Lycklig över solen

Nu är jag lycklig har solat en stund, men sen gick solen i moln, ser att den skiner nu så jag ska ut en sväng igen.

men först ska jag tycka och tänka lite. Jag gillar att vi har Tre olika mejerier för norrland, svealand och götaland, på så sätt behöver ju inte lastbilarna åka genom hela Sverige för att ge oss mejeriprodukter och då släpps dte inte ut så mycket avgaser. Men när jag var och handlade med Sis igår så såg jag att de inte hade Arla mjölk utan Milko! Milko mjölken för de som inte vet kommer från norrland. Vad gör den här nere när vi har arla som ger oss mjölk i det här området (Svealand) Då har vi alltså arlas bilar som åker runt här och så kommer den ytterligare en lastbil och åker runt bara för att de inte kana nvända sig av Arla.

I min drömvärld så skulle vi ha ett mejeri, ett bageri och ett slakteri i varje "distrikt" (Norrland, Svealand och götaland) för då skulle inte lastbilarna behöver åka runt överallt.

                                  Bilden ?http://www.skanemejerier.se/images/Logo_internet_2004_stor.gif? kan inte visas, då den innehåller fel. Bilden ?http://www.aretskonditor.se/images/Arla_foods.jpg? kan inte visas, då den innehåller fel.Bilden ?http://www.mejeri.info/images/_nb_mediaFrames/475milko0.jpg? kan inte visas, då den innehåller fel.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback