körsbärssylt

Jag är fullkomligt tokig i mammas körsbärsylt, jag ta en sked och äta direkt ut burken.
Äter pannkaka en gång i veckan nu =)

Kan inte bestämma mig för om jag ska baka en björnbärspaj eller inte.
Har lite tråkigt, ska kanske linda in några muggar och sånt i papper så de inte går sönder under flytten..

Glaasen

Hon är grym!

Hon gör det grymmaste loppet hon gjort och hon mister medaljplatsen med en ynka hundradel, vilket är otroligt synd men som hon  sa, hon kommer vara supernöjd om några timmar.
Hon är grym!
Självklart är det Susanna Kallur jag pratar om.

http://tompan.blogg.se/images/kallurguld1w_1155328429.jpg


Jag lyckades med grisen

Jag lyckades rita en gris, ska måla den idag!
Men det blir ingen chokladmarängpaj idag =( vi hade inte alla ingredienser..så jagfår väl sukta efter den där pajen några veckor till.

Imorgon fyller älskingen år, hans ena present är försenad så han kommer få den nästa vecka, som tur är får han två paket så jag har nått att ge honom imorgon!

idag ska jag göra:
Måla grisen
Plocka ur skrivbordet
Packa ner lite mer kläder
Gå på prommenad
Hämta bordet och hälsa på en liten kissemiss

Plommon

Ett plommon från vårat plommonträd


Top model 8 idag med

Ja nu visas ju Top Model Mån - Tors, gillar det inte riktigt, tycker om när det bara är en gång i veckan, men men, det är kul att titta på iallfall. Får se om mina favoriter ändrar sig idag, den ena tror jag kan bli för skrikig =) Men man vet ju aldrig, de blir ju så knäppa när de ska visa uppp sig.

Har kommit hem från Frisören, nästa gång kanske jag vågar byta frisyr man vet aldrig... men det blev avtoppat 2 cm så nu är mitt hår rakt och fint igen, känns så mycket bättre nu =) Tänk egenligen vad så lite kan göra..

Sen är det ju Gilmore Girls ikväll också, jag är verkligen en serie fantast, men jag gillar att försvinna in i en annan värld=) Tur bara att älsklingen inte gillara tt titta på TV så mycket, då kan jag titta på mina serier i lugn och ro, annars får jag ringa hem och be dem spela in eftersom vi intehar nån inspelningasbar DVD.

Pappa har även varit och hämtat mitt duntäcke, så nu är det fluffigt igen!

Delfiner

Min favorit bild!

(Är tokig i delfiner, de är det finaste djuret jag vet)


Packar för fullt..?

Hmm nej, men jag borde väl göra det, antar att jag och J är lite lika där fast han tänker ju inte packa ner allt förns dagen efter att vi börjat flytta =P min knäppis.
Jag har iallafall renat ännu en pyjamaslåda, jag har 1½ låda med bara pyjamaser, måste ju ha många plagg när det är ens favoritplagg!
Sen har jag fyllt en resväska med andra kläder. vi var duktiga och gjorde en matlista för den kommande veckan också.
Hoppas pappa får tillbaka pengarna från dustin snart så jag kan beställa mitt tangentbord.
surar lite nu, såg att det jag ska ha inte finns i lager och inte kommer in förns den 12/9...suck!

Imorgon ska jag baka chokladmarängpaj och den är SÅ mumsig!
tänkrte göra den innan jag flyttar så jag inte äter upp hela själv, och jag vill int äta den när J är med eftere som han inte kan äta den.

På tal om gottis, till min lycka så har coop forum godis för 3,90 kr hg så jag och J ska sänga in där innan vi åker och hämtar Mamma, Pappa och hans bror!

Snart dags att fixa till sig för att gå och toppa håret lite!

I detta inlägg blir det lite giraffer
Giraff

Gäspar

Sitter här och gäspar, tittade nyss på klockan och tänke märkte att hon redan var 12 inte kostigt att jag är trött, har suttit med photoshop i en timme visst, kändes som en liten kortis. Imorgon blir det till att gå till pappas jobb och lägga en bild på en gris på OH så jag kan måla av och ge J en snygg gris =) Ska ta och testa att springa på hans födelsedag, se hur knät beter sig. Ska bli skönt, jag minns inte när jag sprang sist, jag vet bara att jag hatar att dra på mig löparskorna och att springa i en timme men jag älskar känslan när jag sprungit och träningevärken som kommer några dagar efter. jag älskar helt enklet träningvärk, om jag inte får någon så känns det hela meingslöst. men jag är ju lite knäpp ja
 ;o)

Kamel

En stilig kamel spatserar


Gris

Det är fullkomligt omöjligt att rita en snygg gris!
Jag ska göra sätta knorr på grisen till min J när han fyller år, jag kör lite på barnkalas tema eftersom han aldrig haft ett barnkalas, så förra året gjorde jag en fiskedam. Vilket var 10 ggr roligare än sätta knorr på grisen kommer bli, men det hade alltid jag på mina kalas i början, och så kom jag inte på nå bättre, tänkte även sätta upp alla presenter i träden, men jag har bara ett paket så det blir inge kul. Får göra det nästa år, eller om jag ska göra en pinjata (hur det nu stavas) då.




lite mera bak

Bakade en kaka till mamma och pappa och deras vänner till i lördags när de åkte ut i skogen för att äta surströmming, den blev väldigt god fick jag höra och så här lev den att se ut, ni får se den när den precis är klar och jag har inte bytt bricka så det är lite smet runt omkring.

Sacher

Idag har jag hunnit med mycket, gjort lite ärenden och så lade vi undan doppresenterna till lilla E
sen så unnade jag och mamma oss en liten bit glass -mums-
Ska sätta mig och skriva upp allt vi ska handla på fredag när vi shoppas loss på ikea jag och J

Gorilla
Gorilla på Kolmården, det här kortet kan jag inte ta åt mig äran av, jag var för kort för att nå över plexiglaset på buren så det är J som tagit detta kort.

Gårdagens kalas

Igår var det en trevlig kväll, började med grillning, fast D hade lite svårt att få fart på grillarna så han fick ta hjälp av E´s pappa och han fick fart på den ena och sen stod de där och viftade med varsin tidning för att få fart på den, det såg ganska kul ut! Sen käkades det och så var E så sugen på pannacottan hon fick av mig, då var vi bara 4 par kvar så hon tog fram så paren fick dela på varsin, och J lät mig äta upp nästan hela själv!
Sen blev det kubb spel, det blev 2-1 till killarna, gick inte så bra för oss, men kul var det!

E och D ska också flytta, fast tyvärr inte i närheten av oss, utam mer 3 mil i från oss, lite tråkigt, men vi får väl ta en buss och hälsa på drm ibland, E skulle ju även titta in till mig när hon är i skolan.

-Surar- jag kommer inte in på msn

Om en vecka så bor jag inte här längre, jag sover inte i mitt rum tryggt med mamma och pappa på våningen över.
Spännande men lite läskigt, jag kommer ju sakna dem och Zingo. usch jag kommer nite kunna gosa med Zingo varje dag, han kommer inte kunna ligga och sova på min mage medans jag tittar på tv...
Men jag får ju bo med älsklingen =)

Elefant

En elefant från Kolmården

Kolmården och present

Kolmårdeb

Lite bilder från Kolmården Savanndjur blandat med bonddjur
Kommer att lägga in de finare bilderna allt eftersom, blir för många att lägga in i ett inlägg.

Här är presenten som E ska få idag
PresentPanna
Glaasen



Jag är sur

Jag är sur, sur sur sur, jävligt sur! Men anledningen till att jag blev sur är jag inte sur över, det är uppklarat, men han sådde ett litet frö av surhet i mig, vilket inte är bra för om det inte försvinner så kanske jag blir dum, och när jag är dum då är jag dum, dte bara flyger ur bitska och elaka kommentarar och jag bryr mig inte om vem som hör det.

Men va fan man kan ju inte sitta här och vara sur över ingenting! Men jag är ju inte långsint så det kommer nog försvuinna snart.

Kvällen ser ut som förljande, jag måste åka och hämta J sen ska vi åka på fest sen måste jag skjuta hem J, för han ska hämta sin bror mitt i natten någon gång. Sen så ska jag åka hem själv, skit kul (undrar om det är det här jag är sur över..) Mendte tycker jag inte att jag ska vara så dte tänker jag inte vara, men jag säger bara en sak, börjar J titta på klockan och säga att vi kanske ska åka hem för H kanske vill hem snart så ska han fan i mig fara dit peppar växer! För det här har han vetat om, så han kunde sagt nej till H. Han var ju iaflafall duktig och sa det till H sen att vi skulle bort och H sa att vi inte skulle stressa iväg. Sannas bil Sanna bestämmer när den åker...

Detta var ett bittert inlägg, ska strax fixa bilderna från gårdagen och lite till så ni får snart ett positivt inlägg att läsa..

Jag skulle kunna äta upp glassen jag har i frysen, den är god!

Kolmården, världens bästa dag!

Idag så bar det äntligen iväg till Kolmården, det var bara jag och min älskling! vi hade det så roligt och mysigt hela dagen! Berättar mer imorgon då det även kommer bilder! (Tar med en från idag när vi äter vår mat på vägen hem)

Jag är så lycklig, älskling!

image137

Bakning

Det är en dag som går i bakandets tecken idag, och nu håller jag på med presenten till E, pannacotta i glasen, och det är världens enklaste sak att göra om man inte som jag tänker med lilltån!

Misstag 1:
Jag ska ju göra två färgad, så halva smeten ska jag ha i bjönbär i, men samrta jag häller i nästan alla ingredienser till en hel sats i samma skål, men jag gjorde en hel och så delade jag på den innan jag kokade den.
Misstag 2:
Sanna ska hälla i såsen, hoon tar en slev och häller mitt i glaset men såsen bestämmer sig för att ringga på kanterna, efter TRE glas inser jag att vi har ju en tratt man kan hälla genom!

Just nu håller vi tummarna för att glasen inte spricker i kylskåpet, tyckte att såsen var så pass ljummen att de inte borde göra det...men med min otur idag så spricker de säkert och jag får pinsamt komma med 5 glas isället för 6..

Bjuder på en bild på mammas orkidé
Orkidé


Köpa en kontorsstol?

Kanske ska köpa en stol att ha till skrivbordet idag, men jag tänker ha inställningen att den inte finns, annars kommer jag att bli så sur, och jag tror inte att den finns, är ju hela två dagar sen kamanjenbörjade, och som vanligt så tar de ju bara in några få....

Så det blir en eftermiddag tillsammans med Sis idag =)

Har varit uppe mega tidigt (för mig) J gick upp redan klockan halv nio och snäll som jag är så satt  jag med honom vid frukosten och sen när han åkt så gick jag och la mig igen, enda problemet var att jag inte kunde somna och jag hade blitt hungrig, så jag gick upp gjorrde frukost och satte mig framför TV:n och tittade på mina inspelningar, mysig morgon tycker jag att det blev.

Jag och J gjorde en mikrokladdkaka till Beck igår, det blev mumsig, vi åt den med röda vinbär MUMS!


Kladdkaka

Soligt

usch det är alldeles för varmt att sitta inne, ska nog gå ut igen.
Vi fick aldrig ordning på tangentbordet, men som tur är får jag skicka tillbaka det och få pengarna tillbaka så ska jag köpa ett nytt som ska funka!

Det blev ingen film igår eftersom älsklingen höll på med det där, men ikväll blir det Beck! och jag hoppas på en kaka...=)

Nej nu ska jag ut i solen igen!

nu är han här!

Nu är älskingen äntligen här, och så sitter jagg här, haha men han håller på och fixar med mitt tangentbord som tydligen inte vill fungera till min dator...så jag tänkte att när han ändå inte är kontaktbar kunde jag läsa lite bloggar och skriva lite själv!

Jag och J äter nästan alltid pastasallad när vi åker iväg på utflykt, något tips på vad man kan ha i, vi vill variera oss lite, jag funderar på att ha rostbiff och kyckling, men kom gärna med förslag! (Dock inte köttbullar, de innehåller laktos och det tål inte J)

Han har med sig den senaste beckfilmen så den ska vi se på ikväll, hmm känns konstigt att titta på beck utan att mumsa på nå gott, får se om j är gottis sugen =) Ska leva ett sund och fritt från onyttigheter Mån-Tor när jag börjar skolan igen! Lovar mig själv det, annars mår jag pyton.

nu ska jag krypa upp i hans knä och titta vad han gör!

Blad
Blad från Tomatplantan

Idag kommer han!

Inatt jobbade J sitt sista skift så han kommer idag! jippie! och hanska sova här så jag kanske kan soma i tid för engångs skull, brukar göra det när han ligger bredvid mig, det är rogivande. om han ringer innan han kommer ska jag fråga om vi inte kan titta på Shrek idag eller imorgon, om vi inte ska se Oceans 13 imorrn och Shrek idag!
Jag ska duscha och fixa lite ed böcker innan han får komma, men han ligger förhoppningsvis och sover nu.

på fredag är det Kolmården ska bli så kul, jag längtar ihjäl mig! Kommer nog kunna bjuda på många kort där ifrån! Sen på lördagen är det 20 års kalas hos E, ska nog be J ringa D (hennes pojkvän) Om vägbeskrivning, kommer absolut inte ihåg hur man kör dit, och det är ingen mening att jag lyssnar på en väg beskrivning för när viväl åker där så kommer jag sitta som ett fån och undra vart vi ska =)

Blommma

Efterrätt

Gårdagens efterrätt såg ut så här, mumsigt värre säger jag bara.

Efterrätt

Idag har jag och mamma tittat på film, The Queen blev det, tyckte den var rätt bra. Sen kom syrran med svamp till mamma, så då blev dte en pratstund och lie kvalitetstid med L eftersom lillasyster inte var med idag, skönt att få rå om bara L ibland.

om en timme ska jag kolla på What About Brian, det har blivit mitt söndags nöje =) Ska se om pappa vill åka och köpa salta pinnar, tänkte om han ändå skulle ut, det var nå strul på jobbet, skulle gå ner själv om dte inte vore sp att jag går runt i pyjamas och inte orkar byta om...lite lat idag ja =)

Kräftor

Snart är det dags att äta kantarellsoppa och kräftor, och mor min har bestämmt att vi ska sitta ute, så man får väl sitta där och frysa..men sen sitter jag fan inne,
och jag har världens tråkigaste dag, hela dagen har varit tråkig, förutom när J ringde, men det varade ju inte hela dagen och sen kommer kvällen att fortsätta vara lika tråkig, jag dör av tristess,
sätter mig kanske och tittar på The Queen, men det känns inte som att jag är i stämningen för den filmen.
Går det nån bra film på Tv idag tro..?

Helvetet bryter lös!

Om jag säger exakt vad jag tycker och tänker så bryter nog helvetet lös (säger man så, det låter fel, vad säger man?), och snart skjuts jag så nära kanten att jag säger vad jag tänker och så går det illa, jag vet vad som kommer hända om jag säger det så jag vill inte säga det, i vissa fall är det bäst att bita ihop och inte säga något, och det här är garanterat ett sådant fall.

Nu ska jag gå och läsa en bok och försvinna in i en värld där allt slutar bra.


Godis

Pappa ska snart åka och läna travet, funderar på att fråga om han ska köpa med en liten godispåse.

Idag ska jag måla lite mer på tavlorna till E & E och sen så måste jag sätta mig att sortera vilka böcker jag skaha kvar och vilka jag ska lämna tillbaka innan skolan och flytten. Sen så ska jag till biblioteket och låna en hel drös med böcker. Men jag börjar nog med att måla lite och så läsa lite, det andra kan jag ju göra imorgon( inte för att man ska skjuta upp saker men men tråkiga saker kan man ju göra ett undantag för =P )

Visar er resutatet av tavlorna sen när de blir klara!

Jag önskar mig en resa utomlands...

Utsikt hav

Små konversationer

Sådana här småkonversationer förgyller dagen.

J´s Lilla Fryslort - Spanar In Elvis  säger:
du är bäst!
 J´s Lilla Fryslort - Spanar In Elvis  säger:
bara så du vet det
J säger:
tycker om dig

Wee nu kom Zingo in, när jag skulle ropa in honom så upptäcke jag en äcklig stank i luften, sniffar lite till och inser att det stinker surströmming och usch vad jag hatar den lukten, jag och D brukade sitta inne med stäng dörr och klädnypor på näsan medans vi åt vår egna mat, medans våra föräldrar satt ute på altanen och åt den illa lukande fisken.

Delfinfena

En bild från Brasilien, det jag egentligen tar kort på är en delfinfena, till min lycka så har jag fått sett delfiner ute i det fria inte bara på kolmården, är en stor delfin fantast. Ett av mina dröm resemål är till ett s tälle som jag inte kommer ihåg namnet på men där fick en simma tillsammans med delfinerna i havet.
Men eftersom bilden är liten så syns inte delfinfenan så det blir en fin bild på en båt.



En sked nutella

Titter och smaskar på en sked nutella, riktigt gott!

Nu är det bara lördag natt, söndagnatt kvar tills J slutar jobba! Så måndagskvällen ska vi spendera ihop! Har inte sovit med honom på evigheter, han jobbade natt förra helgen också, jippie!

Är på bättre humör nu, tänkte titta på morden i Midsummer med pappa, men det tog sådan tid innan någon blev mördad så jag blev otålig, han ska ropa när dte händer något!

blommor

Online Offline

Snart börjar Elvis jag tänkte ha popcorn och dipp till det, men jag blev på ett annat hurmör och det positiva är ju att jag inte är sugen på någonting nu!
Är på dåligt humör nu så jag skriver nog inget mer, kommer bara bli ett negativt inlägg då, kan lägga in en fin bild istället

Vindruvor

Jag har tyvärr ätit upp alla...

Målarfärg och en massa saker

Jag och mamma pysslar lite inför flytten, jag fick lite badlakan och dukar och så samlade vi ihop det jag skulle ha med mig i ett skåp och det sdom ska stanna kvar hemma i ett annat, det såg ut som ett bomnedslag där innan vi fått ordning på allt.

Sen så håller jag på att målar två tavlor, det är små presenterna till E och E, mina fyra närmaste vänner börjar alla på E kom jag på nu, två heter likdannt så då blir det till och säga J´s.

Det blir inget liseberg på tisdag, jag och J inåg att det har vi inte råd med så det blir bara kolmården och så får det bli liseberg nästa sommar, och jag kommar att E inte blev för sur,får gottgära henne på nått sätt, kanske åker dit och har med mig pappas popcorn och lite dipp nån dag då borde hon bli glad. Hoppas jag.

Idag är det andra delen av filmen om Elvis, intresannt att se tycker jag.

Blomma

Grattiskort

Köpte lite grattiskort idag, höll på att skratta ihjäl mig åt och med mamma.
Hon tittade på ett kort och sen när hon öppnar det så spelar det inte Happy Birthday utan det vrålar så mamma blev skit rädd slängde tillbaka kortet samtidigt som hon hoppar 5 meter bakåt! Sen kunde vi inte sluta skratta =) En vanlig shopping dag med mamma =)

Men korten jag köpte till tjejerna var jätte fina, eller hur?

kort


Musse Pigg Tårta

L var ju världens lyckligate kille igår han var så söt, jag frågade vad hans lego som hann fått skulle bli när man byggt ihop det, han jkom inte riktigt ihåg vad det skulle bli, men det var två riddare, två skelett, två sköldar, en armbortst osv. han kunde varenda detalj som de hade! Kul när man ser hur mycket de uppskattar sina presenter!

Sen började jag med tårtan och här är resultatet:

Tårtan

Grattis Grattis

Till L som fyller hela 8 år idag! Ska baka en musse pigg tårta till honom, visar bilder på hur den blev sen!
http://www.brizweb.com/games/mathschallenge/balloons.gif


Jag och J skulle åka och köpa en TV idag men den finns inte i lager någonstans, eller jo på 3 ställen i hela Sverige men inte här. Vi hoppas på att den kommer in i lager igen så att de inte slutar sälja den, men då tycker jag ju att de ska ta bort den från hemsidan.

Glasen blev lyckade igår, här får ni se en bild (som inte är den bästa, visar en finare bild nästa vecka när jag har fyllt dem med pannacotta):
glas
Skrev Lycka, Glädje, Harmoni, Respekt, Kärlek och Hopp på dem, alla dessa saker som hon förtjänar at ha i sitt liv, vet bara inte hur jag ska skriva ihop det på kortet, förslag?



Passionsfrukt och björnbär

läste ut boken för en stund sen,Hoppas jag inte avslöjar slutet för mycket om jag säger så här, tyckte det var skönt att läsa att även de värsta människorna kan bättre sig och bli "goda".

Smakade på en passionsfrukt och sen gick jag ut och plockade björnbär, alldes fullt, några mogna är kvar på busken, man måste vara två en som lyfter upp kvisten och en som plockar, annars kan man räkna med att riva upp hela armarna.

kopia
Tavla bb




nu är det spännande här, har precis ställt in glasen i ugnen för härdning, jag beslöt mig för att jag fick allt vara nöjd, visst om man tittar snabbt så kan man tro att H:et är ett m, men man fattar ju sen när man läser resten av bokstäverna, det är tur att vi läser i "bilder". Nej men om jag hade beslutat mig för att ändra för att jag inte var nöjd med ett h och ett E så är risken att det blivit fulare. Som mamma säger: "Sanna, det är hemmagjort, det ska inte vara perfekt!" Så håll tummarna för att det inte händer något med glasen nu, att de spricker eller att allt blir jätte fult, eller att texten inte syns! Ojoj nu blev jag nervös.

Magdalena Graaf

Jag började med Magdalena Graafs bok, och jag kan inte lsuta, vilken hemsk människa hon var gift med  usch och fy!
Nej nu måste jag fortsätta läsa för att se hur det går för henne.




Bones och böcker

Det blev chicken bites och nudlar till käk =)

Har presis tittat på slutet på en dokumentär om polygami, inte riktigt mig grej det där, tyckte mest det var sjukt, han hade en kalender där han planerade när han träffade sina flickvänner och sin fru, de fick ju till och med planera sexlivet...knas..

Nu är det bones, fick mina böcker idag så jag kan inte bestämma mig för vilken jag ska börja med, vilken tycker ni

image122

Matproblem

Sitter hemma hos J nu, de äter jag tackade nej, vet inte riktigt  varför, eller jo, jag är inte sugen på ris, men jag vet ju inte vad jag ska göra för mat hemma.. nu sitter de där och ropar på mig, vi har köpt en mikro nu iallafall, en vit blev det fast j ville ha en svart men jag tyckte det var onödigt att betala 500 kr mer för att den ska vara svart.

Så har ni nå förslag på vad jag ska äta, när jag är så muppig att jag tackar nej, bara för att jag inte vill ha ris?

El-giganten är en skitaffär måste jag bara säga, man får hem ett blad nu i helgen där skrivaren är med (billigare än andra ställetn vi tittat på) och så står det klart och tydligt på baksidan av bladet att de garanterar varorna fram till den 15 Aug och att kampanjen håller på till den 18:e, men våran skrivare finns inte och de skulle komma in den
17:e, puckon!

Hipp Hipp Hurra!

Idag fyller min älsta systerdotter år, hon blir hela 11 år, stora tjejen! hon gillade tavlan hon fick av mig, och alla de andra presenterna också! Hon är så söt! Så jag har hunnit med att äta riktigt födelsedagsfika, saft bullar och kakor samt jordgubbstårta, och den var mumsig!

http://www.scoutbase.org.uk/library/clipart/mascots/sn-cl-balloon.gif


Nu är det dags att shoppa mikron och skrivaren, blev inget här om dagen så snart kommer J och hämtar mig, om jag får som jag vill så tittar vi in på ikea också =)

Tjingeling!


Trosor

Jag är trosgalen, det är ett faktum och här är ett ur val plus en BH som jag mer än gärna ksulle vilja ha, dock fanns de inte i min strl närj ag kollade sist, men det är ju en bra önskelista till öhm jul? =P

t

Nu är det CSI sen sängen, hoppas jag kan somna i natt

Inte lika tråkigt längre

Kvällen är inte lika tråkig längre roade mig med sims ett tag sen ringer Sis och vi pratade lite, och så kom mamma och pappa hem, nu lagas det mat luktar mums, grillad kyckling med nån BBQ potatis från Coop, får se om den smakar gott! Är det nån rolig film på tv ikväll tro..

Nej nu ska jag gå och prata liite med pappa och hjälpa till att grilla ;o)

Tråkigt..

Sitter här och har lite små tråkigt, tycker ju på ett sätt att älsklingen borde vakna nu och så ringa mig, men å andra sidan så måste han sova så han orkar jobba. Så vad ska lilla jag hitta på då, vill ju inte spela sims ifall att han börjar prata med mig på msn (ser ju inte det då)

Vi ska kanske shoppa mikro och skrivare idag, fan vad tråkigt jag har nundrar om det är nått på tv..går och kollar...

Update: Har pratat med älskingen så jag hade roligt i kanske en kvart, men nu är det tråkigt och trist igen..ingenting på tv nu heller...

Shit tavlan!

Jag skulle sättta mina initialer på tavlan till L men det blev inte som jag ville så nu vet jag inte om jag ska måla över det eller låta det vara så jag får vänta med att slå in den tills jag fått mamma och pappas åsikter.

här är iallafall tavlan när den är klar

L tavla



God morgon

Sitter här och väntar på att mina mackor ska tina så jag kan äta dem.
Kunde inte somn aigår heller sista gången jag tittade var klockan 03 precis som natten innan det, jag tror att jag hgar svårt att somna bara för att jag är själv, men idag kommer mamma och pappa hem igen så vi får se om dte stämmer.

Jag funderar på en sak, om jag ska psela in något vid klockan 00.05 ska jag då sätta datumet på idag den 12 eller imorgon den 13. I tv tidningarna så står det ju i dagens tablå, men det är ju en ny dag, boxern byter ju dag efter klockan tolv eller? Får väl sätta så det börjar att spela in två mi nuter i tolv på dagens datum då vet man ju att det går igång idag!

Idag är det sitta inne och spela spel väder, inte ens en liten prick av blått syns på himlen, allt är täckt av gråa moln.

Vattendrag

Suckar, vilka människor det finns!

http://www.spokesmanreview.com/stories/2006/jun/20/bailey.jpg
Skönt att bli biten av, vuxen som barn?

Jag irriterar mig fortfarande på människor som klagar på hur våran stad sköter saker och ting när de inte vet hur dte är här. läste nyss en artikel från en tidning i Eskilstuna och till den fanns det läsar kommentarer.
En säger att det är skrämmande att dessa människor (som skjuter bävrarna) får gå lösa i samhället och att de får ha vapenlicens!
Sanna replikerar: Denna människa är jägare och har fått order av polisen att skjuta dem! Tycker du att det är skrämmande att alla människor som jagar får ha vapenlicens! Det är väl ändå bättre att en jägare skjuter dem som vet hur man ska skjuta och har rätta vapnet än att polisen gör det själva!
En annan säger skjut människorna det är bävrarnas badstrand, människorna gör intrång.
Hur kan det vara bävrarnas strand och att människorna gör intrång när det inte har varit några bävrar där förut?
ännu en som säger att folk ska bada någon annanstans. suck.. och att stora männsikan är rädd för en liten bäven, hur ska ett litet barn försvara sig mot bävens tänder, klor eller svans? det är en strand där det är BARNFAMILJER!

Haha garvar åt ett kommentar, "helt otroligt att inte djuraktivisterna gör något åt det", haha som om vi har värsta djuraktivistgruppen i den här lilla staden! haha nej

Läser gammla artiklar och det visar sig att folk hotar tjänstemännen här, och även närpolischefen har fått telefonsamtal dock inte hot utan kritik och även dessa människor bor inte här!

Alltså är summan av kardemumman att det verkar som att alla som bor här i staden är nöjda medans alla som inte bor i den här staden klagar gnäller och skäller!


Självklart får man tycka vad man vill om att bävrarna skjuts




Supermätt

Har käkat lite och tittat på inspelningar, Las Vegas och tv å CSI avsnitt, smaskade lite chokladpudding också men nu är det fullt i magen!

Maat
Pudding
Sitter här och pratar lite med E, och då kommer jag fram till att 2 veckor = 5 Veckor om man räknar på HP´s sätt, så om det skulle hända något och de säger 2 veckor är man iallfall förberedd på att det tar 5.

Sen måste jag gnälla lite.
Polisen i staden har bestämmt att de ska skjuta bävrarna som är vid en badplats i stan och har attackerat folk, och vad läser man nästa dag jo två insändare som klagar och gnäller och skäller. Inget konstigt med det, men dessa två människor bor i en stad 4 mil härifrån så jag förstår inte vad de ska säga. Plus att de höll på och snacka om att man kunde flytta badplatsen och att folket kan gå någon annanstans att bada för människorna inkräktar på bävrarnas revir (som inte funnit där förut). Problemet är bara att det finns TVÅ badplatser för barnfamiljer här i staden och den andra är liten och jämt full så det skulle aldrig då.
Aja det somjag inte förstod mig på varför folk som inte bor här kommer med sina självklara lösningar när de inte vet vad som finns här.

Skor

läste på NoScarlett´s sida att man kunde designa sina egna sneakers, och givetvist så klickade jag in mig och designade mig ett par och ett åt prinsessan min som älskar rosa, på skoj då, ska inte beställa dem, behöver inga sko. Men här är resultatet.

W
Skor

Har legat ute i solen en stund och läst, skönt, men nu ska jag nog sätta mig och spela lite sims =)

Popcorn, kalvar och böcker

Igår beställde jag 3 böcker, två av nora Roberts och så Magdalena Graafs; det ska bli ett sant nöje att döda dig.
Hoppas på att få dem snart, ska även fråga Älsklingen om vi kan beställa snart igen.

Snart är det dags för popcorn, ska testa mig på att göra dipp på turkist yoghurt, är ytters tveksamt, den luktar precis som yoghurt och youghurt smakar förskräckligt! Får göra ett litet test först, så jag inte slösar på dippen.

på vägen till J finns det två stycken jätte söta kalvar, försökte ta kort på dem igår,men en bil kom och störde dem så de vände sig om och gick iväg så det blev ett sådant här kort:

Kalvar

Får se om jag och J går in i hagen för att få ett närmare kort, det är ju hans kompisar de där, han brukar ju vara i deras hage och röja vid stängslet så de inte ska äta gräs där och komma emot stängslet. Så de brukar komma och nosa på hans grejer och följa efter honom för att se vad han hålle rpå med =)

Jag vågade!

Okej en hemligs, jag HATAR att ringa folk jag inte känner, träffar dem älser face to face, men vissa ställer måste man ringa till. Men jag har nu ringt till vikariepoolen, så senare i hlöst kanske man kan få hoppa in nån gång då och då och få lite pengar =)

image113

Sol och vattenslang

Igår så var jag så varm att jag satte snabbt på mig bikini och sen fick jag spruta vatten på mig med vattenslagen, behöver jag säga att han tyckte det var jättekul? Sen bakade jag en anann kaka till den andra L som också fyller om några dagar, det blev persikobrownies då, tog inget kort så den får ni inte se...

Smaskade vattenmelon igår och det var så mumsigt, idag är det lite duggregn och ingen sol, och det känns sköönt jämfört med igår då det var så klibbigt hela dagen.

vattenmelon


Nu ska jag äta frukost och förbereda mig mentalt för att ringa till vikariepoolen och säga att jag vill anmäla mig där.


Bakning och pyssel

Har nyss bakat en kaka till L som fyller 11 om några dagar. Jag rände mig som satan på fingertoppen! den jäkla äggulan bestämmde sig för att bli stekt så jag fick pilla bort två stora stekta äggule bitar ur glasyren..och givetvis så fick jag den ena på fingertoppen sen ont som tusan gjorde det.

Vi får hoppas att ingen märker de små små äggule bitarna som är kvar så här ser kakan ut:

bjk

Idag så var det soligt och fint och så medans vi köpte en bok så började det först hagla så innåt vassens (En bil som stod utanför började larma pga haglet ) och sen öste det ner och började åska. Snacka om hel omvändning, så det var bara att åka hem och dra ur allting och sen åka ner på stan igen och fortsätta handla.

Nu ska jag ge mig på att måla glas.

Tårtidéer

Sitter här och trycker på tårtidéer som jag har till L´s kalas (inte samma L som ska få en tavla), om han ska få en spindelmannentårta eller en stålmannentårta.

    http://www.newtek.com/products/lightwave/tutorials/modeling/superman/superman_main_logo.jpghttp://www.avatarist.com/avatars/Comics/Spiderman/Spiderman's-Face.jpg

Idag när mamma och jag satt och solade så kom jag på en idé om vad jag kunde äta på lördag, och på en gång sa mamma "vad är det nu för idéere som poppar upp i huvudet på dig?"  Jag hann inte ens fundera klart. Hon kan verkligen läsa av mig märker jag =)

lägenheten

Vi var och tittade på lägenheten som vi ska flytta in i och den var fin1 Jag såg inte en enda grön tapet någonstans! =)
Swen fick vi köpa lite grejer av henne, bland annat en MÖRK rullgardin (=Sanna mycket nöjd), lite andra bambupersiener, som man kan dra ner för att minska på värmeinflödet men man samtidigt släpper in sol ljus så det inte blir kolsvart. Sen det bästa av allt; en grill och en hylla att ha micron på, så jag måste bara ta mig för och köpa den föbaskade micron snart..

nu väntar ännu en dag i solen =)



http://files.turbosquid.com/Preview/Content_on_7_30_2006_01_23_12/sun1.jpge3568d0a-d376-48f6-8af4-ddc1e2826928Large.jpg

Sommar och en massa sol!

Ligger ute i solen hela dagen

http://www.all4parties.co.uk/images_tropical_fun/sun_inf_lg.jpg

Sommardag

himlen är blå vinden blåser lite solen skiner, jag tror att jag ska gå ut och sätta mig i solen dena sommardag!
Har hitills varit helt inne i min bok att jag glömt att titta ut, sen blev jag som sagt att titta på en film.

Det blåser lite för mycket för att sitta i bikini tror jag, så jag ska nog ducha innan så jag inte får bråttom innan J kommer. Jag får se hur det blir, idag ska jag beställa böcker, nmåste bara bestämma mig för vilken, ska jag ta alla 3 av samma författare (min favorit) eller ska jag ta tre olika... Tror nog att jag tar 2 av samma och sen en annan så får jag se om jag beställer de andra sen nästa vecka.


En blommig bild passar väl en härlig sommardag

Blomma i blomma

Flight 93

Har nyss tittat på Flight 93, eller jag missade första halvan så jag får kolla på den någon annan gång. Den var ättre än vad jag trodde att den skulle vara. Denär tilägnad till minne av passagerarna ombord och deras familjer. passagerarna gjorde en stor insats när de hindrade planet från att träffa sitt mål, tyvärr klarade de inte själva livet.

För er som inte vet så handlar filmen om Flight 93 som var ett av planen som blev kapade av terorister den 11 sep 2001.

http://www.douban.com/lpic/s1636264.jpg

Min Morfar

Min morfar 3 Augusti 1999

124848-108

Jag är ledsen för att jag saknar dig
Jagär ledsen för att du hade så ont
Jag är ledsen för att du inte hann uppleva alla dina barnbarnsbarn
men samtidigt är
Jag glad över att du fanns i mitt liv
Jag är glad över att du slipper ha så ont
Jag är glad över att du hann träffa ditt första barnbarnsbarn


Vi saknar dig allihop

Ätit glass

Gick ner på stan med mamma och pappa och käkade en glass, mumsigt gott var dte spec. eftersom de hade fått in smakerna som jag gillar bäst, plus en ny annanassobet jag som älskar annanas var ju givetvis tvungen att prova, och den var mumsigt god!

Sen tog jag lite kort på hur det ser ut på stan nu under bullret och här är resultatet
Bullret


Jag är sugen på nått att mummsa på, nått gott men jag vet inte vad...Ostbågar, saltapinnar eller vad vill jag ha?!
Måste komma på det innan pappa cyklar ner för att släppa in katterna (vi är kattvakt) eftersom affären ligger alldeles bredvid.. Det visar sig vad vi bestämmer oss för, eller så låter jag pappa överraska mig =) Dvs låta honom ta det han är sugen på.

Har varit en härlig dag full av sol, det blåser lite för mycket för att man ska kunna spela badminton ordentligt men pappa och jag körde på ändå!

Victorias klänning

Tittar lite på bilder på vicktoria och hittade en söt klänning som jag skulle kunna trippa runt i ;o)
Bilden ?http://img.dailymail.co.uk/i/pix/2006/09/posh280906REX_228x509.jpg? kan inte visas, då den innehåller fel.
En annan klänning
http://delivery.viewimages.com/xv/71804273.jpg?v=1&c=ViewImages&k=2&d=17A4AD9FDB9CF193F669B259AB992A04CE02CA8B28D8C69D2951F46FAB4D8ABB

Bilden ?http://missjennyh.blogg.se/images/david_and_victoria_beckham_gq_12_www_1172580809.jpg? kan inte visas, då den innehåller fel.


En annan bild..

Båttur

Idag har jag mamma och två av mina syskon (med barn) varit ute och åkt båt, tyvärr förstördes dte hela lite av att min ena syster var sur och grinig så allt var fel och ja, blä. Men vi såg fin fina hus längst ån och en hel del nakna människor (det är festival här nu) Ungarna blev lite chokade och visste inte vart de skulle titta -skrattar-

Lite bilder från båtturen..
båttur


Jag har fått min dator idag, så den ska jag och pappa sätta igång med nu, jag blev lite förvirrad över att det var två sladdar som såg nästan likadana ut och jag vet inte vilken jag ska använda...

Lite godis att mumsa på medans man läser lite bloggar!

Godis 2

Jag mår inte så bra

Vad sjutton hände, helt plösligt får jag ont i magen och börjar må illa... jag ska aldrig mer mula i mig vindruvor..för det mår man tydligen inte bra av...
Jag som skulle käka och sen cykla till J, vet inte om jag klarar av det när min mage bestämmer sig för att vara så här, det är ju anständande för den att sitta upp..men den kanske mår bättre om jag äter riktig mat, eller?

picknicken igår

Vi cyklade ju och hela vägen var det uppförsbacke! Vi kom aldreig fram dit vi planerat, eftersom det såg ut att kunna bli regn och då ville vi inte cykla upp för den gigantiskt branta backen...det är 10% lutning på den och det orkar man inte cykla upp för så om det skulle regna så skulle man blitt dyngsur och jag var så duktig så jag glömde ta med mig en tröja, som tur var så hande älsklingen med sig en som jag fick ha på mig..

picknick

Jag lyckades även ha ut mina köttbullar och äppelbitar så de hamande på backen!
Men kul hade vi iallfall! Skrattade en hel del!

Sen så på fredag så ska jag mamma min syster och hennes barn kanske ut och åka båt! Det tråkiga är dock att det ska regna då... men det blir nog kul iallafall båten har tak!

Sen blev det igår bestämmt att vi ska till liseberg i år iallfall! Den 21 bär det av! och sen så den 25 är dte ju 20-årskalas, och den 26 så åker vi till kolmården, allt blir att hända samma vecka och veckan efter så flyttar vi... att allt ska hända på en gång!

Tjingeling!

Cykelpicknick

Snart ska jag och J cykla iväg och ha en liten picknick...jag glömde att ta upp köttbullarna imorse så jag gjorde det för ca 45 min sen...tror inte att de hinner tina och jag vill inte värma dem i micron då blir de inte som jag vill ha dem! Varför är man så glömsk ibland! Får se om man blir så varm att man tar sig ett litet dopp när vi kommer fram, är ju inte så varmt egentligen.

Bjuder på bilder sen, bakade ju gott till idag redan igår, okej jag åt upp en del också, ska fråga J om vi ska ta med chokladkakan vi bakade i helgen också, blev ju inte så många chokladbollar kvar...

Tjingeling!