Lördag

Tillbringade nästan hela dagen i sängen, när J kom hem från jobbet låg jag fortfarande där... MEN jag har pluggat! Hittade ett möjligt svar till idiot frågan som jag fick på tentan.

Men det som ibland tar upp mina tankar är dessa vänner man ska ha....
De två som jag räknade till mina bästa vänner har jag inte hört ett ord av på snart tre månader...Den ena ser jag i skolan lite och säger hej, mycket mer blir det inte.
Jag har hunnit blivit irriterad för anledningen till att jag inte hört ett ord från dem är att jag bestämmde mig för att se vad som händer om JAG slutade hörta av mig. eftersom det varit så att det är jag som har hört av mig eller dragit igång saker. Resultatet är att det är tyst.

Sedan har man söta E som finns där i vått och torrt (J´s lillasyster som är är av mina närmaste vänner fast på lite mer men åt det systerliga  hållet.) Som blir upprörd med mig, som skrattar med mig tills vi får vatten i näsan, som tyvärr ska flytta till hösten...

Efter det har vi  J & K, som jag läser med, som det sms med nästan dagligen och som överraskar med att kläcka ur sig att de köpt en födelsedagspresent! (Frågan är kommer de där andra två ens komma ihåg att det är min födelsedag)

Aja lite tankar som ciruklerar i mitt huvud en hel del!


Foto: Jag


090130...

Ja januari är snart slut, februari kommer, en månad som jag gillar. Händer mycket mys, alla hjärtans dag och semeldagen, samt en liten födelsedag.

Idag har jag en usch dag, jag har ont lite överallt, är trött, ögonen svider och jag är ginig. Suck för att ha skola på fredagar!
Sitter och lyssnar på pinks skiva, lugna sköna låtar när man är på det här humöret!

Ska påminna Sis om att vi borde beställa snart innan 10% försvinner!

Helg som inte innebär helg, måste plugga på omtentan, börjar kännas lite jobbigt, jag, lörare i ett rum och 10 0000 frågor...=S

Nu kom min älskling, ska kramas!

Jag som skulle...

Jag som skulle bättra mig med bloggen, men så blev inte fallet.
Mycket plugg och när fritiden väl kommer då tillbringar jag den inte framför datorn!

Läser nu en kurs i ekologi, min bok kommer imorgon, hoppas den är bra!
 Bästa föreläsningen vi haft hitills handlade om kemikalier och vad det gör med oss människan. En rolig sak var han visade en bild på falsk marknadsföring. en sminkprodukt som det stod att det bara var mineraler och inga kemikalier... det är så att mineraler ÄR kemikalier... mycket intressant fakta där iallafall, kanske skulle ta mig tid och skriva lite små inlägg om det  och posta då och då. Får göra så att jag skriver inläggen en dag när jag har tid och postar dem sedan lite då och då.

Ska simma idag, så snart blir det till att laga mat!
Blir det premiär för baddräkten eller bikinin tro, det visar sig!


Lite butter

Läste nyss ett mail från min lärare, jag klarade inte den muntliga tentan förra veckan, som jag sa gick den skit. Dte som stör mig är att jag kunde svarat på de andra tre tjejornas frågor men inte min, alltså egentligen kunde jag svara rätt på 3 av 4 frågor men jag bedöms bara på min fråga. Skitkul att behöva göra om det där igen, nu minns jag ingenting, han skulle återkomma med vilka delar jag ska kompletera, frågan är bara när jag får det, jag vill ju ha det nu eftersom jag vill få det gjort kl 8 på morgonen på tisdag.

Dåligt humör ja! Sen suger det att vi inte får göra någon utvärdering av kursen heller!Fredag? Nej inte idag

Har absolut inte kännts som att det har varit fredag, det är inte förän jag satte mig med en chokladren och mumsade lite framför victorias secret show och nu när jag lagar fredagsmat, kyckling med strips!

Blir nog en film sen, imorgon är det simning på morgonen sen mumsig toast frukost tillsammans med min medsimmerska!

Sköna Söndag

Nu är jag uppe och pigg!
Har sovit länge idag, dock var det lite dumt då jag vill sitta och läsa min Stieg Larsson bok tillsammans med en kaka och halva dagen är redan okuperad, vi ska åka skridskor sen ska vi åka och hälsa på H. Efetrsom han hade frågat när vi skulle komma, för han saknar ju oss. Det är klar5t vi kommer speciellt den här heögen när vi har tid och vi saknar juså klart honom (och de andra) också!

Nu är det frukost som gäller, jag är hungrig!


Skit

Det gick skit!
...........................
......................................
Ska lägga mig under täcket nu....

Muntlig tenta

Muntlig tenta på fredag = Frånvaro från bloggen! (Jag som precis kommit igång!)En Ny Måndag

Godmorgon, vaknade flera gånger av sirener och till slut kunde jag inte somna om, och var tvungen att kolla vad som hade hänt. Förstod ju att det var något eftersom det tjöt så många gånger unde en hel timme. Det var en bilolycka vid en av infarterna till stan.

Nu på morgonen har jag hunnit med att skrivit ut föreläsningarna, ska sätta mig coh skriva kommentarer till dem nu. Ätit frukost och läst i Luftslottet som sprängdes. J säger att jag inte ska läsa något mer ur den nu eftersom jag då bara kommer bli beskviken sen när den är slut. Ska nog göra det så jag har den att läsa i helgen.

Tyvärr är det plus grader ute och all snö har smält bort, vi var hemma hos J´s föräldrar och åkte skridskor i helgen, det var kul, hoppas på att det blir kallt igen så vi kan åka fler gånger.

Dagens:
Plugga
Lassa in i tvättmaskin
Få med J till Mejk
Dammsuga

J skriver en tenta just nu så vi håller alla tummarna för att det går bra för honom!


Så var man igång igen!

Nu har jag precis kommit hem från simningen, skönt att vara igång igen, snacka av mig fick jag också göra, E med!
Ska hoppa in i duschen och tvätta håret (ÄCKLIGA duschar på badhuset).

Har fått dille på Sining that melody, den går om och om igen...

Sådär ja nu duschen sen syster, sen idiot plugg!Spola tillbaka?

Kan vi spola tillbaka och ta om allt igen? Tycker det är så tråkigt att allt är slut, hela december är en super mysig månad, jag älskar den, måste nog säga att det är en av mina favoritmånader. Skolan började igår igen, usch och blä. Nu börjar jag bli lite trött på skolan, eller kanske inte skolan i sig utan den här kursen, det vi läser om nu är om särskolan, vilket jag inte ska jobba igenom (dels lite varför motivationen inte är på topp), men vi prata ändå inte om särskolan! Vet inte riktigt vad vi pratar om, tråkigt är det iallfall och så har vi en muntlig tenta nästa fredag som jag inte vet hur jag ska plugga på och vad jag ska kunna....(ska jag kunna årtalen? behöver det vara exakt?...) 

Jag vill ha tillbaka de här veckorna då vi bara njöt av livet (dock var vi sjuka) och kunde tillbringa en hel dag med att läsa...nu är tiden för sådant slut! längtar till sommaren så jag kan få läsa alla mina böcker!!

Det som muntrar upp mig nu är att:
Det är kallt!
Det är snö!
Det kommer mera snö!
Vi ska åka skriskor på lördag!
Jag kan fota en massa vackra bilder!