Fredagsfrukost

Har precis ätit frukost, eftersomd et är fredag fick en del av mackan ha lite nutella på sig, mums!
Var duktig och diskade också, har även pluggat lite, ska nu fixa iordning mig för att gå till jobbet. bäst att skynda mig så jag hinner plugga lite till!
Skriver mer ikväll!



Städar...

Idag ville jag ha en härlig mysig dag med älsklingen, gå ut på en långpromenad ta med kameran, handla lite till bakning och så umgås i köket hela dagen. Verkligheter ser ut så här: Det är damm överallt, tvättkorgarna är fulla, jag har mer än halva boken att läsa ut tills imorgon. Alltså blir det så här: Starta en tvättmaskin, göra degen, städa, baka och så ska man hinna plugga och baka lite till också. allt detta innan man ska mysa...kl 18.05 är dte One Tree Hill så då är jag bortkopplad ffrån verkligheten en timme.

Tvättmaskinen är igång, nu dags att skaka mattorna!


inget bak än...

Det har fortfarande inte blivit bak av än! eller jo marrknadsgodis =)
Men muffinsarna till H blev aldrig av, vi sov bort tiden, får baka dem någon annan gång ändå! bagels har inte heller blivit av har glömt att köpa jäst varje gång. Får se kanske blir imorgon.... Avbrott i pluggandet.

Jobbat idag och för första gången på tydligt märkt hur dumma barn kan vara mot varandra (Jag har vetat att de kan vara riktigt dumma, men så här tydligt har jag aldrig sett det) Det var öppna taskiga kommentarar rätt ut, de till och med drog in mig i dem (alltså sa dem till mig). Suck, tack och lov så håller det på att redas ut, en som var ledsen såg jag väldigt många leenden på senare på dagen.

Sådan här åt J igår, när vi firade H




Bagels

Idag ska det bagas bagels är det tänkt, men jag blev väldigt trött efter simmningen så vi får se om jag orkar ta mig till affären för att handla jäst...
Hoppasp å att J ska träna så han kan köpa Non-Stop och choklad till imorgon. (Två olika affärer)

Igår var det middag och discobowling med tjejorna, varken maten eller bowlingen var nå speciellt. Efterrätten var dock väldigt god, så ska man gå dit igen är det ju för att äta efterrätt.



En ensam kväll

Älsklingen jobbar natt för första gången. Hoppas "Chefen" där är trevligare än den som var på kvällspasset han jobbade sist. Av någon anledning så saknar jag honom jättemycket nu, fast jag har träffat honom några timmar idag.

Så det är inte så roligt nu, sen så ska jag iväg imorgon bitti, det är tänkt att jag ska ta bilen, men just nu vill jag verkligen inte det så jag tror jag tar bussen som går tio i åtta. Tycker inte om när dte känns så här och jag vet att jag borde ta bilen för att hinna hem, men det känns inge bra och så  måste jag bestämma mig nu innan jag somnar. Älsjingen vad jag önskar att du var här!  Vill bara ligga och kramas som vi gjorde tidigare idag...Nu har jag ont i huvudet också



Pyssel


Jag har köpt hem grejor till julkorten. Dock tänkte jag om i butiken och skulle ha rött på ett ställe men glömde byta ut så jag köpte fel. tråkigt, får köpa nya när jag är där eller i stan någon dag.

J´s bror fyller år och jag är sugen på att baka, så jag kommer baka chokladmuffins som jag ska dekoorera med non-stop och ge till honom.

Har hittat flera muffinsrecept jag vill göra nu! Får bli lite i taget! Ska baka bagels också!




Trötter...

Nu är jag trötter av de sju dvärgarna, imorgon är jag förhoppningsvis glader!
Har jobbat idag, kul! ska jobba på onsdag och torsdag med!
Imorgon ska jag till Panduro för att shoppa grejor till julkorten, hoppas bara på att de har allt jag behöver!

Nu är det dags att sova!


One Tree Hill lördag

idag fick jag upp e som sov här vid halv nio, vi sa hej då till J som gick till jobbet sen satte vi på One Tree hill säsong två och tittade igenom 12 avsnitt innan J tröttnade på det där och började klaga. J har bakat snickerskaka som vi mumsade på till Die Hard 3, snart är det Svensson Svensson som gäller.
Summan av dagen, jag har legat i soffan och levt i en annan värld...

Imorgon är det farsdag, först går vi upp till mamma och pappa, fikar på lite rulltårta. Efter söndagens One Tree Hill avsnitt åker vi till J´s föräldfrar och äter mat (Som vi bjöd in oss på ;) ) seda butterkaka och toscakaka...

Haha nu har J ätit för mycket snickers så nu gnäller han över att det blev äckligt...


Blev nedstämd..

Satt och fixade med Sis tatueringar, de blir så snygga (jag fixar bara dit ungarnas namn på en bild hon valt ut).
Blir avundjuk på henne, vilka idéer hon har!
Sen har jag min tatuering, en text i nacken...och så blir jag dumförklarad av min älskling (Som dock inte bror på att han är taskig utan helt enkelt att han inte vill att jag tatuerar mig igen) så egentligen borde jag inte bry mig men idag gör jag det, imorgon gör jag det förmodligen inte.
Dock är det väl inte så konstigt att jag bryr mig eftersom hans åsikter värderar jag högt (Jag måste ju däremot se till att hans åsikter inte är opartiska pga hans syn på tatueringar)

Aja, imorgon blir det en bra dag, J´s lillasyster kommer hit och vi ska käka mumsig frukost och titta på hela säsong 2 av One Tree Hill. Senare blir det även popcorn med Dipp. Ska kolla på den, lägga in den på datorn och så lämna tillbaka den till C. har haft den alldeles för länge nu...

En fin bild från Kyrkogården på allhelgona...

Sköna fredagen

Idag är det sköna fredagen. Ska göra en del korrigeringar på mitt arbete.
Ska även göra en lista på allt som ska handlar tilöl julkort/julgrejor... kommer nog ångra att jag shoppade igår...men jag hittade äntligen en klänning fast jag glömde kolla på materialet och när jag kom hem såg jag att det var 100% Akryl...tråkigt men aja, den är väl fin så länge den är fin, hoppas bara den inte kliar...

Har för örvigt fått jobb både på måndag och onsdag! Lycklig! Där tjänar jag kanske ihop lite till alla julgrejor..

Ska även pyssla med pappas farsdagpresent...


Torsdagen är här

Godmorgon!
Torsdagen är här, idag är det muntlig examination, än så länge känns det okej. Bara hon inte ställer nå invecklade frågor! När vi är klara så ska jag gå påstan med E och kolla in akademibokhandeln, köpa böcker på lösvikt låter kul! Men det kanske  bar aär skit.

Igår blev det en kladdkaka som vi mumsade på när jag kom hem från simningen. Mums =)
Dags att plugga!



Gottesugen

Jag insåg precis att jag är gottesugen, usch mitt i veckan, vad ska jag göra åt det!
Idag kom min fina fotobok och oj vad fin den är! längtar tills jag får visa den för alla!
Idag är det simning, men jag är så sugen att det kanske blir gottis idag iallafall!

En favorit som gärna kan göras idag!



Magiska papper

Vi hade en bok, normal tjock, inbunden, låg på skrivaren
helt plötsligt puttade pappret som kom ut ur skrivaren ner boken.
Hur 17 kan ett ynka papper putta ner en hel bok!?
Haha vi har magiskt starka papper!

Ska snart gå ut för första gången på hela helgen! Oj fy fan vad skönt med friskluft! En snabb dejt med systa mi!
Fast det blir bara en kortis, har skrivfit på min sista uppgift nu, men insåg att jag inte pratar något om demokrati, och artikeln handlar om Inkludering i samband med demokrati eller något. Den är som sagt obegriplig...

Examination ikväll, opponering...hoppas hon inte sågar min text och ställer fårgor jag kan svara på!
Sen är kursen slut! Så skönt inga mer tisdagskvällar! JIPPIE!


Obama vs McCain

Klockan sex imorse svensk tid gick de första i USA och la sin röst. Detta skedde i Dixville Notch och Hart's Location, i båda dessa småstäder vann Obama Det är första gången på flera år som de städerna röstar demokratiskt.

Röstandet inleds efter hand i USA:s fyra tidszoner och vallokalerna i Alaska och Hawaii öppnar inte förrän sent i kväll svensk tid. Det är först tidigt imorgonbitti som de sista vallokalerna stänger.
Jag hoppas och håller tummarna för att Obama ska ta hem segern. Väntar med spänning till imorgon då resultatet redovisas. Kommer hålla koll under dagen för att se hur resten av USA röstar.

Känns som en bra morgon, jag har skrivit klart arbetet som jag höll på med i gårkväll (körde fast och allt lät skit, men nu är det okej) Ska ta och börja på den obegripliga texten nu och hoppas att det också funkar bra!


Suck vad skit det går!

Texten är obegriplig och så ska jag skriva om den också!
Tur att jag iallfall har hittat en svagare sag och flera starka saker att säga på opponeringen.
Har lämnat texten och ska ta mig an uppg. nr 2 istället!
Spanar även i fgönstret hela tiden ifall J ska komma hem, vilket inte direkt är bra för min studiero...
så där ja nu har jag gnällt av mig lite..



Favoritpajen

Citron och marängpaj är min favoritpaj.
Den är så fris och god, och så härligt fin att titta på.
En tugga bara smälter på munnen.

Lemon Curd innehållet är så gott i sig att nu i helgen så gjorde jag och E en paj fast utan skal, bara Lemon Curd.



Pajskal:
3 Dl vetemjöl
125 g Margarin
3 msk vatten

Lemon Curd:
3 Citroner
1 ½ dl Socker
3 dl vatten
6 msk Maizenamjöl
3 Äggulor

Maräng:

3 äggvitor
1 dl socker

Är inte helt hundra på pajdegen, tog receptet ur huvudet.

En Ny vecka...Sista veckan

Måndag morgon, en helt ny veckan och jag kan säga att jag längtar så  mycket tills den här veckan är över!

Imorgon är det examination i delkurs 1, ska opponera på en annans arbete, ska titta på dte nu på morgonen. Sedan ska jag skriva två små arbeten som ska in.

På torsdag är det examination i Delkurs 2, ett muntligt. Känns skitläskigt på det sättet att hon vecklar in frågorna och ställer dem på de konstigaste sätt man kan tänka sig. Annars är det lugnt, vi ska gå igenom frågorna på onsdag.

Skulle gå upp klockan 7, J väckte mig när han kom hem från träningen, men oj så trött jag var! Kom inte upp förän tjugo i åtta. R kommer alltid och hämtar J när de ska träna och jag gillar verkligeninte hans bil, den låter så jäkla mycket att jag inte kan somna om förän de åkt och ibland är han tidig som i dag så då står han där utanför fönstret och brummar. (Bilen alltså).




Kyrkogården

Om en pytte stund hämtar mamma mig vi ska åka och hämta kormor, och jag ska köpa ljus. Efter det ska vi åka till kyrkogården och tända ljus hos morfar. Vi åker nu för att mormor vill dit vid den här tiden, jag och J ska ta en promenad senare ikväll när det mörknar så ska jag ta kort på kyrkogården då. vid den här helgen är det så fint där, det är ljus tända på nästan varje grav. Visar bilder sen imorgon.

Den här veckan har jag haft fullt upp så datorn har haft väldigt lite prio. men igår skickade jag in min examination och nu är det bara 3 uppgifter kvar, som ska in på tisdag, men jag satt hur länge som helst igår så lite paus får jag ha idag, en liten stund.

J´s lilla syster kommer hit ikväll och sover och imorgon ska vi lägga ansiktsmask.
Oj nu måste jag skynda mig och klä på mig.

Positivt: jag har photoshop!