Pengarna rinner iväg

Usch usch!
Satt och kollade på mitt konto och såg att det bara var en massa minus, det var tre plus och de har redan försvunnit, hyran tog det mesta! Sedan shoppade jag ju lite nu i torsdags, kändes kul då men mindre kul nu, dock är jag väldigt nöjd med mina inköp och den dyraste det var min freebra som jag kommer använda mycket är är super duper nöjd med, plus att den är ett måste till min klänning som jag ska ha på brölloppet vi ska på i Sep!
Men sedan står ju detta på schemat över sommaren:
Bodaborg
Söderköping
Gotland
Tur att båten är betald i allafall.

Sedan blir det ju en massa nu när vi byter lägenhet, men det får gå från sparkontot

Ajaja, blir väl bättre sen i höst när skolan börjar igen (=mer studiebigrag) och då blir det ju även fler jobb (=mer i lön)


Sommarkväll

Igår var det en härlig sommarkväll, jag och J tittade på en film och käkade mumsig kaka. Med altandörren öppen och fläkten igång, efter filmen gick vi på en skön promenad, det var ljust och varmt (dock inte shorts och linne varmt, men en liten tröja och så byxor som går till knäna) och jag kände att det faktiskt var sommar!

Nu längtar jag efter att det ska bli varmt varmt varmt så man kan bada, jag har bara badat en gång iår, tråkigt!


Sommarfötter

Regnet smattrar mot altantaket

Det låter så härigt och mysigt. Är en riktig fröjd att sitta här vid datorn och skriva.

Funderar på om jag ska läsa lite eller om jag ska skriva mer detaljerat på lektionerna jag kommit på.
senare idag blir det kanske en promenad beror på vädret!

Blir så trött på mitt internet ibland eller om det är datorn, kan kan inte öppna mer än 3-4 fönster..suck..måste starta om 

Inget svar...

Sitter här och tänker på gårdagen, träffade gamla vänner, riktigt kul, så några kramar här och var blev det!  Svårt att dansa med väska tycker jag (var ivägen hela tiden), men jag ville som sagt inte lämna in den med nycklar och mobil och hela faderuttan (de ansvarar inte för sådant). ibland tycker jag det är lite synd att J inte gillar sådant, vore kul att få dansa med honom någongång, fast iof skulle han följa med skulle han säkert inte dansa...

Sitter här och har fortfarande tråkigt, inte kan man få svar när man skickar sms heller, för han har väl något för sig..ska väl sätta mig och slå in systers paket. Andra syster var här en liten stund, kul att få prata med någon.
jag är varm, glassen kylde inte ner mig, ska testa och göra en smoothie på bara banan och blåbär, hallonen är slut, blir det gott tro?

Jo nu fick jag svar, glad. Han undrade när han skulle komma, när du vill sa jag. hoppas han kommer nu!
Fast då kanske jag ska sätta på mig något
- kommer så fort jag kan sa han.

Nu sitter jag bara här och babblar för mig själv bäst at sluta!


kul...tråkigt..

Hade kul igår..
har tråkigt idag..
Har inget att skriva...

Freebra

Sitter här nu med min freebra och tubtop!
Tidigare måste jag satt den lite fel för det kändes som den skulle lossna, men nu när jag stat om den känns det bättre, dock märkte jag att att tubtoppen åker ner när jag rör mig.

Sitter och tittar på The hills nu samtidigt som jag lagar mat. E kommer och hämtar mig vid sju, men jag tänkte käka och så innan och så klart göra klart mig!




Promenad

Har varit på en promenad upp till katten och kaninen och gett dem mat och släppt ut kissen (är katt och kaninvakt)
Ska sätta igång med att plugga nu, måste hitta fem böcker som jag kan ha nytta av, vilket är lite svårt...

Ska laga mat till J också, lax med potatis...ska ta upp laxen nu innan jag glömmer det.

Ikväll blir det parkfesten med tjejerna, plus några till (har dock ingen aning om vilka det är)
ska bli kul i alla fall.
Jag ska sätta på min min nya bh snart så jag får känna att de sitter som den ska och inte ramlar av när jag dansar =) (det är en freebra)




Jag hatar smink

Något jag är dålig på är smink, sminkar mig typ aldrig. När jag ska någonstans är det mascara och that´s it. men när vi ska ut vill jag gärna ha lite mer, och jag har en ögonskugga som glittrar fint (ganska starkt om jag blöter (Isadora wet & dry i silverfärg), men jag får inte till det, tycker det är skit fult.  Har testat andra ögonskuggor också, och testat och gjort så här fint med flera färger men nope, usch! (har då lite beiga/bruna guld/gul toner) Så just nu hatar jag smink, eftersom jag hållit på och exprementerat så svider det i mina ögon nu, fick väl in ögonskugga när jag tvättade av mig.

Ge mig gärna tips!




jag blir tokig!

Jag hittar inte min bankdosa, vete fan vart det är, har letat överallt!
Räkning som behöver betalas så jag måste hitta dosfan!
GAAAH!

För övrigt är jag helt darrig, mina armar bara skakar...
gick inte så bra att plocka ögonbrynen kan jag säga så det får ske lite senare


idag stod shopping på schemat

Söta mamma följde med mig till Örebro. Vi hämtade min tenta, som jag fick VG på..trodde jag aldrig skulle hända..VG på univetsitetet..Får de vad det blir för betyg i kursen.

Vi packade två flyttlådor, hämtade hem lite grejer. Sedan handlade vi, både jag och mamma hittade lite saker. Mamma hittade en supersnygg bikini! jag hittade nästan allt jag skulle ha, sen dök det upp en söt liten saks om jag blev kär i, det var halva priset så den fick följa med efter godkännade och peppning av min älskade J. Mamma var inte så mycket hjälp där hon sa bara "om du vill ha den så köp den" vilket inte hjälper mig eftersom jag har världens beslutsånget.

Hade en trevlig dag! Fick öven en muffins, och en glass.Tack mamma!

gröntblad


Buffémat

Jag läste ut boken jag nämde tidigare av Astrid Lindgren, råkade visst somna en timme också.

Det jag har tänkt på till buffén (har ju inte ens pratat med J om det, ):

Piroger (gärna tips på fyllning, helst mjölkfri)
Tacopaj
Skinkpaj
Kyckling
Potatis eller pastasallad
Rostade grönsaker
Vanlig grönsallad

Sitter och tittar på Hell´s Kitchen nu, och herregud vilka männsikor det finns.
Först har vi ju då Gordon Remsey (stavning) som skriker och svär åt de tävlanden.
Sedan har vi ju de andra som blir förbannad för att en och samma person vinner utmaningarna, hon förtjänar inte att få vara kvar, och de är så trötta påa tt hon jämt vinner. Hallå, att hon vinner kanske beror på att hon har något som de andra inte har.
Aja nu har jag levt mig in lite väl i TV:ns värld!


Den söta igelkotten igen


En del avklarat

Nu har jag precis skrivit ut och börjat fylla in ansökningarna till stipendiumen. Vore trevligt om man kunde få en summa till pendlarkorten.

Hitills har jag hunnit med:
Anökningarna
Läst ut ena boken
Tittat på buffémat till inflyttningsfesten (tidigt jag vet, men jag längtar ju tills vi flyttar in)

Ni får gärna komma med tips på BILLIG mat man kan ha som buffé

Nu ska jag börja läsa Det gränslösaste äventyret av Astrid Lindgren, hoppas dne här är bra och att jag kan ha användning för den.


Solen!

Sitter här och ser hur solen lyser på de halvröda körsbären, dock är det vara 13 grader varmt ute!
Men nu satte det sig en skata i trädet, ahh!
Imorgon bär det av till Örebro med mor min, ska hämta tentan, titta till lägenheten, kanske packa lite. Ska fråga om vi inte kan svänga förbi på Ö&B, är så sugen på mina plopp med tutti-frutti smak.

Igår började sommarens tv-prog, nämligen morden i midsummer! Så J tog cykeln och cyklade hit så han hann se det med mig.

I natt så vaknade jag av att han petade på mig, sen låg han bara och tittade "vad gör du?! jag sover ju!" utbrast jag, men fick inget svar. Han minns ingenting, så det var väl nått han gjorde i sömnen...




Igelkott

Jag satt hemma hos J och då trippade det en igelkott förbi, söt som tusan!
sprang in och hämtade kameran sen smög jag lite närmare för att ta kort på den. Efeter ett tag blev den nyfiken på mig och började smyga sig närmare, här höll den på att gå in i kameran. J bara skrattade när jag ställde mig rakt upp och bara stirrade på igenkotten "vad gör jag nu", men då insåg den också att den kom för nära och sprang iväg, och en springade igelkott är super söt.
Fick en till bra närbild sedan när den kom tillbaka för att mumsa på lite mat.


Ännu en tråkig himmlel

Jag vill ha blå himmel, strålande sol och varmt. NU! Kan inte vädret fatta det?
Det ska vara sommr, vi är i slutet på juni och det är 14 grader ute nu. Blir lite ledsen över det faktiskt, det är ju så skönt att ligga på gräsmattan i bikini och läsa. Ligga och längta efter att ta och bada i sjön.

Idag eller imorgon ska jag och köpa biljetter till parkfesten på lördag.
igår så tog jag några bilder, ska lägga in dem i datorn för att se om de blev bra.

Jagt har laddat hem nya penslar till Photshop det är därför dte bir så många kladdbilder =)


Barnvakt

Borde egentligen gå och klä på mignu, snart kommer L. Jag ska vara barnvakt åt systersonen idag då han ska till tandläkaren en sväng och inte kunde vara med mamma på jobbet. Gick upp med j idag igen, så jag är ganska seg, var riktigt svårt att komma upp, satt och sov vid bordet när han åt frukost. Men hela tiden fick jag små smekningar på kinden, en liten hålla handen en stund (små söta sätt för att väcka och hålla mig vaken).

Igår låg vi i sängen och J räknade, ännu en anledning till att matte är tråkigt, när man får fram rätt svar blir man inte så glad över hur dyrt allting blev =) men aja, tur at man inte betalar allt på en gång! J sa att han skulle önska sig en del av det vi ska köpa till lägenheten i födelsedagspresent. Så jag vill komma på en superduper present till honom nu. ska sätta mig och fundera, jag har ju en del jag ska köpa.


Blommor på midsommarafton

STORA chokladbollar

På midsommarafton gick jag och mamma ut och plockade blommor. Jag gjorde en krans av min, som jag hade på mig hemma hos J. Kände mig väldigt midsommaraktig, spec nä5r jag och J var uteoch plockade lite blommor på en prommenad. Senare på kvällen gjorde vi chokladbollar, STORA spådana. Har blivit så sugen på att äta en stor sen jag såg en bild på Annas´blogg Det var väldigt gott, och jag blev så mätt att jag trodde jag skulle ha ont i magen hela kvällen!
Så här blev våra att se ut.


hmm kanske inte syns hur stora de är...


älskar dig

En bild säger mer än tusen ord


Midsommarafton

Solen ska skina och det ska var varmt. nu så skiner solen, det blåser och ibland regnar det, störtskurar. Termometern har jag inte kollat än.
Nu på morgonen har mamma kokat körsbärssylt av körsbären vi hade kvar i frysen, så det ska jag mummsa på när vi äter pannkaka på måndag!

J kommer väl bli tokig på mig idag, men jag kommer vilja gå igenom vad de har för färger på pappren, och vilka som passar ihop. Till vindsnurrorna alltså.

Idag blir det potatissallad, rostbiff i hamburgebröd, sedan tyckte jag J sa att det blir jordgubbstårta ikväll, mums! Efetr  det ska vi baka gigantiska chokladbollar! Det här kommer bli en bra dag. Förhoppningsvis är inte hans storebror hemma så vi kan sova i bäddsoffan.

j


Min smarta älskling!

Jag satt och beklagade mig över pappret att det skulle bli så dyrt, för en fin grej bara. För grejen är ju att jag vill ha prickar och jag ville inte sitta och måla dit  på alla. Så J kom på att vi klistrar ihop två olikfärgade papper som vi har gjort hål så då kommer bakfärgen fram och tvärt om precis som jag vill ha det!
Så nu sk ajag köpa en stans som gör så runda fina hål! Glad!
 Så ska vi bara rota igenom pappersarkivet och se vad vi har och behöver köpa. (Eftersom enfärgat papper inte är så dyrt så kan man köpa några)
 
Brunt och rosa till E tror jag

Gult och grönt?
Lila och vitt?
Vitt och blått?
vitt och gult.?

Kom med förslag på fina färgkombinationer!


Vindsnurra

Jag var inne på panduros hemsida och såg så fina vindsnurror. Tänkte hitta på nå skoj med dem till inflyttningsfesten, kanske ha dem som bordsplacering eller något liknande. Någon som vet om man kan hitta fina dubbelsidiga papper någon annans stans än på panduro? 10 kr arket är lite tvivelaktigt när det blir flera stycken. Så gärna billigare!




Solens strålar slinker fram

Det är mycket moln på himlen idag men solens strålar slinker fram lite här och var. Jag vill att det ska bli varmt nu! Det ska vara sommar inte sådant här väder!

Idag har det inte blivit inringt till något jobb, känns skönt då kan jag plugga, följa med mamma och handla.
J hade med sig hembakat bröd (nybakat igår) som han skulle ha på frukostrasten och jag fick en liten bit. Vad mumsigt det var, ett riktigt kaviarbröd! (Jag kan  bara ha kaviar på vissa mackor, det passar nämligen inte på allt) Så dte blev det och så hade jag kokt ägg på, mums!

Jag lovade ju bilder på hur jag hade tänkt mig inbjudningskorten igår, men de kommer senare jag blev inte nöjd så nu har jag en ny idé.



Fotboll och drömmar

Nu är det fotboll som är på och mina öron riktas ditåt. Nu innan matchen blir det lite pysseldrömmar. Inbjudningskorten till inflyttningfesten är dte jag filurar på! Ska ju bara göra tre stycken så det blir ju inte så dyrt. Får sedan titta på vad man har hemma. Ska skissa upp lite av mina idéer så får J komma och tycka och tänka. Haha ja jag planerar redan nu, fast vi inte har inflyttningsdatum förns den 1 sep! Hjälp oss att hålla tummarna för att lägenheten kommer bli uthyrd innan den tiden!

Lägger in bilder på hur jag tänker mig sen


Kärringar det finns...

Mamma berättade nyss att hon skulle ringa och beställa kuvert när människan svarar och mamma säger sitt ärende svarar hon "Du får ringa imorgon för klockan är 1 minut över halv fem och vi stänger halv fem." Varför svarar man ens då!?

Nu har vi en hel bil här hemma! Snygg som bara den, tror jag det lilla jag såg från fönstret!

Det har gått bra att plugga idag, har bestämmt mig för ett temaarbete. Så jag har kommit på en del moment som ska tillämpas. Ska komma på lite fler, skriva varför samt koppla det till kurslitteraturen. Så jag måste läsa en hel del också. Funderar på om jag ska skriva att jag studerar imorgon med till vikariepoolen eftersom det går så bra just nju. Vet inte får prata med J.




Sommaren 2008

Min sommar kommer se ut som följande

*En dagstur med mamma och pappa till Söderköping, de berättade så om dessa goda och gigantiska glassar att jag  bara måste dit. Vet inte om J ska med, kanske, han kan dock inte äta glassen så det kanske inte är så kul för honom att följa med.
* Åker till Gotland över två dagar med J, ska bli så mysigt!
* Förhoppningsvis en eller två turer till Stockholm, en med mamma och pappa och en med J.
* Flytt till nya lägenheten!

Jag blir att längta så efter att resa när man läser om alla som ska iväg. Nu ska jag ju resa till gotland i sommar vilket ska bli jättekul, har inte varit där sedan jag var lite och det minns jag inte så mycket av!

Men jag vill resa mer, längre fram, nästa sommar, i vinter och sommaren efter det.
jag vill resa med J, uppleva en massa saker med honom, framför att få uppleva (igen) och visa honom Thailand. Jag är verkligen kär i det landet, tyckte så mycket om at vara där, skönt väder, trevliga människor, fint och är man där med sin älskling är det så romantiskt. Längtar så mycket tills vi kan åka dit!
Sedan vill jag ju till fler ställen, ja ni min önskelista är lång, ska nog skriva upp den för att ha och kunna prcika av!



Oj nu regnar det för fullt här! Mysigt att sitta i soffan och läsa då.


Plugga!

Idag ska jag plugga! Har ännu inte bestämmt mig om vad jag ska skriva om, men jag ska iallfall läsa böcker idag så jag kanske får någon idé.
Älsklingen kommer hit och äter sin lunch =) 
När jag tittar ut ser jag att körsbären börjar bli mogna, gott.



Jag blir tokig

Sitter här och försöker bestämma mig vad jag ska skriva om. just nu lutar det faktiskt åt att jämföra Karlsson på taket eller pippi filmerna (animerade och vanliga) med boken. MEN jag vet inte. Känner ju att får jag väl igång idéerna till temaarbetet så kan det bli rikktigt bra!

jag blir så trött! Varför ska det vara så svårt att bestämma mig.

För övrigt blir det chokladbollar tror jag orkar inte gå iväg och handla.



Livet leker

Allt är underbart, livet leker!
Nu funderar jag på om jag ska köpa:


eller om jag ska baka


Gårdagens studentfirande

Igår sprang J´s lillasyster ut. Verkligen tur med vädret hade de! När vi stodoch väntade kom det några droppar men sen försvann det, och dte började inte regna förns vi kom hem till dem!
Dock hade lilla damen hög feber så hon gick på alvedon och ren vilja! Idag är det fullt upp med. Frisöer och fotografering och sedan bal. Hon skickar ett sms om jag ska komma till frisrören och göra henne sällskap!


Studenternas rundor på stan

Jordgubbar med glass

Kom hem från Sis för nån timme sen. Satte mig vid datorn, skulle lägga in bilderna men har inte gjort det än! Satte mig och ändrade kontrasten på alla bilderna, tänkte lika bra att jag gör dte p¨å en gång när dte bara är 44 bilder och inte över 100 som det nog kommer bli efter lördagskvällen! Sitter nu och håller på med bildspelet, vilka bilder ska få vara med, vilken ordning ska de komma i.

Sis - Vad koncentrerad du var på första sången.
L - Jag var nervös. Jag hade ont i magen.

Så söt
Han tittade bara ner på sina fötter och såg ut att vara helt koncenterad på vad han skulle sjunga. Ska tilläggas att efter första sången såg han inte alls ner utan  tittade upp och sjöng för fulla muggar =)
Efteråt blev det tacopaj och sen jordgubbar med glass till efterrätt!



Karnevalen

Så har man varit på karnevalen. E´s klass var spermier, med slogan " Försök stoppa oss" "på väg mot livet" om jag minns rätt. Fick kondomer av dem, gav dem till Andra E som jag träffade, vi letade lite present till hennes kompis, sen så tog vi en fika. Trevligt värre. Jag och Sis sprang för att kunna ta fler och bätter kort (Bla på en medtränare till Sis) Vi höll på att få håret uppbrännt, när vi sprang förvi en i karnevalen!

Nu har jag namngett alla bilder efter klass. Ska göra ett bildspel åt henne som jag ockå lägger in på skivan med alla bilder. Det får bli en studentpresent i efterskott.



Morr´n Morr´n

Inte alls så fint väder idag, men än så länge inget regn vilket är bra!
Idag är dte nämligen Karnevalen, dvs avgångsklasserna spökar ut sig med anknytning till deras program (dock kan man tänja lite på detta) J´s lillasyster går natur, ska bli kul att se vad deras klass hittade på, eftersom E´s roliga och smarta ideér inte räknades som seriösa idéer av några. (SUCK, eftersomde verkligen var genomtänkta och hade anknytning till natur) De tågar iallafall genom hela staden och man skriker/sjunger tills man inte någon röst har kvar. När jag gick ut så var vi ett luciatåg, med slogan "Skolans ljushuvuden tågar vidare med stjärnskotten på släp" (känner mig väldigt nöjd och sedan lite stolt att jag kom på "Ljushuvuden" och "Stjänskotten" sedan var det några andra smarta människor som satte ihop hela! Vi vann pris, vet inte om dte var 500 eller 1000 kr, som vi köpte en MASSA gott till champange frukosten!

Dags att äta frukost nu, mamma har köpt hem mumsmackor!



Satt och lekte lite med de nya penslarna i photshop igår
blev nöjd med mitt kladd



Värmen kom tillbaka

När jag sitter här och tittar ut längtar jag till varma sommarkvällar då jag och J kan gå hand i hand på kvällsprommenader i bara sommarkläder. en av de bästa kvällarna jag haft var för två år sen då älsklingen och jag tog cyklarna och åkte iväg och badade klockan tolv på natten. Så härlig kväll fylld av all kärlek.

Jag älskar dig min älskade






Jordgubbar....

Nu är mamma ute och går men när hon kommer hem igen blir det jordgubbar!
Undrar vad det blir till, jag tänkte iallfall göra chokladsås till.

Imorgon är det Karnevalen, just dte måste tömma kameran. Tänkte ta en massa bilder, och så på fre (studenten) och lör (balen) inte bara på E (J´s Lillasyster) utan på andra också. jag tycker (Har jag skrivti detta förut tro, känner igen det) iallfall det är roligt att se på bilder där det är allt annat folk! Ska tigga skjuts av "Svärföräldrarna" mina till balen så jag får vara med och titta, men det får jag säkert (om jag får plats). Ska nog fråga dem redan nu, eller ja be J göra det eftersom jag inte träffar dem förns imorgon (Haha kan ju fråga då, men jag ber nog j för säkerhetens skull så jag inte glömmer)

undrar, ska man ha varm eller kall chokladsås till jordgubbarna...



sex and the city...

Premiären är nästa helg.
Jag vill jätte gärna gå, men har ingen att gå med.
Ingen av E & E har sett serien eller är speciellt intreserad av att se filmen.
Gå på bio själv är inte speciellt kul!
Frågade J men han vilket inte (Vilket jag förstår).
Känns lite tråkigt.




En dag av skolarbete kanske?

Fick förfrågan om jobb imorse (vikariat över dagen alltså), men på det stället trivdes jag inte alls, så jag sa att jag helst inte vill dit. Det gick bra, M sa att det  är klart att jag inte ska om jag inte vill.  Så om de inte ringer senare så tänkte jag ha lite skolarbetes dag.

* Har börjat läsa "Astrid Lindgren- vildtoring och lägereld av Vivi Edström.
* Fattade idag hur jag skulle publicera ett medelande i firtclass, så nu är det gjort också.
* Ska skriva ut ansökan till Adolf Lindgrens stiftelse
* Sätta in mina skolpapper i rätt låda
* Titta lite mer på det personliga brevet till A.L.Stiftelse
* Hoppas på att komma på en idé vad min uppsats ska handla om.

Det jag velar mellan nu, gällande uppsatsen, är om jag ska göra ett temaarbete eller om jag ska jämföra Astrids böcker med filmerna.

Temaarbete:
+ Vet hur man gör (har gjort temaarbeten förut)
+ Kan därför bli bra
+ Har användning för det senare när jag blir lärare
+ Det är roligt
+ Har allt jag behöver

Känns lite tråkigt eftersom jag gjort det förut

Jämförelse:
+ testa på någonting jag inte gjort tidgare
+ Intressant att göra något nytt

- Kanske inte blir bra

Efterrätten på pappas födelsedag

Svenska jordgubbar, varvade med vaniljkräm och ett hembakat kolasnitt!


Fotbollen

Nu sitter vi bänkade här jag och pappa. Jag har dock datorn framför mig, ifall matchen blir tråkigt. J kanske kommer till msn så man kan prata lite med honom samtidigt! Om jag inte får jobb imorgon ska han komma hit och äta sin lunch!

Skickade nyss iväg ett mail till vikariepoolen och frågade om jag inte skulle få högre lön nu! Har för mig att det var när man läst fyra terminer på lärarprogrammet! Wee säger jag bara. Då borde jag faktiskt få det för de timmar jag jobbade idag också.

När man talar om trollen börjar de skriva till en på msn.=)

Är sugen på sådana här, pappas sådana här. j gör jättegoda, men jag är sugen på pappas. (Skillnaden är att pappa har kaffe i och pärlsocker på)

None


Jobb!

Blev väckt, och behövde rycka in och jobba. Jag förstår det fortfarande inte. Jag tjänar pengar på att göra något som är så kul och tiden bara försvinner! så nu har jag tjänat ihop till lampan jag blev kär i på ikea och en del av soffbordet!
Idag hade jag lyckan att få vara i min systerdotters klass!



Sommarkursen

Så där ja nu har jag loggat in och kikat på sidan för sommarkursen. Känns superbra! Den är helt fri, jag har böckerna som jag ska använda (minst 5) sedan ska jag skriva en uppsats där jag själv väljer vad (det ska ju givetvis handla om Astrid Lindgrens författarskap). Det var inga seminarier eller något, har lyssnat på en föreläsning redan, andra länder översätter lite hur de vill, och hoppar över stycken.

Så jag sitter nu och funderar på vad jag ska välja. Är lite intresserad av arr göra en analys på karlsson på taket...skulle även kunna göra ett temaarbete (dock har jag ju gjort det, men här skulle jag kunna använda alla lektioner, inte bara matte som jag gjorde då). Har ni nå förslag så skriv gärna!

Vet inte hur jag sov i natt, har lite ont i skuldrorna...

Ikväll blir det spagetti och köttfärs mums!

För övrigt så var vi och skrev på kontrakt, känns så jävla kul! längtar!



Måndag

Igår kväll satt J och jag och tittade på taklampor och jag blev kär! J tyckte också att den var snygg, men han verkade inte så pigg på att köpa den. Det är en takkrona både med lampor och med ljus, precis en sådan jag vill ha! Hoppas att vi köper den!

Idag börjar min sommarkurs, men jag kan ännu inte logga in. Sitter och funderar på om man verkligen behöver Webcam och mikrofon, eftersom det står ingenting om det när man läser om kursen. Nu haer ju jag det så för mig spelar det ingen roll. Funderade lite bara.

Om några timmar så ska vi och skriva kontrakt på den nya lägenheten! Weee! Ska bli så kul att flytta, längtar!
Det enda vi gör är att titta på saker och prata om den.

LYCKLIG


Skön dag i solen och en present!

Har varit vid sjön hela dagen idag, J kom dit och var med oss en stund.

Sedan när jag som bäst lagar mat kommer han och hans lillasyster med en liten present till mig, en påse M&M´s hon känner mig den tjejen hon. Är mycket glad, min håller på att ta slut! Var roligt att se att hon fått färg trots det dåliga vädret.
på fredag tar hon studenten, har hört att det ska regna då, inte så kul! Måste tömma kameran så jag kan ta en massa kort på henne både då och på karnevalen på torasdagen. Jag tycker att det är kul att ha många kort, även på de andra så jag täcker ta en hel del åt henne och så bränner jag det på en skiva.

Visar en bild på H´s tårta.



Trött på datorn

Igår så bestämmde datorn sig för att strejka, fick göra en systemåterställning och nu så funkar allt utom virusprogrammet som varnar över nå skit, och vad jag än gör så funkar det inte, blir så trött!

Igår var det en trevlig dag, vaknade upp bredvid J, sen när han åkte hem så mös jag med mamma och pappa  i solen, sen sent på kvällen kom J men våra kyl och frys varor, han stängde även av frysen, så nu hoppas jag på att lådan han ställde är tillräckligt stor och att allt rinner i den och inte bredvid! Så umgicks vi en stund innan han åkte hem.

Imorgon börjar min sommarkurs, och jag kommer förmodligen få inloggninsuppgifterna imorgon. Suck dåligt tycker jag eftersom våran post kommer efter tolv på dagen. Tycker att de ska skicka ut så att de kommer veckan innan!

Idag blir det till att ligga i solen och ha det skönt tillsammans med Sis och barnen. Blir nog inget badande för mig är fortfarande snorig som tusan. Vi får se, svettas jag ihjäl så kanske jag doppar mig en snabbis...

Här är tår5tan som jag gjorde till W (blev mest nöjd med den)





Sol seg

Blev helt seg av solen, och så åt jag en liten godispåse Zoo och nu har jag ont i magen men det försvinner nog snabbt.

Jag ska sätta mig och lägga in korten från kameran så snart poppar det upp en hel del bilder här.

I veckan så bestämde jag och J oss för att vi flyttar hem till Linde, och nu på mån så ska vi skriva på kontraktet för den snyggaste lägenheten ever! den är så galet fin! Jag och J pratar knappt om något annat, det dröjer ända till 1 sep innan vi flyttar in..

Ska nog skutta in i duschen, klä på mig något väldigt svalt, sätta mig med bilderna och sen så blir det popcorn till the Hills..

KLAR!!

Nu är jag klar med denna kurs! Anledningen till dålig uppdatering är tentan som jag hade idag!
Men nu är dne avklarad, så det kommer bilder på tårtorna jag bakade i lördags inom kort.
jag var helt klart finkläddast på tentren idag, studentutgång vid slottet iväg på tenta sen iväg på mottagningarna.
Grattis till D och G som tog studenten idag!

Mycket som hände den här veckan, men på måndags skrivs det kontrakt och vi flyttar hem till Linde igen, känns ås bra och jag är så lycklig!

Imorgon fyller pappa, så det blir grillning här, gott!