Suck älskling

Ibland är han knäpp älsklingen min. Han fixar hem låtar som jag ber om och sen skickar han aldrig över dem till mig och nu har han raderat dem för det där lyssnar ju inte han på. Suck!

Idag har J städat, sen så tvättade vi och när det var klart gick vi på promenad som landande hemma hos hans bror där J skulle hjälpa honom med att klippa sig. Jag fick en chokladmuffins, smarrig var den! Så nu har jag äntligen fått sett lägenheten! Den var fint, luftig och rymlig.

Senare blir det Så ska det låta och sen en film som går på 5:en vet inte vad den heter...
Men nu ska jag kolla igenom alla korten med J för att se om jag missat någon som vi ska framkalla!

image431


När man är duktig

Nu är jag utsövd, sov 11 timmar i natt skönt var det! Tycker det är ett under att jga lyckades hålla mig vaken och titta på top model. Hade kunnat somna redan kl 19, men då hade jag nog vaknat så förskräckligrt tidigt!

On nu närjag ska vara duktig och sätta mig och plugga så blir jag väldigt förvirrad. Det jag ska läsa är inte till seminarium 6 utan 7, men jag tänker att vi kanske kör igenom båda på en gång (alltså vi i förseminariegruppen) så jag letar och letar men jag hittar det ingenstans på hemsidan! SUCK alltså kan jag inte läsa skiten..måste fråga K sen, men hon loggar väl inte ut på msn än. Idag har vi redovisning av boken, så jag ska läsa igenom det vi skrivit, lägga till referenslista (enbart en bok för vi glömde att referera till annan litteratur fast vi hade tänkt det!).
 
Nu tittar J på BeeMovie, ska nog titta på den jag med

Uppe INNAN tuppen

Jobb idag, skittråkigt, gillar verkligen inte förskolan, enda studen då tiden givk fort var närjag satt och läste högt för en liten tjej osm samtidigt värmde mig. Höll på attt bli lite väl trött då, men det gick över.
Så eftersom jag bröjade 7.30 var jag tvungen att gå upp tidigt, klockan 5  var jag vaken, så nu sk ajag borsta tänderna, fläta håret och lägga mig i söngen för att titta på tv (somnar förmodligen) Får läsa de 178 sidorna imorgon, orkar inte leta reda på pappret för att se vad jag ska läsa och sitta och läsa nu (måste läsa den på datorn då det är en aritkel eller bok utlagd på nätet). Har iallfall läst den andra texten, det gick nog in och sen ut men men nått fastnade nog =)

God natt!


Just det slog in mammas present igår:

image430

Nöjd


Nöjd!

Efter skolan idag så tog jag och J bussen in till stan för att spana in bokrean, byte min bok som jag fick i födelsedagspresent mot en likadan(utseendemässigt), fast med pastarecept! Underbart eftersom jag blev så förälskad i boken, den känns så lyxig och är så snygg!
J köpte även en bok i present till hans pappa samt två böcker till sig själv. Jag väntar dock med köp, eftersom jag fyller nästa vecka, om jag inte får de böckerna jag vill ha så köper jag dem då, bokrean håller ju fortfarande på då.

Imorgon sk ajag gå upp kl 05.15, FY FAN men bussen går 06.09 så det finns inget att göra. Ska jobba på en förskola nämligen då börjar man lite tidigare än när man är på en skola. Får sova samt äta frukost på bussen. Skulle egentligen vilja äta närjag kommer fram, men eftersom dte är första gången jag är där vill jag inte göra det, jag måste ju säckert börja jobba på en gång eftersom det förmodligen finns barn där.

image429


Bokrea!

Imorgon startar bokrean, min lyckodag. Självklart ska jag iväg och titta. Fick ju en SÅ fin bok i tidig födelsedagspresent av mina systrar MEN det visade sig att jag hade den, och jag fick en massa protester om att jag inte kan ha två likadana böcker så jag får lov att byta den =( Så jag ska se om jag hittar den boken som jag önskar mig, hoppas bara ingen annan köper den, måste jag kanske fråga mamma om...

 image428

Pastasallad

Igår så smakade jag på pastasalladen Syster bjöd på, de hade blandat i mjukost så det blev krämigt, vilket jag tyckte var gott. Nu funderar jag på att göra det till min födelsedagsmiddag jag ska ha med E&E men två saker grämer mig; 1 E fick för sig att jag inte tyckte om ris för att jag bara bjuder på pasta, och när jag tänker efter ås har det blivit så, absolut inte med mening, men de kanske tycker det är tråkigt.
2. E kan ju inte äta mjukost så jag tänkte om jag kunde göra en bredvid åt henne och ha fetaost i (Som hon tydligen älskar) MEN jag brukar ju alltid vilja ha det så att hon ska kunna äta allt.

Hmm, men jag vet inte vad jag skulle ha annars..hade ju redan planerat middagen. Men jag tänkte ha 3 rätters och då tänkte jag att pastasallad var billigt och bra!

image427


Ormtårtan

Ja, så sitter man här och kastar bort tiden. Nej men som vanligt gör man allt annat än det man ska göra och nu ska jag egentligen plugga, vilket känns ganska så tråkigt. Eftersom: vi gör den här uppgiften i par, och hon som jag arbetar med gör ingenting känns det som! Det vi skrev ner, det var bara det jag pratade om, hon hade inget att tillägga. Hon sa att hon skulle lägga till när hon skrev rent dte vi skrivit, men den texten var bara full av super långa meningar som jag var tvungen att fixa till och inget mer än dte jag sagt. Och nu så ska jag lägga till det som fattas, lät inte som att hon skulle läsa något!  Blir så trött, men duktig som ja gfär så har jag hittat en massa, ska bara skriva in det, men som sagt motivitationen liigger inte så högt pga detta.

Lite kul är iallfall att jag fick jobb den 5:e i en klass jag varit i förut, det gillas! Dagen efter min födelsedag så jag funderar på om jag ska sova hemma i allafall, får höra med J, vi sparar ju lite pengar då, men jag tyckte det kändes mysigt att vara hemma och fira oss (mig och mamma) och sen ta den sena bussen hem till oss. Men som sagt, plus att det blir lite problematiskt att ta sig dit, så bussen kommer till Linde kl 08 då jag skulle börja. Om jags over hos mamma och pappa kan mamma skjutsa upp mig. Dock kommer jag inte ihåg vart jag gick in, bara att jag inte kom in för jag har inget kort och kan ingen kod, så vi får hoppas att det kommer någon som kan släppa in mig!

Här är tårtan som A fick, den blev både god och uppskattad, dock blev jag torr i munnen, tror det berodde på karamellfärgen.

Ormtårta

tjejkvällen igår

E kom ju tidigare, så vi satt och snackade lite nostalgi, nämligen skilda världar! Sen så åkte vi och handlade godis, blev en HEL del sen åkte vi ner till mamma som jobbade och hade glömt plånboken så fick vi lämna den och så bar det iväg till E.

Där blev jag lite kär i deras senaste Kissemiss, han var så liten och söt, och helt super fin i färgerna!

Aja, vi höll på lite med scrapbooking, eller ja, jag har ju inte fått mina saker, eftersom jag iinte gör som dem och batra klistrar in, så jag att mest och babblade och filurade på hur jag skulle sätta in dem.

En sak som (kaninte hitta det rätta ordet) mig var att ena E sa att de funderade på att skaffa barn när hennes sambo pluggat klart, och hon har då enbart ett år kvar innan hon är klar! Tycker det känns så meningslöst, hennes motivering var också att om man söker jobb och är runt 25 och gift så får man iget jobb för att det finns risk att man skaffar barn! Visst så kan det vara, men det behöver inte vara så. Givetvis kontrade jag med att min kompis syster fick ett lärarjobb på en skola här i stan och hon hade inget barn, men blev med barn hon ska ha barn nu igen och jobbar fortfarande på samma skola!  Tycker att om hon ska fortsätta ha den inställningen så kan hon ju plugga klart och sen skaffa barn, hon har ju inget jobb hur hon än gör.. aja, bara jag som aldrig skulle planera att avbryta in utbildning för att vara ledig i ett år. Samt så vill jag ha jobb när jag skaffar barn så jag är helt 100 på att barnet kommer få det så bra som möjligt!

En annan reflektion jag kom på igår var att nu har alla mina systrar fått sina barn så jag behöver inte paxa nå namn längre, det är ingen risk att nån kan ta det!

nu ska jag mumsa lite godis och titta på Bones

image425

Mys

Jag och J är ju hemma hos våra föräldrar nu och är ifrån varandra för två nätter. tycker det känns så mysigt, man saknar varandra lite och det blir så mysigt när man träffas igen, många kramar och pussar!

Igår lekte jag pressfotograf, när vi väntade på J´s mamma vid USÖ, och förväntade mig att se nått i tidningen idag, men nee det var en liten sketen artigel på bara några ragder utan en enda bild. jag ville ju se när de lyfte upp släpet, vi var tvugna att åka så jag hann aldrig se det.
Jag blev lite otålig över att det inte hände nå, men det förkllarade J så snällt för mig =)

Jag: Varför gör de ingenting?
J: De har timlön

image424


Tårtbak

Idag är det tårtbak för fulla muggar. Två bottnar ska det bli, men ja hinner bara baka en nu fför mamma ska ha ugnen. Så det får bli en till sen efter ett nån gång. kl halv tre kommer E, sen så åker vi till andra E så vi är där till en fem för en tjejkväll. Kan passa på och ringa J mellan tårtbaken. Nu är han förmodligen och tränar, om jag känner honom rätt!

Ska hinna titta på mitt inspelade avsnitt av Criminal Minds från förra veckan, igår tittade jag på förta avsnittet av Bones innan jag gick och lade mig, kanske bli avsnitt nummer två ikväll! E&E brukar alltid vara så trötta så det blir aldrig sent, så då hinner man med lite serietittande =)

image423

En bra dag

Jag mår bra! Idag mår jag helt super toppenbra!

Sitter och  tittar lite på påskpyssel, tycker det skulle vara kul med lite påsk här hemma även fast vi kommer att vara hemma hos våra föräldrar. Men jag hittade på panduro glasägg 6 st små för 20 kr, tänkte att man kunde köpa sådana och dekorera lite snyggt med glas färg och sen hänga  upp i fönstren.

image422

Stor och stark

Jag tycker reklamena för alvedon är så söta.

"Är man stor och stark måste man vara snäll också"Skrivit arbete

Jopp, har ont i magen till och från fortfarande, knäppt. Var till skolan idag oh skrev ett arbete, surar lite eftersom hon ville att vi skulle träffas på måndag och skriva ihop allting (hon förmodligen inte hade läst)  så det  bestämmde vi, efter det så ringer vikariepoolen och frågar om jag kan jobba, vilket jag då TYVÄRR inte kan -Stor jävla skit suck!-
Sen så sätter vi iallfall igång och skriver (fick min vilja igenom) och vips så har vi nu bara pytte kvar att skriva så jag hade ju egentilgen kunnat jobba då, MEN nu har ju det gått  till någon annan. Plus att jag får sitta i telefon och skämmas över att jag inte fyllt i alla dagar som jag kan jobba än. Visst den där kunde jag ju inte veta men resten. Så nu är det i fyllt hela februari.

Nu sitter min J och tittar på film med sin lillasyster, jag var ju sur som ett bi när jag kom hem över det med jobbet, så jag har ju inte varit så trevlig, men jag förklarade ju  varför jag var sur så han vet ju att det inte är mot honom.

Älskar dig älskling

image405


Usch

Musselsoppa var ingen hit för mig idag.
Jag blev illamående på en gång, fick i mig en varm macka iallafall, men min mage mår inte bra nu.
Måste lägga mig ner.
Jag som hoppades att det inte skulle bli så här.

En bild jag tycker om
image421

Musselsoppa

Jopp, håller på och värmer musselsoppa nu. J är inte hemma än, men jag tog nyss upp den ur frysen och tänkte att den behöver nog ett tag på sig att värmas upp. I och för sig är det bara jag som ska äta soppan, J ska äta varma mackor, jag ska ta en liten till soppan. Mumsigt, hoppas han kommer snart för jag är hungrig.

Har nu läst boken två gånger så imorgon ska vi skriva ihop det på två sidor.


På fredag är det tjejkväll, jag och E ska till E ocyh blir bjuda på mat. Vi ska köpa med oss lite gottis som vi kan ha och smaska på! Vi ska kanske "scrapbooka" lite men än har jag inte fått tag i något album och jag vet inte när mina grejer kommer på posten, snacka om att jag blir sur om de kommer på fredag, då jag åker hem till mamma och pappa på torsdagen!

image420

Tradera?

Nån som brukar shoppa på tradera?
Har hittat lite fina papper där som jag skulle vilja ha, men jag vågar inte riktigt köpa det.
Vet inte hur säkert det är.

Fina papper finns det iallfall...Åh om jag inte vore en sådan fegis!

Nej nu måste jag ta mig till tvättstugan...usch. sen måste jag plugga

Ska nog ta med mig datorn in till sängen...

image419


Tvätttid blä

Jag gillar verkligen inte att tvätta, och idag mår jag inte så jävla bra heller, men J satte upp 2 tvättider, 13-16 (han går i skolan 13-15) Jag vill inte tvätta tycker inte om dte. Ska be honom kolla om det inte finns nå imorgon då han är ledig och enbart ska sitta och glo på film eftersom hans lillasyster kommer hit.

Nu kanske jag skulle ta mig nå att äta, är lite osäker på om jag vill det.. Har sovit skit i natt, haft ont i magen hela natten och enbart kunnat sova på rygg.


Dags att göra något vettigt?

Ha tillbringar dagen med att spela spel...Kanske skulle ta och göra något annat nu, som att plugga, duscha, packa. Men jag har faktiskt gjort två vettiga saker, tvättat min BH (hoppas den hinner torka) och letat fram en liten säkerhetsnål.
När mamma slutar så ska vi på handboll, toppen då får jag och J skjuts hem också!

Nej nu blir det plugga och lite bragokex, tyvärr har vi ingen saft hemma.


Världens underbaraste Alla Hjärtans Dag

Vi hade världens underbaraste alla hjärtans dag. Vi tittade blandannat på film, två romantiska, den ena var så sorgsen, jag hade sett den förut men det hindrade inte tårarna från att rinna. När J såg det så höll han bara o mig, jag kröp upp i hans famn och så låg jag där resten av filmen. Allting var så mysigt!

Nu är jag hos mamma och pappa, idag har jag läst ut en bok, började på den i går kväll och oj vad bra den var!
som vanligt när det gäller Nora Roberts böcker! Synd bara att man inte kan köpa vissa, min absoluta favorit tex, hittar den ingenstans.

Igår beställde jag grejer från panduro, har alltid gillat den, men nej inte nu längre, de varor jag helt ville ha eftersom jag inte hittade dem i butik var slut (Givetvis stod inte det förns man lagt dem i korgen) men det som stör mig är att om varan inte finns i lager så måste man göra en ny betällning, de kan alltså inte ta emot beställningen och skicka den senare (Så som H&M gör när något plagg inte finns i lager) och mimimum på beställning är 190 kr, och jag vill bara ha ett litet album för 69 kr, jag blir så sur!

Nu ska jag nog ringa min älskling

image418


Alla Hjärtans Dag

Nu har vi ätit en god middag i Lady och luffen stil. Vi åt dock på varsin tallrik och med köttbullar. J kallade mig köttbullsspecialisten. Så mycket tycker han om mina köttbullar.
Gjorde Hjärtköttbullar, men det tog sådan tid och alla blev inte hjärtan så jag gjorde bara tolv, men ni får se bild på ett hjärta!

Har haft en helt okej dag, jobbade och hamnade i en klass vars lärare jag jag inte tyckte det var så kul att jobba med, men men jag fick ju träffa Sis, och så fick jag träffa mina underbart Goa 3:or och så fick jag träffa mammsen sen när jag slutat!

Fick ett alla hjärtans dag kort av en söt liten tjej från min 3:a. "Tycker om dig. Du är den bästa Kram" Jag blir så glad. Av mamma fick jag en ask gele hjärtan och en värmeljus ljustake, som dte står jag älskar dig på. Men dte syns inte förns man tänder ljuset, skit coolttycker jag, snyggt var och blev det också! Och av J fick jag också ett hjärtekort "Älskar dig Sötnos" Av Sis fick en ett sms med kramar och så fick jag ju verkliga kramar också!

image417
Bio?

J frågade om vi skulle gå på bio imorgon, men det verkade inte som att det  fanns någon film som passade smaken.
Tyvärr det hade varit mysigt.


Ska iallafall göra en trerätters. Vi gjorde efterrätten idag så den får stå i kylskåpet och stelna till. Skulle egentligen vara i frysen en liten stund, men dte är proppfullt ingenting får plats!

Idag blev jag väckt och fick åka och jobba. Imorgon ska jag också jobba, men då får jag vakna av alarmet istället, och ja jag gillar det bättre!

Nu ska jag titta på roomservice!

image416

Så här mysigt hade vi det under strömavbrottet!


Matmuffins

Följde med J när han sprang idag, jag cyklade. På vägen hem träffade vi E nummer 3, var faktiskt trevligt att prata med henne, den här gången hade vi något att prata om!
När vi kom hem så bakade jag matmuffins osm vi skulle käka till pastasalladen, mums mums blev det!

Idag kom min bok, och de hade tryckt in den i det lilla facket till postfack vi har! Otrloigt att de fick in den!
Alltså måste de ju få in korten i det också, så jag ska nog ta och framkalla lite kort!

Nu ska jag spana in och skriva upp vad jag ska köpa på panduro, så får vi se hur mycket det blir!

image415


Strömavbrott

Igår när jag låg och läste det som skulle läsas till idag så gick strömmen. Inte bara i våran lägenhet utan i halva Örebro. Jag och J insåg på en gång att det inte gått nån propp eller nått, var ju bara att titta ut, det var kolsvart, inte ens gatulamporna lös, men ändå så gick grannen ut och studerade något på väggen.
Tack och lov hade rulltårtan precis blivit klar, vi hade bara att kleta på bär kvar. Så dte var fram med ljusen och så mös vi med sockerkaka och ett parti Yatzy. Sen efter en halvtimme eller nå kom strömmen tillbaka. Men lampan utanför vårat fönster tändes inte.


 För övrigt tycker jag synd om de som tvättade eftersom maskinerna var i full gång!Inget shoppande

Nej, E&E ville till marieberg och DÄR finns det minsan inga scrapbooking grejer så vi shoppade inte ett skit sådant. Rusta hade inte heller något, det är ju om man ska hitta en snygg tapet men det gjorde vi inte. eller ja jag gjorde inte det. Ena E tyckte att det var en helt okej idé men den andra spanade på mattor just då så hennes åsikt vete tusan. Jag ska ta med mig J och handla det jag ska ha nu i veckan! Hoppas att jag inte får nå jobb på ons för då kan jag göra det då.

Men det var trevligt att träffa tjejerna och spna på annat i affärerna =)

Tror jag ska be att få kopiera nått kort av dem när de är små, har tänkt att göra en sida med varjeperson och då ha ett litet kort från barndomen.


Jag har fått huvudvärk, ska nog sätta mig och pimpla vatten, men dte är så jobbigt att dricka när man inte är törstig!

Aja nu ska jag söka  ett sommarjobb jag inte vill ha, sen ska jag spana in och skriva upp vad jag vill ha på panduro och clas ohlsson (kommer aldrig ihåg vart h:et ska vara) Sen blir det One Tree Hill med gottis och senare en film som jag inrte kommer igåh vad den heter. Ska även hinna med att plugga.image411

Missade bussen

Japp, jag och J var ute och sprang,(Gillar inte uppfärsbackar de är jobbiga! ;o) ) sen stod jag lite länge i duschen och sen hittade jag inte strumpbyxorna. Så jag hade inte en chans att hinna till bussen, MEN när jag skulle smsa E & E så hade jag fått ett om att de tyckte att de skulle komma till mig först om det var ok med mig =) Självklart eftersom jag missade bussen så var ju det bara bra!

Inatt  var en jobbig drömnatt, drömde TVÅ obehagliga drömmar eftervarandra, usch! Sen så hade J gömt händerna undre täcket så man kunde inte få en hand att hålla i när man skulle somna om. 
Men strax efter att jag somnat eller strax innan minns inte så okuperade J mer än HALVA delen av min del! Och när jag buffar på honom och säger nått i stil med, det är min säng! då nyper han mig lekfullt i låret. ska ju då tillägga att han sover, men sen så råkade jag ju röra honom i ansiktet så då vände han bort sig på en gång.
Det är något som alltid funkar, att röra honom i ansiktet, det gillar han inte när han sover.

image410

Varit och handlat!

Vi har precis kommit hem från coop, shoppade lite mat!
Nu så bakar J bröd, just nu nått sm jag nog inte gillar, men den ska han baka grahamsbullar och det är mums, spec. med kaviar =)

Jag sitter här och mumsar på godis, men sen ska jag också baka, det ska bli skink och majs muffins!
De ska vi nog ha till musselsoppan ikväll!
Funderar också på att baka en rulltårta, jag har ju sylt.. Får se vad J tycker. Som sagt har jag ju fått sin fix idé att han inte ska äta efterrätter.
Annars så kan jag ju göra till mig själv, då har jag ju både idag och imorgon.

Ikväll kanske vi ska till hans syster och titta på melodifestivalens första delfinal eller vad det heter!

Nu ska jag sätta mig och göra ett alla hjärtans dag kort!


Godermorgon!

Grannen hade fest igår, vilket vi märkte flera gånger om. Det är helt okej att han har fest, men de tillbringar mer tid utanför lägenheten än innanför så vi väcs av deras tjatter falska skratt och skrik. Jag uppskattar INTE att vakna av sådant kl 4 på morgonen. Hoppas grannen gillar att vakna av Rammstein för det spelas för fulla muggar nu.

Men det roliga var att jag läste på
http://westerdahl.blogg.se/ att hans grannar som hade fest tillbrtingade stor del av tiden i trapphuset. Är dte något generellt för studenter tro? Att vara ute i "trapphuset" här hos oss finns inget trapphus så de står ute på trappen.

En annan tanke är ju att lägenheten är liten och alla får inte plats. Men hos oss funkar inte det för de varierade sig och var inne ibland.
J funderade på om de satt och käkade middag på trappen!

Men här hos oss kanske det är så att de är rökare och då så ska ALLA röka eller sällskapa med de som röker kanske. Interesant, tyvärr kan jag inte spana för det syns inte från fönstret om de är utanför hans dörr och om de är lite överallt så syns jag väldigt tydligt!

Det var morgonens tankar
Nu ska jag käka frukost

image407

Hittade en fin text

Till min älskade

Jag vill hålla av dig
utan att hålla fast dig.
Jag vill ha dig
utan att äga dig.
Jag vill älska dig
utan att göra om dig.
Jag vill vara nära dig
utan att kväva dig.
Jag vill ge dig kärlek
utan att ställa krav eller vilkor.
Jag vill ge upp mig jämte dig
utan att gå före, utan att sacka efter.
Jag vill vara din människa på jorden.

image405


Choklad

Sitter här och smaskar på lite plopp med smak av tuttifrutti, ganska god måste jag säga =) Slinker ner väldigt lätt i min mage!
Har även mumsat på en palle kuling, rikigt god choklad måste jag säga!

image409

j är nu och äter på resturang med sina syskon, hoppas det smakar. Själv kommer jag sitta här och roa mig, ska göra mig ett stort glas saft, mammas hemmagjorda körsbärssaft så god!

Torktumlarens Räkning

Håller på och tvättar nu, förstår mig inte riktigt på torkrtumlarens räkning, det står 3 på den och då trodde jag att det var 3 min kvar, men det kan man ju verkligen inte säga att det var, stod där nere minst 10 min och väntade på att dessa "tre" minuter skulle gå! Men då tänkte ja att det kanske var steg 3 steg 2 osv. eftersom den har först torkning, sen kallluft eller vad det stod och så sist skrynkelgrejsemojs Men när jag starade den andra så stod det  6 så inte tusingen vet jag vad de där siffrorna står för.

Torktumlade inte J´s nya tröja, har en känsla av att han tycker att jag kunde göra det, MEN jag ville inte vara dne so förstör tröjan så jag hänvisar till tvättsymolen som faktiskt stod och höll med mig!
tork

Sitter och mumsar på lite choklad jag fick av mamma när jag var hemma igår. Gotti gott, tack mamma!

Sitter och tittar på Panduros hemsida och spanar in vad jag vill köpa på söndag när jag och de två E´na ska testa oss på lite scrapbooking med bilder på enbart oss tre så klart!
Har känslan av att det kommer bli fult i början, så jag bestämmer nu att framsidan på boken tänker jag göra sist!
Alla vet ju att framsdian är avgörande för hur man tycker boken är =P


Det blev jobb!

Vikariepoolen ringde mig igen så jag har jobbat idag! Ska  även jobba på alla hjärtans dag men bara till 14 det är skönt.
Som ni vet skrev jag ju att jag hade planerat lite, blandannat en tre rätters midddag, men nu har J bestämmt sig för att efterrätter ska han sluta äta, så min planerade tre rätters blir utan tre rätter, känns skittråkigt!
Jag kanske gör efterrätten och gör den bara till mig så kan han sitta där och glo medan jag äter.

Nu ska jag göra lite alla hjärtans dag kort hade jag tänkt mig =) Får se om de blir bra.

image405

Ledig dag!

Idag är jag ledig från skolan, skönt!
Hoppades på att få jobba, men inget samtal igår och idag när jag var på toa så ringer det, men typ bara i 20 sek, J hann bara hämta telefonen och skulle precis säga till mig då deslutade ringa, sista signalen när jag tar tag i handtaget! Fuck vad sur jag blir! Men det underliga är att de ringde så kort tid, samt att de inte pratade in något eller skickade något sms...väldigt mysko.

Aja, kl 13 är det tvättid, så om de inte ringer innan det så kan jag ju inte jobba, kan ju inte sticka ifrån med tvättmaskinerna fulla av kläder!
Usch jag tycker inte om att tvätta, är livrädd för att göra nå fel! Plus att J har bokat BÅDA tvättstugorna (Vilket man egentilgen inte får göra) Så blir man ju nervös över det också...fast det är ju bara att säga jaså det visste jag inte.. men men det är ju typiskt mig, ska oroa mig över små saker.

Måste bara skriva upp tiderna det tog för maskinen att bli klar

snö
Förra veckan, nu är det slask


En Onsdagskväll

Kvällen har sett så trevöiogt ut att jag har suttit och tittat på Roomservice. nu blir det Phoneboot med J, har för mig att den är dålig, men jag får väl se, kan ju somna till en stund =)

Min mage fick nå konstigt ryck, jag kände att den kliade lute så jag kliade och sen när jag tittar till¨så ser jag ut som en kräfta! Det såg verkligen ut som att  jag solat och blivit RIKTIGT röd, väldigt mysko. Jag har absolue inte solat
Men jag tog After Sun (eftersom det är svalkande) och det röda försvann...

nu har dte börjat så ingen bild idag, hinner inte!


Semlor

Igår var det ju semeldagen. Mums tycker jag!
Bjöd hit Mamma och två av mina systerdöttrar. Tidigare på dagen hade jag bakat semlorna.
Mamma och J hade mandelmassa i som vi gjorde själva, jag och tjejerna hade jordgubbsylt, mums!
Gjorde även en bulle till pappa som mamma fick ta med sig hem, eftersom han inte kunde följa med!

semlor

Måste måste

Måste gå ut och handla usch jag fryser ju så, vill inte gå ut då! Vill lägga miog i sängen under täcket och läsa och bli varm, fast då blir det ju att man stannar där för att det är så kallt att gå upp =)

Nej men nu måste dte inhandlas:
Kaviar
Grädde
Sylt

Ett påminnelse sms till mamma om att ta med florsocker!

image402

Myspys

Har suttit och  planerat alla hjärtans dagens middag.
Längtar jättemycket efter älsklingen nu, hoppas han kommer hem snart!

Tänker nog köra på en lady och luffsen middag, men J har gjorde det en gång på en årsdag så jag vet inte om dte blir tråkigt. Nu tänkte jag ju bara duka med en tallrik och så, det gjorde han ju inte då..men det blir ju fortfarande lite samma sak... Sen så ska jag ju göra hjärteköttbullar (Jag tror inte jag gillar frikadeller så vi byter ut det)

Så synd att kungsörnen tagit bort sina roliga former på pastan, skulle vilja ha hjärtepastan igen!

Här är bilden på efterrätten vi hade i lördags!

image401

Ännu en Söndag!

Jag gillar söndagar, men enbart för att det är one tree hill. Dippen är gjord, maten gör älsklingen, popcornen poppar jag snart, måste ha hjälp med att ta ner mig big popper.
jag ska sluta lova att lägga ut en bild nrä jag inte orkar hämta kameran och lägga in den.
Ni får se den goda efteerrätten nån annan dag.

Idag har jag tränat, känns i magen nu =) Försökte mig på att träna med J´s boll, men nej dte var inget för mig, super tråkigt. Jag gav upp och tog fram min magtränare och körde lite med den, sen gjorde jag vanliga stryketräningsövningar, det kändes bättre!

Undrar vad det blir för film ikväll, nån som har  nå förslag på någon bra, vi har alltid så svårt att välja!

Melon

Jag får bestämma!

Hihi jag får helt bestämma efterätten!

Det blir kladdkaka med hasselnötter och till det så blir dte lite hallon, lite vindruvor kanske. Glass och vaniljsås! Mumma!

[Bild kommer]

Idag har jag inte gjort någonting, har legat framför TV:n och tittat på 4 inspelade avsnitt av One Tree Hill, åh vad jag önskar att jag hade boxarna, men jag kan inte bestämma mig om jag ska köpa de som finns nu, eller vänta tills dte kommer en samlings box och köpa alla på en gång. Brukar bli billigare så!


Snart är de här

Snart är de här allihopa, då är det  bara att skoffa in maten i ugnen!

Duk
image398

Nu kom de!

Hallmatta!

Nu är J på intervjuv, håll tummarna!
Sen ska jag möta upp honom och så ska vi koll apå en hallmatta, en lite längre. Passar bra att få den tills ikväll då det kommer bli en massa skor där och jag som torkade golvet igår.

Jag hade tänkt att ha klänning på mig ikväll, men nu börjar jag vela om jag ska ha jeans istället...suck vad jobbigt jag ska vara, J får hjälpa mig!

Att göra:

Shoppa hallmatta
Promenad
Duscha
Fixa bordet
Duka
Laga mat