Julstök

Igår var det sista dagen för terminen, så nu är det jullov!
När jag kom hem så kom mamma och så bakade vi julgodis, det blev knäck, trillingnötter, nougatkrisp och mandelsplitt/chokladdoppadmandel. Idag blir det chokladkola och lite med nougatkrisp. Just nu håller jag på och handtvättar, har inte orkat tagit tag i det, men jag vill kunna använda de kläderna nu (sådana här nya kläder som färgar av sig) Sedan blir det till att julstäda samt pynta. Imorgon ska vi ta hem granen och en till mamma ohc pappa, den ska kläs hemma hos mamma och pappa, här tror jag vi klär den på måndag.

Ska även hinna med att gå och handla lite grejor...bla. smör så H kan få käka chokladkolan!
Ska även titta lite på ett par champangeglas jag sett, tyckte de var jättefina, men J måst eju godkänna dem också, vilket jag håller tummarna för att han gör!

Lagom till det blir jul försvann snön, ås här såg det ut förra veckan....får väl drömma mig tillbaka och låtsas att det ser ut så nu.


På riktigt

Nu är det vinter på riktigt, det har snöat hela dagen och det ligger flera cm snö på backen.
Jag vill hellre ha nån dm snö men det kanske kommer!

Har bakat idag åt min systerdotter osm ska fira lucia och sälja lite kakor. Det var tyvärr en massa strul som halft förstörde mig dag men nu är den bra igen. Blev mycket sugen  på Spagetti Carbonara men det vill nog inte J äta samt så har jag ingen lust att gå och handla. Får se vad jag ska hitta på för käk idag...Kotlett kanske?

Aja nu ska jag plugga, hitta på en eller två frågeställningar¨...jobbigt, har ingen motivitation!


Mums

Nu är det jul nu är det jul...

Igår var jag och älsklingen min och julklappshandlade! Oj oj vad glad jag var!
Nu har jag avverkat en hel del på listan, har bara några kvar, de ska jag kolla feter här hemma. När vi kom hem var dte bara upp på vinden och hämta julklappspappret, tyvärr var dte så att jag inte hittar det röda presentsnöret, får se när det tittar fram. J kanske hittar det åt mig.. Nyss kom jag på vad jag ska köpa åt mor min. Bra bra!
Ringde pappa och frågade om han skulle in på Bauhaus idag för jag ville ha julgranskulor där, han visste inte men jag hoppas hoppas hoppas att de åker dit och köper det åt mig!

Det jag ska införskaffa idag är:
En silverpenna (alla mina håller på och tar slut och är så där jobbiga så de slutar funka efter två ord)
En tunnare Kalligrafipenna (Om den inte är för dyr, hoppas på att J kan smita in på Clasohlssons innan han ska åka hem)
Tejp, för den tog slut igår när jag höll på och slog in paket...

Nu plugg sen jobb!


En av de bästa sakerna med vintern!


Snö!

När jag vaknade imosre så var det snö på träden. Så efter en lten stund när jag såg att det blivit varmare ute skyndande jag mig ut för att fota lite innan snön smälte!
Har även fixat med julklappar åt Sis, sitter här och försöker komma på tips vad J´s syskon kan köpa till honom...har hittat några men kan inte skriva här, man vet aldrig om han läser...
Nu är det dags att skriva klart mitt arbete, sedan ska jag baka muffins och kanske bröd...fast jag vill hellre pyssla med mina julkort...Nöjd

Jag är så nöjd idag. Ska sitta hemma och plugga och pyssla hela dagen (Hoppas att jag hinner med det) samt rulla köttbullar!
Och det regnar, så mysigt så det blir tända ljus, dock vore jag ännu mer nöjd om det kunde bli kallt så att regnet var snö....

1 December

Härliga december är här och börjar med att snöa.
Tyvärr är det för varmt så snön lägger sig inte men det känns bra ändå.

Igår var det första Advent, jag fixade i ordning ljusstaken, iår fick det sitta två tomtar i för att liva upp det hela. Adventskalendern har kommit upp på väggen i köket, senare idag kommer eladventsljusstaken att sättas upp i köket, då tror jag att jag flyttar in avdensljusen till vardagsrummet. Igår på julskyltningen köpte jag några tomtar, men de får inte komma up för än närmare jul.
Sedan gick vi till mamma och pappa fixade lite med deras dator samt fick god mat och så tittade jag på One Tree Hill där.

Idag har jag skrivit lappar till  J som ska ligga i adventskalendern, eftersom jag pratade i telefonen igår så hann han skriva klart alla men inte jag därför fick jag börja =) (Vi kör varannan dag).
Givetvis har jag en chokladkalender också, men den har jag inte öppnat än, sparar den till senare!