Praktiskt taget klar!

Fy fan vad skönt det känns!
Jag har nu bara finslipning kvar på arbetet innan jag är nöjd.
Sen krävs det ju att mamma läser arbetet också, men hon jobbar nu så det får bli när hon slutat.
När jag putsat klart, blir dte lite ben och rumpträning, sen ska jag krypa upp i soffan med min bok. nej okej jag ska ju städa undan på skrivbordet innan jag gör någonting så klart, ni såg ju i inlägget nedanför hur det ser ut.
Skickade iväg ytterligare 100 bilder för framkallning igår kväll.
Igår skulle vi kolla på gladiator, eftersom jag ännu inte lyckats se den. Givetvis somnade jag en 20 min i i filmen. Så den får bli ikväll!

Min fina pepparkvarn och saltkvarn om jag fick i present av J´s föräldrar.

image459

Nya mobilen

Igår skulle jag bara gå in i butiken för att klämma och känna på mobilen så jag hade "testat" den innan jag beställde, och där står den till ett pris av 1.2095! det billigaste jag hittat var 2.195 eller något sådant! Och eftersom jag hade presentkort på telia, å blev det 200 kr billigare till! Så nöjd, den är så snygg, och den verkar helt super bra också, enligt mina kriterier. Jag och J satt och lekte med den igår.
image456
Håller fortfarande på och pluggar,började igår på det sista arbetet, ska in p måndag, tack och lov bara 5 sidor, inkl försättsblad och referenser. Har skrivit upp i blocket, men nu kom vi till det svåra, att få till HUR jag ska skriva skiten. Men jag kommer nog på något.
Så här fint blir det vid mitt skrivbord när jag pluggar, sk abli skönt när allt är klart så man kan städa undan.
image458

Sliter arslet av mig!

Sitter här och kämpar och kämpar med att få ihop arbetet. Det fattas nu exakt två sidor. Varför är dte jag som ska sitta här och leta fakta och försöka få ihop det så hon kan skriva till sin diskussion. hon har skrivit in texten VI tillsammans skrev så hon har ju inte gjort mer arbete än att skrivit rent den och ordbajsat ut en del.
Sen har jag korrekterat den så hon har meter långa meningar och kastar om ord lite hej vilt!
Jag skriver också en diskussion, sxå hon kan väl fan också leta fakrta, men nej för hon har inte några böcker, så det får jag outalat göra!
När jag smsar och säger att det går trögt, att jag ska sätta mig och få ihop lite mer fakta så säger hon att det är ju inte det viktigaste, nehe men ska du skriva tre sidor diskussion, varsågod jag har skrivit en sida nu skriv resten du. Jag har idé torka!

Det är fan inte bara jag som ska slita arslet av mig!

image455


Bloggen Sover

Bloggen sover tills jag är klar med mina arbeten

image421

Glad påsk!

Sitter här och mumsar på mitt påskägg jag fick av J. Vi tog det igår istället för idag, för han skulle hinna träna och så innan de får gäster idag. Som vanligt hittade jag mitt ägg sist, ska lägga in bilder på våra ägg senare idag, kameran är där upp, orkar inte gå och hämta den.
Ska egentligen plugga men lite bloggning kommer ivägen. nej men jag måste verkligen skriva nu annars kommer jag få panik. Eftersom jag bara skummat på arbete nummer två. som jag sa förut har jag bara mig själv att skylla, men jag ska ju aldrig mer skjuta upp något!
Nu kom jag från ämnet. J tyckte om sitt ägg, han hade inte misstänkt något när vi var och handlade. han tyckte bara att jag stod länge vid frukten, ehhe men han fattade aldrig att det var till honom jag handlade. Jag fick också smaka, tyvärr hade Sharonen blivit lite väl mogen så vi får köpa sådana någon mer gång så får vi se om jag tyckerom det då.

Ingen vill göra såpbubblor med mig, för dte är så kallt ute, jag får ta med mig den äldsta syster dottern ut. Det är ju nämligen lite svårt att blåsa ut bubblorna och sen hinna gta kort innan de spricker. Jag ska nämligen göra vätskan själv så jag tror att de kommer spricka ganska snabbt. Så vi får se om det kommer nå bilder på såpbubblor som stiger mot den blåa himmlen.

Dagens:
Plugg
Konståkning herrarnas final (pluggar samtidigt)
Duscha och göra mig påskfin
Göra såpbubblor (kommer frysa ihjäl ute när jag har kjol utan strrumpbyxor)


image454
GLAD PÅSK!

Sovit med Älsklingen

Igår kom älsklingen hit och så skulle vi kolla på insider, men vi såg bara sista halvan av det eftersom hockey drog över på tiden. Förstår inte hur folk tänker,publiken kastade för andra gången i den här matchserien ut saker på tisen i frölundaborg. igår var der en som kastade in en glasflaska, tydligen siktade han på en färjestadspelare som satt i utvisningsbåset, som tur var missade han. Det bästa var att de såg vem det var så han blev filmad när han blev utförd och han blev utbuad av hela publiken. Hoppas han får bäter eller något.

Så här skrev jag igår närjag tittade på insider:

Sitter här och tittar på Insider och blir ganska irriterad.
Politikerna sätter upp en massa regler för oss "vanliga" människor om att sjukanmäla oss, sen så gör det inte det själva.
I deras lathund står det klart och tydligt att de ska sjukanmäla sig från första dagen. De arbetar 365 dagar om året och ska även
sjukanmääla sig en lördag eller söndagar.
Politikerna skriver i sina bloggar om att de är sjuka tex. magsjuka, migrän, influensa, men inte sjukanmäler de sig. bortförklaringar som "Det var ledig tid"
"Jag låg i soffan och tittade på tv samtidigt som jag arbetade med datorn i knät"
Tycker bara att de ska följa de regler de sätter upp.

Nu ska jag klä på mig för idag ska jag:
Handla lite långfredagsmys Vill inte längre
Göra Såpbubblor Ingen vill leka med mig + svinkallt ute 
Plugga (Står högst upp på listan!)

image452

Ha en trevlig fredag, imorgon blir det till att leta ägg!


Snacka om bra dag!

Den här dagen tror jag kommer bli superbra!

Blir väckt av att J ringer, härligt att få börja morgonen med att ligga och prata med honom.
Hade fått två sms från vikariepoolen, gick och åt frukost tänkte att jobben har säkert delats ut redan.
Fick ett tredje sms, oj det kanske bara äör mig de vill någgot, ringer på en gång, får ett jobb mellan 10 - ca 12.30 i klassen där min systerdotter går, hon kommer bl i glad.
Tiden är även så bra att jag hinner hem och plugga hela dagen, samt så  har jag fått två promenader undre dagen. Nu ska jag leta reda på något att ha på mig, ska ha idrott så jag hårar väl av byxorna jag har på mig och så får vi hitta på något mer att ha. nu måste jag sätta igång!

image451
Klar blå himmel och -3 grader

Hockey plus berättelse

Sitter och tittar på hockeyn med spänning, riktigt bra match, rolig att titta på hitills! 2-2 står det nu!
Sitter samtidigt och skriver på min berättelse om Maria Agnesi, har precis dödat hennes pappas andra fru.´
Ska nu skriva lite mer om kärlek hade jag tänkt. Måste ju fylla ut den.

Imorgon blir det till att vara barnvakt samtidigt som jag pluggar, ska även umgås med J =)

Nu måste jag återgå pausen är snart slut! 

image450

En smak av sommaren

Sitter och mumsar på lite röda vinbär, det smakar sommar. Underbart gott!

image449

Hunnit jobbat

aSkulle egentligen slutat nu men hon som jag vikarierade för kom tillbaka tidigare, så jag fick gå. Men jag får betalt fram tills nu, hade ju redan skrivit i tiden.
Igår kväll kom jag igång med skrivandet på berättelsen, men jag tycker det är lite underligt att berättelsen ska vara på 9 dataskrivna sidor, medan den vettiga uppgiften ska vara på 5 sidor, och på båda inkluderas försättsblad och referenser! tycker det borde vara tvärtom. Men aja, lättare att skriva direkt från fantasin än om fakta tycker jag.
Nu ska jag plugga lite tills jag ska och jobba igen, nu kom pappa hem på lunch så jag ska gå upp och säga hej!

image448

Eros Ramazzotti

Sitter och lyssnar på Eros Ramazzotti i väntan på att jag ska kunna kolla på Criminal Minds (spelar in början eftersom mamma och pappa tittar på Wallander) Önskar att jag förstod vad han sjunger om, låter så fint och kärleksfullt, men så vitt jag vet kan han ju sjunga om olycklig kärlek eller om kärleken till en bil, vad vet jag!

Io non so se mai si avvererà
uno di quei sogni che uno fa
come questo che
non riesco a togliere dal cuore
da quando c'è

Forse anche questo resterà
uno di quei sogni che uno fa
anche questo che
sto mettendo dentro a una canzone
ma giа che c'è
intanto che c'è
continuerò
a sognare ancora un po'

Sarà sarà l'aurora
per me sarà così
come uscire fuori
come respirare un'aria nuova
sempre di più
e tu e tu amore
vedrai che presto tornerai
dove adesso non ci sei

Forse un giorno tutto cambierà
più sereno intorno si vedrà
voglio dire che
forse andranno a posto tante cose
ecco perchè
ecco perchè
continuerò
a sognare ancora un po'
uno dei sogni miei
Quello che c'è in fondo al cuore non muore mai
se ci hai creduto una volta lo rifarai
se ci hai creduto davvero
come ci ho creduto io

Sarà sarà l'aurora
per me sarа così
sarà sarà di più ancora
tutto il chiaro che farà

Sarà sarà l'aurora
per me sarà così
sarà sarà di più ancora
tutto il chiaro che farà

image431
?

ingen vidare dag

Idag hade jag tänkt att jag skulle skriva på min ena matteuppg. Den som går ut på att skriva en berättelse för barn om en död matematiker. Italien på 1700-talet, pratade lite med J som ska prata med sin pappa (han är jättebra på historia) Glömde berätta att jag fick en födelsedagspresent (I efterskott) av dem igår. Två fina krydd/saltkvarnar. genomskinliga så man ser pepparen och saltet, ochja testade den ena idag och den funkar superbra! Tack så mycket! Den jag och J har funkar inte för mig, jag skakar ur pepparen (J skrattade lite åt mig när han såg hur jag kryddade)

Åter till 1700-talet, Matematikerns pappa hade 3 fruar, och jag antar att det inte var samtidigt då man inte skiljde sig på den tiden. Jag googlade lite om fick veta att smittkoppor hade sin tid då, så då fick en fru dö av det. Nu är bara frågan vad fru nummer två ska dö av, tips?

Nej nu får jag sätta sprätt på fantasin och skriva lite hej vilt, vi får se vad det resulterar i om det blir något jag kan använda eller om det bara blir babbel, tyvärr sitter jag skit dåligt här i sängen så nu har jag en punkt i ryggen som gör lite ont!

image447


Lycklig!

Favoritserien börjar på TV igen! Trodde jag skulle få vänta hur länge som helst men nej, ikväll klockan 18.30 är de´t One Tree Hill! Nu befinner vi oss fyra år senare. Någon som vet hur många säsonger de ska göra, de har gjort 5, läste på Wikipedia någon om en säsong 6, men jag fattade inte rikitgt allt..

Idag är jag iallafall bänkad framför Tv kl 18.30 då får man inte störa!


Pingis!

Igår så blev det en premiär cyckeltur, jag och J cyklade från hans föräldrar till mina fdöräldrar. När vi kom hem hit så gick vi till pappas jobb (med pappa) och så spelade v i pingis, vi hade så skoj, skrattade så jag fick ont i magen! Vi testade poå att spela rundpingis på två, haha det går efter ett litet tag, men det är ju lättare om man är fler hehe!
Nu ska jag kolla upp vad ett pingisnät kostar..J har nämligen ett bord men inget när inga rack och inga bollar...

image446

Älskar den här sången!

Älskar texten!

Du är en blick, och den är mörk och den är varm,
och jag vill dansa med din midja i min arm.
Du är doften av viol, du är restskatten från fjol.
Du är en helt fantastisk tjej. Du är Beatles och Leila key.
Du är glad och elegant, du är laktosintolerant.
Du är strösslet på en glass, du är det roliga i hasch.

Jag kan diska, laga mat, är i tid och aldrig sen,
och jag tycker det är jättekul att lyssna på problem.
Du är en doft, du är ett ljud, du är en färg.
Denna sången är till dig...Carina Berg!
Carina, jag tror vi två passar bra ihop.
Häng med mig hem till Götet och gör slut med Kristian Luuk.
Carina, du är änden på min fantasi.
Du är brödet man vill lägga korven i.
Du är skepp och hoj, du är sodastreamad O´boy.
Du är allt en man kan få. Du är bättre än Die hard två.
Du är Jane och jag är Tarzan, gör slut med han från Hassan.

Du är vacker och unik, min pappa är rik.
Jag har tre meter i tak och lakan utav sammet,
du kan ta mitt nummer av Kristian efter programmet.
Carina Berg, mitt hjärta slår så hårt för dig.
Så gör slut med Kristian Luuk - bli ihop med mig!

Carina, låt oss vandra natten vidare.
Dansa nakna tillsammans i en vattenspridare.
Carina jag står chanslös, jag är evigt din.
Jag lär dig dansa ganska lätt till lätt plockepinn.
Jag ber dig tänka om på 27 centimeter at hotmail.com.
Jag vet att vi skulle passa bra ihop, så kom igen Carina, gör slut med Kristian Luuk!

image405

Stängning på måndag!

Fick jobb, ska stänga fritids på måndag, lite läskigt har aldrig stängt förut, måste få en ordentlig genom gång på allt jag ska komma ihåg att göra! Undra om man får något sådant här tillägg eftersom jag kommer jobba till 18.30..men det kanske man inte får på ett sådant här jobb...Men man kan ju hoppas! eftersom det bara blir 2,5 timmar.

Imorse åt vi kokt ägg till frukost (lite lyxigt) sen gick vi och handlade till min middag ikväll, hade turen att den billligaste fetaosten var mjölkfri =) Just det måste ta upp kasslern!
Det slank ner en liten bok från bokrean också.

Nu är J och tränar sen så när han käkat lunch ska vi nog fika lite på våra kakor som vi köpte av L (skolresor, supergoda havreflarn med choklad som är mjölkfria!) Sedan tar vi nog en till prommenad, J ska träffa sin mamma och vara smakråd när hon ska köpa glasögon, sen åker han hem med henne och jag går och köper godis, kanske en ny bikini (Vill inte förstöra de jag har) som jag ska ha och simma i, fick tre badbiljetter av mamma. Förhoppningsvis finns min bok "Desserter" kvar i nån affär så den tog slut på bokus! Vi håller tummarna för Åhlens!

image445


Hockey

Hockey på TV.
Jag sitter klistrad!
image444
Pinsam dag på jobbet

Ja usch idag har jag skämts och jag skäms bara jag tänker på det!
jobbade idag, imorse så ändrades tid och person (dock ej skola) Men jag hade inget papper då och så var jag nyvaken så jag glömde bort både avdelning och namn på personen jag skulle vicka för!
Försökte ringa poolen men de svarade inte, så jag gick dit och gick från fritids till fritids. jag kom ihåg att hon hade ett dubbelnamn som började på Anna, men resten kom jag inte ihåg!
SÅ när jag kommer till tredje fritidest så finns det en Anna-Lena där som är sjuk så hon trodde jag skulle vara där, skönt tänkte jag eftersom då var klockan den tiden jag skulle börja (Ville ju inte vara sen första gången jag vickade där) Sen en kvart senare så visar det sig att jag INTE ska vara där. Så en som jobbar där hjälper mig och ringa runt till de andra fritidsarna och till poolen (som inte svarar nu heller) Till sist så frågar vi fritids bredvid och där ska jag vara, de hade funderat på vart jag var, de hade också försökt ringa till poolen.
USCH vad pinsamt, desutom så skulle jag jobba med en som jag pluggar med, vilket jag  tycker gör det lite extra pinsamt!
Sedan är ju jag typen som grubblar på sådant häre och inte kan släppa det! Så nu vill jag dit och jobba igen så jag kan visa att jag inte brukar vara glömsk och att jag kommer i tid!
Det postivia var ju att jag fick träffa A och så hinna med en kram av L (mina systerdöttrar)

image443

Inspiration!

Idag har jag fått inspiration. min berättelse om matematikern ska bli en räknesaga! Vårat examinationsarbete ska handla om: "Ett temaarbete som utgår i från Pannkakastårtan av sven Nordqvist" Så jävkla skönt att ha bestämmt allt nu! J hade boken så jag slipper låna den, annars så har kanske Sis den.

Veckans uppdrag består i att dricka upp 2 liter mjölk på 5 dagar. Jag är klar med en! Jag köpte hem en mjölk i måndags och när jag kommer hem visar dte sig att min älskling har varit så gullig att han i regnet gått och handlat, och han kom ihåg att mina köttbullar och min oboy var slut! Världens underbaraste! Så idag ska jag laga maten samt damsuga!


image442Vår!

Mamma och Jag shoppar

I söndags frågade mamma om vi ksulle åka till marieberg, javisst sa jag! En mysdag med mamma, pappa fick vara hemma och jobba med badrummet!

Mamma var på jakt efter en jacka som hon fastat för på reklamen (sisters) och jag skulle ha en hudfärgad/beige BH. Vi strosade runt och köpte lite grejer till barnens påskägg. Två söta mössor till E som ännu inte äter godis.
Jag hittade en bh den synes ingenting under linnet, toppen!

Sisters fanns inte kvar på Marieberg så vi åkte in till stan och mamma hade tur, det fanns en kvar i hennes strl i den gröna färgen. Hon var jättefin i den så det var ju tur! Dock sa J när jag kom hem igår att vi hade en 100 kr rabatt på sisters vid köp över 500 så dte var ju skit att jag inte visste om det!

Idag har jag inte varot så duktig, inte pluggat så J gick på promenad så jag ska plugga nu vilket jag ska ville bara visa vad vi fitn vi har i fönstret nu.

 image441

Valet och kvalet!

Jag är den människa i världen som nog har mest beslutsångest!
just nu velar jag om jag ska köpa en ny mobil, min håller på och pajar.. har hittat en som jag blev lite kär i pga utseendet. SonyEricsson w660i heter den och är super fin! Men den kostar ju 2200 också. Där kommer min tveksamhet blandat med snålhet. Ska jag lägga pengarna på den när jag ändå måste byta om 3 år bara för att den är snygg och har bluetooth. Eller ska jag hitta en billigare spom jag inte tycker är lika fin. Mobilen verkar bra iallafall. Men som J sa, om jag tar en billigare så sparar jag lite pengar till systemkameran som jag vill köpa mig.

suck, sådant här är jobbigt!


image440
Denna åt jag upp i morse! Nu är den slut =(


Bullfika

Jag och mamma köpte med oss bullar hem till fika.
Jag valde blåbärsbulle, tycker den är så god!

image439

Köpte lite ljus, tog röda ville ha lite färg! Ska nog köpa blåa på Coop så man kan variera lite!
Av de stora ljusen delade jag och mamma två gula och så två svarta (Som kan se ut som de är mörk mörk blåa)
Har visat mamma lite övningar hon kan göra på balansbollen.

Hittade fina kläder i den nya affären, men de var förstora på mig...skit också, linnet kostade bara 99 kr, men det satt ju som en hösäck på mig, synd att de inte hade någon XS kvar..


En ny lördag

Är hemma i Linde nu, och denna lördag ska tillbringas med mamma på stan. Jag ska handla lite fina ljus, vi ska kika in på den nya affären, träffa mormor en sväng.
Pappa får stanna hemma och fixa med badrummet.

Ikväll blir det inget melodifestivaltittande för mig, anledningen till att man tittar är ju inte med nu, så jag får se om jag ska kolla på bones på datorn, eller om mamma och pappa vill se någon film.

Tog en massa kort igår men jag glömde ju usb kabeln så de får ni inte se förns jag kommer hem till lägenhten på måndag.

image438
Taget från bussen på väg hem

Handboll och filmmys!

Igår ringde pappa och frågade om jag ville följa medpå handboll. Disskuterade lite med J, fick lite dåligt samvete över att jag ville lämna honom ensam en dag när han var så rastlös, men han bestämmde att jag visst skulle gå. När jag kom hem sen skulle vi ha filmkväll, sitta uppe hela natten. Jag köpte med lite godis, det blev independence day (vi tittade inte på den som gick på TV, ville inte ha en massa reklam), dock orkade vi bara se den, och inte RENT som vi hade tänkt att titta på efteråt. Egentligen skulle vi ju se Piantisten men den hade hans syster lånat kom vi på när vi inte hittade den.

Summan av kardemumman var att det blev en mysig kväll.

morgonen idag var superdupermysig, älskar att ligga i sängen och dra mig och bara vara tillsammans med J, in e ofta han ligger i sängen till kl 10. Älskar dig så sötnos!

Nu har jag fått mitt abomenamng så jag kan skicka sms hej vilt! Känns skönt, samt så kan jag ringa  utan att pengarna tar slut på en gång!

Nu ska jag faktiskt sätta mig och vara lite vettig. Plugga med andra ord, jag har blivit dålig på den lilla biten den här veckan.

Bjuder på lite av mina födelsedagstårtor:

image437

Underbar födelsedag!

Hade en underbar födelsedag igår!
Alla var på gott humör.
Mamma blev jätteglad för sina presenter och jag blev jätteglad för mina!
Mamma fick ett par örhängen av pappa, en balansboll av mig och J, floating av mina systrar.
Jag fick detta:
image436

plus byxorna jag fick av J, men de finns ju på bild i inlägget nedanför.
De två små sakerna som ligger vid trosorna och knappt syns är en apelsinskalare och en ögonskugga. (Önskade mig en blå, men den som jag fick var mer silvrig och det är jag tacksam för, känner nu att den där kommer jag använda, en blå skulle jag kanske inte gjort det mer än när vi tjejer går ut och dansar och det händer inte ofta!)
Älskar alla mina presenter så tack så mycket!

Fick med mig tårta hem så det ska jag mumsa på till Top model  ikväll!

Idag har jag jobbat, superkul som vanligt när jag får vikariera som lärare!


Födelsedagsfrukost

Först och främst GRATTIS MAMMA!
Fick frukost på sängen som jag önskat. J hade tagit en serveringsform som bricka då vi intehar någon. Jag fick välja om jag skulle äta i sängen eller vid bordet och eftersom han inte hade ätit än valde jag bordet så vi kunde äta tillsammans.
 image434
Jag fick öppna paketet i sängen, och det var ett par mysbyxor som man kan gå ut i tex till skolan. De var super sköna! 

image435

Hjärteplättar med glass!

Har nyss ätit, det blev hjärteplättar med glass! Inte var dag vi äter glass till!

Blev väldigt fundersam här förut och undrade vart 17 J kunde ha gömt mitt paket men jag letade inte, letar aldrig efter paket! Eill slut kunde jga inte hålla mig utan frågade honom vart dte fanns och han svarar: "Har du varit och letat?" Se där vad han tror om mig. men jag lovar och svär att jag inte har letat.

Om en stund när maten har lagt sig till rätta så ska jag träna lite =) Men  J som en general som står och säger åt mig vad jag ska göra! Får alltid sådana skattattacker och det resulterar bara i " Det där är inte jobbigt gör 10 till"

J spelade upp massa låta från olika filmer för mig och så skulle vi se hur många rätt jag hade, jag hade 6 av 38 rätt!

Satte ribban för pappa nu, mitt msn namn är just nu " Frukost på sängen imorgon. Pappa glöm inte mamma!" och så sa jag att jag ska f scones, så vi får se vad mamma får =)

image433

Berättelsen om Maria Agnesi

Åt havregrynsgröt till frukost idag, var gott ju. J hade lagat dte åt mig innan han kom och väckte mig. det får han gärna göra fler gånger, men imorgon har jag beställt scones med marmelad kanske ost och oboy!

Nu ska jag skriva en berättelse om Maria Agnesi, en död matematiker som var eouropas första kvinnliga matematiker. Först ska jag nog kramas lite med J!
 
image432


Så mysigt

Igår var en hel mysig dag!

Blev väckt av älsklingen, mumsade på frukost (Nästan ) tillsammans (Jag krånglade med oboyen så han hann äta upp.  Sen så kom Sis med familj, vi bjöd på fika, fick en försenad inflyttningspresent. Fick en ljusstake där man lägger en doftande liten prick som smälter i ett litet fat (man har ett ljus under) och så doftar det underbart i hela lägenhten, fick den som luktar så gott också. fick även två teljus (tror dte stavas så) som doftar också, så de är du i fönstret, ska nog tända dem sen. När vi åker hem till Linde på tisdag så ska försöka att vi kan få åka och köpa lite färgade ljus utan doft som inte har metall runt sig som vanliga ljus har. Det blir inte så snyggt i mina gnomskinliga ljusstakar samt i den här nya ljusstaken så blir det för varmt!

Köpte godis och hämtade ut biobiljetterna, åkte hem och lagade mat.
Pannbiff med snepotatis och brunsås, mycket gott!
Sen så åkte vi in och tittade på bion, cloverfield, filmen var sådär. men mysigt hade jag!

Så summan av dagen var mys!