Istället för dig

 

Fortsättningen på boken vecka 36 av Sofie Sarenbrant är riktigt bra! Jag tycker absolut den är bättre än vecka 36, man måste läsa vecka 36 innan eftersom det här är en uppföljning av den. Kommer Sofie Sarenbrant att ge ut fler böcker kommer jag absolut att beställa dem.


Vackra rosor


Deo sensitive

Kom som sagt med i kampanjen att testa Niveas deo. Det har jag nu gjort och jag är nöjd.

Tycker att den fungerar bra, tycker dock inte att den håller i  48 timmar som det står att den kan göra, men det beror på vad man gör, sitter man bara i bilen, sitter still på jobbet och så, då håller den säkert i 48 timmar. Jag som promenerar till jobbet och sedan leker med barnen, rör mig lite mer, men den håller dock hela dagen, vilket är fullt tillräckligt för mig!

Nu är det dags att lämna in slutrapporten.


längtar...

Längtar till sängen
Längtar efter värmen
Längtar efter efter en massage
Längtar efter att fotografera

Måndagsmys

Denna måndag regnar det och efter jobbet blir det träning och sedan bio med systeryster. Planera in något roligt på måndagskvällen så det inte blir lika jobbigt att gå upp, vilket det annars kan vara en måndag. Vi ska se Titanic. Ska bli roligt att se den på bio, eftersom jag var för liten att gå när den kom.

Pojken som slutade gråta

Av författaren som skrev boken: Flicka med snö i håret. Denna bok var en sådan bok jag hade svårt att lägga ifrån mig. Mot slutet var boken så bra att jag till och med blev lite rädd. Inte bättre än flicka med snö i håret men helt klart bra!

Mitt påskpysselPåskpyssel

Imorgon kommer det påskbilder.

Imorse: Tussilago inne snö ute. Nu är det ...

p20120406-102911 (MMS)

Imorse: Tussilago inne snö ute. Nu är det tack och lov grönt ute


SMS-inlägg

imag0464 (MMS)


Dag 25: En första

Igår var det lite pirrigt av flera anledningar men framförallt pirrigt av att det närmar sig, vår kärleksdag.

Pirriet var och är en liten känsla av hur kärlek faktiskt känns.

Vi träffade vår fotograf igår och hade en första fotografering, pirrigt först, vi ska stå och pussas på bild och se extra extra kära ut, så det syns på bilden, men det gick hur bra som helst, både jag och J kände att vi gjort ett mycket bra val.