Ligger här i min säng

Ligger i min säng och skriver, tar en liten paus nu så jag får göra det här en stund, annars får jag för mig att göra det sen. Jag har alltså så ont i mina ben att jag inte  kan stå ligga eller någonting, har ju inte sovit som en prinsessa i natt kan jag ju säga. Och av någon anledning så gör det ondast att ha benen raka.
vi kan ju se det på det här positiva sättet, att jag kommer sitta här hela dagen så jag kan ju inte gå runt och hitta på en massa annat! Så idag hoppas vi på mycket skrivande!

andpose


Träningsvärk så det skriker om det

Jag har sådan träningsvärk att det gör ont hur jag än sitter ligger, och det är i magen, börjar även få i benen, och jag vete 17 hur det ska sluta..är nog sängliggandes imorgon!

Pratade en stund med Sis och mina tre gullungar! längtar efter dem super mycket! Eftersom J ville åka hem den här helgen också så tänker jag nog låna bilen och åka hem till dem, om de inte kommer till oss.

Har nu lite fler punkter att skriva om på min ena uppgift, så den känns lite bättre. Uppgift nummer två skulle inte alls göras så som jag trodde, fick veta idag att man kunde kolla i Pm tidningen och hitta något man tyckte var intressant och utgå från det. Det ska även hålla smalt, väldigt smalt. Så jag ska sätta mig och kolla i den som jag har här hemma, men den ligger långt ner i en korg så den får j ta fram när han kommer hem.

Jag börjar bli hungrig nu, hoppas han kommer snart så vi kan äta.

Startade lördagsmorgonen med en god kopp varm choklad med lite grädde, är sugen på en sådan nu med, men jag har inte mjölk till att göra det, så jag får göra en sedan.
Ska köpa marshmallows att ha i istället för grädde (Vi har inte grädde här hemma för ingen av oss gillar det(jag gillar det bara när det blandas ut med chokladen).

image236

Wow jag har gymmat

J ville ha med mig till gymmet idag med, och söt som han är så kunde jag inte annat än säga ja, men på villkoret att jag testar bara om det är folktomt. Sen satt jag medc min uppgift hela dagen, skrev dock inte mycket. Så när jag var som mest depp och inte ville kliva ur pyjamasen så sa J att det var lika bra att jag följde med så jag fick komma bort och få en riktigt paus så jag inte tänker på arbetena. Det var bara två personer där, så jag vågade testa lite saker, så jag har faktiskt tränat ben idag på rikigt! Det var ganska kul, men som sgat det ska inte vara folk där, då fegar jag nog ur igen. har träningsvärk i magen av det lilla jag gjorde igår, undra då hur mina ben kommer kännas imorgon.

En av anledningarna till att jag älskar honom så mycket, han får mig att göra saker som jag aldrig skulle göra i vanliga fall.

Ska nu maila ett mail till vikariepoolen så de inte ringer efter mig nu i veckan, måste fokusera på att skriva.
funderar på att skriva på den mindre uppgiften ett tag så jag får lite gjort på den med, men det känns lite jobbigt att hatta hit och dit mellan två uppgifter, vill bli klar med den ena först så man kan lägga undan tankarna på den.

Ska nu hoppa in i duchen, och sen så blir det lite tv med godis, tillsammans med mamma och pappa.

image235


Det går ingebra

det går inge bra att plugga, vet inte vad jag ska skriva om! Det är totalt jävla omöjligt, jag har nu tre sidor, jag ska ha ÅTTA! hur fan ska jag få ihop fem sidor till?! Snart brister jag ut i gråt, det här gårju inte, vad ska jag skriva om, jag har inte åtta sidor tankar och reflektioner. Vad finns dte mer jag kan reflektera över, barnens reaktioner kanske?ja, där har vi en ska, men det blir inte fem sidor....Buuhuhh
image234

Vintertid idag

idag så är det vintertid vilket betyder att klockan är tidigt. har snart varit vaken i en timme, så jag tänkte kolla upp lite grejs till mamma, de ska på 70 tals middag,, så jag tänkte ta fram lite recept och lite andra tips!
sen blir det mumsig frukost, ska be pappa fixa varm choklad med lite grädde på toppen -mums!-

Nu har jag äntligten fått mina tavlor, samt så köpte jag lite gliterlim, är alltid bra att ha, funderar på att göra något med det på någon tavla, den gröna kanske. ska påmminna J om att ta med sig plast kaffeskedar, måste säga det högt för mig själv då jag inte glömmer det jag. för nu fan ska dte målas! Ska köpa färg på panduro, coppar heter den, men dte gör jag senare, då ska jag även köpe lite snygga trosor!

Ska även gå igenom mina toarullar, måste sätta igång med min kalender också. vet inte hur många rullar jag har och vart pappret till den har tagit vägen. Vet inte vad dte finns kvar, vill inte be Sis sno en massa från skolan igen, det kanske inte är så bra. 

Usch jag håller på och nyhser hela tiden, vill inte bli sjuk, usch vad obehagligt det är när näsan kittlas så där precis innan en nys.
Så här skriveer wikipedia.
Nysningen framkallas vanligen genom retning av näsans nervceller, antingen på mekanisk eller kemisk väg. Nysningar kan också förekomma när någon utsätts för kraftigt ljussken, till exempel när en person som varit inomhus går ut i starkt solsken. Här beror nysningen på att nervsignalerna från ögonen passerar intill näsans signaler vid en kopplingspunkt i hjärnan och "spiller över" en del till näsans nervbanor. Varje gång man nyser så svimmar man i några tiondelssekunder på grund av att man blåser ut all luft i ett högt tryck (ca 60km/h).
Uttrycket prosit, som man säger till en person som just nyst, betyder "må det gagna".

bååt

Sanna på ett gym!

Sanna har för första gången satt sin fot på ett gym! Dock tränade jag bara en grej. det är nämligen så att jag är folkskygg när det gäller träning, jag kan inte träna när det är folk som kan se mig, knäpp ja jag vet men dte går inte. Det varbara tre där när vi kom, och när jag till slut kände att jag kan nog testa lite, så kom dte in två hattifnattar, och jag kunde bara inte träna när de var där, och så kom dte bara fler och fler. Till sist gick J in till ett litet annat rum där han skulle träna nått och där var det inge folk så då testade jag en magmaskin, den var jätte rolig! men jag blev lite sugan på att testa vissa saker där, så jag kan nog följa med J nån mer gång och se om det är mycket folk då. Jag kanske inte tränade men jag fick ju vara med J en stund och han fick sällskap, kan inte vara kul att träna alldeles själv.

Nu ska jag duscha och så blir det att käka och så lite plugg och så ska jag fårga pappa om vi kan ha en bones kväll.

124848-231 

Lördag

Godmorgon!

Idag är det lördag och som jag skrivit tidigare i veckan så drar jag ur internet idag. återkommer kanske senare ikväll.
M & P ska åka och handla lite idag, Mamma vägrar att köpa ett 5 pack trosor till mig, för jag har så många. De ska iallfall köpa tavlorna så jag kan börja måla! ska fråga om de ska bjuda mig på lite lördagsgodis också =)

image230


Allt är okej

Allt är okej nu, jag kan känna mig lugnt, när mamma och jag kom fram till platsen så hade den sista personen kommit ihåg att ställt fram ljuset och nallen. Det lyste väldigt vackert där i mörkret.

Nästa helg är det allhelgona, tyvärr är jag inte här då så jag kan inte tända ett ljus hos morfar, eller se kyrkogården. Jag och J får ta en prommenad till kyrkan och kyrkogården som ligger en liten bit ifrån oss. Kanske kyrkan är öppen och jag kan tända ett ljus för morfar där inne, och så kan jag njuta av att alla ljus lyser (hoppas bara att de tänder ljus på gravarna där) här hemma är kyrkogården den vackraste, något av det vackraste som finns kanske, det lyser så underbart fint och fridfullt över hela kyrkogården.

image229

Kallt och lite ledsamt

Idag hade vi som jag tidigare sagt ute dag, packade på mig så varma kläder jag kunde, dock frös jag om fötterna och händerna, men när vi kommer dit så finns det en nalle och ett gravljus tänt där, och jag kom fram till att det måste vara flickan som la sig framför tåget. Eftersom barnen inte skulle hålla på och störa så bad lärarna mig flytta det en bit bort, och jag glömde ställa tillbaka det på sin rätta plats, så mamma sa att vi åker dit sen när pappa kommer hem så jag kan ställa rätt det. Vill inte att föräldrarna ska komma dit och det inte finns där längre..

Jag hamnade på att göra pinnbröd, en frågade om jag inte kunde vara med henne och snäll som jag är så sa jag ju ja, och hon ville göra pinnbröd, efter så kom jag på att det vore ju bättre om jag var med och kollade på svenska uppgiften, men jag hade ju sagt och allt var ju uppdelat redan, så jag har hållit koll på ungar som täljt grillpinnar.
kallt blev det, men några av mina tror roade mig på vägen hem genom att gå och rappa, och göra lite ljud, jag skrattade gott.

image228

Utedag imorgon!

Så då måste man kolla vädret ikväll och se vad det blir för vänder, har fått låna ett par byxor av sis, så då kan jag ha mina vanilga jeans under.

Fick en jacka idag av Sis, blev glad, har förälskat mig i den, fick låna det för ett tag sen och så var jag fast och idag när jag hade den på mig sa hon att jag fick den! Den är lagom mycket för stor så att man får plats med en tjocktröja under den!

har precis ätit, det blev pitabröd med köttbullar och lite annat gott i, sen fanns dte ingen juice hemma än, så dte blev apelsinsaft -hehe-


Snart är det hockey, önskar bara att J kunde sluta äta så jag kan prata några ord med honom

image227


Åkt hem

Ligger nu i sängen hemma hos mamma och pappa. Vi åkte hem idag istället för J har ont i magen och kände inte för att jobba imorgon, tur att man kan avsöga sig jobb så där, inget bra att jobba när man mår dåligt.
Undrar om det finns laktosfritt flytande margarin...någon som vet?
imorgon är det torsdag, det betyder att det snart är fredag! Men nu ska jag hoppa in i duschen innan det blir för sent, hatar att lägga mig med dyngsurt hår, kudden blir blöt, kall och obehaglig!

image226


noll shopping

Skulle handla lite idag, dels åt mig och dels åt SIs, ingenav dte hon skulle ha fanns, och tröjan den satt ju som ett helvete, strl S var den minsta, och det var alldeles för stort! Hårbanden hafde jag inga lösa pengar till, så de ska jag köpa nån annan gång då ska jag även köpa trosorna. Så det blev en sparsam dag =)

Nu så måste jag koncentrea mig på mina uppgifter, 8 och ca 4 sidor, hjälp, hjärnan har lagt av, hur ska jag få fart på den igen!?
Måste komma på nått att skriva nu! Iallfall stödgrejer, så jag har lite att gå på. Ska nog på lördag, ladda upp med nå gott och sen plugga hela dagen! Får inte träffa J förns på kvällen.

så där ja nu ska jag hålla det också! Ska sätta mig så jag inte har tillgång till internet!

image225

Fryser en hel del!

Sitter här och fryser, Har på mig en tjock polo och utan på det så har jag min morgonrock med luva, men det är 23 grader varmt här inne, hmm ja dte finns ju en anledning till att jag är J´s fryslort =)

Hoppas att jag blir varm när jag steker kotletterna , vi ska ha snepotatis till, men vi hade bara 5 potatisar så vi tar lite makaroner till också. Det ska bli mumsigt det!

J hade handlat idag, tur att han gjore det när jag inte var med för han var tvungen att cykla långt utanför stan för att hitta det han skulle ha! Han ska följa med mig någongång i veckan. Nu är jag osäker på polotröjan jag vill ha, för jag har fått en räkning på mina skor nu, men jag får se, jag vill ju ha den så det spelar väl ingen roll när jag köper den!

image224

Tjosan!

Äntligen så har jag Photoshop igen, vi har varit lite sega med att installera det...
Har en ny favoritlåt, 500 miles av Hooters, lyssnar på den hela tiden.
På torsdag får jag pengar, då skulle jag vilja shoppa lite, men då ska vi åka hem så jag kommer inte ha möjlighet så jag får handla nån annan gång i veckan, J ska ju in och handla present åt H så då  kan jag passa på, har hittat en lång polo som jag vill testa, sen så ska jag handla några hårband på Åhlens, till mig och åt Sis, undrar om hon glömt det...
aja, sen måste jag prata med mamma och be henne ta med en kopia på mina betyg, för jag kunde inte skriva ut dem längre. 
Ska även shoppa på clasohlsson och så en färg på pandurto, men det får bli senare om jag ska handla polon.

Idag blir det Pannkaka och film, får se vad vi ska titta på.
ska ju även läggamig i tid ikväll då jag ska upp imorgonbitti...

Nej nu ska jag plugga jag blir så sur när hjärnan står still!

image223

Trevlig Tjejkväll

Gårdagens tjejkväll var toppen, kul att träffa dem igen, det går allt för lång tid mellan våra träffar, och vi hör av oss alldeles för dåligt. (Om de bara kunde vara ute på msn så skulle det går lättare, eftersom jag intehar råd att ringa långa tjejsnackas-samtal från mobilen). nu  bestämmde vi iallfall att vi ska shoppa julklappar ihop, sen så flyttar ju E om två veckor så då ska vi ju dit snart så det börjar arta sig.

Kvällen bestod av krämig spagetti, kladdkaka med hallonsås och konserverade aprikoser sen så liet godis. En massa skratt och prat. Fick även en liten inflyttningspresent, tre skålar som står på en bricka så kan man snurra den, precis en sådans om Sanna velat ha länge! tur att jag inte köpte någon när jag tittade på sådana i sthlm. J tyckte också den var myckert fin och bra. Skålarn aär lagom stora så man kan ha godis, nötter, grönsaker ja allt man vill i dem.

J och jag började dagen med att ära frukost ihop, och så mumsade vi på kladdkaka och pepparkakor till frukost också =) Sen bakade han en sockerkaka med hallon i som vi ska ta med till hans syster, där deras mormor ska komma och då ska vi allihopa dit och så ska hon åka hit och kolla hur vi bor, hon ska säkert kolla hur H bor också.

Vi köpte en korg att ha tidningar i igår på IKEA och det blev super snyggt, vi ska försöka hitta en liten bokhylla som vi kan ha bredvid och köpa nån mer korg.

Ska egentligen plugga nu, men ja jag hamnade här istället, nej men jag ska börja nu.

image222

Tvätt - städ dag


Har hunnit med att tvätta några maskiner nu på morgonen, sen blir det lite snabbstädning så det är snyggt tills E & E kommer. Sen sk ajag hinna med att måla lite! Och nu säger J att de har jätte mycket plastskedar så det hande ju hans pappa kunnat ta med sig. suck, men jag ska måla idag så då får vi lov att köpa det. Min färg är i burkar så jag måste ha skedar att pösa upp lite och blanda med.

Måste nu göramig klar så jag inte gör allt när de kommer!

Tjingeling!

Blomma

Fredags mys

Igår hade vi fredagsmys!
då såg det ut så här:

FMFM 2

Vi mumsade hemma gjord pizza (J) och hemma gjorda chicken bits (jag) sen så fruktsallad med chokladsås och så lite sura vinegum och så blev det filmtittade!

Idag ska vi ut till ikea med J´s föräldrar då de kommer med bröd till oss!
så jag ska köpa en salladskål så jag kan bjuda på sallad  ikväll när tjejerna kommer!Väskan

Har skrivit en och en halv sida redan på ena uppgiften, och det är bara lite haffsigt så där, ska fixa till det sen så då blir det ju mer. annars blir dte inte bra fetersom det ska vara 8 sidor! men men nu är jag på G!
Snart är det du är vad du äter, så det tänkte jag att jag och  J skulle titta på, men hans syster har ju inte kommit än så det blir väl jag som tittar på dte, och hoppas på att hon sitter vid J och pratar och inte vid mig.

Nu har jag tagit kort på väskan!

image218
Fin va?

Måleri och lite plugg

idag ska jag sätta mig och skriva på mina iallfall den ena uppgiften, skirva lite tankar och idéer om den andra. Såatt jag inte börjar från noll när jag väl sätter igång på riktigt. Sen skulle jag vilja måla på  min tavla så jag kan sätta den på sin rätt plats. Är inte så mycket att göra, måste bara få till rätt röd färg, eftersom jag sbabade den när jag skulle göra klart den, hade för fuktig pensel så färgen flöt ut så det ska målas över och då måste färgen stämma rätt så bra överens med den som finns.

J´s syster kommer ikväll han ska fixa med hennes dator, så de kommer väl vara här ett tag, jag ger henne min uppfigt och ber henne om förslag då jag inte riktigt förstår den, har bara en liten aning.

Jag har fått J´s gamla Mp3 då han köpt en ny, skit bra tycker jag =) den kan jag lyssna på bussen och så då kan jag ta mig ut och gå själv, tycker det är så tråkigt annars.
Jag har fortfarande inte packat upp väskan ifrån när jag var hos mamma och pappa så det är däför dte inte kommer något kort på väskan nu, kanske senare.

image217

Trött så trött

Sitter och tjötar lite med mamma på msn. Igår blve det ingen uppdatering, var på intervjuv på vikariepoolen. Ska bara skicka in mina betyg från gymnasiet och sen så är det bara de ringer när de behöver vikarie!
Sen så var jag med mamma en stund som kom hem från Kanada, fick en jättefin väska. Visar bild sen. men jag är nöjd, den är lagom stor och så är den snygg också!

Ska ut på prommenad om en stund. Skulle vilja hinna måla på min tavla, men det hinnsinte med. Går ju upp kl 6 så jag lägger mig tidigt också. sover som en stock =)

image215

Frukt!

J är och köper frukt nu, som jag ska ta med hem imorgon, jag ska nog köpa lite jag med, såg att det var billigt på konsum. imorgon får jag sovmorgon! studiedagen börjar halv nio, skönt!
Idag har jag haft min tredje lektion, måste börja skriva om dte är nu så jag inte tappar bort en massa viktiga kommentarer och liknande. Idag fick de skriva dikter, det var kul för det var inga protester, men det är ju måndag och på måndagar så är alla elever extra pratiga.

Längtar till lördag, ska bli så kul att träffa tjejerna igen!
Måste hitta på ett recept, har ju bestämmt att jags ka ha krämig pasta, hur man nu får krämigt när man bara ha matlagningsgrädde. Tips?
Ingen mjölk får det vara, och jag har ingen lust att köpa havremjölk för den tar aldrig slut!

Ska nu gå upp så inte J står ute och tror att jag inte är hemma.

image214

Guten morgen!

Hejsan hopp!

jag har lite ont på min hand, eftersom jag verkligen hatar ugnar, dde är varma! Och j var ju tvungen att ställa fläskfilén högst upp i ugnen så lilla sanna brände sig.

image212

Dålig bild japp, men ont gjorde det.

Sådär ja nu har jag gnällt lite, jag funderar på att göra en fotobok (alltså via en sida, så fotona är trycka på sidan, inte ditklistrade) Skulle vara kul att ha mina foton i en sådan.

sitter här och skrattar. J brukar alltid muttra åt mig gällande julen, att jag är ute i så god tid, och nu så sitter han och skriver en önskelista. hans mamma som bett honom. hihi

Jag har ju i hemlighet redan börjat på min, men dte säger jag inte högt.

image213

Funny Little feeling

Jag gillar låten Funny Little Feeling, sitter och lyssnar på den nu.
J gick för att träna och Sanna passar på att blogga. Igår skulle vi ha fredagsmys, tjena vad bra det gick, halv nio höll jag på att somna i soffan, och kl 22 så sov jag i soffan. Ska gottgöra det ikväll, ska kolla om det går någon bra film vi kan titta på och så ska jag hålla mig vaken!

Hittade ingen film, men fear faktor kl 20 kan vi nog titta på, vi brukade tittade på det förut och tycka att de som ställer upp är helt galna!

Idag har J fixat lite på cyklen som jag fått, men jags ka testa den innan jag bestämmer mig, känns som att jag kommer sitta så framåtlutat ska spana in den som finns i stugan också. Sen så  har jag tagit lite kort idag också.
Ska titta lite på Dobidoo nu, och så ska vi laga till tacos ikväll!

image210


Fredagsmys

Idag blir det fredags mys, fläskfilé och nått mer, sen chokladbollssmet till efterrätt
Har ni nå fredagsmys idag?
och nu ska jag ännu en gång försöka släppa ut min katt, han är velig och gnäller en hel del nu, så där ja nu ville han ut.

Ska hitta på en dikt och relatera till rödluvan som jag ska använda som exempel. Ska dock inte använda några färger i mitt exempel, eftersom de skagöra det och jag vill inte att de ska skriva av min de ska tänka själva.
min början är så här:
Hennes luva var så len

Håller på och tvättar, men njag skulle nog väntat till imorgon då den här är lite knas, man måste vrida av och på en kran annars fylld den med vatten fast den inte är igång.
Pappa är inte hemma och hindra mig från att göra en katastrof plus att han sitter i möte hela dagen (I GBG) så jag kan inte ringa heller.
Håll tummarna för att det går bra!

image211

Saknad toffel...

Hur kan man tappa bort EN toffel? Jag har ju tagit av mig båda på samma ställe, för inte har jag gått omkring med bara en toffel, inte en chans!
Jag kollade under soffan, under bordet, under filten, under kudden och under Zingo, men ingen toffel.
Får väl frysa om en fot i morgon bitti.

Funderade på det här med de fyra sista siffrorna i personnummret.
såg på mina elevers sista siffror att de är helt olika, när jag föddes hade man ju olika sifferkombinationer beroende på vart i Sverige man är född.
Tydligen så gör man inte så nu utan det "lottas" ut vilka siffror man ska ha.
Bra att man får förklaringar ibland så att man inte går och funderar och funderar och blir tokig!

Dags att sova nu
God natt


image209

Imorgon är det fredag!

Vad skönt, jag gillar som jag sgat tidigare fredagar! Ska nog baka imorgon, med älsklingen, undrar om det går någon bra film som vi kan mysa till.
Och idag så ringde vikariepoolen och ville att jag skulle komma på intervjuv! känns skit bra!

Tjejkväll den 20 blir av, ska bli så kul att träffa dem igen!
Så här blir nog menyn att se ut
Spagetti med krämigkycklingsås
Kladdkaka med persika och mandariner.

Jag och J var och handlade lite igår, han handlade en intressant bok om GI, och jag shoppade lite, ett hårband till mig (ska köpa fler av dessa då de sitter fast på mitt lilla huvud!) och så köpte jag super söta servetter med spöken på =)
Ska ju köpa en ny vinterjacka, och testade en på Stadium, som var mega tjock så inte tusan fryser man i den, men man ser ju ut att vara tio ggr större än vad man är =P

Idag blir maten chicken bites med pasta som jag ska ha i ost i!

image208

Dusch och Mat

Nu hoppar J in i duschen och sne så ska han laga mat, kyckling och ris. medan han lagar mat så ska jag duscha, hade tänkt att träna lite innan mne jag orkar inte, jag sitter här på min stol emellanåt och bara tittar ut i luften och tänker på ingenting.

Nu ska han ta med mig ut på en prommenad det kanske jag vaknar av.

En liten kommihåg: Jag måste köpa lypsyl

image207


längtar efter honom

Sitter här och längtar efter honom, han borde komma hem vilken minut som helst tycker jag, annars får jag gå och handla själv, det känns ju lite tråkigt. men om han inte kommit halv så måste jag det så vi inteblir super sena med maten. (Skinksås och pasta.) J är nog super hungrig då  han gick upp tidigt idag och så har han jobbat hela dagen.

Har mycket att komma ihåg nu.

Skriva ut VFU lapp
Sätta över pengar till J
Kolla om jag lämnat in en bok


Idag hade jag min andra lektion, och jag bliv nerstänkt av grön vatten färg på min vita tröja, tack och lov för Sis säger jag bara!
eftersom en elevs tröja också blev nerstäckt fick jag inte fick nå svar på hur jag får bort fläckarna.
Så min syster är bäst, för hon fixade fläckarna och tog hem tröjan och tvättade den.
Jag ska här efter bara ha tröjor och kläder som är lite skitsamma.

image201
Höst bild på Å:n

allätade godisgris

Allätande godisgris - Det stämmer in på mig, jag kan inte välja ut något specifikt godis, har ju flera favoriter och alla inom olika kategorier, sura, söta, choklad, lakrits, salta.
Smågodis är nog så gott eftersom jag inte äter det varje vecka, eftersom ena veckan kan det bli popcorn eller salta pinnar eller så bakar man!
Sen är det ju så att godis kostar pengar och man måste gå utanför dörren, då är det mer bekvämt att stanna kvar inne i sin pyjamas och baka sig en kaka istället billigare är det också!

Är du ocså en allätande godisgris,eller är du mer än chokladätande godisgris , eller en sötagodisar godisgris? 

Har fått ett ja till tjejkvällen, väntar bara på att E nummer 2 ska svara. Funderar på vad jag ska ha för efterrätt, om det blir en vanlig kladdkaka med sådana här mandariner på burk och lite krossad annanas kanske. Och så lite pinnar att smaska på senare på kvällen.

Imorgon ska photoshop installeras, då kan jag fixa och trixa lite med mina bilder!
har saknat att inte haft det, har ju en bild som ska bli svartvit av de jag fotade i fredags, men mammas dator är ju knäpp så jag vill inte använda den förns J har kollat vad som är fel.

men jag bjuder på en annan i färg


image206

Sura körsbär

gav J en liten present i fredags, en liten grattis till jobbet present. köpte en skål som han kan äta yoghurt i, våra djupa tallrikar passar inte riktigt till det, så jag tyckte han skylle ha en sådan. så här ser den ut.
skål

i torsdags råkade jag tappa min stegräknare i golvet och den jäkeln la sig och dog, J tog hem den och skruvade i sär den men kunde inte få den att funka, han tog med den hit igen och nu så satt pappa och pillade med den och helt plötsligt så hoppade den igång igen! Så jag behöver inte köpa en ny. Glad! jag ska dock alrdig mer ta av mig den om jag inte är i en säng, så om jag tappar den så landar den mjuk.

Sitter och smaskar lite på godis, bland annat dessa goda.
körbär s

Lördagsgodis och tv

jag och pappa köpte lördagsgodis idag, som vi har mumsat på, ska kolla på inspelningen av Criminal minds om en lite stund. Imorgon åker jag kanske till Sis och ungarna och är där en stund.
Skulle kpa canavastavlorna idag men de har ännu inte fått in min storlek, det är nu två veckor sen, så jag går nog till Clas Ohlssons och handlar dem, det tråkiga är ju att de är dyarare där. -Surar lite-  får se hur jag gör, men det vore ju trevligt att kunna måla dem nu när jag inte har en massa skolarbete att göra. aja vi får se, börjar bli trött nu, lägger mig nog tidigt idag med. förhoppningsvis vaknar jag inte vid en åtta imorgon.


image203

Upplevelse för barn

Sitter och funderar på vade jag kan hitta på för upplevelse föt barnen nösta VFU period. Tänkte först yes jag gör studiebesök på ambulansen! (Syrran jobbar där) Sen kom jag på att hon är tjänstledig då för hon pluggar nu, och sne så hade Sis bett syrran att komma ner och visa ambulansen för 4:orna, så då blir dte ju inte lika kul.
nu sitter jag och funderar på om man ska gå till hemköp med dem och titta på frukter och köpa hem några ovanliga så man kan skära dem i tu och se hur de ser ut samt smaka dem. Men jag vet inte, känns kanske inte så kul att gå till hemköp med 28 ungar och titta på frukt.
Så snälla hjälp mig, ge mig förslag på vad man kan hitta på för upplevelse!


Update:

Tänk om livet alltid kunde vara så här för alla. Helt super bra, man är lycklig, och glad, tycker att livet leker.
Hoppas att fler mår som jag mår nu, då sitter de och diggar till glad musik sjunger med, ler, och får lite små skratt anfall här och var för absolut ingenting bara för att man är glad.
Mamma kom fram till Boston i natt, flygresan hade gått super bra för dem. Så nu får de ha så kul!

image200

Höst

Jag gillar hösten. Man kan ha på sig mysiga varma tröjor. Man går ut och går och tittar/fotar de varckra träden och löven. För några år sedan hade jag och j en höstpicknick, det var mysigt kanske ska göra en sådan igen, men nu på dagen så det inte blir för mörkt.

När jag tänker på hösten så tänker jag på:. Halsduk, rött, orange och lönnlöv.

Jag gillar även när det regnar tycker dte är super mysigt, klär man sig rätt är det mysigt att gå på prommenad under ett paraply. Man går i tystnad och lyssnar på regnets smatter mmot paraplyet. Sen när man kommer in kan man krypa upp i soffan under en filt och titta på en film.

image199

Fotopromenad

Idag gick jag och J på en skön fotoprommenad. Är nöjd, ni får givetvis se bilder, bjussar på en i taget =)

tyvärr så har datorn där uppe fått knas, J trodde att den fått nått virus som slagit ut Norton och segat ner hela datorn, tar väl ca 30 min innan det händer något när man klickar, känns super surt eftersom jag inte hunnit bränna alla våra kort, bla Texas och thailand, vilketr jag MÅSTE få över på en skiva eller till min dator fort som fan! Åh jag blir så sur över sådan där skit!

Snart ska jag och pappa kolla på Criminal Minds eller Dobido...vi får se vilket det blir.
Idag var vi ute hela förmiddagen, i skogen, eleverna tyckte det var jötte roligt! Så kul att se, själv tyckte jag de var skönt att vara ute dock lite kallt mot slutet.

Igår mumsade vi på Bullar
image197
Innan vi skjutsade mamma till tåget

image198

Aldrig ska jag sluta älska dig

Lyssnar på Jonas Gardell och älskling jag tänker på dig

Jag vet att jag inte är nå´n skönhet eller så
Om du lämnar mig kan jag det väl förstå
För vad har jag att ge dig som ingen annan har
Jag är ingen särskild men´s du är underbar

Aldrig ska jag sluta älska dig
Du är allt jag har och allt jag ber om
Hoppas tror och vill att du ska hålla fast vid mig
Att du är där för mig som jag är här för dig
Ge inte upp

Livet är en gåta
Du är gåtans svar
Allt annat må försvinna om du blott stannar kvar
För också när jag tvivlar det känns som allt är slut
Jag sjunker ner i hjälplöshet och inte hittar ut

Aldrig ska jag sluta....

När jag klantar mig
När jag sviker dig
När jag sabbar och förstör
Var kvar ändå
Tro för oss två
För du vet jag än gör
Ja, vad jag än gör.

Aldrig ska jag sluta älska dig
Du är allt jag har och allt jag ber om
Hoppas tror och vill att du ska hålla fast vid mig
Att du är där för mig som jag är här för dig
Älska mig då

Aldrig ska jag sluta....

Älska mig då
Älska mig då
Älska mig då

image196


Fryslorten

Fryslorten det är jag det! Nej men sitter här undet täcket med datorn i knä (den värmer ju!) och så har jag Zingo brevid mig. Mysigt. Följer inte med pappa till hockeyn, ska ha en lite myspys med en kopp varm choklad framför Anna Skipper. Idag ska vi skjutsa mamma till tåger då hon imorgon flyger Kanada. hoppas hpn får det kul och kan tya en massa roliga fina kort till mig! imorgon är det fredag, och då ska jag gå på en fotoprommenad med min älskling hoppas jag på. tyvärr hade ägarna till båtarna somjag skulle ta kort på tagit upp båtarna =(
Nu sitter jag och försöker maila till HP men det där formuläret är inte det enklaste att fylla i!


image195

Hyllor!

Hemma i lägenhten igen, ska bli skönt att få sova med J igen. Idag har vi storhandlat.

Imorgon är det första lektionen som jag håller i där jag har bestämmt allt, ska bli kul!
aja nu ska jag be att få mina fötter masserande av älsklingen!
Imorgon är dte handboll igen som gäller. Pappa och mamma ska komma och sätta upp hyllorna innan vi åker occh kollar. Men jag gillar inteJ´s tangentbord så nu kryper jag upp i soffan hos honom.

image186


På väg att bli sjuk

Håller nog på att bli sjuk känner jag, kanske inte var så bra att gå på marken när det regnade. Nyser och har ont i halsen, igår lät jag sjuk när jag pratade också, lite hes eller vad  man ska kalla det.
imorgon åker jag hem till mig och J, men eftersom vi bara ska sova där två nätter så följer inte datorn med.
Suck hade egentligen lust att vara hos oss hela helgen, men nepp han kan inte åka buss för det kostar ju pengar! muttrar lite bara.

På onsdag ska jag börja med min lektionsserie, de ska få läsa rödluvan, visst de har säkert läst det 100 ggr men det är nog bara bra eftersom de måste få tänka den här gången. på vilka färger de ser.

På fredag ska jag ta mig ut på en fotoprommenad eftersom det inte blev av igår då det började regna. hoppas bara inte ägarna till båtarna jag spanat in tar upp dem nu när det blivit oktober.

hade tagit en bild som jag tänkte lägga in här idag, men jag har packat ner kameran så den tar vi nån annan gång.
Kräftor
mumsade på dessa i fredags