Cubus...

Ser på hemsidan att de har påskkampanj, hoppas bara på att den har börjat eftersom jag ska in idag, men då måste jag åka tidigt...fast då kan jag ju i och för sig kolla på skor...

Djupt besviken...

Jag är en STOR Färjestad suporter (tänkte på ett annat ord men det försvann) och nu är jag djup djup besviken...
Jag älskar mitt lag och hockey så ja jag lever mig väldigt mycket in i det, säger Vi om laget och skriker på TV:n.
Så imorgon sa jag till J om någon pratar hockey med mig, så går jag.
Jag är som jag är också så min besvikelse blir ilska.

Men jag är så sportslig så jag säger Grattis lindköping, hoppas ni tar guldet.

(Har man vunnit över oss, så ska man fan i mej ta guld också)

Bilden ?http://www.svt.se/content/1/c6/57/62/59/farjestad290.jpg? kan inte visas, då den innehåller fel.

Så dålig diciplin!

Fy på mig! Idag har jag dålig självdiciplin, tog en glass! Jag har ju bestämmt att jag inte ska äta sånt i veckorna! Fre-Sön fritt fram ät hur mycket du vill Sanna men i veckorna s å låter du bli, om det inte är något spec. Tex födelsedag,alla hjärtans dag, semeldagen!!!



Måste skälla lite på mig själv så jag återfår min diciplin och nu pratar mamma med nån på gatan måste kolla vem det är.. Okej, det var grannen som nyss fått en bebis.


Min pyssel att göra lista:
En tavla
Te-lappar
Kinesiskamiddagen
Kuvert (samarbetar med J här)

http://tbn0.google.com/images?q=tbn:7dzYaqALMfSnSM:http://www.cs.wisc.edu/~krill/LS-flower-F.jpg

Te-Pyssel

Håller på och gör te-lappar, där man skriver något som tex Världens bästa syster, ska byta ut de som redan sitter på. Eftersom jag inte känner nån som man kan ge bort det till så ska E ge det till sin syster.

Men nu ska jag sätta mig och analysera lite texter innan jag hoppar i duschen...
Lika härligt väder idag, undra om jag hinner med en prommenad med J idag, ska ju åka till syrran sen ikväll...

Tjingeling!

Happy Happy Och Jordgubbstårta!





Mumsar på fryst fast tinad jordgubbstårta mums, har fått två försenade presenter, en VIT (!wee!) pastatallrik och en vit tulpanvas assnygg!

Sen tittade vi lite på handboll men de spelade så uselt så jag har inte återgått än, men mamma säger att de spelr bättre nu.. så ska jag titta och vänta på att j ska ringa, eller ska jag plinga honom själv...

Brännde ig på  min varma choklad igår så jag fick en sådan här sträv tunga man får (är väl en massa små blåsor.) och så idag när jag käkade tårtan när den var ganska mycket mega kall så domnade hela tungan bort...på stället jag brännt mig alltså.. Jag svamlar nu känns det som.

Satt en toki tant på bussen igår som var lite tokig och småfull, eller så var hon helt enkelt bara full... Toki var hon iallafall orkar inte skriva ner allt men hela vägen Ca 40 min. Satt och och ojade sig och prasslade med sin påse som är en sådan här väldigt prasslig påse (stör mig något otroligt på dessa påsar) och varje gång hon hade prasslat började det lukta någonting väldigt sött och äckligt, typ som hostmedicin..(blev näsan illmående) Sen så helt plötsligt började hon låta som en kyckling! Efter 40 minuters ojande var det väldigt skönt att få gå av bussen och slippa tanten..





Sur på bloggen igår...

http://www.uoregon.edu/~stiedeke/a3/assignment03/a3/assignment_images/cartoon-sun.jpg

Igår när jag skule publicera mitt lilla inlägg så vägrade den publicera det så det blev ingenting.
men jag surade bara över hockeyn.

Idag är det sol sol sol! men jag ska sitta på en buss och sen en föreläsning och sen buss igen så jag kommer inte få se mycket av den, eller känna värmen. Så det ehöver inte bli så varmt idag.

Sitter nu och lyssnar på mumin, sagan trollvinter. skulle utgå från den på föreläsningen idag.
Kan ju säga att jag gillar inte att lyssna på saga på CD. Slutar ju lyssna flera gånger om, jag vet ändå  vad den handlar om för jag har sett eller läst den förut.

Min garderob ser för jäklig ut nu, letade efter en tröja men hittade den ingenstans, visade sig att dt låg hemma hos J i hans soffa...har nog legat där i några månader, minns nämligen inte när jag hade den sist...


Idag ska jag få paket! Försenad födelsedags fika idag...


Så jävla sur!

Så jävla dåligt spelat och om nån pratar hockey med mig får jag ett raseriutbrott!
Tappar ju hur mycket som helst!

http://www.mooseyscountrygarden.com/welcome-to-my-garden/garden-copyright-angry-cat.jpg


Glad och missnöjd...

har köpte en fin topp idag som kommer vara perfekt i sommar, men mina shorts som jag beställde sitter inte som de ska, de ska sitta lite löst men nej på mig så sitter de tajt... men det är väl jag som har för stora lår..

J har varit här med mina pinnar!! Nu är det bara två veckor kvar tills jag och E ska inviga dem, skulle först ha med några till, men snåla som vi är (eftersom mamma sa att jag fick betala den middagen själv) så blir det bara vi.

http://unycomp.chat.ru/img/krokus.jpg Sådana här har vi i trädgården och fullt av blåsippor, de måste jag ta kort på sen...


Hatar Avslut...

jag hatar att "knyta ihop påsen" just nu. Skulle vilja ha ett bra citat att avsluta med har inget i mina böcker, får kolla på nätet...måste ju skriva ut det snart...

Hihi J ringde och berättade att han ska komma och lämna mina grejer här på morgonen imorgon, eftersom han skulle cykla in när vi ska ut och springa.

önskar att jag inte ska in på onsdag så han kan sova här...

Tjingeling!

Svärföräldrarna mina!

Älskar min J´s familj...idag iallafall ;o), just nu mest för att de tillfredställer mina behov, var i stort behov av August Strindberg - Fadern och Hjalmar Bergman - Markuelles i wadköping och vilka böcker har inte de, jo båda två! Min lycka var gjord redan där, och sen för en liten stund sen rinde J och berättade att de skulle åka till Marieberg, och jag vill ju ha lite saker från IKEA så då ska de åka dit och köpa det! Weehee! - Skuttar runt lite!-



Var i Stockholmia igår och firade syster yster som fyllde 40! -Hipp Hipp hurra- Men jag och mamma tog en racer in till stan och shoppade ett par jeans åt mig! älskar dem, de är sååå snygga!

Min älskade W var så söt, hon såg den STORA rosa tårtan, och slickade sig läskad om munnen. Svårt att beskriva men i verkligheten var dte underbart. Strax efter det sprang hon upp för att hämta sin bror som också är en tårtälskare.

Bilden ?http://web.dansukker.com/Files/Billeder/recept/pink_princess_cake.jpg? kan inte visas, då den innehåller fel.

Bara flödar!



Orden bara flödar ur min penna!!

http://www.stockholm.se/files/68500-68599/file_68575.gif



Glass!!

Jag har kommit fram till att jag skulle vilja hitta på namn till olika glassar, helst Ben & Jerry.
Vill döpa någon glass till Romantica eller Romance.

http://www.comp.mq.edu.au/demons/images/misc/icecream.jpg

Soligt men kallt som satan...

Egentligen blir ju den där rubriken fel..eftersom satan finns i helvetet och där har jag bestämmt för mig att det ska vara varmt...en massa lava eld osv men vem vet, det kanske är iskallt istället, med en massa iskallt vatten med isblock och så bara en massa is.

Bilden ?http://www.pbs.org/wgbh/nova/volcano/images/anat_lava.jpg? kan inte visas, då den innehåller fel. eller http://media.eurekalert.org/release_graphics/uarizona082305.1.jpg

Aja nu till saken, fick skjuts från skolan och hem, de släppte av mig vid stora vägen eftersom de skulle vidare uppåt och jag tykte att det var så fint vänder att jag kunde gå, men oj oj vad kallt det vr, har varit hemma i en halvtimme nu och mina öron gör fortfarande ont.

Snart kommer J och då ska vi ner på stan och kolla in ett par löparskor till mig. Men jag ska plugga lite nu, ska till Sthlm på lördag och fira min syster yster som fyller 40, så jag måste ha det i stort sett klart så jag kan sluta tänka på det för en stund.

Tjingeling!Bilden ?http://www.decodeunicode.org/data/glyph/196x196/2605.gif? kan inte visas, då den innehåller fel.

Om jag skulle gifta mig...

http://tbn0.google.com/images?q=tbn:ebZPL5UNsNYQQM:http://www.wpclipart.com/holiday/wedding/wedding_rings.png


Lyssnade nyss på vännen E´s skiva som han gjorde för nått år sen, och kom fram till om jag skulle gifta mig inom en snar framtid så skulle jag fråga honom om han ville sjunga för mig och J, han har en grymt skön och bra röst!

Jag har även bestämt mig för att jag vill gifta mig på sommaren, förut var det hösten under en lönn med en massa röda, orange och gula löv, men nu är det sommaren för jag vill ha mina två favorit blommor i buketten, Syrener och rosor. så jag får hitta en ny plats, eller ja samma plats är ju fin på sommaren också...

http://www.petsdirect.dk/images/pages/syren.jpg


http://students.syr.edu/sai/photogallery/white%20rose.jpg


Saknar...

Saknar älsklingen nu när han inte är här varje dag...
Tittade precis på hans resultat från kemi provet han gjorde i torsdag, han hade full pott, Du är så duktig älskling!

Nu öser regnet ner -mysigt-


Rinde pappa på jobbet och frågade om det var möjligt att vi har råttor på vinden, det lät nämligen som om dte satt något och knaprade, han sa att han skulle kolla på dte när han kommer hem, skruvade upp ljudet högt som tusan, men nu har det slutat.

På tal om honom så kom ju han och mamma hem från Thailand i lördags och så hade de med sig en massa saker till mig. mina fotoalbum och mitt godis som jag köpt. Sen fick jag min parfym (paris hilton) som jag trånat efter sen i höstas, en mascara, foppa tofflor blåa, fina och sköna och så en bikini -lycklig- J fick en sötsurr sås som var stark, det gillar han och så fick han ett par badshorts, skit snygga. n u är ju de så bruna och fina att jag ser ut som ett spöka bredvid dem, jag la min arm bredvis pappas och jag såg verkligen vit ut.

Får börja spara, vill dit igen men jag måste ju plugga klart först och innan jag är klar så har J på börjat sin utbildning så då måste den bli klar fösrt...-suck- Det dröjer nog ett tag.. Vi får hålla oss till trevliga semestrar inom Sverige på sommaren.

http://tbn0.google.com/images?q=tbn:RPzi0Qym-npT8M:http://www.grinningplanet.com/2004/05-06/sun-cartoon-copyright19.gif

Ska fråga älsklingen om han inte kan komma hit en sväng, innan hans lillasyster slutar skolan.

Ensamt i natt...

Inatt blir det ensamt, älsklingen har åkt hem till sig efter att ha bott här i två veckor...
Aja nu ska jag lägga mig och läsa min bok somär så bra! Rekomenderar den. Sandra Brown -
och nu så kommer jag inte ihåg vad den heter, återkommer med det imorgon.. Nu är det sängen som väntar

http://www.mirandacastro.com/articles/images/cat_in_hammock.jpg


Jag Måste bara få säga..

Jag sprang för fösrat gången den här sänsongen idag! -PUST!- men dte gick bra, ska nu lägga mig i soffan, är helt seg i hela kroppen!

http://www.idmp.co.uk/cartoon/run.jpg

 [Men inte i pyjamas]

Marabou Daim

Det är fredag! Sitter och smaskar på min marabou daim jag fick av tjejerna i lördags. Älsklingen är och tränar så då passar jag på att sitta här. Ska åka till mormor sen och hämta en massa saker som mamma ska få imorgon när de kommer hem. Imorgon blir det IKEA en sväng, ska köpa matpinnar, sen blir det nog marieberg (ett köpcentrum) för IKEA stänger kl 18 och mamma och pappa landar inte för än kl 21, blir lite tråkigt att sitta på flygplatsen i 3 timmar. Men när vi kommer dit så blir det lite picknick, ska baka muffins att ta med.

Jag har kommit fram till att jag är en riktig planerare (dvs när det gäller sånt jag tycker är kul). Att planera middagar, och andra galna ideér jag får är det roligaste jag vet. Ska även ge mig på att planera ett barnkalas till mina två underbara syskonbarn som fyller i maj om de ska ha något, annars får jag väl ta mig an deras storebros kalas i augusti.

Tjingeling!

Nyckelpiga vårtecken

Igår var det som jag skrev härligt väder ute och jag såg två vår tecken, som jag var tvungen att ta kort på:

Sn?dropparNyckelpiga

Nu kom J hem så jag ska ta och damsuga och sne hoppa in i duchen. Även berätta vad mamma och pappa sa när de ringde mig.

Tjingeling!

Glass i stora lass!

Längtar tills det är sommar och man ska mumsa en massa glass, tittade nyss på favoriterna och kom fram till att det finns två jag bara måste prova. Det är de här:

Bilden ?http://www.dn.se/content/1/c6/62/79/57/GBSandwich_jordgubb153.jpg? kan inte visas, då den innehåller fel. [Gb sandwich med jordgubbsglass]
Bilden ?http://www.dn.se/content/1/c6/62/79/57/DumleStrut_HIGH153.jpg? kan inte visas, då den innehåller fel.[Dumle Strut från SIA glass ]

Nope  nu ska jag sätta mig och titta på top model från igår

Tjingeling!

Grodkungen & Askungen

Idag är det varmt och skönt här, man kan gå utan jacka! Dock blåser det lite kallt så när jag och J går på promenad sen så får det bli en tjockare tröja. Han måste tvätta klart bilen först, den såg ut som en dammråtta juh, man skäms ju för att åka och hämta mamma och pappa i den!

Bilden ?http://kickis.blogg.se/images/grodprins_m_1139344763.jpg? kan inte visas, då den innehåller fel.


Ska läsa sagan "Grodkungen" för andra gången om en stund, ska lära mig den utantill(inte ordagrant då), kan i stora drag vad den handlar om, men jag måste få in alla olika detaljer.

Jag har fick reda på att askungen (som exempel), den filmen och boken som jag läst i hela mitt liv är förkortad!
läste orginalet igår (kände igen den så jag måste ha läst den förut, men aldrig när jag var liten). Balen varar i tre dagar och hon går alla tre dagarna och glasskon är egetligen en guldsko. Sen är slutet rätt grymt då två duvor pickar ut ett öga på de två styvsystrarna.
Förstår att de hoppade över det där och gjorde en mer barnvänlig variant. Sen när jag tänker efter så förstår jag varför de gjort balen till en gång istället för tre, barn tröttnar ganska snabbt på att höra samma sak upprepas tre gånger.

En fråga till er: Hur får askungen sin balklänning i boken? Är det av en Fe´?

http://www.plantamemory.com/plantart/accent/brshshoe_150-179.jpg Bilden ?http://www.smidigt.se/wp-content/gold_shoe.jpg? kan inte visas, då den innehåller fel.

Äntligen LITE vår!

Äntligen är det lite vår, solen sken som tusan imorse när jag gick till  bussen. Jag blev så glad, men ännu är inte mina kreterier uppfyllda för att det ska vara vår, tycker nämligen att asfalten ska vara ljus (alltså torr, min asfalt är inte ny så den blir ljus när den är torr) och ingen snö ska finnas någonstans och så ska det vara grus.
men solen värmde bra idag, skönt!

Har nästan precis kommit hem efter Oj jävlas jag glömde makarionerna!!
jag håller på och lagar mat, laga m,at och blogga samtidigt, är inte en sådan bra komination..Nu sk ajag byta om och så ska jag göra en sallad. J är ute och springer och vill gärna inte vänta på maten när han duchat.

Tjingeling! ♥

Usch, Jag hade fel..

Jag hade fel om att Roald Dahl, som jag trodde hette Ronald Dahl, var svensk och att kalle i kalle och chokladfabriken alltid hetat kalle och att i filmen så heter han Charlie bara för att de inte kan säga Kalle....men det lutar åt att det är vi som döpt om honom...Suck, jag hatar att ha fel, så pussa på J tills han glömmer bort att vi diskuterade det där.

snart ska vi laga till kycklingsoppa, hoppas vi har bröd hemma som vi kan värma i ugnen och doppa i soppan, så mumsigt! Tycker  vanligtvis att soppa det blir man inte så mätt på men den här kycklingsoppan (som även innehåller majs) är verkligen mättande.

Tips? Kinesiskt tecken

Är ute efter bilder på kinesiska tecken och undrar om ni har något tips på någon sida?
Inte mindre än den här storleken:



 
                Tro, hopp Och kärlek

Nyvaken...

God morgon alla!

Har nyss vaknat, eller ja det känns som det, J väckte mig för en halvtimme sedan. Lyckliga jag är ledig idag!
Ska sätta mig och läsa min bok, är så nyfiken på hur det ska gå! Hade kunnat läst hela natten men J stördes av ljuset så han kunde inte sova.


Tjingeling!♥

http://www.nhlbi.nih.gov/health/public/sleep/starslp/missionz/wallpaper/sleep_1024.jpg

Tjejmiddagen..Dukning och Tankar...

Har redan skrivit lite och berättat lite att det roligade började när J kom hem, och de andra två tjejerna åkt. Det blev melodifestivalen på kvällen, vilket jag och E inte var så förtjusta i, men vi kollade på det iallafall (Måste bara säga att jag tyckte satt Sarah Dawn Finers låt var otroligt fin!) och sen så åkte de andra två hem. Men jag skrev ju att jag blev nöjd med min dukning, i själva verket tycker jag förberedelserna var roligare än middag =) Men här får ni se min dukning:

Dukning

Närmare bild på bordsplaceringslapparna och menyn:

Lappmenyn

Gjorde menyhållaren (vilket är ett hjärta) själv och målade i guldfärg, körde ju på ett guldtema i dukningen, har även 4 st hjärtan som jag målat röda de är dock inte lika glansiga eftersom jag använde vanlig akvarellfärg och inte hobbylack.
Är lite butter över att jag glömde ta kort på efterrätten, blev så nöjd med den. både till smaken och utseendet.

J håller nu på med kladdkaka, han gör någon specialare, annar är det jag som brukar göra den, vi ska ha tre olika toppning på den, krossad ananas, banan och så på den tredje delen after 8. Snart är dte One tree Hill - Love it!-

Oj oj Vilken promenad!

Har varit ute och gått i 2 timmar och 5 minuter. Känner mig duktig! Nu ska jag lägga in bilder från igår.
J håller på och lagar mat - lövbiff, fjärilspasta och bearnaisesås.

Blev sent igår...

Om tjejmiddagen igår, blev hel nöjd med min dukning (lägger in bilder sen) och maten. Servetterna som jag blev lite tokig på fäste jag med en nål så att de inte ramlade ihop. Kvällen själv blev roligast när J kom hem och han, jag och E började spela med andra ord, vi satt uppe till en 02.20 och spela - Det var en massa skratt!



Idag är jag trött, kom på kl 13 att jag skulle ha kollat lite på vårat arbete vi håller på med och skicka till en något som kunde läggas till senast klockan 14 - oj då... hittade en liten mening, som vi kanske redan hade vävt in.

Nu ringer syrran så  - Tjingeling!♥

Tjejmiddag!

Håller på och donar för fullt med min middag. Försöker få servetterna att stå som de ska, vilket de inte gör, viker upp sig hela tiden. Önskar att jag hade linneservetter.
Så här ska de se ut:

Men de blir att se ut så här:

Det  vill säga hörnen glidre ur varandra, tror jag får nåla fast dem och säga till gästerna att det finns en nål i servetten. Tyvärr var mina servetter vita på baksidan, men det syns inte så mycket när servetten ser ut som den ska. Jag har guld tema och hade inga andra servetter med guld inslag.

Strax ska jag sila lemonaden som jag har som välkomstdrink. och börja duka. Dumma jag glömde ju ta upp allt som skulle upp ur  frysen, kom på bären ganska tidigt, men fläskfilén som tar betydligt längre tid att tina, dne kom jag på för en 45 minuter sen. Hade tänkt att steka på så allt var klart och sen bara värma upp det på spisen sne. Tycker inte det är så kul att laga mat när de är här. Sen ska vi inte äta på en gång heller!

Dags för lemonaden nu!

Tjingeling!

Kärlek..

http://www.vykort.com/data/media/5/vykort_13_2.jpg

Tycker att min älskling är så söt, han har bäddat sängen fint och så har han även tagit reda på vår källsortering som var överfull och lagt det i påsar och ställt ut på altanen. -Älskar dig!-

Pratade med mamma och pappa på msn idag, de hade de bra ska "flytta" till en annan plats imorgon, hoppas det är lika mysigt där.

Nu börjar min dag bli bättre än vad den varit tidigare, skulle kunna gnälla här men nej ska inte betrycka er med det. Jag vet att jag hade rätt och hon hade fel så är det med det.

Vattnat blommorna - klart
Dags att  fixa efterrätten tills imorgon = pannacotta och så vitlökssmöret. Sen ska jag dammsuga.




Banan Och Krossad Ananas



Sitter här och pluggar lite halvt ska bara skriva det här och sen göra ett ryck! Ville bara skriva lite, var så länge sen sist.

Ska strax få en kopp varm choklad av älsklingen.Bilden ?http://syrup2u.com/Assets/NewPics/Hot%20Chocolate%20w%20Dolup.JPG? kan inte visas, då den innehåller fel.

Dagens meny är mums - Kycklingwok med alla mina älsklings ingredienser = Bambuskott, vattenkastanjer, champinjoner (J kommer nog bli toki har haft det i maten i förrgår och igår) och cashewnötter!Serveas med nudlar. Till efterrätt ska jaf lägga upp en banan och lite krossad ananas och värma sen ska jag ha kall ananas bredvid -MUMS-

På lördag ska jag ha en tjejkväll med tre rättersmiddag, en massa tjejsnack, lite spel och lite snask som popcorn och nötter.

Missade mamma och pappa på msn igår, blev lite butter.

Hipp Hipp Hurra!


Idag har jag mumsat upp en tårta med min syster och hennes barn, den tog slut snabbt! Sen åkte J och hämtade kinesmat som jag fick av mamma och pappa -MUMS-

Popcorn

Nu är älsklingen och köper popcorn till mig, nu kom han! Dags för lite tv tittande

Thailand...

Bilden ?http://ving.se/MYTImages/SiteId1/Resort/hktkra_19.jpg? kan inte visas, då den innehåller fel.

Har skjutsat mammsen & pappsen till flygplatsen så de ska få relaxa i sköna Thailand i två veckor.. - Är bara lite avundsjuk- Vi hade födelsedag mys igår familjen, mamma & jag fyller ju i helgen. Fick ett strykjärn så nu är det dags att jag lär mig hur man strycker, så det blir bra alltså, stryka kan jag men det går inte rikrtigts om jag vill. Sen fick jag ett  jätte fint SNÖ armband! Mamma fick ett SNÖ halsband hon blev jätte nöjd.