Målat en tavla

Idag har jag hittat en dator som jag ska beställa senare ikväll när mamma kommer hem =)

Annars så har jag målat på tavlan till L idag, blev super nöjd, ni får en förhandsvisning, det ska sitta tre kort på L där också.
 
Tavla L


Vill ju även ha så där fina bokstäver till min tavla, men det är ju skit svårt att skära ut bokstäverna...ska fråga pappa om han kan. Men nu ska vi baka chokladbollar som jag ska ha med på picknick imorgon, och det kanske slinker ner några nu! =) Ska göra med både Kokos och pärlsocker eftersom J ska äta dem imorgon.

Har ni nå roligt tips på vad man kan hitta på för skoj på en liten picknick, vi är tre stycken...

Trevlig dag

Föresten har glömt bort att säga detta men det är en sensation; jag låg och väntade på att J skulle vakna, det brukar alltid vara tvärtom! Han har inte fått sin skiva heller, jävla skitstövlar som segar...

Har målat tavlan till L nu, ska bara sätta dit korten och sen har vi hennes present klar!

Nu håller jag på och kokar spagetti, det blir nämligen Spagetti och köttfärs (säger inte köttfärsås för jag har ingen sås, gillar inte tomat) Så ska jag sätta mig och käka framflör CSI inspelningen från igår..



Lite kakor och vinbär

Bakade och hade mig lite i lördags och så plockade jag även lite röda vinbär och dte var så mumsigt så

image101
Röda vinbär är något av det godaste som finns, ångrar att jag inte frös in dte i små burkar som mamma föreslog...blir ju lite svårt att ta upp några och äta..Önskar att jag hade en  buske som jag kunde plocka avimage102



Min J

nu har han åkt hem, skulle ställa sig vid postlådan och vänta på posten för att se om hans skiva från HP kommer idag =) nu blev jag att fundera, det finns ju postlådor och brevlådor... är den gula som man postar brev i en brevlåda eller en postlåda och den som man får sin post i brevlåda? Jag kallar båda för postlåda...enklast så, blev bara att fundera på vilkets om var vilket.

Jag ska med mamma och handla lite målargrejor, sen ska vi åka och hälsa på en liten söt unge =)

Jag har ont i huvudet idag...inte gilla...

Psss Jag och J tog en kakbit till frukost, det var gött

Jävla Photoshop!

Jag blir så sur, det funkar inte att använda text funktionen i Photoshop längre, jag kan inte skiriva i textrutan  som jag ska kunna!




Sätter mig i ett hörn och surar


Sprudlar av idéer!


Har nyss skjutsat syrran och hennes familj till tåget, de ska åka på en kryssning.

[C testar mina solglasögon]

C: Jag lånar de här så får du dem imorgon
Jag: Det går ju inte då har ju inte ni kommit hem
C: Jo vi kommer hem imorgon
Jag: Jaha, men mamma sa att ni skulle komma hem på måndag
C: haha ja det är måndag imorgon

Bilden ?http://www.stockholm.se/pages/352070/1paints3-thumb.jpg? kan inte visas, då den innehåller fel.
Jag sprudlar av idéer idag, till L vill jag måla entavla i svart och vitt och sen sätta kort på den. Tror hon skulle gilla det!
Sen så ska jag göra kärlekstavlan. Vill även göra en tavla till prinsessan men den kommer nog bara stanna i huvudet...kan ju inte göra något till bara henne, när hon har två syskon.

Hittade en massa kort jag tagit på semestrar. ska kopiera och förstora några av dem eller bara kopiera dem och göra en liknande atvla som den jag vill göra till L.


Min älskade Zingo

Ska nog fråga Zingo om han vill sova hos mig i natt, om han lovar att inte ha ner alla mina saker... ;o)
Sitter här och kelar med honom, han är så söt, sätter sig alltid farmför skärmen får då vet han att jag kommer gosa med honom eftersom jag ändå inte ser någonting..

Tänk att en katt kan göra en så glad och känna sig så älskad... Kommer sakna honom så mycket när jag inte får min dagliga dos av honom, sitta och titta på tv med honom liggandes och sova i mitt knä.


Ibland vill jag inte...

Till min prinsessa





Som en liten sol skiner du för mig


image100W är Sannas prinsessa


Jag blir galen

Jag tror jag blir tokig innan jag får komma iväg till kolmården, den 26 har jag bestämmt att då åker vi, Jag och J iallafall, den 25 ska vi nämligen på 20-års kalas.

Jag blir även tokig på min älsklings om alltid ska lista ut vad han får i födelsedags present, jag blir så sur om han nu luskar ut det så kan han väl hålla käften!  så jag köper alltid två för han räknar bara ut vad det ena är...men jag blir så sur när han räknar ut skiten, igår tex så hade jag glömt attta bort mina kvitton ur påsen så jag ändrade mig och sa att han inte fick titta i den och då vet han vad jag köpt kan jag lova!

nu håller jag på och bakar...fluffiga choklad kakor. De ska jag ha sen när jag myser framför TV.n efter att jag har släppt in katterna längre ner på gatan...


image99
Idag ser himlen ut så här på ett ungefär..

Vänskap..

Jag har haft en vänskap som betyder otroligt mycket för mig, tyvärr tog den slut, den rann ut i sanden. Jag funderar på om det går att få en sådan igen...

Vi har ett konstigt gnisslande ljud här i huset och vi vet inte var i från det kommer, funderar på om det kan vara blomman som hänger där ute...

Brighton Pier
Brighton Pier
Önskar att jag och J ännu en gång kunde ta kvällspromenader till standen och sitta och titta på vågorna tätt tätt

Det kryper i mig!

Zingo hade en fästing på kröp på honom så jag försökte få pappa att ta bort den, men han är ju blind och gjorde så den försvann så jag borstade av honom och nu kryper det i hela mig, inbillar mig att den kan ha krypit över på mig istället, dock inte så troligt men det kryper i mig iallafall.

Var med je n pytte stund idag, gick med honom en bit när han cyklade hem, det vars å fint vid vattnet, det var skit att jag inte hade kameran med mig, men ljuset var så fint och vattnet fick en sådan härligt fin blå färg och så kluckade det så mysigt..

Ön
Sjön mitt på dagen..

Vinbärsplockning i regn...

Idag ska vi åka till farmor och då har jag tänkt att plocka vinbär.. men just nu regnar det ute..då käns det inte så kul att sitta ute och plocka och bli blöt!
På tal om vinbär så plockade J 3 liter och gjorde rårördsylt åp, sen så plockade han 3 liter krusbär och gjorde rårörd sylt på, sen ska han göra äppelmos också! (Eller det får han ju av sina föräldrar, de brukar göra en liten bit över 30 liter, förra året gjorde de 32 liter äppelmos...) Han insåg iallafall att vi intekommer ha en sådan stor frys att allt det där får plats, han får förvara dem här hemma. Det positiva för mig, eftersom de där sylterna kommer intejag äta, så får jag min körsbärssylt alldeles för mig själv, plus att jag tror att han inte tycker om den heller... Hihi!

Sitter och väntar på att mamma ska komma hem, om vi ska kolla på sista delen av en miniserie..Fast vi kanske ska åka till farmor då..hmm, J slutar klcoakan 14 så jag vill gärna vara hemma tills typ 15

havet Brasilien
Brasilien

Filmer

Har suttit och kollat på film hela dagen, tog en liten promenad och spanade in några tavlor, E valde ut tre hon skulle köpa, jag kollade på färg och en tavelduk, för nu ska det bli målat av! Sen så köpte hon godis också..jag åt bara lite! Känner mig duktig...

Filmer vi gick igenom idag: Material Girls, Music and lyris (den var bra) och så en general och en gentleman...

Imorgon får jag träffa min J, om inte skivan till hans dator kommer så han kan fixa den, då blir jag dissad och får vänta till på söndag, men det gör inget , han har väntat på den där skivan så länge nu...

Lycka   Glädje   Kärlek   Harmoni   Hopp   Tro

Nu väntar Bones..

Leguan
Denna fanns på vårat hotell i Brasilien

isbiten fastnade!

Aj isbiten fastnade på min tunga!
Bilden ?http://www.tvsab.se/images/isbit.gif? kan inte visas, då den innehåller fel.

Presenten löste sig!

Efterlyste ju idéer på vad jag kunde köopa till min kompis, men jag kom på det alldeles själv, ibland ska man helt enkelt inte tänka utan det ska bara komma av sig själv. jag kom på att jag ska göra pannacottan hon tyckte var så god, och sne så ska jag ösa upp den i glas som jag har skrivit något på.

det är 6 glas och jag har kommit på dessa tre ord: Kärlek Lycka Glädje
Vad kan jag skriva på de tre andra glaset?! tips!

Har kollat på Happy Feet nu, åh vad söta pingvinungarna var, håller ni inte med:

Bilden ?http://thecia.com.au/reviews/h/images/happy-feet-7.jpg? kan inte visas, då den innehåller fel.

Mamma åkte iväg och köpte lite salta pinnar till mig sen ska jag tillbringa kvällen med att prata lite mer med J, (längtar tills jag ska träffa honom bara två dagar kvar, jag pussas och kramas så mycket!) sen ska jag kolla på mina inspelningar av bones och på det avsnittet ikväll, sen har jag även lite filmer att titta på, ville se beyond the break men det gick visst inte idag... Jahaja nu ser jag på kanal 5´s hemsida att de har ändrat sändningstid, vad treligt att de kunde upplysa om det efter programmet...eller var det jag som inte hörde det?


Typ helt frisk

Nu är jag typ helt frisk, känner mig glad över det!

Sen så ska jag äntligen få prata med J idag, han har jobbar dubbla skift två dagar 6-22 6-22, han ringde mig igår från jobbet precis när vi åkte så jag märkte ju inte dte förns jag kom hem -depp-, men idag tror jag att han kommer ringa så fort han kommer innan för dörren. Var tvungen att skicka ett sms och berätta att jag mådde bättre (när jag såg att han ringt) så han inte skulle bli orolig.

Jag skulle vilja ha lite hjälp, jag har stillestånd på ideér, vad kan man köpa i present (inte allt för dyrt, ska köpa en liten blomma också) till en tjejkompis som fyller 20?

Jag svalkar foten
Fot

Sjuk =(

Jag har varit magsjuk, mår bättre idag, dock känns magen konstig eftersom den nu fått i sig en macka för första gången på ett dygn.. men jag ska ända följ ed mina föräldrar och shoppa lite saker till badrummet och jag ska shoppa presenter, samt nått fintt ill mig kanske =)

Jag kan iallafall säga att igår var dte den längsta och tråkigaste dagen i hela mitt liv, vaknade klockan 5 av magsmärtor och sen så kunde jag inte röra mig på hela dagen utan låg där och hade ont- Usch!
men nu är jag på bättringsvägen! Jippie, och nu springer mamma runt hela huset och ut och in för att leta efter pappa men hon verkar inte itta honom, det ser lite komiskt ut!

Nu ska jag sätta mig och bläddra i H&M katalogen
Ros
Mammas ros

Hemma igen

Har varit hos J hela dagarna den här helgen, bara varit här hemma och käkat myst framfrö en film och sen sovit.
Idag blev äntligien båpåtturen av, och jag badade från båten,. något jag tycker är mycket roligare och somrigare än att bada från en brygga... och till min lycka är vattnet varmare där ute där vi var emd båten än vid J´s brygga, han badade där hopade i stänkte ner mig och flög upp lika fort igen, det var kallt där! Är glad att jag badade där jag badade och badade faktiskt en stund, inte bara ett dopp.

Och den här helgen (Fre - sön) har jag cyklat 6 mil, känner mig nöjd!

Tog kort på sjön igår, lägger in en bild på den sen, har inte lagt över bilderna till datorn.

nu ska jag planera en middag med mamma, skriver om den sen...

Blom
Fönsterprydnad på Arlanda

åka båt?

Jag vill åka båt nu!

Trodde att älsklingen skulle irnga mig när han kommit hem från jobbet eftersom vi pratat om att jag skulle komma dit, och då när dte var fint väder idag tänkte jag att vi kunde åka båt nu, men jag blev helt inne i min bok och märkte inte vad klockan var förns hon var tre (J slutar två) sen var dte så spännande att jag inte kunde sluta läsa, och nu så är han ute så han ska ringa mig sen...

Idag blir det tacos, och förmodligen en titt på en film, blood diamond om J kommer ihåg den, kanske popcorn till mig sen, J är inte så förtjust i det.

Satte mig i solen en stund, men när solen gick i moln så blev det kallt, så jag fick ha byxorna på mig (uppvika till knäna då för annars blev det för varmt när solen kom fram, men den försvann tyvärr solen bakom en STORT moln och dte verkade inte vilja flytta på sig, så jag hamade i soffan och efter ett tag fåtöljen på altanen och där har jag suttit tills nu, så jag skulle kanske ta och gå ut och kolla vart solen är nu, om man kan sola lite till..och börja på nästa bok, tur att jag hade två, annars skulle jag inte ha nått att läsa ikväll.

Har för övrigt gett mitt internet en ny liten desigt, laddade hem några teman och det fick bli katter.
image91

På tal om kissemissar som kom min sötnos ohc översakade mig med att ha klätt ut sig till en sotare
Sen så  skulle jag hjälpa honom och tbätta av honom lite, men han protesterade direkt när han såg att vi var på väg till handfatet så jag och J ska göra det sen ikväll, nu ska jag cykla dit så vi ska åka med båten =)

dags för en ny bok

Läste ut boken som jag snodde från J i natt, John Grishams Partners. Så nu kan han få tillbaka den, han höll på och läste den men glömde en här så då började jag läsa den. Nu ska vi se hur många böcker har jag läst i sommar...
nej jag kommer inte ihåg alla...får kolla det sen, tror det har blivit en hel del..

Idag skiner solen, det är tyvärr inte så varmt men jag sätter mig väl i solen och läser lite, och hoppas på att det inte blir för kallt.

Vatten

Snart kommer J

Vilken sekund som helst borde han komma. Jag är super duper seg idag, sitter här och tittar ut i tomm luften och tar mig inte för att göra någonting, så jag har inte så myckret att skriva om heller...

råkade radera en bbild som var koplad till sis nnons och vipps så försvannd en så hon måste fixa en ny anons, eftersom sidan vägrade logga in henne....Oops, sorry inte min mening att skapa trubbel.

Tips på käk idag, strimlat fläskkött ska tillagas på något vänster?

image90
Våra händer

Tack syster yster!

Idag så kommer min syster och säger att jag kan få ett komplett kökssätt, 4 stolar och ett bord som man man kan fälla ner sidorna på av dem! Stolarna var presis sådana som vi tänkt köpa, jag visade en bild på dem, snacka om perfekt! Sen har jag träffat Sis också Ungarna ville träffa sin mormor så då åkte de ghit, sen åkte vi och köpte ett linne och en baddräkt till prinsessan och då köpte även jag ett par knä långa veta jeansbyxor, super snygga och  bra att ha i detta halvdana väder som gör att jag inte vet vad jag ska ha på mig, har gått i mina linne knickerns hela sommaren, men de måste ju tvättas också och då har det varit problem!

Fick reda på nu att J´s kompis, delvis min, han käkar Ca 25 glassar i veckan, shit säger jag!
Bjuder på en bild på en sol

Solen

Sophia Bush

Sitter och tittar runt på lite bilder och hittade en fin bild på Sophia Bush

Rachel


Vinden viner

Jag som hade tänkt att jag och mamma kunde ta en prommenix nerpå stan när hon skulle köpa en present till någon, mmen det blåser ju som tusan så det tycker jag inte längre är någon bra idé.

vind

Sätter mig och kollar på gilmore girls och käkar godis istället, det är gott det med!


Kiera

Gillar det namnet, och hon är vacker också

Bilden ?http://lisaplace.blogg.se/images/keira_knightley_metamorfose_img_wallpaper_02_1024_1163238119.jpg? kan inte visas, då den innehåller fel.
Bilden ?http://www.keiraknightleyworld.com/keira-knightley-gallery/keira-knightley-34.jpg? kan inte visas, då den innehåller fel.

Kunde inte välja bild så det fick bli två

Äntligen hemma!

I natt klockan halv 3 kom vi hem. De blev lite mer sena eftersom deras vagn har kommit bort och de skickades runt till en massa människor innan de kunde skriva att de saknades. Jag och pappa han med en lugnt stopp på Godisstoppet, och det finns så mycket godis att det tar inte lång tid att fylla en påse!
Här får ni se min:

godis
Jag roade mig med att lära mig ta kort i bilen i fart så här får ni se våran rese i lite bilder.
Arlanda skylten fick jag med ordentligt på den sista skylten =)

resa




Flygplans missar och bröllopsdag

Mamma som skulle landa på arlanda klockan kvart i nio imorse har ännu inte kommiot till Sveige, de missade planet i New York pga förseningar från Houston Planet till Sverige bakade ut när de landade, och då får de åka till Paris där de ska byta plan till Sverige och gissa vad som händer där, jo planet hem lyfter när de landar, så nu har dee suttit på flygplatsen sen klockan 11 imorse och ska lyfta om två timmar. Eftersom jag vill ill hummelsta så ska jag och pappa åka alldeles strax. Tar med en kortlek som vi kan roa oss med på flygplatsen. Det positiva med den här dagen är iallfall att jag fick vara ute i solen! Så nu har jag solat och blitt brun =)

Grattis till mamma och pappa somfirar sin 31 bröllopsdag

hjärta 25



Underbara sol

Idag är det underbart, klarblå himmel, 20 grader redan klockan 09 och strålande sol Underbart badväder (jag har ju ännu inte badat något och vill vill bada nu!). Vad ska jag göra, jo jag ska sitta i en bil till arlanda och hem! Hur jävkla kul är det på en skala! årets första varmaste dag satt jag också i en bil och kund einte bada eller sola och nu så ska jag göra dte igen, och imorgon så ska det regna hela dagen... jippe Sanna är överlycklig, det blir racer hem säger jag bra och byta om till badkläder och dra med mamma och pappa till badet.

Moln
 Inga fluffiga moln idag, bara blått, men hade ingen sådan bild.

Lyckligt lottad

Jag är lyckligt lottad. Jag har världens bästa familj och världens bästa pojkvän. Tyvärr har jag ett hett temperament som jag ibland inte kan få stopp på, de arga orden bara forsar ur munnen medans min hjärna i slowmotion tänker va tyst det är inget att bli sur över. men munnen är snabbare än hjäran. Givetvis försöker jag gottgöra det här så ofta jag kan. Men det var inte dte jag skulle skriva om.

Jag önskar att alla kunde vara så här lyckliga, veta att man har en familj som älksar en mest av allt i hela världen, tyvärr finns det ju föräldrar som inte älskar sina barn mest av allt, det är sorgligt. Kanske började tänka i de här banorna för att det ska bli så kul att få träffa mamma imorgon igen. har ju haft ytterst lite kontakt eftersom hennes telfon inte funkar i USA..muppigt.

Idag hade jag både butterkaka och så chokladrutorna med mandel, och givetvis böev jag sugen på popcorn, dock så tyckte jag att det räckte med et jag hade så jag skönt undan tankarna på popcorn och lyuckade hålla dem borta.

Nu ska jag gå ner och lägga mig och läsa, tyvärr är inte älsklingen här och sover med mig, han börjar jobba om sex timmar, han skulle cykla till jobbet imorgon, så han måste gå upp tidigt (det tar 40 minuter att cykla dit).
måne

Jag sover mycket bättre när du ligger bredvid mig..

Längtan efter ett hav och en pool

Han fick ihop soffan så nu har vi en skinsoffa för 2 istället för en obekvämsoffa med gigantiska och hårda kuddar!
Sen så har Sis hittat lite stolar på nätet som jag mailade till älsklingen som han kunde titta på och om han vill ringa på imorgon.

Som sagt så ska jag åka och hämta mamma men vi vet inte när de landar eftersom det är oväder så deras första plan blev försenat vilket ledde till att de missade planet hem till Sverige och får ta ett senare.

Längtar lite efter att bara ligga i solen och ha den skönt och gå och bada i poolen som man kunde titta ut över havet i, så skönt. Lägger in en bild på detta från min Brasilien resa

hotell 2

Bjuder på kaka

Bjuder på en bild av kakorna jag bakade igår, kortet är taget när de är på plåten och inte delade-

Kaka
Varsågoda ta för er!

Sitter själv och musar på en, de smakar gött! Men J lyckades ju tappa ena ägget i golvet innan han bakade, tur att vi hade fler=)
Ägg

Imorgon blir det till att gå upp tidigt, måste åka redan vid halv 6 här i från, ska ju till Arlanda och hämta mamma. Man kan ju hoppas på att planet är försenat en timme så vi inte behöver åka så tidigt!




Kakor och filurande

Nu håller jag och J på att baka kakor, sega chokladrutor med sötmandel på -mums-

Han håller på och kollar på planlösningen och mäter för att se hur stora rummen är. Lyssnar på Linking parks nya skiva, den är bra. Idag har jag solat lite till och nu har jag fått färg så jag ser inte så himla blek ut som jag vanilgtvis gör på vintern!

Sol

Aj!

Jag säger aldrig AJ men jag vet inte hur jag ska stava dte så här kanske: Aotch så låter det iallafall.
 
Pappa kommer här och berättar att en längdhoppare hade fått en spjut i sig Usch vad ont det måste göra!


Nu sitter jag och väntar på att J ska ringa, han har ju slutat nu.. Aja ville bara visa er den här bilden som jag tog igår

Himmlen

Irriterad

jag märker nu att jag blir skit irriterad när jag inte har nått att göra en fredag kväll och det är bara skit på TV -suck- Älsklingen jobbar så jag har inte pratat med honom på hela dagen heller! Han slutar om en timme, men han kommer inte hit...Vi träffas imorgon. Sen har jag ingen bok att läsa. Allt det här resulterar i en Lättirriterad Sanna som fräser.

För att pigga upp mig själv lägger jag in en bild på min älskling nummer två när han sitter och filurar under äppelträdet

Zingo

Mat

Håller på och lagar mat nu. Wok på fläskkött med findus wokgrönsaker, en burk champinjoner och så en sås som jag nu inte kommer ihåg namnet på. Till det blir det ris!
Wok



Nyss öste det ner och nu skiner solen som aldrig förr =) undra om det går något bra på TV ikväll, annars så har jag inspelningen LasVegas att titta på =) Det gillar Pappa med. tar tillbaka det om regnet, solen skiner och regnet öser ner, då borde det snart komma en regnbåge, och den ska jag ge mig på jakt efter =)

Det kom en regnbåge, dock var den inte så stark och den bleknade snabbt...

Regnbåge





Lycklig över solen

Nu är jag lycklig har solat en stund, men sen gick solen i moln, ser att den skiner nu så jag ska ut en sväng igen.

men först ska jag tycka och tänka lite. Jag gillar att vi har Tre olika mejerier för norrland, svealand och götaland, på så sätt behöver ju inte lastbilarna åka genom hela Sverige för att ge oss mejeriprodukter och då släpps dte inte ut så mycket avgaser. Men när jag var och handlade med Sis igår så såg jag att de inte hade Arla mjölk utan Milko! Milko mjölken för de som inte vet kommer från norrland. Vad gör den här nere när vi har arla som ger oss mjölk i det här området (Svealand) Då har vi alltså arlas bilar som åker runt här och så kommer den ytterligare en lastbil och åker runt bara för att de inte kana nvända sig av Arla.

I min drömvärld så skulle vi ha ett mejeri, ett bageri och ett slakteri i varje "distrikt" (Norrland, Svealand och götaland) för då skulle inte lastbilarna behöver åka runt överallt.

                                  Bilden ?http://www.skanemejerier.se/images/Logo_internet_2004_stor.gif? kan inte visas, då den innehåller fel. Bilden ?http://www.aretskonditor.se/images/Arla_foods.jpg? kan inte visas, då den innehåller fel.Bilden ?http://www.mejeri.info/images/_nb_mediaFrames/475milko0.jpg? kan inte visas, då den innehåller fel.

SOL!

Nu ser jag solen skina! Måste ta på mig ett linne och smita ut!

Jag som skulle skriva ett inlägg om mejerier, slakterier och bagerier! Gör det sen.
Bjuder på en körsbärsbild

Kösbär Tre

Mys fredag

Kom inte hem förns sent igår så jag hann aldrig lägga in några bilder. Gårdagen mestod av storhandling och sen så koma pappa till sis på kvällen och så grillade vi, kyckling kött och majs, riktigt mumsigt! Ungarna är helgalna i majsen, de ser nästan ut som Musse Pigg och Kalle Anka när de är på husvagnssemester.

Idag ska jag bland annat titta på mina inspelningar av Las vegas och Gilmore Girls, tror jag ska sätta mig med en skål hemmagjord rabarberglass och två körsbärsmuffins! Sen när Solen kommer så ska jag springa ut och sätta mig i den och smekas varm av värmen och bara mysa! J jobbar idag så vi träffas inte förns imorgon.

Muffins


Här är kossan som vi tittade på när vi var och plockade ärtor.

Ko


Matshopping med Sis

Ska strax åka iväg och shoppa mat med Sis, ja det var ingen roligare shopping än så men man får ju vara med henne =)

Dock kommer hon om 10min och jag är inte klädd, plus att jag hoppades på att J skulle vara ute på msn så jag kunde säga "hej och jag åker nu ring mig på mobilen sen" Men jag skickar väl ett sms.

Nu är det, linnebyxor eller ett par korta byxor...?Lila varient

Ärtor och kor!

Idag åkte vi till min moster och så plockade vi ärtor, 3 stora och en liten hink! Pappa sitter och sprättar dem nu, jag tog en paus.. Men vi har inte ens kommit igenom en hink...

Sen så ville tjejerna titta på korna så jag tog några kort, kameran ska på laddning så bilder får ni se sen.

Nu ska jag tillbaka till ärtorna och kolla på TV.


Sandfigur
Sandfigurer i Brasilien
Tyckte det såg så tråkigt ut utan någon bild.

Trötter

Låg och läste igår och vips så kvar klockan två och sen kundejag inte sova sist jag tittade på klockan var hon tre, så jag är lite trött nu, och enlgit vädrret skulle dte vara strålande sol idag, men här har vi minnsan flera moln som är i vägen!

Spelar lite spel och hoppas på att molnen försvinner innan jag går ut...


Kärleks Citat



Kärleken ser inte med ögonen utan med själen
av Shakespearehjärta 2



Klättrat i trädet

Nu har jag kommit ner från körsbärsträdet, det var fridfullt ovch mysigt att sitta där uppe på stegen =)
Dock var jag helt nedkladdad av körsbär och hade kvistar i håret, men vad gör man inte för lite sylt!

Idag har vi plockat så här mycket körsbär:

Burkar
Och mer blir det imorgon plus att vi ska åka till min oster och plocka ärtor så jag kan få ärtsoppa (GRÖN inte äcklig gul) Men nu vankas det käk!
Pappas köttbullar med stuvade makaroner!


Lieberg och Kolmården

Det känns som att dte kommer ta hur lång tid som helst innan vi kommer iväg, det ska matchas med folk hitan och ditan! Ibland är det jobbigt att inte åka bara jag och J, men det blir desto billigare om man åker fler =)
Jag ska be J fråga sin bror om han verkligen vill med, annars så åker vi nu på lördag tycker jag!

Liseberg det får bli när de börjat skolan igen,eftersom det inte funkar annars -suck- jag vill ju åka nu!

http://www.visitsweden.com/upload/UK/goteborg/Stig_Kalvelid_Liseberg315.jpghttp://www.aftonbladet.se/nyheter/0303/01/NYHETER-01s09-giraffbaby-FRI-35_368.jpghttp://www.visitsweden.com/upload/Finland/S06_Kolm%C3%A5rden_Delfin3_2720_topp315X300.JPG

Natti Natti

hjälp vad trött jag blev, ska nog ta och lägga mig i sängen, självklart kommer jag att läsa lite för när man borstat tänderna och lagt sig i sängen så kan jag inte sova, jag blir pigg. Så irriterande, men att läsa lite i boken är ju i och för sig inte fel =) Imorrn får dte INTE regna, jag behöver plocka av körsbären!

Trädet

Skickar nu några god natt pussar till J som är på jobbet.

Bok

Läste ut oken för några timmar sen och strax efter att jag gjort den så kommer älskingen med den andra -lycklig-

Du är bäst älskling

-Älskar dig-

En mors kamp

Boken är så bra jag kaninte slita mig, rekomenderar den varmt. Tror att J får komma med en ny bok t ill mig snart, A hade en till av samma författare för jag gissar på att den här blir utläst idag. Jag ska också plcoka lite körsbär men det är ju kallt ute och ser ut som att det kan börja regna när som helst, men vi får se.

Bok

ett hjärta

Nu har jag ett hjärta uppe i adressfältet, ska var aett S i också men det syns lite otydligt.
Idag har jag varit med J, han sprang i regnet och jag cyklade, sen så cyklade vi hem till honom, han blev helt förvånad över att jag ville det utan att ens fundera på saken =) Än kan jag överraska honom =)

Så idag har jag cyklat 23.2 Km Det känns bra!

Åsna

En åsna i Brasilien

ikväll ska jag titta på Den gröna milen och mumsa lite popcorn, sen lånade jag en bra bok av J´s mamma som jag kan läsa i pauserna. En mors kamp heter den av Molly Katz

Nu har hon åkt..

Nu har mamma åkt, nu ska jag beställa en bok som hon bad mig om så jag inte glömmer det!
Hon skulle ta en massa kort åt mig som jag kan göra tavlor av.

Ska strax återgå till att kolla på Live Earth konserterna som visas på SVT2


hemligheten...flytta

Nu vet Mamma, Pappa och Sis det så: jag och J ska flytta ihop, vi fick en lägenhet idag.
Känns förvånansvärt bra eftersom jag tidigare haft funderingar på usch vad dyrt det kommer bli, jag vill inte ta studielån, jag tycker omatt bo här med mamma och pappa, jag får alltid hjälp med mina uppgifter.
Jag erkänner jag är familijär och har lite svårt att skiljas från min mamms och papps, men men, nångång ska man ju flytta hemifrån, och få göra det med J är ju toppen!

solnedgång 2
Solnedgång i Brighton

Funderar på att be om lite popcorn och så ska jag kolla på mina inspelningar.


Texas

http://wwp.greenwichmeantime.com/images/usa/texas.jpg

Till Texas åker mamma på söndag! Så när vi hämtar henne måndag veckan efter så ska jag handla en massa godis på hummelsta! MUMS!!
Hon ska köpa mina favoritgodisar också, och så kanske jag får en present man vet aldrig med min mamma =)
Hoppas hon får det roligt iallafall, nog för att hon ska vara barnvakt åt min systerdotter så hon kommer ju inte se så mycket.

En liten hemlighet

Jag har en l iten hemlighet som jag inte vet om jag ska skratta eller gråta över det. bara mamma somvet om det, väntar med att berätta för någon annan innan jag berättat för pappa, och han kommer inte hem på lunchen så det blir inte förns ikväll...

Men snart, typ om flera timmar eftersom min syster och hennes man är så bra på att planera saker och så sega på att komma till skott, banken hinner väl stänga innan hon kommer ne på stan, men vi ska sen träffa Sis och gullungarna och kolla på lite djur och ta en fika. Mamma och jag håller på och bli tokiga på att de är så sega!

Denna gris finns där:

Gris

Lite ledsen..

Är lite ledsen idag...vet inte riktigt varfrör..knepigt, och så har jag ingen choklad heller det är riktigt träligt...
Men jag lägger in en bild som kanske kan muntra upp mig.

Fötter

J´s och min fot när vi var i Brighton och hade det mysigt.
Den här bilden tycker jag mycket om..

Nils Ferlins dikt

hjärta

Kärleken är så förunderligt stark,
kuvas av intet i världen.
Rosor slår ut i den hårdaste mark,
som sol över mörka gärden.
Mitt hjärta är ditt,
ditt hjärta är mitt,
och aldrig jag lämnar det åter.
Min lycka är din,
din lycka är min
och gråten är min när du gråter.

/Nils Ferlin

Födelsedagskalas

Nu har vi varit på födelsedagskalas hos Sis, hon hade sparat ett bit tårta till mig bara mig och den var inte liten heller =) Lyckliga mig som har världens bästa syster! Sen blev hon jätte glad över linnena som hon fick.

Sis- Storlek 36, tror du jag kan ha det eller?
Jag - Ja
Sis - Näää
Jag - vi får väl se
[Syrran går och provar och de passar perfekt
Jag - vad var det jag sa?
Sis - okej då, vill du ha tillbaka ditt linne nu?
Jag - Ja tack!

Jag har dödat en spindel och den ligger fortfarande död där..
Sen har jag "hotat" Zingo (min katt) med att om han river upp sitt sår igen så sätter jag på honom tratten. Den tycker han absolut inte om att ha och förra gången jag hotade med det så slutade han så vi kan hoppas på att det fungerar nu med. =)

En bild på havet i Brighton 2005

Våg





Grattis Sis

Idag fyller syster yster år och därför får hon här ett kort med tårta av mig jag gjorde för några år sen, tårtan alltå.
När jag kom att tänka på det så sk ajag sätta på snöre på hennes paket!

siss







Härlig bild

Tycker att den här bilden är härlig

Bilden ?http://farm1.static.flickr.com/158/348134664_6524691c5e.jpg? kan inte visas, då den innehåller fel.
[Ungdomarna i serien Beyond the break ]

Städning

Idag ska det städas rummet, drömde hemska mardrömmar om att det var så stökigt och ostädat!

Sitter här och lyssnar på opera, jag som inte gillar opera men han sjöng det fint och inte så skrikit som jag annars tycker att det är, jag pratar om självaste Paul Pott, J skickade ett klipp till mig, sen skickade han galenskaparna , men det tror jag inte riktigt att jag kan säga att det är bra... - Man ska ha husvagn- (Sjöng med lite där...nej nu byter vi låt!

J fick en gratis bok från Axa, han hade ett par och välja emellan och fågade mig vilken som passar honom bäst, jag valde Camilla Läckbergs åt honom och det är  även en bok som jag inte läst så jag hoppas på att han får den snart, så jag kan läsa den före honom. Jag läser mycket mer än honom så  jag skulle bli klar snabbare.

Solnedgång

Bjuder på en bild över sjön

3 liter körsbär

plockade 3 liter körsbär idag till sylt, äntligen! Jag kommer nog äta en hel del sylt i början för att sen spara så länge jag kan. är flera år sedan vi kunde göra sylt, trädet har varit sjukt men nu är det friskt! Så det gör inget att det inte blir några plommon i år, för det verkade ju även som att det var något som går över till nästa år.

Nu ska jag sätta mig och sätta ihop "utmaningen" som jag och J ska ha på grillkvällen och kolla vilka dagar som är möjliga att åka till liseberg och kolmården.

Bjuder på ännu en körsbärs bild (märks att jag är ganska tokig i dem va =) )

Körsbär 2

vart har han tagit vägen?

Han skulle cykla hem och hämta kläder
Han bor 8 km ifrån mig
Han cyklar snabbt
Han cyklade kl 21.15
Han är inte här än...

Detta är mysko, får ringa och efterlysa honom.
Han har mobilen på
Han svarar inte

hmmm
Update:

Skickade ett sms till E, han åkte för en kvart sen, alltså är han är om en cirkus 10 min. Dock kommer han ju inte att få en sån glas Sanna att komma till, tänker man åka så här sent så får man faktiskt säga till, nhu kommer han ju vilja lägga isg på engång, det var kul med sällskap. nog för att jag får sova med honom och vakna och äta frukost med honom, men jag måste bara visa att man inte gör så där, han gör mig ju orolig men sånt fattar han noll om =P Säger då det, dte är tur att man är kompis med hans lillasyster så man kan få reda på saker så man slipper sitta här och filura.

Körbär och mys

Imorgon sk a jag nog plocka körsbär, ska fråga älsklingen om han vill hjälpa till.

Idag har vi varity hos Sis nästan hela dagen, bakat, pratat och studsat, det var skit kul, älsklingen kunde ju studsa 10 ggr högre än mig, dels för att han väger mer så klart och så har han ju studsat på en trampolin väldans många gånger (Han har tävlat i simhopp), så jag försökte lära mig, lyckades väl ganska bra när han stod och hjälpte till bakom mig... Nu har han cyklat hem för att hämta kläder sen när han kommer tillbaka ska det bli mys!

Körsbär
Mina körsbär

Min Favorit

Tvål

Detta är min favorit tvål, och som vanligt när det gäller mig så slutar deall göra allt jag tycker om. Fick den här tvålen v min mormor en gång för några år sen och sen när jag skulle köpa en ny så hade de slutat, men av någon anledning så hade de den på utförsäljning här (antar att hon hade hittat dem inne på lagret någonstans) Så då fick jag två av mamma =)

Nu är J på väg hem från träning oh så ska vi snart åka till Sis, men han får snabba isg nu, vi ska ju åka halv och han ska hinna äta, men nu behövde vi ju inte vara tillbaka med bilen till halv fem. Så snart hoppar vi studsmattan =)


Klänning

Hittade en söt klänning, älsklingen höll med, men som han sa när jag frågade om jag skulle köpa den Du måste hålla budgeten =) Nu sitter vi och väntar på käk, han ska äta pizza och jag ska äta kerstinmacka med räkor och skinka utan räkor och tomat.

Idag har vi skjutsat hem hans syster och så passade vi på att handla ekrar till cykeln så imorgon eller ikväll ska han och pappa montera ihop den igen =)


Cykelproblem och blått träd

Nu är J och pappa ute i garaget och håller på med J´s cykel som gick söner igår, så nu är han som ett litet barn och vill att alla affärer ska öppna nu så han kan köpa reservdelar och laga sin cykel.

Det blev mat igår, spagetti, svamåpsås och några köttbullar. Gjorde ett litet hopkok där. Sen hade J med sig presenter till mig, 3 st bullar med vaniljkräm och en burk med jordgubbar!

Lekte lite i photoshop, blev det här:

Träd