Ja må de leva ja må de leva!

Idag fyller mina söta älsklingra år.
Prinsessan och prinsen bilr hela 5 år idag!



Glada dagen...

...blev sura dagen... halva halva så där...

Aja, nu är iallfall platsen på vandrarhemmet säkrad, betalade depostion (heter det så tro?) idag. De ringde upp pappa och sa då att de skrivit fel, det är vi två i ett tvåbäddsrum, inte tre personer i ett trebäddsrum. Skönt, längtar..

Positivt, tidskriften jag ska ha behöver jag inte köpa, finns på bibbland på universitetet, negativt, bok fan gick inte att kopiera, tyckte absolut det var ett a4, men inte fan kom alla text med hur jag än ville, antingen fattades det två rader övert, eller två rader + sidnummret nederst... SÅ jag slösade bort 7 kopior på 7 vardelösa papper... jippie jag är jätteglad!

Nu ska jag vänta på att Pussycat dolls börjar. Börjar få huvudvärk också...suck ännu surare..


Solar och pluggar

Ligger i solen och har pluggat.
Ska nu bara ligga en liten stund till innan det är dags att plugga på riktigt!
Riktigt kallt vatten smakar riktigt bra nu

None

Middagsdags!

Sitter här och är hungrig, och det bakas för fullt i köket! Middagen blir nämligen hamburgare med bröd, och bröden bakas nu. SÅ nu är det super duper varmt här inne! Eftersom de håller på och jäser får dte inte bli något drag, så i vardagsrummet/köket är det 33 grader varmt! Jag dör! (Haha jag låter som J ;o) )

Smarrigt blir det iallfall och idag ska jag inte glömma hälften av sakerna jag vill ha på!
Har skrivit en kom ihåg lista för säkerhetens skull =P


Underbar morgon

När jag vaknade imorse så fanns det ett godmorgon sms från älsklingen, sedan såg jag att han hade gjort detta:


 


(Var tvungen att byta bakgrundsbild för J syndes för mycket)


Kan inte annat än kalla detta en underbar morgon!

Mys resten av kvällen

Blir ingen choklad till J´s syster, vi kör på nötter istället!

Blev en promenad, skönt faktiskt.

Ska nu byta om till pyjamas, göra en kopp nyponsoppa och krypa upp i soffan framför CSI, ska blinka lite med ögonen så J sätter sig där med mig med!

Igår på morsdag fikade vi på denna Pavlova. Mamma hade gjort den godaste marängen jag någonsin ätit!
Sedan hade jag på grädde, hallon och persika!




Årechoklad!

Någon som har ätit Årechoklad och kan säga om den smakar bra?
Vi funderar på att köpa en till J´s storasyster, chilitryffel lät spännande, ni som ätit kan väl skriva vilken som är er favorit!

Haha när vi skrivit smset till lillasyster så skickar J det till storasyterer. ¨
Tack och lov var han snabb att skicka ett läs inte! som hon hann se.

Sjuk?

Håller nog på att bli sjuk har ont i halsen, hostar och super seg.
Har iallafall fixat till tre saker till på torsdag. Har bara fem saker kvar, plus att plugga till tentan (som inte är förns nästa torsdag.

Ska någon dag ut och köpa grattis till studentenkort till G & D. Mamma gav mig den uppgiften eftersom jag inte tyckte att det skulle vara någon tråkig med en blombukett på.

Sitter och tittar på bilder från filmen "Cars" Ska ju göra Blixten McQueen på lördag, måste ju spana in detaljerna!


Ja jag gullar mina skor! ;)

Tjejkväll

Idag kommer tjejrna hit, E&E. Ena E skulle upp och jobba imorgon så de kommer redan halv fyra så det inte blir så sent!Tack vare henne så får jag skjjts hem till Linde och hinner umgås lite mer med mamma och pappa än vda jag skulle hunnit om jag hade åkt i morgon bitti.

Det  blir tacos, sedan är jag sugen på en massa frukt, hade tänkt att baka havreflarn men det är mjölk i dte och jag orkar inte köpa havremjölk. och lägga osm ett torn, får göra det någon annan gång.

Dagen att göra:

Fixa klart mors dag presenten (Håller på för fullt)
Diska gallret
Sätta in fotona
Duscha.
Börja kolla på Nedbrytning och skriva om

Den sista är tråkigast eftersom den är viktigast och jobbigast.



Trötter

Haft en jättebra #föreläsning/exkurion" vad man nu sk akalla det. Vi har fått lära oss hur vi ska arbeta med utomhuspedagogik, och fått konkreta tips (som vi givetvis själva fick göra)! jag fick leka timmerbil och köpra på älgarna =D

Men nu är jag jättetrött, så det blir soffan framför TV:n tills det är dags att lägga sig (kommer säkerligen somna innan jag hunnit till sängen)

Sprang runt på stan också innan jag åkte hem, Köpte mitt linne som de hade sänkt priset på! jippie! Alltså kan jag med gott samveta köpa den där andra toppen. Dock hittade jag den inte, men  om jag ska till Sthlm eller så kanske Syrran i sthlm köpa den åt mig, får fråga om hon ska hem innan vi ska dit. 




Linde platsen där jag vill bo!

Jag säger ju att  jag ska hem när jag åker till Linde men även när jag åker hit. Men detta är vad smom defineras som hem: Hela linde (den lilla staden) Är mitt hem, och där finns mitt hem som nu är mammas och pappas hem, men fortfarande hem. När jag säger hem och åker från line och mamma och pappa så är det lägenheten jag menar. Örebro är inte hem och kommer aldrig att bli!

Så det är så det är med mina hem, vilket brukar bli "Hem till lägenheten","hem till linde", "Hem" eller "hem till mamma och pappa". Många hem men Linde är där jag vill bo, så jag hoppas på att J också vill det och att det finns jobb här i närheten så vi kan få bo på min drömplats, dvs ett fint hus, med vatten intill tomten, stor tomt, en loge eller liknande där J kan pyssla med allt och inget. Åh vad jag längtar! Men först blir dte en lägenhet i mitt älskade Linde. Alla har sin drömplats på jorden och jag råkar vara född på min! Så kan man göra annat än tacka mina föräldrar för att de inte flyttade ifrån denna stad.

De flesta ungdomar (iaf de jag träffade på när jag var i den åldern) tyckte att Linde var den tråkigaste stadens om fanns och de skulle flytta ifrån den så fort de fick chansen. Men jag har aldrig haft den önskan, jag har alltid tyckt om staden, den är mysig och jag känner mig trygg. Visst staden har haft sina tragedier och hemska saker har hänt men de sker så pass sällan och det mesta har varit personliga men de har aldrig rubbat min trygghetskänsla!

Fast när det bli mörkt så blir jag ofta skrajsen, men det ärj u även när jag är innomhus och det är låst, så jag antar att jag är lite mörkrädd. MEN det ska där tilläggas att jag inte är rädd för mörkret, det tycker jag om, jag är rädd för det som kommer med mörkret, inbrottstjuvar, rånare, våldtäcksmän och mördare mm.



Lite barnslig

Japp idag blev jag lite barnslig, blev JÄTTEsur över ingenting, precis när J skulle åka. (Tack älskling för att du kom in till mig och inte åkte) Skäms lite över att jag reagerade så, så ska jag inte bete mig.

Hade en underbar eftermiddag (Den var tråkig innan J kom hem), Vi tog en promenad in till stan, där vi fixade lite med studentpresnter (Vi mötte upp hans mamma också) Samt så köpte vi en dörrtrappets (som jag tydligen önskade mig i present HAHA tack och lov trodde inte mina svärföräldrar honom! visst jag är med och betalar på den och kommer försöka använda den, MEN det är mest J som vill ha den och jag ville inte ha det i present! Försöker han fixa till det där =P ) Sedan så slog jag till på ett par solglasögon är så nöjd! Det blev det billigare paret också dubbel lycka!

Visar bild sen...

Kommer inte att träffa J förns på söndag, känns lite ensamt, men på lördag är det tjejkväll som gäller!
Imorgon tänkte jag gå på stan ska fixa lite mer till studenten och kolla på ett eller två linnen, efter det har jag köpförbud!


Kokos och jobbiga lärare

Kokos är rtiktigt gott, ja har börjat haft det i gröten, kanske ska testa det med.
Förstår att min pappa är tokig i det =)

Tror ni att jag håller på och pluggar? Nope, det som är svårast är ju de förbannade åren, och har läraren lagt ut det på blackboard? NOPE! han har för mycket att göra så han har inte hunnit med. Men han har tid att skriva in små inlägg där åt oss, det är två veckor kvar till tentan idag, så jag skulle gärna vilja börja plugga!

För övrigt svårt att svara på instuderingsfrågorna när han säger att viu inte behöver antecka för han lägger ut det så man har inte antecknat allt som stått utan mest det han sagt. och vissa saker har man inte fått till riktigt så de skulle man med behöva ha nu!

Aja sitter här och surar lite.





Stockholm igår

Japp igår var man i stockholm naturhistoriska riksmuseet. Var där när jag var lite, men mindes inte så mycket.
Vi var ju där för att främst studera livets utveckling och så. Vete tusan hur jag ska lära mig alla dessa årtal, men för 4000 år sedan stod människan upp. och för 4,6 miljarder år sedan bildades jorden, och ungefär för 3,6 miljarder år sedan kom dinosarierna, om jag minns rätt. Det som är lite roligt är att dinosarierna faktiskt finns kvar fast i en annan form, och med ett annat namn. Vi kallar dem fåglar.

Jag kanske skulle sätta mig och skriva någr inlägg om det ag ska ha på tentan så fastnar dte kanske bättre, men det blir väl tråkigt för er att läsa.

Idag står det på schemat:
Städa klart badrummet
Damsuga av resten av lägenheten
Plugga
Skriva ut en del saker
Gå på stan!

Igår så mötte J upp mig när vi kom hem från stocklhom och älsklingen berättade att han köpt en liten present till oss, fast mest till mig. Nämligen en ny stegräknare (min har ju gått sönder)!
Jag gillade den andra väldigt mycket men den här var lite plattare, så det är ett stort plus, sen är den lite blå också! 
Sedan hade han även köpt ägg till mig så imorse kunde jag äta en äggmacka!

Du gör mig lycklig, Älskar dig!

image516



Ute i skogen

Idag har vi varit ute i skogen hela dagen, fy fan vad jag är trött nu. Blir till att lägga sig framför tv:n om en stund.

Vi fick skjuts av J´s bror hem hit i söndags, tackar så mycket. Hihi var jättekul att åka med.
Det som var dubbelt så bra med att han skjutsade oss var att vi hann träffa mamma och pappa lite mer än hej hej då. Jag beställde ju en Hippy Fiss, 30 ml men den fanns inte, men min gulliga mamma och pappa köpte den som fanns (50ml) Och så betalade de det som kom till. TACK! Ska använda den imorgon, igår och idag har vi bara varit ute i skogen, såg ingen poäng med att ha parfym då. Imorgon bär det av till Stockholm och rikshistoriska. Ska bli jättekul! Måste packa iordning allt ikväll så jag inte glömmer något, vi ska ju planera lektionerna för nästa vecka då.
 
Min stegräknare har totalt lagt av så jag ska köpa mig en ny, så jag hoppas att J slutar tidigare någon dag, så vi kan gå på stan. Annars får jag väl gå själv, men det känns lite tråkigt.

image515
Smells Lovley! 


20080518-Vår dag

Igår var det vår dag. Älskling och jag firade 7 år ihop.
Hela dagen var underbar, allmänt mysig.

Middagen såg ut så här:
Förrätt: Vitlöksbaguette
Huvudrätt: Fylld lövbiff, klyftpotatis och wokgrönsaker.
Efterrätt: Chokladpaj med färska svenska jordgubbar.

image513

image514

Älskar dig J!
Always and forever


Frukost time!

Sitter här och ska snart göra i ordning frukost!
Blev inget Göteborg, både J & A är förkylda, J kände sig sämre nu imorse än igår. Mitt i min besvikelse över att inte få gå min shoppingrunda (som inte hade varit så rolig i detta väder) säger han att han tänkte vi kunde köpa något extra gott och göra middagen extra fin imorgon (än vad vi redan hade tänkt) Lyckliga jag.
Imorgon är det vår dag. Vi brukar göra så att Jag fixar efterrätten och J maten, givetvis försa jag mig! Vi pratade om när vi skulle handla, och då säger jag "Pajen behöver nog fixas redan imorgon" Smartskaft! Hoppas han inte kommer ihåg när jag tidigare gav honom en ledtråd vad den innehåller.

Ikväll är det ju spännande, först ska man kolla på CSI på femman sen när dte är slut så fortsätter fallet i ettan! Spännande, undrar om J vill se det, får fråga.

Igår så kom Sis med barn förbi, åh vad kul det var att se dem! Och OJ vad mycket de hade att berätta, alla tre berättade om olika saker samtidigt, lilla W satt även och flickade in till H, "det här är din teckning" sedan fortsatte hon berätta för mig. men jag fick en liten uppfattning om vad de hade gjort, och det var så skönt att se dem och höra desar prat igen! Älskar er så! Den här gången fick jag ett halsband, som jag lindade runt och gjorde som armband. Jag och L bakade rulltårta som vi allihopa smaskade på. Söta H gör så att han rullar upp rulltårtebiten innan han äter den =)

image512

Ballerina kex

Något av det värsta jag vet är när ballerina kexet går sönder så jag inte kan slicka bort noguaten!
Blir helt fel.
Jag äter mina ballerina kex så här. Först tar man bort den vita kexbiten och käkar upp den. Sen slickar man bort nogaten och till sist äter man upp chokladkexet! hur äter ni?

Ska börja jobba om en timme. Sedan blir det till att köpa godis inför resan imorgon. OCH jag hittar ingen stadskarta över göteborg som visar hur man kan GÅ, när jag söker på hitta.se eller eniro så ser det ut som att jag ska gå på värsta stora vägen! Någon som vet om det finns någon bra karta?. Jag ska givetvis ha med mig bilens gps i väskan (Annars skulle nog aldrig varken mamma pappa eller J släppa iväg med) men det är ju bra att ha med mig en karta också ifall att GPS visar en bilväg utan någonstans när jag kan gå.

Inget trevligt väder idag, hoppas att  barnen på fritids får vara inne så att jag får vara inne!

image511


Haha J kommer bli tokig!

Igår var ju sista avsnittet av Topmodel, och så nästa vecka börjar Pusscat dolls jakt som jag ska olla in. Haha J kommer bli tokig på mig och mina serier!

Idag har jag och Sis kommit på mammas mors dag present, skitbra tycker vi!
Fasiken vad öm jag blev i munnen efter maten, usch. Som vanligt är jag så dålig på att mäta upp spagetti så dte blev givetvis för mycket så jag åt för mycket och då får man ont i magen. =(




Laga mat...

TopModel, laga mat?
Ska nog ställa mig och laga till köttet vi tagit upp innan top model börjar, så får vi se var jag får titta på tv idag, stora eller den lilla i sovrummet.


Han är så rolig (Ironisk) innan han gick på prommenad var han sprallig och glad och fick mig att skratta hela tiden, nu är han på en sådant där mysko humör då det är lika bra att vara tyst, för han kan lika gärna vara sur som ja nått. inte säger han ett ord iallafall. Tråk...
Men men då får jag väl titta i vardagsrummet...

nej nu lagar jag mat...

image510



Gryning över Kalahari

Håller jag på att läsa, vet inte om den är seg eller om dte bara är jags om inte kan koncentrera mig, för jag tycker inte att den är seg och jag tror jag koncenterar mig men tankarna flyger iväg.
Men jag har bara lite mer än 100 sidor kvar...
Ska lägga mig och läsa igen, med risk för att somna, blev lite trött.

J sitter och splear bra musik just nu, sådan här skön musik som man bara försvinner in i!

På söndag...
Love
Always and Forever


image509


Ugly Betty

Sista avsnittet för säsongen ikväll. Gillar inte riktigt att de avbryter mitt i säsongerna för att göra uppehåll, samma saks om med One Tree Hill.
Imorgon åker mamma och pappa: Ha så kul! Älskar er!
Hoppas jag hinner träffa dem på söndag en snabbis när de kommer hem, bussen jag och J ska ta går ju efter 19 någon gång!

För övrigt är jag helt tokig i Plopp med Tutti Frutti smak! mmm så gott!

image508

För att inte ha gjort någonting...

....Så har jag hunnit med en hel del idag.
Jag har:
Plockat ner tvätten
Vikt tvätten
Strykt tvätten
Tvättat det som skulle handtvättas
Diskat

Sis, självklart ska jag inte göra en sol, det är ju text jag vill ha! =) Men vad skönt det känns att jag kan göra den där, när jag vet vad jag ska ha för text (Kan ju dröja länge). Love you!
På tal om Sis så ska hon komma föribi när jag är kattvakt hos mamma och pappa (åt min katt =) ) så vi ska gå igenom tårtorna.

Det verkar som att J kommer hem "sent" idag, förra veckan kom han hem vid tre tiden...

Nu måste jag bara gnälla lite. Bokus är så SEGA! de enda anledningarna till att jag handlar där är att jag har gratiis frakt, det är bra priser, samt jag får poäng på med mera kortet.
"Skickas normalt inom 3-6 dagar" Pyttisan, ändra skiten till skickas på den 6:e dagen
Jag har EN gång under 2  år varit medom att boken kommit innan dte gått en vecka.
Jag fattar inte varför, eller ja, nu är boken faktiskt försenad eftersom ja beställde i måndags och den har inte kommit. Men man får snabbt mail om att de har tagit emot och bekräftar beställning, men sen ska det ta en vecka innan de kan skicka den.
image507
Sådan här häck ska jag och J ha när vi har hus

Film och kaka

Nu står J och bakar kaka, det blir vists aldrig jag som bakar här fast det är jag som tycker att dte är roligt. Dock är jag nog för seg på kvällen, jag gillar bäst att baka på morgonen.
Det blir en kaka utan ägg för vi åt upp äggen till maten. Spagetti Carbonara för min del, J åt Spenat spagetti.

Har blivit piggare nu, sen förra inlägget. Får se vad det blir för film idag, går det någon bra på tv kanske?
Måste säga att jag börjar störa mig på att jag skriver så snabbt att det blir dte.

Idag så var det sista avsnittet för säsongen av One Tree Hill, så måste man vänta på obestämd tid tills dt börjar igen..TRÅKIGT!

image506

muck

Jag är helt muck!
Sitter här och skulle kunna somna när som helst! Vi givck på promenad och strosade i stan, vi började gå 10.45, sedan gick vi tills 15.30. Tyvärr kan jag inte sova för J är och cyklar så det  blev jag som får tvätta.
Orkar inte skriva, eller rättare sagt orkar jag inte tänka...
image505

Grillkväll

Kära älskade Lassemajsa, du sa att jag skulle fixa till mattan, dvs att den inte skulle ligga där i en hög, nu har jag gjort det ås nu är promlemet sitt ;o) Puss på dig!

Så där ja nu är det snart grillkväll! D & E kommer när som helst! Blir grillspett, gött i gött gött! Kyckling, kassler och champinjoner (Burk så klart!) Sedan vad det blir till efterrätt har jag ingen aning om! Det skulle de ta hand om, hoppas bara de kommer ihåg det.

kan inte bestämma mig, parym eller bodylotion, vad tycker ni?
Ska se om dte går att ladda upp bilder i detta inlägg då eftersom de förra inte funkar.

image504
Uppenbarliigen är det bara bilden med min parym som det är fel på


Jag har blitt kär!

Köpte Cosmopolitan idag för att ha något att slöläsa medan jag solade (dock satt jag i skuggan gför solen gick i moln. Till sak, med fick jag ett prov på Moschinos - hippy fizz parfym, och jisses vad gott den luktar, vill ha den i stor flaska nu även bodylotion! Sicken tur att jag har 200 kr kvar av mormors födelsedags pengar (Tänkte shoppa upp dem i Göteborg nästa helg, men nej) Så mamma, du ska få namn och bild sedan. M&M´s ska självklart beställas också, hoppas det finns något sådant här ta 3 betala för 2 eller nått, för M&M´s är det godaste!




Härliga fredag

Har legat ute på trappen (Vi har ingen balkong, men en ganska stor trappa) och solat. Känns så tråkigt att ligga på gräsmattan, men jag tänkte nu gå och köpa mig en tidning, så kan jag ligga och läsa den ute på gräsmattan, blir lite roligare då.

Tungans känns så här hel mysko som den brukar göra när man brännt sig, hoppas bara att det går över snabbt.
J har bytt batteri i min stegräknare så jag ska ha den på mig och se hur många steg det blir till affären!

Tycker om den här bilden så pass mycket att den nu får pryda min bakgrund. Kanske beror på att jag älskar dessa skor och att de betyder sommar för mig.
image497

AJ!

Smakade en på pastabit, en gnocci och den var fylld med vatten! min tunga är skållad nu! Ajajaj vad ont det gör.
Kanske ska kyla ner den med en glass, mamma och pappa kom förbi igår och hade med sig glassbåtar, mumma! Det blev två båtar över som ligger i frysen nu.

Men jag ska kanske ha mer än EN nyttig dag den här veckan, så det får nog bli en isbit istället.

Har solat en stund idag, skönt, men ganska tråkigt när man inte har någon att prata med och boken inte lockade längre. Ska tydligen bli toppenväder i helgen. Görbra då vi har grillkväll på lördag.

image496

Tatueringar

Har blivit att tänka på en sak, folk som tatuerar sig fast de inte fyllt 18.
Jag förstår det inte, eftersom den ska sitta där hela livet vill man väl att den görs av en som är professionell? Jag skulle aldrig gå till en tatuerare som tatuerar minderåriga, eftersom den så bryter mot lagen och då blir jag att fundera vad kan tänkas att den mer bryter emot för lagar och regler.

Jag är sugen på en till, en med text, men jag vet inte vart jag ska skriva, sedan vill jag ha den på tre ställen, men ett är uteslutet eftersom när man ska barn sen, det andra (Handleden) känns som att det kommer att göra SVINONT (min på ankeln gjorde inte speciellt ont, men man har mer fett där än på handleden) Sedan har vi ju nacken, eller ja inte riktigt nacken, (Inte som du Sis) utan precis nedan för nacken... Men det känns lite som att jag härmar Sis, fast dethar jag inte alls tänkt på förns jag kom på att hon hade ju en i nacken. Men som sagt inte samma ställe utan min skulle sitta längre ner.... Men det får vänta, vet ju inte vad jag ska ha för text.
J bara suckar och säger "det räcker väl med den du har" när jag pratar om det.

Min delfin, bilden blev inget bra så jag fick trixa lite med den i photshop så ni ska få se en bra bild senare..


image495


Oh Happy day!

Satt i solen och pluggade, fick fin fint med färg! Fast just nu är jag lite röd med bara på ett ställe!

Sedan kom j hem, redan vid tre tiden och frågade om vi skulle ta en promenad in till stan, han vill kolla på inlines, och det kommer jag älska honom för så länge jag lever! jag hittade nämligen ett par vita jeans, som var precis som jag vill ha dem, och det fanns ett par kvar i min storlek! De krånglade inte ens i svanken! sedan var det Wrangler så de kommer hänga med ett tag. J hittade ett par inlines, och så stavar och ett par sköna shorts att åka i. Han var så söt när han åkrte på dem på väg hem, han såg så lycklig ut! Efter en stund blev han fundersam och trodde att han hört fel om priset, så han kollade på kvittot och säger: Sanna dina jeans kostade ju  bara 400 kr.
JIpiipe!Det var visst rabbat på dem, så jag fick dem 300 kr billigare än vad jag räknat med! Tjoho!

Snacka om att jag är lycklig! SÅ vi två är lyckliga familjen nu!

Nu ska jag fixa till en sallad, vi ska testa att äta bönor för första gången.
Ska jag ta kidney eller svarta?

Jag som pluggar
image494

Jävla universitet

Blir skitsur!
Vi har tenta den 5/6, vilket är den dagen då både min kusin och en vän som jag växt upp med tar studenten.
Inte nog med att de är idiotiska och lägger tentan den dagen det är studenten utan de lägger den på tiden 14-17!
Vilket betyder att jag måste sitta till kl 15 och klockan 14.55 går bussen till Linde, nästa buss går 15.55. Jippe jag är hemma i linde ca kl 17.00  och ska då börja fira dem, när alla redan gått hem och allt kul redan är över.

Tycker det är en väldigt dum dag att lägga tentor på, det finns väl fler än jag som har studenter att fira, de kunde väl åtminstonde lägga den 8-12 då har man ju hela dagen fri...men nope, Så nu hinner jag se dem komma ut, om de går ut 12 vill säga!

image493


Fastnat i phtoshops värld

För några timmar sen satte jag mig och lekte med några foton i photoshop och först nu lyckades jag slita mig för att göra lite det man ska, som dra upp rullgardinen och låta solen svepa in över sovrummet, sätta på mig kläder mm.

Är på sådant här bra sommarhumör, ge mig förslag på somriga glada låtar!

Ska nog ut med kameran sen, men jag väntar tills det blivit lite varmare så man kan gå i linne och få lite färg.

En av bilderna jag lekte medimage492



God morgon

Vaknade idag av att det lät som att det gick någon i lägenheten, tänkte först att det var någon på trappen eftersom J redan hade åkt, men jag vänder mig om och kollar iallfall och där´gick sötnosen förbi! Snacka om att bli förvånad, men han var bara hemma och hämtade sitt leg, han skulle nämligen till kumla fängelset. Hoppas han har det kul!

Ikväll ska vi testa på att äta bönor, får se hur det smakar...

Ska läsa igenom det vi skulle läst till gårdagens föreläsning idag, sen blir det till att leka lite med några foton jag tog på min och J´s underbara promenad i söndags. Imorgon åker vi kanske till marieberg, ikea med J´s syster och mor.. Jag tänkte att vi kunde passa på att handla på coop forum då...måste nog smsa E och fråga vad hon ska ha för sås..

Jag skulle ju skriva en kom ihåg lista där jag bla skulle skriva upp vad jag glömde handla på ikea, men nu när jag tänkte göra dte har jag givetvis glömt vad det var!

Ha en trevlig dag i solen!

image491


Haha snacka om dum!

HAHAHA, blev trött påatt jag inte kunde klura ut vad jag hade gjort för fel, och fått bort det där jag tjatat om i några dagar nu. Så jag skickade iväg en fråga och jag hade ju bara råkat klicka på ändra textredigerade, att jag inte kom att tänka på det.
Men OJ vad blogg var snabba, fick väl svar inom en minut! Mycket bra support där måste jag säga!

Aja nu ska jag komma ihåg det där, nästa gång jag råkar klicka så saker och ting försvinner...


image490
Fina blommor till bra administratörer!

Suck

Jahaja, trodde älsklingen var ledig så jag tackade nej till jobb, men nej han ska jobba.
Maila de dem och sa att jag visst kunde jobba men de har redan slutat, samt så fick de säkrt iväg det där jobbet till någon annan. Skit kul, not!
Nu sk ajag nog lässa mig i sängen och läsa...

Måste nog maila blogg snart, för jag kan fortfarande inte göra någonting, mer än att skriva texten.

BLÄAA

Vad skit allting blev nu!
GÅr och drar någonting över mig sen vaknar jag inte förns mobilen ringer med ett nytt jobb till mig! Fan helvetes jävla skit!
Tji får jag för att vara en trevlig flickvän som inte bokar upp mig på jobb när han är ledig.

FAAAN!

Städar för fullt!

Mitt skrivbord hade en än gång lyckats med att se ut som ett bombnedslag, jag fattar inte hur det blir så =P

Har suttit och hålat en hel bok, så nu slipper den ligga på skrivbordet och man riskerar att putta ner den så alla sidor hamnar precis hur de vill!

Jag ska skriva en lite kom ihåg lista och ha den någonstans på ett bra ställe (vart nu det är), för jag lyckas alltid glömma att mina papper ska med hem till Mamma och pappa där jag har mina lådor. Sedan är det sådana här komma ihåg att köpa saker som man alltid glömmer...

J är iväg och handlar sirap till snickersen, för dte hade jag glömt, så nu måste jag öka på lite så han kommer tillbaka och ja gär i full gång med städningen som jag lovade!

Tjingeling på er!

Funkar fortfarande inte

Bloggen funkar fortranade inte med att centera text eller lägga till nå bilder, allt det där är fortfarande borta och då tappar jag blogglust...

Idag har vi handlat, gjort klart arbetet.
Nu bakas det bröd
Sedan ska det bakas snickers och städas!

Skulle kunda bjuda på en läskande bild, men som sagt funkar det inte
(och jag är absolut inte sur över detta neee)

Lördag!

Idag jobbar J till ett sen kommer han hit och då så ska han bara käka sen åker vi till Marieberg och blomsterlandet med mamma och har en mysig shoppingdag. Sen skjutsar hon hem oss, tack söta mamma. Om det öser ner regn så kommer nog pappa att följa med.

Jag kan FORTFARANDE inte göra någonting med texten eller lägga in bildern. Skit tråkigt! bara text som ser likadan ut, kan inte ens göra texten fet eller kursiverad. BLÄ!

Indiana Jones

Senare ikväll kommer J, vi ska nog se på Indiana jones, vilket vi kommer göra de förljade fredagarna. Har alrdig sett dem, men om jag nu tänker se nummer 4 när den kommer ut så vill jag ha sett de som varit innan!
Vad bloggen krånglra nu då, nu kan man inte centrera texten eller någonting, för där uppe finns det inget!
Om vi ska öppna chokladasken idag (som ligger och läskas på bänken) så får nog pappa göra popcorn. Annars får vi göra chokladbollar!

Sitter nu och väntar på att mamma ska komma hem, hon borde komma när som helst...

Tänkte bjuda på ännu en fyrverkeri bild, men osm sagt finns inget där..

Planer för Maj

Det ser ut som att maj kommer bli en trevlig månad. så här ser det ut just nu.
10:e Grillkväll hos oss med E & D
17:eGöteborg
18:e Våran 7 årsdag
24:e Tjejkväll
31:a fira W & H, baka tårta åt dem


Gjorde fint med färger men skiten ville inte komma fram när jag publicerade så nu blev jag sur så det får vara svart och fult

Imorgon är det lördag

Godmorgon!
Sitter här med altandörren öppen och lyssnar på fåglarna. det är en dag med blå himmel och strålande sol!
Nu ska jag skicka in mitt arbete, sen blir det frukost!
Idag är det faktiskt fredag och då är dte lördag imorgon, igår satt jag och sa att det skulle vara lördag idag, hur många gånger som helst, så nu blir det ju iallafall rätt.

image489
Från i onsdags


Varit duktig idag och nya skor!

Har skrivit ihop arbetet soms ka in imorgon, med lite bilder så som de vill ha!
Har kollat lite på arbetet som ska in på måndag, fått in av de andra tre så jag ska fixa ihop det och skicka till till J och K för att de ska få se det sista.
Sedan har jag brännt Prinsens skiva och så har jag gjort omslagen till dem. Innan det namngav jag alla mina foton, eftersom jag ännu en gång inte orkat namnge dem när jag la in dem! 1240 bilder, inte kul! Sedan brännde jag ner nästan alla.
Sen kom J då gav vi mamma och pappa en liten present, en rauter så vi har trådlöst internet nu, nice =) Så nu sitter jag i hallen. Känns mycket bättre för då kan jag sitta här uppe och vara social samtidgt som jag läser bloggar eller pluggar.
Mamma och pappa erbjöd oss att låna bilen när J och A ska springa Göteborgsvarvet, så de är glada nu! Jag följer givetvis med, blir liseberg efter och under tiden de springer så ska jag strosa på stan, så vi hoppas på fint väder! Dock inte för varmt, jag vill att de ska kunna ge järnet och inte påverkas av 30 graders värme.

Bild på mina skor kommer nu! Älskar dem!

image488