Shopping i massor, är jag sjuk?



Shoppade loss rejält idag, två klänningar blev det, ett linne och ett par trosor i klädväg. Trosorna skyller jag på J och den ena klänningen på E så det så! Sen blev det ett par arkivlådor att lägga skolmaterial i.

Är lycklig nu, har fått pussats med min älskling!
http://www.clipartspace.com/clipart/hearts/heart4.gif

Tjejdag

Har fått en väldigt flumm lärare, bland det första han säger är:
Eller är ni sådana som solar bikinilinjen? (öööh va?!)

Idag så ska jag shoppa lite, och så blir det tjejfilm med godis! Min älskade J skulle skjutsa hit henne till kl 9.00 det var för 54 minuter sedan -hmmf- min lediga dag och då får man inte sova, och så kommer han inte -suck- aja jag fick ju chansen att blogga lite!

http://uk.gizmodo.com/shopping%20and%20bloggers.jpg

Grammatik?

 
Bilden “http://www.writeronlinebooks.com/images/grammar-check-image.jpg” kan inte visas, då den innehåller fel.


Sitter här med min hemtenta och ska diskutera grammatikundervisningen i skolan, ska eleverna lära sig ordklasserna utantill och kunna rabbla jag, du - mig, dig  osv?

http://images.google.se/images?q=tbn:e79qse5QeBiERM:http://www.internetlehrerin.de/kurs/slo/assets/images/23-prof-grammatik.jpg Bra att ha när man ska lära sig ett nytt språk, håller helt med! Du kan inte prata tyska till exempel om du inte vet vad ett verb är. Detta är då ett argument som inte kan räknas som argument för att det är så dåligt enligt min lärare. Själv tycker jag att det är en självklarhet att veta vad ett verb, substantiv och adjektiv är, men det kan ju bero på att vi fick lära oss dem utantill. Det var mina favoriter lektioner, jag tycker fortfarande att det är kul, men ska mina framtida elever behöva lära sig det utantill?

Bilden “http://grammar.ccc.commnet.edu/grammar/images/grammar.gif” kan inte visas, då den innehåller fel.


allt är skit....

Klänningen fanns inte i affären, och när jag kommer hem så ser jag att det finns en till som jag glömt bort, E är sjuk så vi kommer förmodligen inte träffas imorgon, skulle ha en shopping + film dag. men i och försig finns ju inget att shoppa när inte klänningen finns...eller jo jag har en massa jag ska handla, men hur kul är det att göra det själv... skulle ju snaska popcorn med dipp och ostbågar..
http://www.netxtra.se/images/ProductImage.aspx?img=/images/categories/snack2.jpg&h=90&w=90 Dipmix Tortillahttp://www.netxtra.se/images/ProductImage.aspx?img=/images/categories/snack3.jpg&h=90&w=90


J, kom och rädda mig hur det här träsket, allt är skit och jag vill inte göra någonting, kanske sätta mig i duchen men fanskapaet blir inte tillräckligt varmt för mig. Ska sätta på mig min pyjamas och så ska jag skriva hemtentan.

Du är mitt allt


Min alla hjärtans dag...

http://www.panini.se/bilder/vindruvor.jpg
Idag kom älsklingen och översakade mig, kom mycket tidigare än vad jag trodde att han skulle göra! och så hade han med sig gröna vindruvor, min favorit!

Älskar dig Älskling

Söndagar = Sannas dag

http://img95.imageshack.us/img95/7381/onetreehillzs3.jpg


Söndagar är mina dagar, vaknar oftast bredvid J bara det gör mig glad för resten av dagen, jag kan gå i pyjamas hela dagen och så tar man det bara lugnt, äter godis, sitter här eller pysslar. Sen det bästa av allt, kl 18.50 försvinner jag från omvärlden och  in i One Tree Hills  värld. Men idag är det handboll på tv så One Tree Hill får vänta tills matchen är slut, tur att man kan spela in ett prog och kolla på ett annat!

Nu ska jag återgå till att fixa till min "föreläsning"

Tjingeling!

World Peace

Bilden “http://www.beautifulfutures.com/images/store/products/photos/world_peace_1.jpg” kan inte visas, då den innehåller fel.

Tröjor som inger hopp!
Dessa tröjor tycker jag är underbara!

Äntligen fredag!

Nu är det äntligen fredag! Det snöar idag med, lugnt och vackert faller snöflingorna...behagligt att titta på.

Ska vara duktig och plugga i två timmar, samt skriva lite på min arbetsansökan sen blir det mys.
Imorgon kommer syrran och mina gullungar sam älsklingen, han ska plugga kemi och jag hoppas på att kunna hjälpa honom...men kemi var inte min starka sida precis så vi får hoppas jag kan lite iallafall.

Det underbara som hänt denna vecka är att Gilmore Girls började igen!

Bilden “http://xerraireart.com/images/gg.jpg” kan inte visas, då den innehåller fel.

Längtar...



Nu har jag planerat min morgondag nästan i detalj, jag ska inte gå utanför dörren, ska bara gå runt i pyjamas. Som jag skrev tidigare äta glass och medan jag gör det skajag krypa upp i soffa och titta på film, helst Dagboken men den har syrran lånat så det får bli Rasie Your voice. Sen ska jag pyssla lite om jag hittar nå bra klister/lim. sen ska jag faktiskt vara lite duktig och plugga också.

Sitter här och längtar efter en massa kramar och pussar...Älskar dig så mycket min Älskling


http://www.perkydesigns.com/heart_red.gif

JIppie! Tack!

Bilden “http://www.staracademy.se/event2004/images/blomma.gif” kan inte visas, då den innehåller fel.


Tack Erik! Han har hjälp mig att fatta hur jag kan länka!!

Imorgon ska jag krypa upp i soffan med en stor tallrik
glass toppad med bananer -mums-


 

MysPys



Det blev dipp igår, jag och Pappa tog oss en promenad.

idag har jag tränat, känner mig duktig! benen är helt muck, skönt att stilla still ett tag och inte röra mer än fingrarna.

Idag kommer J. vi ska äta mums mat = Wok och nudlar, det är nog blad dte godaste som finns, äggnudlar sen till efterrätt tar vi chokladfondue den här helgen med, var så gott! Men denna gång tar vi och gör den på schweizernöt!

obegränsat med pengar för en dag...

 

Bild: mynt

 

Lycklig av pengar det tror jag inte att man blir, men för en enda dag så skulle jag vilja ha obegränsat med pengar! Vad kul man skulle kunna ha och vad mycket nyttigt.
Det här skulle jag göra på min dag:

  • Skänka en massa pengar till olika organisationer som gör det bra för människor som inte har det bra.
  • Shoppa loss, köpa allt som jag vill ha, dvs trosor, kläder, parfymer, en porsche, böcker
  • Köpa det som de jag älskar vill ha
  • Betala en resa till Thailand, allt på en gång

vad skulle ni göra?



Idag är det myskväll med pappsen, titta på så ska det låta, CSI och smaska popcorn, synd att vi inte har gräddfil hemma, undra om pappa vill gå och köpa det..? Kan göra en deal, jag fixar hans kvällsmacka om han går till affären. Det godaste är att dippa popcorn i tortilla dipp!
J skulle kanske komma sen, var räkpaj så han skulle absolut äta hemma! givetvis här bjuds det inte på räkpaj. Jag äter nämligen inte räkor.