Tillsammans


Friends senaste film, även utan ord kan vi hjälpas åt, tillsammans

En fisk och en jungfru

När jag läste om stjärntecknen kunde man se hur två olika tecken passar ihop med varandra.
så här stod det om mitt och J´s tecken, fisken och jungfrun.

När en Fisk och en Jungfru träffas skapas oftast en hälsosam relation. Dessa två parter tenderar att vara välbalanserade, en väger upp för vad den andre saknar. Detta är ett lättsamt och välgörande par som ofta lägger ned mycket tid på sin partner och andra personer. Båda tar fram det bästa ur varandra.

Det bästa med relationen är deras kompletterande och harmoniska inställning till varandra. De båda värdesätter empati och engagemang i en relation och detta kommer att vara grunden för en stark och långvarig relation. Andra kommer vara avundsjuka på deras hängivenhet till varandra, deras vänner och samhället. (Från
Dagenshoroskop)


Stjärntecken

Mitt stjärntecken är fiskarna, det stjärnteckenet är från 19/2-20/3.

På dagenshoroskop kan man läsa om hur fisken är.

Det står bland annat att fisken är rättvis och medkännande, ömmar för alla som har det svårt. Är man född i ett vattentecklen är man en känslomänniska, en god lyssnare och har en förmåga att leva sig in i sina medmänniskors livssituation.

Fisken är en god människokännatre ofta utrustad med en kreativ, fantasifull ådra.

På mig tror jag detta tsämmer in ganska bra.


Stora flingor dalar ner

Nu började det snöa.
Riktigt stora flingor, det är fint, väldigt fint.

Idag ska vi titta på hus nummer två.
Sedan beger vi oss mot bion
popcorn och polly står på menyn.

Sist men inte minst beger vi oss till sis, som jag tiggde lite mat av.
Vi är så trötta på kyckling, kassler, köttfärs...Kött sju gånger i veckan blir inte så billigt, för just nu är jag inte så sugen på pannkaka.


Dag 3: Mina föräldrar

Tankarna går tillbaka i tiden och jag ler.
Jag känner kärleken och glädjen.
Jag älskar er och ni älskar mig.
Mina minnen från min barndom är underbara, tack vare mina föräldrar.God morgon

God morgon.

Ny dag, nya tag.

Börjar dagen med ljus och mys när jga läser ur en bok för eleverna, både jag och baren får en toppenstart på dagennär vi gör så.

Hoppas ni får en bra dag!


Ett hjärta

Ett hjärta för min kärlek.

Jag och mamma bokade tatueringstid idag, den 8:e april blir det dags.

Mammu Mu och FindusHar fått en idé så nu ska jag rota fram böckerna om Finuds och Mamma Mu.
Annars blir det en myslördag med J

Saknad

Läste precis om två som saknat/saknar sina föräldrar eftersom de varit ute i vida världen.
Jag vet precis hur den saknadens känns, när man själv varit borta, eller när de varit på semester.Nu finns den saknaden jämt...åt ett håll i alla fall...Dag 2: Min första kärlekJag var i fem-sexårsåldern och han hette F och var också i femårsåldern.
Det var från och till under både dagis och grundskolan.

En dag fick jag ett halsband med ett bärnstensfärgat hjärta som han i smyg hade tagit från sin mamma.Dag 1 : Om mig


Då börjar vi med mitt namn, Sanna, 23 år fyller detta år 24. Född, uppvuxen och bosatt i Lindesberg. Bor tillsammans med min bättre hälft J.

Jag läste, trots hatet mot matematiken, naturvetenskaplig linje på gymnasiet, efter studenten gick resan vidare mot lärarprogrammet vid Örebro universitet. För nästan exakt ett år sedan tod jag min examen, och hjälp vilken härlig känsla det var! Nu har jag världens roligaste jobb och är lärare för 21 härliga barn!

Drömmar

Drömmer om ett hus en bit utanför staden med ett bibliotek, ett par härliga barn som har J´s underbara ögonfransar, min härligt uppnosiga näsa och en stor dos fantasi,en ring på fingret, flera resor till Mexico, USA, Sydafrika, Thailand, Kroatien, Island m.m

Passion

Böcker är min passion. Min bokhylla är fylld av blandad litteratur. Favoriterna har sin plats och då och då går jag och läser ett av favorit styckena ut boken. Att försvinna in i en annan värld.

Fotografera är min passion. Att gå ut och se omgivningen genom min lins, att föreviga det härliga jag ser. Att ändra inställningar tills bilden blir perfekt. Att spara minnen från denna värld.

Bakning är min passion. Choklad, citron, hallon. smälta, röra, vispa, grädda, dekorera. Smakexplosioner i min och andras munnar. Att njuta i denna värld.