uttryck!

Undra om J skulle komma 16.30 eller om han skulle klippa gräset 16.30... om det är det s nej nu skriver han att han inte kommer förns efter klockan sex..suck långt tills dess ju, men han skulle skynda sig =) och jag kan gå i pyjamas ett tag till. Sitter nu och dividerar om att jag vill till Thailand igen,  han tycker att jag ska vilja åka någon annanstans eftersom jag redan varit där..-suck- Han har inte ens varit där så han vet ju inte hur bra det är.
Så när jag väl dragit med honom dit så får jag väl åka själv gångerna efter det.


Måste göra en ändring i mina dröm resemål. Hellre Italien än Vietnam.

Drömmer mig bort

Italien


Krya på dig kort

blommor





Lekte lite i photoshop och gjorde ett krya på dig kort..
Serien i större bild

serie


Drömresor 6 st

Detta är fem av mina önskeresemål:
Bilden ?http://www.destination360.com/north-america/us/hawaii/images/hawaii-dinner-cruise.jpg? kan inte visas, då den innehåller fel.

Hawaii
Bilden ?http://www.physto.se/~narit/Thailand/PhiPhi_Island_south_thailand.jpg? kan inte visas, då den innehåller fel.
Thailand
Bilden ?http://bilder.fritidsresor.se/travel/images/entry/31SGNPHU90159924.jpg? kan inte visas, då den innehåller fel.
Vietnam
Bilden ?http://bilder.fritidsresor.se/travel/images/entry/16HRGCAI902020X.jpg? kan inte visas, då den innehåller fel.
Egypten
http://www.bildvisning.com/images/halvorsen_torleif_kroatien.jpg
Kroatien
Bilden ?http://www.resfeber.se/resfeber/global/picture_archive/150_150/410071-150_150-SPO-5.jpg? kan inte visas, då den innehåller fel.
Schweiz

De står inte i nån topp ordning. Thailand är nämligen först, längtar tillbaka dit och vill så gärna vara där med J och visa honom hur fint det är! Så när jag har pluggat klart då sk ajag samla pengar så vi kan åka dit när han har plugat klart.

Jag och han

Så här vill J ha dem: Bilden ?http://www.tasteline.com/document/files/delicatoboll.jpg? kan inte visas, då den innehåller fel. Så här vill jag ha dem: Bilden ?http://www.rojos.se/upl/images/688.jpg? kan inte visas, då den innehåller fel.
Han vill ha dem med vatten                                             Jag vill ha dem med kaffe och vatten.

Bilden ?http://metline.com/store/prods/im_golf_star.jpg? kan inte visas, då den innehåller fel.En liten egen notis...mitt favorit godis jag gör själv är snickers, och den satsen käkar jag upp på 1 ½ dag, alltså käkar jag upp 1 burk jordnötssmör på 1½ dag..hmmBilden ?http://metline.com/store/prods/im_golf_star.jpg? kan inte visas, då den innehåller fel.


http://blog.joins.com/usr/t/o/tony4328/24/CalvinKleinJeans-SS04-04-phStevenKlein-NataliaVodianova.jpg

Imorgon kommer min älskling =O)


Usch!

Nepp, skitungen till sötnos kommer inte så då får jag ha tråkigt, sen så är hans syster sjuk så vi kanske inte ska till liseberg på söndag. Och nu vet jag inte vad jag ska hitta på, bänka mig framför TV:n och inte bry mig om något...mitt humör sänktes till botten!'

Nu ska jag få hit min syster nåndag så vi kan kolla på morden i midsummer och äta popcorn

Träningsvärk..så skönt!

Har sådan här lagom träningsvärk nu =) dock kanske den blir värre framåt kvällen och imorgon, då blir det inte lika kul...

Nu kommer syrran och sk aha pengar av mig, för linnet som jag tjatat om, dock måste jag påpeka att en X-s i detta linnet är mer som en S..lite synd, men jag är snygg ändå! ;o)

Nope nu blir det vindruvor medan jag väntar på Sis.

Frukt

Jävla moln!

Jag vill ha sol sol sol så jag kan sola och bli brun, har varit skit väder ett bra tag, visst det var 25 grader varmt en dag och gissa vad dumma jag gör då, jo jag bakar, innomhus givetvis..suck.. tror inte det går så bra att baka utomhus men jag skulle inte ha nåot emot att testa =)

Ska sätta mig och blänga på molnen tills de försvinner!

Bilden ?http://www.eglobe1.com/word/wp-content/cloud-art41.JPG? kan inte visas, då den innehåller fel.


Headers

Sitter och leker lite i Photoshop och gör lite olika headers, får se om jag byter.. Jordgubbar är i och för sig jag eftersom jag är tokig i dem =) Men lite hångel på stranden det tackar jag inte heller nej till (en bild på en header jag gjort)
fcdfh


Skulle vara mysigt att vara i J´s famn nu, men han kanske kommer imorgon vem vet? Måste baka lunchmuffins nån dag här innan söndag så älsklingen får lunch när vi är i Göteborg.

Jag skulle vilja ha en pajform som är formad som ett hjärta. Funderar på att göra jordgubbs och rabarberpajen till grillkvällen J och jag ska ha med hans familj.

Busig och lycklig

Är på ett sånt här bra humör nu då jag är busig och jätte lycklig.
Har pratat lite med största syrran och så kom jag på att jag vill göra en av efterreätterna när hon kommer hem nästa vecka! Tror det blir den med grillade jordgubbar och marsmallows på spett med vitchoklad. Passar på att göra sånt när inte J är med då han inte tål laktos. Då jag är osäker på om blockchoklad innehåller laktos. Någon som vet med säkerhet? Pussycatdolls ikväll, men jag blir inte så populär om jag ska ta upp TV:n 2 timmar i sträck igen (Tittade nyss på Top Chef och Beyond the break) Det går alldeles för många bra serier på onsdagar, kan de inte lägga över nån tikk torsdagar klockan 20.00 vore mycket bättre.

Bilden ?http://img.aftonbladet.se/matovin/0607/06/jordgubbe2.jpg? kan inte visas, då den innehåller fel.

Kött och ris

Sitter här och gör en middag, men jag vet inte riktigt vad jag ska använda för kött. Något tips? Ska serveras med ris och sås. På tal om sås, är det någon som har nått recept på en god sås som passar till kyckling?

Här har ni mitt nya linne =) Dock blev bilden åt fel håll...men det orkar jag inte ändra nu, gör det kanske sen.





En liten önskan

Den här väskan vill jag ha!

väska




 Jaghar en hel del jag vill baka, och alla innehåller jordgubbar =)

* Jordgubbs och marsmallowspett med vit choklad
* Jordgubbstrifle med sockerkaka och pistagenötter
*Kladdiga jordgubbsmuffins med choklad
* Jordgubbs- och rabarberpaj med mandel
* Exotiskt fruktpaket med vit choklad



Stångas lite med kissen

Sitter här och lekstångas med kissen min.

inte det vackraste vädret idag, vilket betyder att jag kan ta mig i kragen och städa! Sen skullejag rensa jordgubbslandet också, men det får bli nummer 2, eftersom det kan ju börja regna. Annars så vore jag ju smart om jag tog dte innan och sen tog rummet när det börjar att regna... det tåls att funderas på=)

Syrran hittade mitt linne i min storlek i min färg! Så jag är nu överlycklig, hon kommer förbi med det efter jobbet! plus att det var mycket bliigare än vad jag trodde. Kan visa en bild sen, om ni vill..
Det verkar inte som att hon köpte något halterneck linne till sig själv, vilket är tur, men hon köpte något annat linne men det gör ju inget.

Moln



Ny färg

Så där ja nu har jag ändrat färgen i rubriken så att det syns vad som står!

Sitter här och väntar på att J ska ringa, telepatin fungerar inte och hans hörrsel fungerar tydligen inte heller, ringde ganska många signaler till mobilen... Oj nu ringer han =)

http://www.lund.se/upload/Nyheter/Bilder/telefon.jpg



Förändringar

Som ni ser så håller jag på och renoverar bloggen, vad tycks?
Tackar E för alla tips och hänvisningar, så jag inte shabblar bort allting!
En solros till dig

Bilden ?http://www.kennel-trollskogen.com/kuvat/solros.jpg? kan inte visas, då den innehåller fel.

Ska byta färg på rubrikerna så man ser de tydligare. Nu ska jag återgå till att spela spel

God morgon

Bilden ?http://www.nts-spik.se/images/nyheter/solros.jpg? kan inte visas, då den innehåller fel.
morr´n morr´n

Har +precis käkat frukost, ska ni slappa lite här innan jag sätter igång och bakar, det blir idag butterkaka och rabarberglass, gjorde aldrig den igår. Sen ska jag skicka iväg ett sms till Sis att ho ninte behöver shoppa linnet, att jaggör det själv någon gång. Hoppas det bara inte är ett linne som försvinner, nej nu blev jag tveksam igen. Får fråga J om råd, dock är han nog och tränar nu.  och japp, jag är en människa med den största beslutsångest man kan ha!


Jag har gjort nå dumt!

Som jag sa så fanns inte dte fina bruna linnet i min strl. så jag råkade fråga syrran om hon skulle till köpcentret där det finns ett annat JC, det skulle jag inte gjort då hon kanske börjar kolla efter andra linnen, jag som precis köpte 3 st linnen till henne i födelsedags present! Dumt dumt dumt!
Får skicka ett sms till henne och säga att hon inte behöver, att jag och j ska in snart...och så får jag övertala J att följa med mig dit! snart! helst i veckan. men dte är ju så onödigt eftersom hon ändå ska dit -åh vad putt jag blir-

http://www.yesnet.yk.ca/schools/jackhulland/projects/butterflies/lifecycle/colouring/butterfly.gif

Glass

Jag tänkte nu göra lite glass, men jag gör dte klockan 22 istället, tar nog och käkar lite glass och tittar på 24 med mamma!

Typiskt

Är inne på JC och köper linnet som jag ska och så hittar jag världens snyggaste linne i brunt, men tror ni det fanns i min storlek? Nej nej nej, inte heller shortsen fanns i min storlek, jag blir så trött!

Så nu ska jag jaga det bruna linnet också =)

Nu ska jag få hjälp med en grej på bloggen, om jag blir nöjd får ni se resultetet sen =)

Tjuingeling!

Nyduschad och hungrig

Har precis duschat tänkte vänta tills älsklingen kom men han har tränat och är hungrig som en varg så nu ska laga lite mat, älsklingen kommer om 25 min och jag tänkte försöka ha maten klar då, men kycklingen är fortfarande djupfryst, men som tur är så har vi en micro!

http://members.fortunecity.com/agreeve/comicscol/SPAGETTI.gif

Resedrömmar

Hit vill jag åka!

http://www.supertravelnet.com/map/1/280_9011_5.jpg

Längtar så

Nu har jag inte träffat min älskling på jätte länge! Han har jobbat natt den här veckan och då blir det inte att vi syns så mycket, så just nu längtar jag så efter honom! Åker dit direkt efter frukost!

Frågetips?

Sitter här och lär min mamma hur man skriver siffror på mobilen, hon är bra söt hon. Men nu kan hon även detta så nu kan hon allt =)

Fick en present av henne idag, chokladklubba som man sätter ner i en kopp med varm choklad och rör tills den smälter.

Har nyss mumsat jordgubbar, jag kan inte få nog, ska äta det imorgon givetvis och så på lördag med =)

Till grillkvällen vi ska ha om några veckor har jag kommit fram till att detta ska ingå i våran 5-kamp:

säckhoppning
boule
plockepin
frågesport
kasta ring

Nu gäller det bara att komma på frågor, har kommit fram till att det är jätyte svårt att komma på frågor om personer. min svåraste fråga är nog vilken min favorit mat är (eftersom J´s familj bara tror att jag äter makaroner =) )
Skulle vilja be om tips, men det är ju inte så enkelt när man inte känner personerna. men om ni har gjort en frågesport om några vänner, vad har ni använt för frågor då?

http://www.town.midland.on.ca/media/thumbs/question.jpg_1399_thumb346x507.jpg



Våga eller inte?




Jag vill öpnna fönstret men vågar inte ifall getingarna får nys på mig

Kul kul Kalle kuling

Finns Kalle Kuling påsarna kvar, eller om det var tablettaskar?

http://www.jimgahnfelt.se/bilder/Blomsterkrans.jpg

På fredag är det midsommarafton, ska nog göra mig en blomsterkrans att ha i håretg, om jag hittar några blommor med det borde finnas ute hos J.

Jag velar fortfarander om tavlorna, ville måla en och sen skriva dit en snutt ur en text, men nu funderar jag på omm jag ska köpa små och bara skriva någon rad; som till min Prinsessa tänkte jag skriva: Som en liten sol skiner du för mig.
Frågan är vad jag ska klura ut och skriva till de andra två. får sätta mig och läsa lite fina sångtexter.

Å andra sidan så är dte ju finare med en snutt text ur en dikt eller sång, men nej jag tror jag kör på den andra idén blir billigare...då kanske jag har råd att köpa ny färg!



Tips till Grillkväll vid vattnet

Jag och J ska tillsammans med hans familj ha en grillkväll. Vi tänkte spela Boule, kanske Kubb. någon som har någon mer rolig aktivitet man kan göra?

Sen funderade jag även på att göra någon lite frågesport, en eller två frågor om varje person. Men längre än så har jag inte kommit på den idén har ingen idé om vad man ska ha för frågor. gärna tips  där med!


Tack mamma

Mamma hade köpt jordgubbar som fick bli efterrätt -mumsigt värre-

åter igen vill jag ha pengar i överflöd. Har en massa sprudlande idéer om tavlor jag vill måla och göra. Visst jag kan göra till mig själv, då blir det inte så dyrt, men jag får ju en masssa idéer till mina syskonbarn. idén var från början bara till en av dem, men jag kan inte vara så orättvis så då måste ju alla tre barnen i den familjen få.

Sen är jag ju inte ens säker på att det blir bra, då känns det mycket dumt att lägga pengar på det. Samt att jag vill köpa ny färg också. Om jag inte skulle åka någonstans i sommar så visst skulle jag kunna göra det där, men som jag sagt förut så väntar Liseberg och kolmården!

Nu ska jag borsta tänder och sätta på min pyjamasen innan det blir mys framför Bones.

http://www.blueride.se/images/paint_splatts_stickers.jpg

Ett barn

Ett barn

Ett barn som kritiseras

lär sig att fördöma.

Ett barn som får stryk


lär sig att slåss.

Ett barn som hånas


lär sig blyghet.

Ett barn som utsätts för ironi


får dåligt samvete.

Men ett barn som får uppmuntran


lär sig förtroende.

Ett barn som möts av tolerans


lär sig tålamod.

Ett barn som får uppleva rent spel


lär sig rättvisa.

Ett barn som får känna vänskap


lär sig vänlighet.

Ett barn som får känna trygghet


lär sig tilltro.

Ett barn som blir omtyckt och kramat


lär sig att känna kärlek i världen.


Så seg

blev hel seg helt plötsligt, kepigt.

Aja väder höll upp iallafall så ja pallrade mig ner och tog ut pengar så jag kan betal frisören nu ;o) Ska dit om cirkus en timme, dock vågar jag inte ändra något med mitt hår, -Fegis- så det blir en vanlig toppning. Får se (har sagt så varje gång nu) hur det blir nästa gång. Just nu är jag helt super nöjd med håret så därför får det vara kvar + att jag har glömt att fundera på saken och jag behöver mer än en vecka på mig att bestämma så nix pix! 2 - 3 cm var det här!

Det blev inte som jag ville. mormor ville ha med mig till sjukhuset, visst sa jag, men det var visst så att jag skulle köra också, hjälp =P Jag tänkte att min mor kan följa med så kan jag få uträtta mina grejer p åstan, vi kan muta mormor med en fika, (tjena hejsan att dte går igenom, fan heller, jäkla envisa tant!) och så ville syrran ha barnvakt (Just nu åker den hemska tanken, varför ringde inte hon först genom mitt huvud) men om mor min följer med kan ju sötisen också följa med och mormor gillar ju henne mye mye. Håll tummarna för att den här planen går igenom, att  övertala min mor att följa med och sen muta mormor.

FAN det öser ju ner nu! fram med stora paraplyet! Nu vill nog Zingo in, ska släppa in honom.

Det är svampmacka ikväll - MUMS- Bilden ?http://www.ostframjandet.se/media/recept/ostbok_mackan4.jpg? kan inte visas, då den innehåller fel.

Jävla väder

Tycker att himlen kan bestämma sig för om det ska regna eller inte, jag vill ner på stan och ta ut pengar men jag tänker inte gå om det regnar, vilket det inte gäör nu, men det gör det väl när jag är utanför dörren som för en 5 min sen.

Så antagligen stannar jag inne här och väntar på att J ska ringa mig, och använder min presentpeng  eller så trotsar jag himlen och går ut....


Bilden ?http://gobbe.blogg.se/images/moln_gunsan_03_1154255047.jpg? kan inte visas, då den innehåller fel.

Kärleken är stark

Kärleken från min älskling gör mig till en bättre människa.

Kärleken gör en stark

den får en att våga

Kärleken hjälper

Bilden ?http://www.webweaver.nu/clipart/img/holidays/valentines/val151.gif? kan inte visas, då den innehåller fel.


Snäckglass

Låter det inte mumsigt?!
Hittade en sida för ett glassställe i Eskilstuna som säljer glassar som ser gudomligt goda ut!
Ni kan själva läskas på den här sidan:
Slagsta Glass Och här får ni ett smakprov på glassen
Bilden ?http://www.slagstaglass.com/filmisar/Snackor300/Gottobl.jpg? kan inte visas, då den innehåller fel.
 
keira knightley, 17Vackra människa!

Kladdkaka med sötmandel och banan

Igår bakade älsklingen en kladdkaka med sötmandel på, mums, min favorit. Och idag avnjöts den med några skivor varm banan och några skivor kall banan. Mums

Jag har två tre nya projekt i sommar. Jag ska göra en jävla massa glass!
Och allting i två varianter, en på vanlig grädde och en på laktosfri grädde.
Ska göra rabarbersglass och så tänkte jag testa på att göra krusbärsglass. Sen så ska jag göra ett gäng butterkakor, ett måste på sommaren. Dock är det otroligt tråkigt att baka dem på sommaren om det är värmt.

Nu ska jag leta runt lite efter en bok om glass för att se om nån har något att säga till om krusbärsglass.

http://www.odla.nu/artiklar/images/bilder/rabarber-2.jpg



Till min TV-lycka!

Två serier som jag följer börjar till min TV- lycka nästa vecka.

Först och främst börjar det rogivande och underhållande programmet Gilmore Girls på tisdag!
http://img.osobnosti.cz/foto/66/77/66773-5d401.jpg

Sen på Torsdag börjar Las Vegas, äntligen något att titta på på torsdagar. (mycket på där ;o) )


http://accel18.mettre-put-idata.over-blog.com/0/11/32/62/decembre-2/vanessa-marcil-sexy.jpg

Regnig mysdag

Idag har det varit en härlig regnig mysdag, så jag och älsklingen har bara myst. Dock så drog han ut mig på en löparrundan som varade i hela 17 minuter innan jag fick så ont i knät att jag inte kunde springa, så vi fick gå resten.
Jävla skit knä!

Igår var vi hemma hos honom och käkade grillat och spelade kubb, givetvis förlorade vi eftersom jag oh J inte var i samma lag. Förklarade ju för honom att det är bäst när vi är i samma lag, med min intligens och hans skicklighet.
Sen började ju E och H att tjaffsa om regler så mot sista halvan av andra omgången var inte stämmningen på topp, och efter det så cyklade vi hem till mig. Tittade på en film (Taxi 4) innan vi gick och lade oss.

Jag och J bestämmade att det ska vara helg 5 dagar i veckan istället för 2, det blir mycket roligare på det sättet =)

Bilden ?http://www.glamurno.com/uploads/posts/thumbs/1178723237_www_glamurno_com_6.jpg? kan inte visas, då den innehåller fel.

Vore guldiga naglar något att testa?

Sol och cykling

Ännu en solig dag, vi ska cykla hem till J vid 12, han ställde ett krav att jag skulle vara klar och åka då, påstår att jag är så seg att klä på mig så jag måste börja en timme innan. Jag kan ju inte hjälpa att jag inte vet vad jag ska ha på mig, funderar på en klänning och så stoppar jag ner ett par shorts och ett linne. Sen får bikinin följa med ifall det blir så varmt att vi ska bada!

Jag ska gå igenom svärmors bokhylla och leta efter fynd som jag kan förgylla min sommar med!

Vilken morgon!

Väcks helt plötsligt av pappa som säger att jag ska upp och lägga mig i hans säng för rörmockaren kommer. Va fan, blev skit grinig och gick upp med sovmasken på och la mig i deras säng medans jag muttrade och pekade på fönstert där solen lös igenom som tusan! Muttrar sen lite svär ord om att de väcker mig, men jag lyckades somna om och sov till 11.15 dock tog dte ett litet tag att somna om då man hör värsta borrandet där nere och lite hammerslag.

Snacka om att man var kissnödig när man vaknade och inte kunde man gå på toa, han hade stängt av vattnet, så det var tur att jag vaknade så sent annars hade jag nog inte vetat vart jag tagit vägen. fick inte med mig nå byxor upp så jag gick runt i en t-shirt som inte är så lång och i mammas alldeles förstora byxor och väntade på att det skulle bli luch så han skulle sätta på vattnet! Då var min lycka gjord!

Bilden ?http://www.grinningplanet.com/2005/05-10/plumber.gif? kan inte visas, då den innehåller fel.

Längtan

Sitter här och längtar efter min älskling.

Sen har jag kommit fram till att jag älskar sommaen, (inget ont om vintern älskar dem med, men det hör inte till saken). Sommaren för med sig så mycket positivt, solen gör ju att man blir på bättre humör (förutom på mornara, då jag vill ha kolsvart så kikar den in och stör mig) sen när man blir brun så känner man sig så fin och jag har nu blivit helt super nöjd med mig själv och jag älskar varje del av min kropp, (okej där ljög jag lite, jag älskar alla delar av min kropp utom två) men poängen är ju att jag i stort tycker om min yttre skepnad. Får hoppas att det håller i sig, men man vet ju aldrig.

Bilden ?http://www.weeklygripe.co.uk/AImg/kissing.jpg? kan inte visas, då den innehåller fel.

Tjejdag på 2

Jag och E har haft en tjejdag ihop. Och för första gången har jag fått känna på hur det är att vara storasyster. Inte på ett speciellt negativ sätt, utan mer som en som lillasyster gillar otroligt mycket. Min systerdotter satt med mig och E nästan hela tiden, vi satt och tittade på musikvideos och snackade om hur snyggt hon dansade och så medans lilla A satt och tittade och sjöng med. Så söt, dock kändes det inte som att man kunde snacka om vad man ville, som kanske inte är så lämpligt för hennew små öron att höra. Aja jag tyckte att lill tjejen var otroligt söt idag!

Sen har vi disskuterart killar, vi ska göra en heting lista och en romantiska ögonblickslista, ska nog fråga om jag och J får vara med på den, jag ville ju ha med J på heting listan, men dte gick hon inte med på ;o) kan ju bero på att det är hennes bror -skratt- På min dörr har jag ett kollage gjorde på a4:a sidor och det fattas en ruta, ska nog sätta en bild på J där med texten som min heting eller något liknande.

Längtar till helgen, eller kanske redan imorgon om han skulle vara ledig på fredag!

E och jag ska gå på staden och titta på kläder nångång nästa vecka, hon köpte ett par skjorts idag som jag blev lite sugen på, fast i en annan färg. Skit snygga!

http://coldfish.blogg.se/images/kyss_1148837251.gif

Jag klarade det!





Jag blev godkänd på hemtentan!





Jordgubbar nu!

vill ha jordgubbar nu!
klickade runt lite på bloggar och så helt plötsligt hamnar jag där nån lagt upp hur många bildern som helst på jordgubbar. Det vattnades i munnen på mig och jag började muttra över att vi inte har några hemma. Hoppas det blir några imorgon! Jag är ju helt frälst i jordgubbar, det är dte bästa som finns, skulle äta det varje dag om det var så!
Bara för att läska mig lite mer så ska jag lägga in en bild på en STOR jordgubbe här nedanför:

http://www.freshfoodcentral.com/images/fruit/strawberry/strawberry-20060407-09.jpg

mums

Karneval imorgon!

Imorgon är det dags för årets karneval, ska bli så kul att se vad de har hittat på i år!

Det är så att varje år så har studenterna en karneval där man klassvis tävlar om ett pris, temat man har ska kunna knytas an till programmet man går till.

Jag gick natur och vi var ett lucia tåg med solgan: " Skolans ljushuvuden tågar vidare med stjänskotten på släp"
Vi relaterade alltså till att vi är smartast på skolan ;o)

Vi vann ett pris också! Känns lite extra bra också eftersom jag var med och kom på ljushuvuden och stjärnskotten. Vi var en hel liten kommite som satt och planerade!

Det var så roligt och hela klassen hade så kul! Både innan under och efter!


Jävla skit!

Jag blir så sur, varför kunde jag inte logga in på nelly lite tidigare så jag hade kunna köpa klänningen, nu finns dne röda ej i min strl och den blåa går inte ens att få upp eftersom severn blev överbelastad. Men den finns nog inte heller i min strl.

imorrn blir det iallafall jäkligt roligt! Först ska jag och E kolla på karnevalen och sen så köper vi glass  och går hem och gör marängsviss utan grädde -MUMS- Sen ska vi sncka skit hela dagen...och kanske rensa min garderob..

Bilden ?http://www.tasteline.com/document/files/th_marangsvisslightomaten_222.jpg? kan inte visas, då den innehåller fel.

Städning?

Ingen sol idag, då behöver jag alltså inte åka till E och ligga på bryggan och sola...jag får istället göra något av följande:
Städa mitt rum
Städa min garderob
Städa undan mina böcker som ligger överallt

http://www.cardboardcutout.net/sites/1/images/prod29/primary/medium/000418a.jpg

Måste säga att garderobenlåter mest lockande, kanske ska lura hit E, hon verkade pigg på att vara med när jag städar den =) Skickar nog ett sms till henne nu.  Annars så är städningen av rummet det som borde göras...men dte kan vänta någon dag till... kan dra en sväng med damsugaren och så tar jag resten sen.

Jag har fortfarande inte kommit på några mer sommar projekt .

Sommarprojekt 2007:
Måla en tavla
Fixa in alla studentfoton i album


Tjingeling

Idiotiska flyfän!

Jag hade på mig bikinin, tagit med alla telefoner ut och så min bok så hade jag planeraty att jag skulle sitta i solen och läsa, men då kommer dessa fluyfän och stör mig, flyger runt öronen på mig, men droppen var nog när de flög på min mun (tur att den var stängd!)

E hade tydligen sagt till J att vi skulle sola idag, men jag har ingen bil och ingen lust att cykla dit och hon svarar inte på smset så jag kan inte be henne komma hit, dte är synd för dte vore trevligt med sällskap.

Bilden ?http://eu2.inmagine.com/img/imagesource/is731/is731085.jpg? kan inte visas, då den innehåller fel.

Solsting



Skrev tidigare ett inlägg där jag förklarade att min älskling är toig som vill ha mig  ut att springa när dte är 30 grader varmt. Men jag hann aldrig publicera det för nrä jag gjorde det så fick datorn solsting och allt bara försvann. Så han har fått vila resten av dagen. men J fick iallafall med mig ut och springa gick bra,. jag hade dock ett krav att vi skulle springa runt sjön utan några avikelser hot och dit. Det gick igenom =) Och dte gick  faktiskt bra, förutom att jag lyckades sätta vattnet i halsen. Fast det var ju inte värre än förra veckan då jag fick en kallsup av att dricka vatten ur en flaska! -schh säg inte det till någon-  Sen fick jag även ont i knät så jag var tvungen att stanna för det känndes som jag blev bedövad och det gick inte att springa mer. Men det tog jag igen sen för jag spurtade hela gatan upp sen.
http://www.kenosharunningclub.org/_borders/Running_logo2.jpg

Sen så kom T och gav mig 500 kr för att hon hade fått lova min cykel till att träna på och cykla tjejvättern igår. Hon och mamma cyklade så jag var i motala igår och hejade på dem! De var så duktiga, cykla 9 mil i 31 graders värme, ujuj säger jag bara! Tack tack för pengarna nu känner jag mig rik! =)

nu ska jag kolla på Beck advokaten, J och Jag kollade på den igår men mamma var för trött för att kolla då så hon och pappa kollar idag. Gunnvalds kommentarer är så jäkla bra!

Tror jag ska ta en piggelin, det är så varmt!

Tjingeling! http://majalinn.elmberg.net/files/images/piggelin.gif



Jordgubbar och Bio

Nu har mamma och jag varit och handlat det blidde la lite jordgubbar -mums- så det ska vi smaksa på om en stund när pappa kommer hem.
Bilden ?http://www.fruktleveransen.se/grafik/jordgubbe.jpg? kan inte visas, då den innehåller fel.

Imorgon ska jag och J på bio!
http://www.sf.se/clayton/cycube/data/internal/data/03/18/1178118141065/18050248_105_150.jpgoch http://www.sf.se/clayton/cycube/data/internal/data/03/18/1178118178916/10002703_105_150.jpg

Det ska bli så kul!

Och om kolmården, så insåg jag ju att syskonet kan följa med, var på lite dåligt humör igår bara, jag gillar dem ju allihopa egentligen =) Men jag har kommit fram till att vi får åka i Augusti någon gång, ska kolla upp när alla är lediga igen nästa gång. Det ska bli så kul! Och jag funderar på att baka Pizzamuffins till dem, de är tokiga i pizzabullar så då kanske pizzamuffins vore någonting! Längtar som en tok!

http://www.o-zander.se/afrika/giraff.jpg



Update:
Det blir visst bara en bio, J orkade inte sitta still i 5 timmar...lite synd tycker jag, hade ju sett fram emot att se två filmer på raken, ingenting man direkt så ofta. Men men hellre en bio än en sur och grinig J som inte kan sitta still. Men han hade planerat allting så dt blir jätte mysigt iallafall, åh han är så söt mig älskling, längtar till imorgon. Jag hoppas bara att godisaffären har öppet när vi kommer in så jag kan få en massa godis.. Ännu en positiv sak är ju att det inte försvinner lika mycket pengar på en gång. Aja bio dte blev; som jag fick välja -ler- blev: http://www.sf.se/clayton/cycube/data/internal/data/03/18/1178118178916/10002703_105_150.jpg det roliga var att om J hade fått valt hade han också valt den.

Men han bevisade att han kan mig utan och innan, han sa precis vad jag tänkte, fast jag förnekade det såklart! ;o) Eller en mini del av det han sa var totalt fel, som att han var dum och ändrade sig, för det tänkte jag inte klart inte min älskling är dum bara för det! Men resten var rätt -hihi- Älskar dig sötnos! http://www.prne.se/bilder/heart.jpg



Kolmården




Nu till kolmården, det visade sig att ännu ett syskon till J ville med och pga det så kan vi inte åka när vi tänkt, suck säger jag för det datumet var perfekt! Den enda gången alla kan nu är veckan efter, vilket betyder att min stackars mamma som åker till USA i en vecka får komma hem och vara hemma en halv dag innan hon åker bort igen. Hon landar på måndagen i sthlm och så blir det att på tisdags morgonen åker de och hälsar på några bekanta (de bekanta kunde inte veckan efter). Känner mig taskig, funderar på att säga att det inte går då för jag har ingen bil vi kan låna så får de hitta på en annan lösning. För för fan åka till USA där det är en ganska stor tidsskillnad och så sen inte ens hinna vara hemma i sitt hem och ta det lugt i några dagar, nej usch det vill jag inte utsätta min mamma för, jag älskar henne för mycket för det. Hon ska ju kunna njuta av vistelsen hos sina vänner utan att vara jätte trött. i hemlighet så önskar jag att han inte alls vill med så vi kan åka veckan innan.

Bilden ?http://www.donnabellas.com/image2/family/mommy-girl-blond.jpg? kan inte visas, då den innehåller fel.

Sockerkaksbak i värmen

Funderar på att baka sockerkakan eller om jag ska lägga mig i solen lite... hmm det blir nog solen, kan ju sola ryggen lite till, det har tagit på framsidan så den ska absolut inte solas mer, då börjar det snart göra ont.

Bilden ?http://www.edu.linkoping.se/vist/Pensionerade%20sidor/F-3/images/sockerkaka.gif? kan inte visas, då den innehåller fel. Bilden ?http://eu2.inmagine.com/img/designpics/dpic035/dp1775872.jpg? kan inte visas, då den innehåller fel.

säsongsavsluting för Bettan idag, då ska jag bänka mig framför TV:n, men nu ska jag ut i solen en stund till.

Tjingeling!

Björn Rosenström



Kommer till Nora under noradagarna och min älskling jobbar då så vi kan inte gå! -depp-



på fredag ska vi på bio -längtar!- sitter och disskuterar vilken vi ska gå på, men nu käkar han så jag bloggar lite under tiden och lyssnar på rosenström. Bakade kakor idag, det blev ganska några jag var inte så bra påatt filura ut hur mycket smet jag hade och hur stor kakor jag kunde göra..men men det kommer nog inte så många, annar kan jag göra en sats till för de var super enkla! choklad och kokos kakor heter de.

3 äggvitor
2 dl florsocker
[Dessa två vispar lätt]
3 dl kokos
1 msk vaniljsåspulver
½ dl kakao
[rör ihop och häll sedan ner i äggsmeten]
Klicka up på en plåt
Ugn 175 grader, i mitten i 10 min




Kärlek








Nu är Sanna riktigt glad igen






Solbränd

med betonging på bränd, har lite röda axlar så det får bli en t-shirt idag... Men först ska jag sitta här och kolla om äslklingen loggar in så jag kan säga hej.

Idag står det bakning på dagens att göra, ska bara lite till på onsdag då pappa fyller år. FDunderar på om jag ska börja med sockerkakan eller någon av de hårda kakorna.

Jag ska göra en att "pyssla med i sommar lista" hitills finns det bara två saker på den

   Måla en tavla
Sätta in foton sen studenten i album



Nu är jag sur!

jag är sur sur sur, fan hitta på egna idéer på vad ni ska göra i sommar jag och J ska till Kolmården och nu ska vips hela hans syskonskara förlja med, ett litet problem bara: En får inte plats då!

Vem ska försvinna? förmodligen kommer nån komma på den brillianta idén att bara vi syskon åker, ojsan vem får då försvinna? Jo JAG! Skit ner er! Jag kom på idén, jag planerade det först och det är min bil!

http://www.angrybanana.freeservers.com/images/angry_banana.jpg



Update: Är inte sur längre, det räckte inte med att jag fick ur mig det här, utan jag skrev dte även till J, men sen fick jag som vanligt dåligt samvete för att jag skrev som jag skrev när jag VET att han inte tänker så. Så nu sitter jag här med en klump i magen och tårar i ögonen, varför kan inte lilla Sanna vara tyst när hon blir upprörd? Skickade ännu ett sms där jag skrev att jag VET att han inte tänker så men att dte känns som att det kan bli så. hyoppas på att han ringer mig när han läst,, just nu käkar han grillat :o)

Rekord

J kom kvart i ett igår, och jag lyckades hålla mig vaken, och jag höll  nmig vaken så länge att vi kunde ligga och prata lite också =)

Idag har jag slagt alla mina rekord, både i hastighet, längd och tid! Guldmedalj till mig!
Bilden ?http://eu2.inmagine.com/img/brandxpictures/x288/bxp135676.jpg? kan inte visas, då den innehåller fel.

sen blev det att ligga och slappa i solen, även en tripp till kiosken med mamma och köpte en mjukglass -mums-
Snart blir det pastasallad mums mums, orkade inte äta någion varmmat idag, är för varmt för det.

Mobilförbud!

är det i mitt rum nu, iallafall om det är dåligt i batteri, vaknade 4 ggr i natt av att J´s telefon sa till att det var dåligt med batteri, han hade den inte bredvid sängen så jag kunde stänga av heller -suck-

Sitter här och väntar på honom, undrar om han kommer, mobilen är ju död så det går ju inte att ringa å fråga..och jag börjar bli ganska trött. Så frågan är ju, hur länge ska jag vänta?

Bilden ?http://www.groovythemes.com/animals/sleepy_kitten-med.jpg? kan inte visas, då den innehåller fel.

Böcker

Dessa böcker ska jag köpa:

      Omslagsbild
                
Omslagsbild    Omslagsbild Omslagsbild

      sen köper mamma dessa:
      
                
    Omslagsbild
      
                
                
      
                
                                
      Omslagsbild                 

Uttråkad

Suck vad tråkigt jag har, ingenting kan muttra upp mig,  förutom J förstås och han är ju inte här än...han kommer säkert inte än på 100 år. Sen så blev jag att tänka på idiotiska komentarer om vissa seker och så blev jag sur.

Konstigt nog är jag inge godissugen..eller jo men inte så att jag måste ha något...kanske räcker med en piggelin sen.

ska köpa böcker, har läst ut de jag har, och böcker är ett måste  sommar och många ska det vara!

http://www.library.appstate.edu/blog/images/books.gif

Grillad Majs och en massa sol

Snart är det käk, ska käka grillad majs mums!
Bilden ?http://www.icakuriren.se/img/recept/bilder/ik3100majsgrill.jpg? kan inte visas, då den innehåller fel.

Tog en cykeltur idag, J sprang fick en ganska ful bränna så, håret var i vägen på ryggen så det ser jätte konstigt ut... Men, jag har fått färg idag iallafall, när J åkte hem så la jag mig i solen och läste Tyskungen av Camilla Läckberg. Gillar ni kriminal temat så läs hennes böcker!

Tror det kom någon nu, ska kolla vem det var. Undrar om det är någotpå TV ikväll, J kommer sen igen ikväll någon gång -mys-


Myskväll

Jag bara älskar den här dagen, jag har inte behövt gjort någonting bara saker jag tycker om, som sett en film, Krypit upp i soffan med en toblerone och läst i min bok. om en halvtimme så blir dte C.S.I och Criminal minds med pappa och mamma och en påse ostbågar och sen strax efter 22 så kommer J.

Som sagt en toppen kväll =)

Aptårta och apballong

Först ska jag visa stör ej skylten jag gjorde till min syster, som de kan hänga på dörren när Skruttan sover.



Och i tisdags så fyllde mina gullungar fyra år och så då gjorde jag en Aptårta tilldem, och även några Apballonger. bilden på ballongen blev inte så bra, kameran krånglade lite där men man ser ju vad det föreställer..








Tårtan blev mer som en nalle när allting kom på, men det var god iallafall och alla gillade den!