Suckar, vilka människor det finns!

http://www.spokesmanreview.com/stories/2006/jun/20/bailey.jpg
Skönt att bli biten av, vuxen som barn?

Jag irriterar mig fortfarande på människor som klagar på hur våran stad sköter saker och ting när de inte vet hur dte är här. läste nyss en artikel från en tidning i Eskilstuna och till den fanns det läsar kommentarer.
En säger att det är skrämmande att dessa människor (som skjuter bävrarna) får gå lösa i samhället och att de får ha vapenlicens!
Sanna replikerar: Denna människa är jägare och har fått order av polisen att skjuta dem! Tycker du att det är skrämmande att alla människor som jagar får ha vapenlicens! Det är väl ändå bättre att en jägare skjuter dem som vet hur man ska skjuta och har rätta vapnet än att polisen gör det själva!
En annan säger skjut människorna det är bävrarnas badstrand, människorna gör intrång.
Hur kan det vara bävrarnas strand och att människorna gör intrång när det inte har varit några bävrar där förut?
ännu en som säger att folk ska bada någon annanstans. suck.. och att stora männsikan är rädd för en liten bäven, hur ska ett litet barn försvara sig mot bävens tänder, klor eller svans? det är en strand där det är BARNFAMILJER!

Haha garvar åt ett kommentar, "helt otroligt att inte djuraktivisterna gör något åt det", haha som om vi har värsta djuraktivistgruppen i den här lilla staden! haha nej

Läser gammla artiklar och det visar sig att folk hotar tjänstemännen här, och även närpolischefen har fått telefonsamtal dock inte hot utan kritik och även dessa människor bor inte här!

Alltså är summan av kardemumman att det verkar som att alla som bor här i staden är nöjda medans alla som inte bor i den här staden klagar gnäller och skäller!


Självklart får man tycka vad man vill om att bävrarna skjuts




Kommentarer
Postat av: Egoina

haha,m så söt :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback