Semlor


25 g jäst
3 dl mjölk
75 g margarin
1 nypa salt
3 msk socker
1 liter mjöl
3 msk bakpulverIgår var det ju semeldagen.
Jag är en person som håller stehårt på att semlor ska ätas på semeldagen och dagen efter. Inte tidigare eller senare, jag brukar alltid få en eller två semlor över därför äts dessa upp dagen efter. Jag är inte så traditionell att jag ska ha madelmassa i, av den enkla anledningen att jag hatar mandelmassa. Jordgubbssylt i mina, mums är det!

Vi bjöd in J´s lillasyster och föräldrar på semelfika, mycket trevligt. satt och pratade om alla hyss de haft för sig när de var små, min älskling var värst av alla fyra barnen.
(I min familj var jag och min älsta syster lugnast och vi var lugna, inget bus här inte..)

Min underbara älskling

Igår när jag kommer hem så ligger det en mars på min datorn. Då har älsklingen varit iväåg och köpt en till mig, jag hade sagt att jag var chokladsugen men kunde inte bestämma mig för om jag skulle köpa chokladpudding eller nått eller inte... Den smakade gudomligt när jag låg och tittade på Bones.

Sötisen fick gå upp halv sex idag, usch usch stackare...hoppas han får göra så att han börjar halv åtta istället för sju så han inte behöver gå upp lika tidigt.

Älskar dig så mycket min underbara


Längtar efter min prinsessa

Just nu längtar jag nå otroligt eter min prinsessa. Vill sitta i soffan medd henne nära nära mig och läsa klart Tingeling för henne. Få en mega kram och puss när man kommer. Prinsessan får mig alltid på bra humör.
Jag längtar efter att få skratta med H och lyssna på vad L har att berätta.

Tyvärr ska jag simma idag om typ två timmar, så jag kan inte åka dit....

Älskar er mina gullungar


Bokrea!

Bokrean startar som förmodligen de flesta vet på tisdag!
En av mina favoritdagar på året, och som alltid önskar jag att jag var rikare  än vad jag är så jag kan köpa allablcker jag vill ha! Jag älskara tt gå på bokrea, och ja i en bokhandel överhuvudtaget. Stora och läsa på böckerna, se vilka man vill ha för att sen kolla vad de kostar på internet.

 Igår på stan så hade Åhlens börjar lägga upp böcker, inhägnat så klart, och jag stod där och försökte se vilka det var och vilka pris. Är ju inte så lång så som tur var, var långa K med mig och kunde se lite åt mig.
Längtar, ska ju gå en runda med gulliga E, som jag tidigare skrivit ville vara J´s stand in.
Eftersom damen kommer flytta snart =( ska jag hitta på så mycket roligt som möjligt med henne nu och i sommar.
En Lördag...

God morgon!

Tentan igår känns helt ok, godkände borde jag bli! Hade varity skönt om man hade pluggat bättre, men nu gick ju inte det, om man hade pluggat mer hade jag nog kunnat få VG. Skrev på utvärderingen att det var sklit att de la dit en massa annat arbete som tog tid.

På kvällen var vi till några vänner, jag hade absolut ingen lust, mitt  förhållande till en av dem är loite..typ ingenting just nu. Hon betedde sig iallafall inte som den andra. Så kvällen blev helt okej. Blev medbjuden ut ikväll, men jag vet inte, jag känner fortfarande inte för att umgås med henne längre.
Så pga. gårdagskvällen och intyck och känslor därifrån så är jag kanske låg idag.

Nu ska jag börja pyssla på mammas present.


God morgon

Idag har man en liten sovmorgon, dock så höll de på och skyfflade snö så det lät som tusan.
Nu blir det till att gå upp till Kissen och sen plugga lite och sen ta bussen till skolan, måste köpa ett kompendium idag också, usch så tråkigt, hoppas det är billigt!

Imorgon är det första dagen man kan sitta och helt plugga till tentan, en enda dag fick vi ledigt!
J som också har tenta fick en hel vecka till att plugga(som vi också tidigare haft, men läser man på ped. skit instutionen så får man visst inte det!).

Tjingeling!


Tenta, bokrea, semlor....

Tenta på fredag = STOR frånvaro här...

Dock så börjar bokrean den 24 och jag var överlycklig tills jag kom på att j inte kunde gå med mig som jag tänkt.. men humöret kom snabbt upp igen då gulliga E ville vara stand-in för honom!
Blir även semlor när vi kommer hem, såg att mamma hade sylt hemma så om jag inte köper egen så nallar jag av henne =) (Jag hatar mandelmassa!)

Dags att plugga haft en lång paus nu med promenad, mat och dusch (sådant här nödvändigt mojs)

Min älskade

Idag när ja kom hem stod det en orkidé på vardagsrumsbordet. En fin i  gul och lite lila/rosa.
Jag fick en alla hjärtans dag present idag istället för imorgon.
Så jag tänker nog smyga upp imorgon och baka färskt bröd och göra en mysig frukost åt honom innan han går till jobbet.

ikväll är det pizza för J, chicken bites m strips och sen på spåret, efter det film och kladdkaka.

Älskar dig mest av allt J

Gett upp dem...

Jag har nu bestämt mig för att ge upp mina vänner, jag kommer inte försöka hålla kvar vår vänskap....

Gett upp dem...

Jag har nu bestämmt mig för att ge upp mina vänner, jag kommer inte försöka hålla kvar vår vänskap....

9/2-2009

Godmorgon!

Idag hoppas jag på en effektiv dag, plugga, baka, lämna tillbaka bok, gå till VFU- skolan och säga "Hej här är jag, jag kommer v 14 igen"

J är hemma till tolv så inget händer nog innan det, då vill jag bara vara med honom.

Fick pecis ett mail, som sa usch och blä! Jag hade hamnat i två grupper för delkurs 3 men ville hamna i en tredje, men det fdic jag inte vi skulle inte ha några seminarium, och jag hamnade i gruppen med examinatorn som jag absolut absolut inte vill ha! Hoppas på att vi inte behöver in över huvudtaget, att arbetet kan mailas in!


Igår var en härlig dag med lek i snön
Föll en massa snö under natten
jag älskar snö!Filmmys

Jag och J sitter och tittar på filnu känns det superskönt, helg redan nu trodde jag skulle till ksolan imorgon men icke, och så är jag ledig på måndag med! 
Omtentan gick bra så nu är jag godkänd, super skönt att få lägga dte bakom sig! imorgon ska jag nog läsa i boken som hör till kursen jag läser nu!

Åter till filmen!