2170 Dagar..

I 2170 dagar har jag och min älskling varit tillsammans idag.

När vi idag pratade om vad vi skulle göra på våran dag, vem som skulle laga vad (en lagar maten och den anadra efterrätten men ingen vet vad det blir) så säger plöttsligt J, men tänk om jag jobbar då då? och det hade inte slagit mig ens, fy skjutton om han ska jobba eftermiddag...jag fick inte vänta med att äta tills han skulle sluta. han ska dit imorgon för att hämta kläder, skor och förhoppningsvis schema! Så imorgon får vi veta hur vi ska kunna mysa.


Du gör mig till en bättre människa


Bilden “http://www.eyehook.com/free/img/heart.gif” kan inte visas, då den innehåller fel.

Trötter..

Jag är super mega trött, (Gick upp klockan 5 i morse) hur ska jag orka baka muffins? J får göra och så tittar jag på.... Men nu sk aja lägga mig i soffan och sova lite....

Bilden ?http://eu2.inmagine.com/img/image100/06004/060041304.jpg? kan inte visas, då den innehåller fel.


Gungstolen är min!

Gungstolen är min! Den gick att skruva i sär så jag får följa med och hämta den!! Blir nog när Bebben kommit, och den kommer snart!!

Idag har jag pluggat, som vanligt denna vecka, ska bliå skönt när det är över imorgon, jag har till och med marddrömmar om skiten, att jag kommer för sent och missar allting. Så mamma lovade att hon ska ställa klockan och se till att jag kommer iväg. Bussen går klockan 06.00 tror jag måste kolla då det inte är nån dum tid som 05.55 (vi har sådana busstider ja...) så jag är vi skolan en timme innan tentan börjar, jätte drygt, MEN jag hinner virra bort mig och hitta rätt i tid och så hinner jag vakna till ordentligt så hjärnan blir på tipp topp! Den andra bussen passade inte och jag hade ingen lust att åka bil med en av mina kurskamrater.

Så snart ska jag lägga mig och sova, det är tur att jag är lite trött, annars blir det inte många timars sömn..Fast jag kommer väl läsa igenom vissa saker tre gånger till, vill ju inte kugga det första jag gör - Usch hemska tanke!

(Jag vet att världen inte går under då, och att det bara är att göra om, men ändå)



Idag har det varit premiär för min nya gråa klänning, ett problem bara, banden är för långa, så mamma ska korta av dem. Men jag fick gå och dra upp klänningen hela tiden så jag inte gick och visade hela bh:n, fick en glass av henne idag och två munkar..åh så goda de var!
Bilden ?http://eu2.inmagine.com/img/Photodisc/pdre053/pdre053237.jpg? kan inte visas, då den innehåller fel.
Bilden ?http://eu2.inmagine.com/img/stockbyte/sbcore07/73502cor.jpg? kan inte visas, då den innehåller fel.

Hjärtegrejer och en gungstol!

Jag ska få lite hjärteprylar av min syster, hon håller på och rensar och så hade mamma sagt nej til gungstolen, och jag höll med om att den kanske inte får plats, men så blev jag sugen på den och med så jag fick fort iväg ett sms och nu hoppas jag att hon läser det fort så jag får gungstolen!
http://www.socialdemokraterna.se/upload/webbforalla/pd/stockholmslen/bilder/gungstol.jpg


Nu blir det sängen med American Idol och så lite plugg läsning i pauserna...


Tjingeling!

Mycket middagsplanering...

Har kommit på mig själv med att börja planera olika middagar när jag blir lite väl trött på pluggandet...så just nu har jag nästan en hel grillnings meny klart, lite idéer till min och J´s årsdag. En kar meny över vad jag och E ska ha för glasskalas när vi ska kolla på film nästa gång. Something like this:

Bilden ?http://eu2.inmagine.com/img/corbis/crbs019/crbs0190846.jpg? kan inte visas, då den innehåller fel.

Min Mys Fredag...

Som jag skrev så vill jag baka muffins på fredag, får se om de blilr så stora som jag vill ha dem...jag är fortfarande i önskemål om några tips.


Jag har bestämt mig för, att när jag kommer hem så ska pyjamasen på direkt, och att J ska komma hit direkt, sen att vi bakar och donar och så installerar han backpacker 3 till mig sen spelar vi det och mumsar på muffins...sen på kvällen äter vi spagetti Carbonara eller något annat gott om han absolut inte vill ha det. Sen så blir det mera mys framför tv:n då det är CSI och Criminal minds, J gillar inte criminal minds så väldans, så han kan ju få ta med sig en film vi kan kika på, om det inte går någon på canal +


Sådär ser min önske fredag ut, kan du uppfylla den älskling?

Young man and woman cuddling in movie theater, close-up, rear view photo


Baknings lust!

Bilden ?http://hem.passagen.se/cajsawargskokbok/muffin_200.jpg? kan inte visas, då den innehåller fel.

Jag är jätte sugen på att baka, så på fredag när jag kommer hem så ska det bli muffins bak här i huset, det ska bli blåbärsmuffins och annanasmuffins!

Någon som vet hur man får så stora och fina som man kan köpa på café? mina amerikanska blir inte alls så stora -surar lite-



Tittat på Betty...

Har precis tittat på Ugly Betty, och jag måste bara säga att lillkillen är min favorit! Han är stört skön!

Skutt Skutt Grodor

Måste visa bilden på grodorna som jag tog hemma hos J

Grodor

Nu är det dags att plugga igen....

Men idag är vädret fint, det kanske kan bli varmt framåt dagen....


Det blev varmare, men en massa Bzz bzz ljud fick mig att gå in och plugga inne...


Grillning och sommarmusik...

Sitter här och planerar lite istället för att plugga för en stund, planerar en familjegrillning med J´s familj nere vid deras å =) egentligen inget att planera men är man uttråkad så är man... Och så ska jag släpa ner en cdspelare som jag och E har lagt in en massa härlig sommarmusik på...fast den stängs väl av när J och H kommer ner... de har inte riktigt samma musiksmak...

Couple dancing around a campfire on the seashore by night. photo



Dukning Spanienmiddag

Håller på med att plugga till en tenta, däröfr blir dte innte så mycket skrivet nu, men jag tänkte visa er lite bilder på dukningen jag gjorde i lördags till mamma och pappas spanienmiddag.
servett SPDukning Spljus 2Ljus

Haha jag ska hugga ved...

Japp, eller jag ska testa om det är något för mig, hemma hos J =) Får väl se, jag är lite skraj över att få yxan i huvudet eller något...







Aja, jag har inget vettigt at skriva, ska sätta mig framför TV:n och mumsa upp lite godis och kolla på criminal minds!
Sen ska jag duka åt mammsen och så ska jag plugga lite också... får kanske göra det hos J också...hans ka säkert göra något tråkigt i trädgården så då kan jag läsa lite...


ZoomImage Mitt 100:ade inlägg...

Bilderna får tala...




vatten

sten




Barndikt...

Hittade en diktbok för barn när jag rotade i min boklåda som pappa fick ta ner från vinden, ska börja läsa en massa barnböcker nu i nästa kurs -skit kul!- Aja iallafall och så hittade jag en liten fin dikt.

Liten
När jag var liten
var jag precis lika stor
som dom var
som var precis lika små som jag
Så det så!

Hittade precis en till...men den får inte var i mitten.
morgon heter den.

Solen bryter fram
bakom skoltaket
kastar glittrande slängkyssar
mot den skälvande aspen
Ett regn av regndroppar
mot asfalten

Ojsan en till, men sen får det vara slut...
denna heter natt

Stjärnorna
på natthimlen
som blinkar
åt stjärnorna
i sjön
som blinkar
åt stjärnorna
på natthimlen.
Bilden ?http://www1.istockphoto.com/file_thumbview_approve/2621328/2/istockphoto_2621328_spring_in_pink.jpg? kan inte visas, då den innehåller fel.

Egentligen hittade jag två till, men de får jag ta en annan dag!

Godis godis godis

Har mumsat i mig godis, blev nog lite mycket på engång, magen är mega full nu...

April väder kan man vekligen säga...Solen strålar, himmlen är blå och det snö regnar...


Snö fan och ont i ryggen...

Nu snöar det för fullt, stora vita flingo rusar ner mot marken, för att smälta=)


...men aj, jag fick ont i ryggen på en liten fläck.. knepigt..

..Idag känner jag mig duktigt läst hela Fadern, samt skrivit en sammanfattning på sånt som jag ska plugga på till tentan. Sen så har jag letat reda på gamla tentor.. ja helt enkelt så har jag gjort det jag tidigare skrev att jag skulle göra!

Imorgon är det fredag! vad jag älskar torsdagar, för att fredagen är den dag som kommer efter alltså...= helg!




August strindberg..-suck-

Sitter nu och läser August Strindbergs Fadern.... mycket mer lätt läst än vad jag trodde, men ack så tråkig =)
Rostar mig lite nötter som jag kan knapra på innan det är dagt att ge sig ut i regnet =)



Regn = Mysigt...

Bilden ?http://eu2.inmagine.com/img/goodshoot/gs242/gs242018.jpg? kan inte visas, då den innehåller fel.


Jag tycker att regn är så mysigt, jag blir alltid på bra humör och får en väldans lust att mysa, sitta i soffan med en super bra bok eller titta på en film i älsklingens famn.
Idag får jag mysa framför datorn med lite msn prat med honom, samtidigt som jag samlar ihop all info till tentan, hittade som tur var kvittensen för att jag är anmäld. nu har jag sparart alla gamla tentor, ska kolla vilka jag redan har så jag får se vilka jag skriver ut, har ju ingen färg. Det negativa idag är att jag måste skjutsa ner mamma till jobbet på hennes lunch, för att jags ka hämta min systerdotter på dagis och i och med det så måste jag klä på mig redan vid lunch istället för vid 16. Mitt favorit plagg är pyjamas!



Tårtprojekt!

Jag hade ju ett tårtprojekt förut, men det blev inte av, jag var för trött och för snål ;o).
men nästa kommer bli av, ska bara på mina gullungars 4 årsdag. Och jag har valt djungeltema som jag hittade på dansukkers hemsida. ballongerna ska bli apor och elefanter! Sen så blir tårtan en apa, men den tar jag inte därifrån, bara ide´n om en apa. Jag ska ha marängbottnar och så blir det chokladpudding över!

Ska filura på vad jag ska ha i, vaniljkräm kanske, eller några slags bär... får fråga syrran vad hon tycker..

Har nån något förslag annars?

Увеличить картинку


Äpplejuice!

Himlen har varit blå idag och vad har lilla jag gjort, som vanligt när det är fint väder så sitter jag först på bussarna kl 11 och sen i en föreläsning-/seminariesal till kl 16 och sen buss till klckan 17.30 sen är det dags att byta om och börja laga mat...sen är kvällen här! Men när jag är ledig sörrni då är h9imlen grå, det blåser och så småning om så börjar det regna! -SUCK-

Nu sitter nog J och äter, han svarar inte längre på msn, jag som tänkte plinga...får göra det om en stund.
idag är det TopModel. innan dess spelar jag in Roomservice, för pappsen kollar på handboll.

Men det bästa som hänt idag är att jag hittade en god ÄPPLEJUICE! min favorit av alla juicer är BRAVO Äpple/päron, men den får inte nån affär i hela staden in, och nummer två är BRAVO Äpplejuice, me inte den hller får de in, så jkag hoppas och hoppas varje vecka att det ska finnas, men icke, och alla andra äpplejuicer har smakat blä, men nu har jag hittat en BOB Äpplejuice!

http://www.skanemejerier.se/webit/bilddb/objektvisa.asp?idnr=mreIjlBmsKYJToxUEnOT4JH4sIqqmXPWCboYL7tsMAmYLFZQQBNTDOTAOGo1http://www.skanemejerier.se/webit/bilddb/objektvisa.asp?idnr=RfDpUFBF6XpJ7exM7qAOhvHGfcjNiSc55gYaJg5eIO34KvKM41mM1NWDdGAD

Kan inte sluta le..

Är inne i ett lyckorus nu, kan inte sluta le och är lite fnissig.

Jag älskar dig mest älskling!



Two King Penguins Stand Side by Side With Their Wings Touching photo

Kinesiskmiddag

I lördags hade jag och E, kinsiskmiddag, vi hade skruvat av bordskivan på ett bord och lagt det på tre krukor så dte inte skulle bli för lågt. Sen så var det bara att säätta igång, vi givck och handlade, sen började vi baka lyckokakor, medan vi gjorde det började vi skära allt som skulle i woken. sen så satte vi i gång med soppan samtidigt som vi wokade. Innan hade vi vikt vaniljlrullarna. Här är menyn:

Nudelsoppa med kantareller
kycklingwok med ris
Vaniljrullar


Dukning 2
Dukningen
Dukning + soppa
Soppan
Mat
Kycklingwoken
Vaniljrullar
Vaniljrullarna & lyckokakorna

Givetvis hade vi klätt oss i så kinesiskstil vi kunde. E hade en morgonrock i kimonostil så den fixade vi till som en klänning. Jag hade detta på mig och så hade jag knut med pinnar i håret. h som var bjuden hade ett linne med tryck som var i kinesiskstil.
h?

snart regn...

Himlen är fortfarande grå och snart kommer det regna...
Bilden ?http://eu2.inmagine.com/img/mikewatsonimages/mwi1291/mwi12910049.jpg? kan inte visas, då den innehåller fel.
Mysigt...

Ny header" Och lite blommor

Äntligen har jag fått in den! tack vare E, tackså mycket, du får en blomma av mig:

Bilden ?http://www1.istockphoto.com/file_thumbview_approve/2630582/2/istockphoto_2630582_white_daisy_isolated_with_clipping_path.jpg? kan inte visas, då den innehåller fel.

Idag ville jag ha fint väder så jag och älsklingen skulle gå på promenad, men tji fick jag himlen är grå och dte är 10 grader varmt...-suck-
Skulle gå ner till bokhandeln och kolla i två böcker som jag vill läsa...Finns jätte billiga på bokus, men jag handlar inte fraktfritt därifrån längre =( Men jag har ju köp stopp fram till sommaren!
Aja, vet ju inte ens om det är något att ha och den ena finns på biblioteket så när den kommer in igen kan jag låna den...



Min älskling får en hel bukett http://www.uvm.edu/~hag/presentations/roses/roses-long-stem-red.jpgFör att han är klar med sina kurser! Pussas en massa

Ont i fötterna

hittade de perfekta blden som beskriver hur mina fötter kände sig när jag tog studenten i våras

document.write( "" );


Så lena och fina

Videung

Så lena och fina

18,5 grader varmt!

Det härliga vädret är här! Det är 18,5 grader varmt häs hos mig och detta i skuggan, så ni inte tror något annat.
Tror att J är på   väg hit och då ska vi ut p en prommenix, ska ta med kameran och ta lite kort, har redan varit ute i trädgården och hittade dessa söta blommor.

P?skliljor
Mini påskliljor

Bl?sippor
Blåsippor

Idag ska vi käka tacos MUMS! jag är en liten tacofanatiker.

I tisdags fyllde J´s lillasyster hela 18 år och vi var ju tvunga att jävlas med henne lite så hon fick ett äventyr av oss! Hon fick gå på skattjakt, först fick hon kortet på förmiddagen och  några timmar senasre sa vi att dte var dags för hennes äventyr och att  sakerna hon behövde stod på trappen. Där hade vi ställt två par stövlar (hennes kompis fick vara papparazi och ta kort åt mig), en spade och flaskposten. Hon försökte få upp korken men den gick av när J hjälpte till, så det blev till att krossa flaskan. Sen begav hon sig ut. Vi hade gjort så att hon fick en karta till ett ställa där hon hittade nästa karta. Karta nummer tre var hon tvungen att gräva upp, vad jag skrattade när jag såg henne gräva, det gick inte så bra i början!

Samanlagt var det  14 kartor utspridda över deras tomt och så en bit på vägen till alla sommarstugor.

Alla
Karta

Hon blev glad när hon fick skatten, en av mina presenter till henne, + att vi hade gjort några bilder på henne i Photoshop. Sen fick hon ju åka fyrhjuling hem så hon slapp gå =)


Sol sol sol!

Idag är det soligt! Funderar på om jag senare ska gå ut och ta lite kort, eller om jag ska sitta här och titta lite efter en bok och så leka i photoshop.

Hittade i mormors allerts jordnötscookies, de såg goda ut! Ska baka dem någon gång och låta pappa bedöma dem, han älskar jordnötter. Om de blir bra så ska jag ge receptet till J´s mamma, hon gillar också jordnötter, inte lika mycket som pappa men..., det tror jag inte att det finns ;o)

Förnuftig!


Jag har tagit mitt förnufft till fånga!
Mitt hår stannar!
Toppning imörr´n



Fegis...ska jag våga?

Ska jag våga eller inte...klippa mig handlar det hela om!
Jag ska isåfall bara klippa etapper, men jag älskar mitt långa hår! visst det är ju fortfarande långt, så jag omformulerar mig. Jag älskar mitt jätte långa hår (har till midjan), men jag ska ha i åtanke att jag funderat på om jag ska testa något annat de senaste två gåpngerna jag varit hos frisören.  men det som avskräcker mig är att hon ska klippa av 1 dm innan hon gör etapperna... Åh jag får ont i magen, så en del vill ju inte....men är det bara för att jag är feg? Det kan ju bli bra och jag kan ju bli nöjd... men om jag inte blir det då! Suck, det värsta är att jag ska klippa mig i morgon, så jag har bara ett litet tag till på mig att vela. min älskliing vill inte påverka mitt beslut så han säger inget.



Zingo tycker I allafall om mig..

gthy
Zingo sträcker sig över hela tangentbordet för att pussa och buffa på mig så jag blir glad igen...min sötis det där (min katt)

Har tjaffsat med J och blev så sur att jag struntade i att åka dit, vilket han kanske inte märkt än, men nu har jag ingen skjuts och jag vill ju dit egentligen, och jag blir så frustrerad över mitt jävla temperament och min envishet (i de flesta fall se jag envishetn som en positiv egenskap, men inte i det här fallet. Vi får se om han ringer när han märker att jag inte kommit. (han skulle ut och springa så han kanske inte skulle vara där när jag kom)

Fortsätter med mina photoshop bilder som för övrigt inte blir som jag vill!

Bilden ?http://www.pressbild.com/bildertillsalu/hermes/bild/hermes_02.jpg? kan inte visas, då den innehåller fel.

Photoshop..

Sitter och mumsar på en bit Brie ost..

Håller på och leker i photohop, men guiden jag hittade gäller för ett nyare så jag har ju inte allt -suck-
Ska få det nya av J -Love-. men nu ska jag sätta mig och leta bilder som jag ska ta med till J, så fixar vi bilderna där istället!


Påskäggsletning

Jag fick hela tre ägg igår! Och jag har kommit fram till att jag är sämst på att leta efter något =) Mamma var tvungen att säga att jag skulle vara kvar i köket, och J´s lilla rum letade jag igenom hur många gånger som helst, innan jag av ren tur hittade ägget.

Fick även påfyllning till mobilen av mamma och pappa -så underbara-

Idag så har vi träffat våra bekanta från Karlstad, var så kul att träffa dem igen. T är så super söt, gick och plockade blommor hela tiden, helt plötsligt hade hon huvudet i en häck för hon hittade en blåa långt där inne -skrattar-. A försökte kittla katterna, så söt.

Sov hos J i natt, åkte dit efter att vi haft påskmiddag här, och imorse (han är morgonpigg, vilket jag inte är) när han vaknade så hade jag tydligen stoppat honom fast jag sov (men han trodde att jag var vaken). efter ett tag gick han iallafall upp och jag sov som en stock, sen kom han och väckte mig och var så go som han alltid är. Innan jag åkte så stod vi och rätade ut ståltråd, de håller på coh sätter upp en ny gärsgård (Stavas det så där?)

Ska dit imorgon med, tycker så mycket om att sova med honom, och i natt sov vi görbra (vi sover i samma säng som är en 90 säng) båda två, ingen vaknade någon gång.

Bilden ?http://www.grevgott.se/images/easteregg.jpg? kan inte visas, då den innehåller fel.

Vad hände...?

Då sitter man här och gör ingenting, har ingen lust att göra någonting, sitter och tittar  på dne fina blåa himlen...
jag som var så glad tidigare idag..

Aja roar mig med att läsa min favorit blogg....Hoppas att älsklingen ringer snart och piggar upp mig...kollar väl även på så ska det låta sen...



23.13 Uppdatering


Tack Älskling för att du får mig att må bra...

Robbie Williams

Robbie, Honom kan man alltid lita på! när all musik känns bara blä och klick på nästa så passar alltid Robbie!
Älskar musik, den gör mig glad, och fyller mig med en massa känslor och bara bra humör, vissa ska vi inte tala högt om ;o)!

Nästa gång han kommer till Sverige så ska jag vara där igen -Love it!-

Bilden ?http://www.dn.se/content/1/c6/55/67/57/robbie_445.jpg? kan inte visas, då den innehåller fel.

Love Is

[Hittade orginalet]

Love is always patient and kind.

It is never jealous.

Love is never boastful or conceited.

It is never rude or selfish.

It does not take offense and is not resentful.

Love takes no pleasure in other people's sins, but

delights in the truth.

It is always ready to excuse, to trust,

to hope, and to endure whatever

comes...



Kärleken är...

Kärleken är alltid tålmodig och vänlig.
Den är aldrig avundsjuk.
kärleken är aldrig skrytsam eller fåfäng.
Den är aldrig ohövlig eller självisk.
Den tar inte illa upp eller blir arg.
Kärleken gottar sig inte i andras synder utan gläds åt sanningen.
Den är alltid beredd att förlåta, låta på, hoppas och bestå...
...vad som än komma skall.


Tjejmiddag - suckar

tycker det är läskigt när det knakar så i nacken bara av att man vrider lite på huvudet...
har fortfarande inte blitt några snickers.

Åhh jag är så velig..en del av mig vill på tjejmiddagen på söndag och en annan vill det inte... men jag har redan bestämt mig och tackat nej, vi ska få hit våra gäster...från Karlstad. men anledningen är att jag inte har nån större lust att träffa två personer som ska dit, iallafall en ska dit. Men dte vore roligt att träffa damen som inte bor här längre..men aja. plus jag är snål nu och har ingen lust att betala bensin fram och tilölbaka ut i skogen och hem igen. Vill vara med min älskling hela helgen, får se om han har lust att vara med mig =)

nej nu blev jag på dåligt humör...

Bilden ?http://imagecache2.allposters.com/images/PM/PM_820390.jpg? kan inte visas, då den innehåller fel.

Röd Fredag!!

Ledig dag för vissa som jobbar dvs pappa och det betyder att  han och jag ska baka snickers! -mumma!-
så min dag ser ut som följande:
Göra snickers
Äta snickers
Spela Sims

By the way så är min granne fullkomligt mega irriterane, jämt ska han test "brumma" sin motoscykel tidigt som fan på morgonen. Våra garageuppfarter är bredvid varandra och jag sover i källarn och mitt fönster vetter ut på garageuppfarten, alltså så hör jag hans motorcykel väldans bra!

Bilden ?http://www.inreda.com/DISTRIBUTOR/OSCARDEHN/IMAGES/MrFunny2.jpg? kan inte visas, då den innehåller fel.

Tråk Torsdag

Torsdagar tycker jag är lite tråkiga...eller rättare sagt de är TV tråkiga, finns ingenting på tv att titta på!

Nu ringer det!

Jag är klar!!

Nu har jag städat klart!!! Det luktar så gott i mitt rum nu! Sen ser det snyggt ut också...
Usch jag känner att huvudvärken är påväg... ska lägga mig i soffan sen och titta på Fråga Olle.

Har även fixat ägget till min älskling, eller ja halvt ska även ha i lite chokladbollar men de gör jag imorgon eller på lördag..

Snart nyser jag....





Städning -suck-

Usch måste städa idag, jag hatar verkligen att städa...men men får väl dra på musiken på hög volym och städa järnet!
När jag är klar ska jag bara sätta mig och pyssla eller spela spel...och givetvis fixa J´s påskägg.

Lite godis..

Jag vill ha mucho godis i mitt påskägg! Men sen när kommer det hända, älsklingen har bestämmt sig för att vi inte ska köpa så mycket godis i år...bara för att han inte vill ha godis så betyder inte det att jag inte vill.... men men jag köper extra åt mig själv som jag gömmer på något hemligt ställe! -Blink-
hoppas det inte kommer några påskkärringar för då kan jag äta upp deras godis också!

Jag är och kommer alltid att  förbi hans godisgris!

Idag är det Top Model! Shoho! Jag har en väldans massa konstiga ljud för mig idag...
http://www.grevgott.se/images/easteregg_18_w800.jpg

Ledig!

wehe ledig i en hel vecka från och med idag...känns som att vi fått påsklov -hihi- glad

Idag är huvudvärken bättre, men min snuva är jobbig plus att hela jag är seg...och jag måste ju orka städa rummet...undra om J vill komma och hjälpa mig..
Aja, igår så lovade mamma att jag fick göra snickers på fredag -weho!- Mitt favorit bak, åh jag älskar det det är såå gott! Tyvärr ä det ganska dyrt med alla ingredienserna som inte är de billigaste...

Lycklig med lite sjuk!


En massa pussar till min älskade J, du är så underbar!
http://www.worth1000.com/web/media/251453/strawberry%20heart%20.jpg


bjubb

Har bjubbat lite hela dagen, är lite kinkig håller på och blir sjuk, eller ja jag är typ precis bredvid målsnöret...fast det heter kanske framför.. svamel svamel så har det varit hela dagen. Haft ont i huvudet hela dagen och det blir ju inte bättre av att det är så kallt ute att man huttrar så hjärnan skakas om....nu ska jag ta näsdroppar så jag kan andas något i natt eftersom jag inte kunde det i natt vaknade hur många gånger som helst... som sagt jag är bjubbig idag

Imorgon börjar jag kl 8 suck och stön, betyder att jag måste gå upp kl 05.55 ((knäpp tid jag vet)) sen är jag ledig i en hel vecka =)

Men har iallafall haft en massa mysigt planerings prat med mammsen...och så invigde vi pappa i planerna också =)

Bilden ?http://www.castleware.com/ProductImages/baby-pillows.jpg? kan inte visas, då den innehåller fel.



Aj min rumpa..

Har ont i rumpan...cyklade som jag skrev igår..och tre mil på en cykelsadel gillar inte rumpstumpen..

Men nu ska jag fixa till lite Chicken Bites med Spagetti -MUMS-

Övervägde att äta hos J, men jag kände att jag skulle inte kunna plugga där så det fick bli att åka hem när han tog sig sin cykeltur =( Får kompensera det nån anna dag... kan vara där Mån - Tis..

Vi var ute i skogen idag han och jag, skulle kolla lite till hans biologi  uppgift..ttyvärr kunde jag inte hjälpa till så mycket så jag får göra det här ifrån...



Bilden ?http://www.fotohallberg.se/images/barrskog.jpg? kan inte visas, då den innehåller fel.
Tjingeling!

Glamourparty

Bilden ?http://www.energylab.de/wordpress/wp-content/uploads/2006/08/stiletto-run.jpg? kan inte visas, då den innehåller fel.

Blev för en liten stund sen bjuden på glamourparty på fredag...sen så är jag bjuden på tjejkväll på söndag - Oj vad popyulär jag är =P!
Vi får se vilket det blir att jag går på, om dte blir något... Vi ska nämligen få gäster någon dag mellan Fredag - Måndag.. ska bli så kul!

Men då om det blr så att jag kan gå på glamourpartyt, vad ska man ha på sig då?! HJÄLP!
Ge mig tips, vill ju börja fundera på det i sista sekund om det blir så att jag kan gå...

Nej nu måste jag börja plugga

Tjingeling!

Nyser och är seg..

Det blev ingen löpning idag utan cykling, för om jag skulle springa och sen cykla hem från kyrrgår´n skulle jag kollapsat, fört tyckte jag att cykling det var ju en super bra idé pga det som jag sa, men sen kom jag på varför jag HATAR och jag menar verkligen hatar att cykla, det går så långsamt och visst cykla snabbare tänker ni, men sörru det går inte för jag får så jävla ont i knänen så det går inte. Och så är det tråkigt att cykla, spec. eftersom J cyklar en sisådär 500 gånger snabbare än mig så jag ser hans rygg långt där frame och då går dte inte så bra att prata..Det var sista gånger jag cyklar som träning! Jaja jag har lite spagettiben så det känns ju lite bra och så var det kanske bra att jag tränade lugnt eftersom jag har ont i halsen nu märker jag...




Strumpor!

Köpte strumpor i fredags, mamma tyckte de var jätte fina. hittade tyvärr inte mina skor, men de kanske inte hade fått in dem än...det står på hemsidan i slutet av mars men sådant kan ju bli försenat..

i fredags baka älsklingen en mumsigt god kaka som försvann på ett litet klick! [Knäpper med fingrarna] Sen kollade vi på film, som jag givetvis somnade till. Sen igår så hade jag och E tjejfilms dag, kollade på The Holiday och harry Potter.. Bakade en kaka som vi hade jordgubsflorsocker på -mums-

nu ska jag sätta mig framför TV:n och mumsa lite kladdkaka så får vi se när J komer och när vi ska springa...