Där vill jag hamna när jag dör..i Rosengården

Bilden ?http://eu2.inmagine.com/img/bananastock/bs202/flr144.jpg? kan inte visas, då den innehåller fel.

Alla hans vackra rosor, som flöt fram som i strömmar, eller hans vita liljor, när de vaggade för vinden.
Jag hade inte sett hans popplar, som hade blad av silver och växte så högt mot himlen att det brann stjärnor i deras toppar, när kvällen kom.
Jag hade inte sett hans vita fåglar, som flög genom rosengården, och jag hade aldrig hört något somliknade deras sång eller musiken från silverpopplarnas blad.

Bilden ?http://eu2.inmagine.com/img/imagesource/is370/is370061.jpg? kan inte visas, då den innehåller fel.


Astrid Lindgren - Mio min Mio

Skön låt

Bilden ?http://sunshinesweetheart69.tripod.com/sitebuildercontent/sitebuilderpictures/heartbreaker.jpg? kan inte visas, då den innehåller fel.

Låter heter så och sjungs av Pat Benatar och dne lyssnar jag på nu

Sommarlov Äntlingen!

Idag skickade jag iväg min emtenta så nu har jag sommarlov!! Har varit helt disträ enda sen jag började med den, J har skrattat hur mycket som helt åt mig. Här får ni ett exempel på det:

J - Jag jobbar 14-22 imorgon
S - Okej, men vad ska du göra imorgon då?


Nu är det bestämmt att vi ska till Liseberg den 1 Juli och sen så ska vi till Kolmården, och jag gick med på att hans systrar fick åka med, men det är min bil och jag tänker sitta fram så det så, A kan få sitta bak han får faktiskt plats där! (Han är 2 meter lång och behöver plats, men jag tänker inte släppa på mitt framsäta, jag kan skjuta fram det lite så han kan sitta bakom mig. Kan bjuda på en till konversation då J´s lillasyster inte har lyssnat.

J- Ska du med till Kolmården?
E - Nej jag ska åka dit med I & A
J - Jaha med de ska åka med mig och Sanna

Har inte träffat J på en hel vecka..längtar ju mycket nu!

Bilden ?http://eu2.inmagine.com/img/photodisc/pdv256/pdv256034.jpg? kan inte visas, då den innehåller fel.


Skakar lite rumpa..

Sitter/står här och skriver, danser lite är på bra humör. har pluggat hela dagen, känns inte osm jag åstakommit någonting egentligen men jag har brainstormat måste ju reda uta llt i skallen innan jag kan skriva =)

Kan knappt slita mig från min nya bok den tredje delen Nyckeln till mod heter den av Nora Roberts, men man måste ju plugga så jag har bara fått läst lite grann i mina pausen, men detta är helt värdelöst snack =)

Jag tror jag har blivit lite klädgalen, hittar hela tiden kläder jag vill ha senaste är en jeans kjol och ett linne från JC tyvärr hare jag inte råd med allt om jag ska åka till Liseberg och kolmården, men va fan jag får se jag kanske kollar hur mycket jag har i spargrisen ;o)

Åhh nu började Tainted love att spela i mina högtalare, Älskar att köra bil på väg till och från J till den låten.

nu ska jag fylla på min pez med lite gott.

PEZ

Blir så irriterad!

Idag skulle vi (några stycken) träffas på ett fik och disskutera lite kring hemtentan kl 10. Halv tio ringer en av dem och säger att de bytt fik, okej inget klonstigt med det, och när jag kommer 10.03 till fiket så är de där och disskuterar på den näst sista frågan (den sista fäör mig eftersom jag väljer bort den sista. Så jag la ut lite över 100 kr på att åka in och hem för absolut ingenting!

Sen åkte iallafall jag hem, träffade två trevligt människor som jag hjälpte lite, ibland är det bra att se snäll ut och ja jag ser snäll ut om jag inte är förbannad, för då kan man stöta på trevliga människor som behöver hjälp, ibland kan det dock vara dåligt då man träffas icke snälla eller jobbiga människor som vill ha hjälp, de ill jag inte hjälpa. Men jag är så snäll så jag gör det ändå.

skulle gå och möta J, han sprang in till stan, bussen åkte förbi honom så jag såg honom, så snygg så =) men sen så kom jag aldrig iväg hade två sötnosar här som jag inte kunde gå ifrån på engång, så J hann ända hem till mig och så skulle vi gp tillbaka hem till honom, men vi hamnade på plantmarknaden och tittade på en söt gris och åt glass, ungarna var så söta, den ena var blå runt hela munnen (åt en glass vid namn blåtira) och den andra hade glass runt hela munnen och upp på näsan. Så söta så, vi skrattade alla tre åt dem (Jag, J och mamma)

Snart kommer han

Om några timmar så kommer min älskling! Längtar...

Håller på med min hemtenta...Fel borde hålla på med min hemtenta som vi fick idag, men det var inte så kul så jag gör lite annat istället.

har idag pysslat lite och gjort en "stör ej" skylt till min systerdotter som de kan hänga på ytterdörren då hon sover..Med texten "Sch Sovande bebis" Bild kommer senare

Tror jag ska sätta mig och titta på vänner så jag kan få tiden att gå...vill nämligen att hon ska vara 22.00 just nu i detta ögonblick!

Lyssnade föresten på en gammal favorit - Million tears - Groove  Coverage

Surar i ett hörn!

nu är jag sur sur sur, varför ska han jämt ändra sig hit och dit, min älskling är oförmägen att bestämma sig, han är en riktig velare, inget fel på dte för det är jag med, skillnaden är dock att jag funderar tills jag bestämmt mig, han bestämmer sig och sne ändrar han sig tre gånger om. Så nu vill han inte till liseberg längre utan vill till kolmården (Jag vill båda) Sen tror han att jag ska köra dit själv! Hell no! Och så till råga på allt så  spädde han på lite mer gällande kolmården vilket gjorde så jag slår bakut.  Jag vill till kolmården, med J och Papps som vi planerat, några andra människor vill jag inte ha med! (Mamms är i USA, så jag tyckte det skulle vara kul att göra något med pappa då de har semester samtidigt men i varsin del av världen)

Sen var jag tvungen att säga en dum lögn som jag tog tillbaka bara för att jag inte kan säga sanningen...


Bilden ?http://eu2.inmagine.com/img/imagezoo/iz060/iz060010.jpg? kan inte visas, då den innehåller fel.

 


Jag ser ett litet sött moln, det ser ut som en fluffig boll.

Ett litet kärleksskrikVill bara skrika ut detta:
Jag älskar dig mest av allt!!

 

 


 
Förälskad...

Såg en länk på en blogg till denna sida: http://www.miaji.se och blev kär i ett armband, dock är dte lite dyrt för mig så jag måste vänta tills jag får mer pengar, men sen ska jag köpa det! Synd bara att jag inte visste om sidan innan jag fyllde 20, då hade jag kanske kunnat fått det i present, men men nu blir det en gåva till mig från mig, fast jag ska be J välja vad som ska stå.

Nu hoppas vi på att datumet till liseberg kan bli spikat, jobbigt att hitta datum då alla kan (eller jag kan varje ag för jag fick inget jobb, så jag ska starta upp en massa projekt i sommar, har ni några tips så skriv gärna, helt något som inte kostar så mycket...) men de andra tre och givetvis har alla absolut olika tider =) men den 1 Juli borde det bli av!

Bilden ?http://www.hotel-lorensberg.se/paket/liseberg.jpg? kan inte visas, då den innehåller fel.

Till min älskling

"Stjärnor:
Bland miljoner stjärnor
så är det ändå du
som är ljuset i mitt liv.
Miljoner stjärnor
och du som strålar klarast
är allt jag ser.
Stjärnor
nästan lika vackra
som dig".

Hittade en fin dikt

Vilken godis typ? Din godis påse avslöjar dig!

karamellkungen.se kan man se vilken godistyp man är genom ett test. Här är mitt resultat:


Ditt testresultat visar att du i huvudsak är en Surolog ? en person som föredrar surt godis. 26,8% av de som har gjort testet är Surologer.
Godis Påsen:Bilden ?http://w001.candykingcampaign.com/gfx/gen/3d353824-a870-47d7-9601-2e58f7aaf831_p.png? kan inte visas, då den innehåller fel. Bilden ?http://w001.candykingcampaign.com/gfx/legend_pie_sv-SE.png? kan inte visas, då den innehåller fel.

Surologer tycker om häftiga och stora upplevelser och avskyr att bara ta det lugnt. Surologer har ett hett temperament och kan lika lätt bli överlyckligt glada som ursinnigt arga. De är impulsiva men samtidigt ganska envisa. Det innebär att de bestämmer sig mycket snabbt och sedan sällan ändrar sig. Den som känner en Surolog har sällan tråkigt och man kan lita på att han eller hon alltid har något på gång. För det mesta kul. Och ibland alldeles heltokigt. Surologer arbetar ofta i eget företag eller i yrken där de får bestämma mycket själv - t.ex. som regissör eller kock. Det är inte ovanligt att Surologer och Segofyser kommer bra överens och kan dela godispåse.

Mitt godisbetende: Bilden ?http://w001.candykingcampaign.com/gfx/gen/3d353824-a870-47d7-9601-2e58f7aaf831_c.png? kan inte visas, då den innehåller fel.

Hel mysigt

Vi hade det jätte mysigt på våran dag i fredags, jag blev lite sen pga chokladpuddingen men jag kom perfekt. J hade precis blivit klar, han hade dukat så fint och gjort goda baguetter.

Är hel seg i benen nu efter löpningen, så jag sitter här5 och mumsar godis och ska spela sims =)


Våran Årsdag idag

Idag är det våran dag, älsklingens och min.
http://www.fotosearch.com/thumb/IMZ/IMZ003/hma0057.jpg

Blir en massa mys, han lagar en middag och jag lagar efterrätten, sen ska vi sitta på den lilla verandan.
Update: det har slutat regna nu och så tittar solen fram, då behöver vi inte sitta och frysa på varendan =)


S
18 Maj http://www.eyehook.com/free/img/heart.gif 2001
JDu gör mig till en bättre människa
Jag älskar dig.

Buzzador?

Sitter fortfarande och funderar, tycker verkar kul, men man behöver inte betala någonting eller så?

Det regnar..

...och jag tycker som alltid att det är lika underbart, tycker det är så mycigt att sitta inne och titta ut när det öser ner...
Kommit fram till att jag är expert på att skriva det på detta sätt: dte. Inte så vackert precis.

Läste nyss om Buzzador, är lite tveksam om jag ska anmmäla mig, känns som att det kan ju inte vara så där bra, få hem grejer som man ska testa utan att behöver betala eller någonting, bara lämna en rapport....

Bilden ?http://www.larcentrum.org/bilder/tveksam.gif? kan inte visas, då den innehåller fel.


Kakmonster!

ska atrx kolla på Top model och pussycat dolls grejset...jag tror dock att jag får spela in  det sista pappa och mamma står nog inte ut med att titta på två sådana program efter varandra =) Och Japp, min mamms och papps tittar på top model med mig, jätte mysigt tycker jag, så länge inte pappa säger dumma komentarer för att jäklas =P

Har nyss kommit hem från farmor, där pappa råkade för säga sig om att vi skulle ta en vinbärsbuske och plantera den här hemma, det  var inte meningen att mamma skulle veta om det, hon vill inte ha någon, men jag ska ha den!
min J kallar mig kakmonster, stämmer bra, men han ska se mig hos farmor, där gör jag verkligen skäl för namnet -skratt- Han skulle nog bli förvånad över hur många kakor som jag mumsar upp, ja vad kan jag säga, farmor gör mina älsklingskakor!

http://www.preschoollearningonline.com/Coloringpages/cookie.gif

Jag har nu blitt Moster!

Det blev en liten tös!

Och stor var hon hela 3648 gram, mycket bra. Det roliga är att hennes bror vägde bara 3 gram mindre när han föddes!


Idag händer det!

Nu är jag kanske moster!! Syrran skulle ringa vid lunchtid för då trodde sjukhuspersonalen att hon skulle vara på benen (men det trodde inte hon) och ligga på BB istället för uppvaket, när hon ligger där kan de inte ringa oss för där får man inte ha mobilen. Så vid luch får vi veta vad den lilla är för något och vad denne ska heta.

Hoppas bara att de inte ringer halv ett, men det känns som att hon kommer göra det och då är jag inte hemma, för jag och Sis ska ut och köpa en morsdagspresent till mammsen och det var enda tiden hon kunde då jag kunde följa med....


muller och blixt

Satt och kollade på inspelningen av O.C då det börjar blixtra och åska, fick springa runt  i huset och dra ur allting sen var det bara att sätta sig och läsa. Håller nu på med Häxan och Lejonet är snart klar med den, sen så blir dte Alic i underlandet, mio min mio och så en bok av Tove Jansson, alla ska läsas till på onsdag, men jag skippar Tove Jansons. om ni funderar varför jag sitter och läser en massa ungdomsböcker på några dagar så är det för att jag läser en kurs som heter: att analysera skönlitteratur.

När jag klev av bussen som jag åkt hem med så är jag alldeles blöt om byxorna, så byxorna bara klibbade fast, antingen så har det regnat in i bussen på något konstigt vänster, eller så har nån med dyngsura byxor suttit där innan mig och blött ner...


Imorgon så blir jag moster igen! Är så nyfiken på om det blir en pojke eller flicka!! Och i fredags så fick min kompis en liten super söt flicka. Många bebisar som kommer nu =)
http://www1.istockphoto.com/file_thumbview_approve/805831/2/istockphoto_805831_black_and_white_baby_feet.jpg


Har haft en helt underbar helg med min älskling, och han skulle inte jobba tidigt imorse utan skulle börja kl 10.00 och då skulle han inte hinna träna så han kunde sova med mig en natt till. Eftersom jag var med honom hela helgen har jag inte hunnit blogga något, utan bara hunnit läsa några bloggar.

På fredag är det våran årsdag, det måste bli fint väder tills dess, vi ska sitta på deras lilla veranda och äta något mumsigt, vet inte vad han bjuder på. jag bjuder på en (förhoppningsvis) god efterrätt med choklad. Vill även ha var,t så jag kan ha min nya fina klänning.
Bilden ?http://eu2.inmagine.com/img/blendimages/bld054/bld054407.jpg? kan inte visas, då den innehåller fel.


Köpte nya trosor idag, med knyt i sidan jätte fina, men sen när jag kommer hem så ser jag att det är nå slags resorband i sidorna syndes inte för banden, funderar på om jag ska klippa bort det så jag bara har knytet.

Lite shopping

..och en fika. Jag hittade ett par skor, eller rättare sagt jag beslöt mig för att ta dem där med komentaren: jag ska bara ha dem när det regnar och när jag har kjol/klänning på mig! Tänker inte överge mina älskade adidas superstar skor =) är helt frälst i dem de är de skönaste skorna tycker jag. Men jag hittar inga i affär så jag kunde inte köpa sådana. Så min familj som tycker jag är en törrboll när det gäller skor är nöjda nu =P Sen blev det en Bh också.
http://www.boots4all.com/images2/c6dchx.jpg

Snart får jag träffa min J, ska bara vänta på att pappa ska komma hem och poppa popcorn (han gör de godaste), Fick nyss ett litet utbrott dumma jag hade glömt att skriva upp att vi skulle köpa popcorn så det kommer inte blir spec. mycket popcorn -surar-


Sitter här och sjunger för mig själv

"Fell in love with an alien, fell in love with her eyes..." - trallar lite fint så där


Sitter och väntar på att röstningen i semifinalen ska blir klar så jag sen kan gå och ägga mig i lugn och ro =)

Jag längtar efter ett skönt bad som får hela kroppen att slappna av...men det är inte så lätt för mig som är kort, jag når inte till andra änden av badkaret med fötterna utan att ligga och spänna musklerna och var är det då för vits att ta ett avslappnande bad för musklerna.. :oS

Imorgon är det en mamma-dotter mys dag! så jag ska upp tidigt. Sen får jag träffa J, och då ska det bli en massa myspys -smile-

Har suttit här och räknat till tio på finska och Thai, jag kan helt klart uttala siffrorna på Thai lättare, men så fick man ju träna med ett proffs ;o) (En thailändare alltså)

http://www.mccullagh.org/db9/1ds2-2/iris-flower.jpg

A Cinderella StoryJag är svag för sådana här filmer med kärlekstema!

Jag blir glad av dem och jag fylls med världens största kärlekskänsla för min älskade J.

Längtar som en tok efter honom nu, vill bara kramas med honom!Justin - Sexyback

Har inte tyckt att den låten är så bra, men igår på Victoria´s secret shows så blev den bra. Vet inte om dte beror på honom eller inte ;o)

http://0day.kiev.ua/uploads/1168196853_1163774812_004ddz9d.jpg

Go morgon!

Bilden ?http://eu2.inmagine.com/img/photodisc/pdv084/pdv084031.jpg? kan inte visas, då den innehåller fel.

Snart dags att äta frukost, kunde inte sova, men det gör inget så blir jag tröttare ikväll och kommer upp tidgare imorgon då mamma och jag ska och handla presenter till mina söta gullungar. Ska kolla eftre nå snygga presentpapper och snören på ikea. Älskade deras tigerfärgade presentpapper!

Den här menyn ska mamma få på morsdag.

Förrätt
Mörkt bröd med feta ost och tomat
Huvudrätt
Medelhavspasta
Efterrätt
Hallonyoghurtglass

Jag och J ska smita iväg på dan och handla allting, själv ska jag äta chicken bits =)

Victorias secret show

Så underbar


http://lblog.wordpress.com/files/2006/11/victorias-secret-show-0559.jpg

Morsdag middag

Det ska min mamma få fast dagen innan eftersom hon jobbar kväll på morsdag.
Först hade jag tänkt att göra en med sådan här mat som jag innte gillar och sen sticka till J, men han jobbar 12 timmars pass då så det går inge bra. SÅ jag får göra middagen med mig, men det träliga är ju att jag hade redan bestämmt hela menyn.... Får se om jag heklt enkelt gör så att jag käkar chicken  bits och mamma och pappa får maten jag hade tänkt. Ska fråga J, vad han tycker om den idén...

E och jag ska ha tjejfilm kväll, men J har nog inte fixat filmerna än så jag ska fråga om vi inte kan ha den där och kolla på en film som även j kan tänkas se =). Tror jag ska testa att färga popcornen då, och så kan J baka sina mumsiga kakor med sötmandel på, fast en dubbelsats =)

Bilden ?http://eu2.inmagine.com/img/purestock/prss006/prss006971.jpg? kan inte visas, då den innehåller fel.

Jorden runt resa..

... hemma i huset via mat.

Bilden ?http://eu2.inmagine.com/img/photographerschoice/pcrf010/pcrf010747.jpg? kan inte visas, då den innehåller fel.


Det skulle jag vilja göra, vad kul det skulle vara. Då skulle man ju äta i olika rum också så man verkligen "reser"
. Alltsp. Förrätten är från ett land och så fixar man den i ett rum där man har gjort lite så man får en stämning av det landet. Ex lite blommor, sitta på golövet, eller kanske musik från det landet. Och så äter man nästa rätt i ett annat rum där man också fixat till det. Sen kan man hålla på hur länge man vill beroende på hur många rum man har och hur mycket man vill äta.

Doft av nyklippt gräs och Grillning

Sitter här med öppet fönster och pappa klipper gräset så det luktar riktig sommar nu, så gott!

Har sprungit med J idag,det gick bra, var lite väl jobbigt ett tag men jag kom igen =) Sen så bakade vi en mumsig kaka,ska äta upp det sista ikväll efter maten, (som blir grillad fläskfilé mums!) till criminal minds, har inte sett inspelningen sen i fredags, men nu såg jag att klockan är 18 och om en halvtimme börjar O.C Så det blir till att racer läsa ut Robinson Kruse, har ju en till bok som ska läsas ut ikväll!

Bilden ?http://www.fryksdalens.nu/Las_om/LO_bilder/p_Robinson_kruse.jpg? kan inte visas, då den innehåller fel.


Lite senare...

Nu är boken utläst och jag har börjat lite på Tom Sawyer, har läst den förut och tyckte att det lilla räckte, så kan jag ju alltid roa mig på bussen in imorgon. Nu ska jag läsa lite i min kvällsbok som jag inte minns vad den heter, men den handlar om en rad seriemord ochjag måste ju få lösa fallen!

Igår natt sov jag skit, drömde väl flera mardrömmar på raken, fråga mig inte varför, min drömfångare måste varit full, får skaka ur den ikväll. I natt sov jag i allafall gött, älskar att sova med J, då sover jag som bäst, även fast vi ibland trycker ihop oss i en 90 säng så sover jag iallafall bra.

God natt.

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/AUN/PP-RSK0027~Good-Night-Sleep-Tight-Posters.jpg


Balkongpicknick!

Igår blev det en balkongpicknick! Eftersom jag blev skrämd av ormarna så kom J´s lillasyster på att vi kunne sitta på hennes balkong, så när J var ute i logen och byggde ett bord så lade vi ut "golvet" på balkongen så tyst vi kunde i smyg, inte det lättaste att göra allting på huk, spec inte eftersom man inte fick skrapa eller tappa nån del så grejset på taket kunde gå sönder. Men J märkte ingenting, så vi hade en mysig picknick där uppe men jag hade glömt att det är laktos i färdigköpta köttbullar, och J tänkte inte på det, så han fick ont i magen =(. Men annars var det mysigt, jag hade gjort chokladbollshjärtan så mumsiga!

Idag är det läsning som gäller och så ska vi vara barnvakt sen ikväll åt mina tröllungar =) och systra mi bjuder på Tacos -mums!- Jag har kommit fram till att jag inte tycker att skattkammarön är så rolig, vill hellre läsa Tom Sawyer, men det spar jag på så idag ska jag läsa ut den där och börja i Robinsson Crouse, och varför har inte dumma jag läst tidigare?! så jag börjat på den redan och skulle läsa ut den idag, eftersom jag ska till skolan på måndag! SUCK SUCK, blr så sur på mig själv! Så nu är dte läsning och jag bloggar inte mer förrns jag läst klart!

Tjingelong!

Picknick!

Idag ska jag ta ut Älsklingen på en picknick utan att han vet om dte, problemet är bara att jag inte har någon stans att vara, sen så kom jag fram till att jag vågar inte sitta i gräset, pga att ormarna förflyttar sig nu. Så jag funderar på att sitta i backluckan, har dock ingen aning om vi får plats. Fan där rök min idé, mamma behöver bilen för att hämta min systerdotter.

Hur ska jag ha picknicken nu då?! Hjälp mig någon!

Bilden ?http://eu2.inmagine.com/img/westend61/wses013/wses013356.jpg? kan inte visas, då den innehåller fel.

Bikini på idag?

Undrar om bikninin får åka på idag, klcokan tjugo i tio var det 11 grader så det kanske ökar så man kan lägga sig i solen och läsa Skattkammarön, När jag och mamma är och hanldar så ska vi in på bibblan och låna lite fler böcker.

Jag har sådant köp sug efter böcker, vill köpa nu! Får filura på det där, men jag kan ju inte filura för länge, eftersom de är billiga nu och kanske inte sen!

måste kika på det nu!

Bilden ?http://eu2.inmagine.com/img/photodisc/pdre001/pdre001866.jpg? kan inte visas, då den innehåller fel.


Tjingeling!

Älgen klarade sig!

Läste tidigare idag om en älg som var fast på ett isflak han kunde inte komma där ifrån och jag ville genast rädda honom, eftyersom människorna där upp innte skulle göra något, bara skjuta ihjäl honom om han blev att plågas!

Men nu så är han säkert på land, han kämpade sig till slut in och jag kan sova gott ikväll!


Ni kan läsa om älgen här

Marshmallowsgrillning

Vi ska grilla marshmallows till efterrätt när vi har en tjejkväll när F kommit hem, för det har hon bestämmt!
Åh vad kul det är att prata med henne igen!

Bilden ?http://eu2.inmagine.com/img/bigcheese/bcp006/bcp006056.jpg? kan inte visas, då den innehåller fel.

Idag är det roomservice och sen så top model!

Shopping!

Jag har shoppat en massa saker åt syrran idag..men jag köpte ett litet fint linne till mig själv!
Ett brunt med lite palmer på
min stol gnisslar och det stör mig...plus att mina naglar är alldeles för långa så ikväll blir det klippning!

Tråkigt = Godissug

Jag har märkt att när jag får tråkigt då vill jag äta godis....

Bilden ?http://eu2.inmagine.com/img/imagesource/is408/is408033.jpg? kan inte visas, då den innehåller fel.

Min kärlek

Sitter fortfarande och längtar efter min älskade, han är ute och gör någonting så det är ju inte bara att ringa precis!
Är överlycklig för han jobbar förmiddag på våran dag, visst han kommer att vilja lägga sig tidigt eftersom han börjar kl 06, men det gör mig ingenting, annars skulle han ju ligga och sova och sen jobba det skulle ju inte alls bli kul. Nu ska vi bara bestämma vem som ska laga vad, Maten eller efterrätten!

Jag har så tråkigt nu, till och med backpacker blir tråkigt...vill se en film som jag inte sett, men jag har ingen hemma...eller jag kan ju kolla på CSI som jag spelade in igår det gör jag, sitta och mumsa på lite brie ost och titta på det! Är lite sugen på in kaka som jag bakade igår, men jag vet inte om jags ka låta mig äta det, egentlitgen är det ju tisdag...
http://controlpanel.hotscot.net/customer_images/E5EF3591-DC95-4F40-86AC-F4B558D092A6/large/mull%20brie%20plate-large.jpg

Skulle behöva något att planera...får sätta mig sen och planera en tre rätters, det kan ju vara bra att ha!och du min älskling, älskar dig mest

Mysis

Längtar efter min mysis, han skulle kanske sovit med mig igår, men var tvungen att hämta sin lillasyster från nån fest så det gick inte -surar lite- Idag är det iallafall Ugly Betty, får mig ju på lite bättre humör.

Jag är så  seg...seg i benen (=Träningvärk) sen så har mina ögon svullnat lite så det är klet överallt.
Nu ska jag prata lite med J.

Tjingeling