Gyllene Omslagspapper

Ett fint mail som cirklar runt

Historien handlar om en mamma som för en tid sedan skällde på sin 5 åriga dotter för att hon slösade på en rulle med dyrt guldfärgat omslagspapper. Pengar var det ont om och hon blev ännu mer upprörd när hon såg att dottern använde pappret att dekorera en ask som hon placerade under julgranen.

Hursomhelst, den lilla flickan gav presentasken till sin mamma nästa morgon och sade,
'Den är till dig, Mamma.'

Mamman blev generad för hennes tidigare ilska mot flickan, men hennes ilska blossade upp igen när hon öppnade presentasken och såg att det var tomt.
Hon sa till sin dotter med harm i rösten.
'Vet du inte unga dam, att när du ger bort en present är det meningen att det skall vara någonting i paketet?'

Hon hade tårar i sina ögon och sa, 'Men, Mamma,det är inte tomt! Jag blåste kyssar i den tills den blev full.'

Mamman blev förkrossad.Hon föll på knä och slog armarna om sin dotter och bad henne och förlåtelse för hennes obetänksamma ilska.

En kort tid senare tog en olycka dotterns liv, och det sägs att mamman behöll det gyllene asken bredvid sängen för resten av hennes liv.
När hon helst kände sig nere eller mötte svårigheter öppnade hon asken och tog ut en inbillad kyss och mindes kärleken från barnet som hade lagt kyssarna däri.
En verkligt underbar känsla, denna gåva till oss är en ask full med ovillkorlig kärlek och kyssar från våra barn, familjen, vännerna och gud.Det finns inget mer värdefullare än detta.

Färdig städat!

Så där ja nu är det färdig städat, sköänt!
Nu kan man ta emot gäster och veta att allt är rent och snyggt.

Idag tror jag att jag ska göra Ärtsoppa till mat, J ska äta medelhavspasta.

image397

Städning

Det är dte som gäller idag, har ännu inte börjat, ska göra det alldeles strax.
Sen blir det kanske en sväng in till stan, J ville kolla på nån väska.

Igår insåg vi att vi är 7 till middagen och vi har bara sex tallrikar... jag och J får äta på pasta tallrikarna, blir kanske inte så snygg dukning då men men...

image396

Protesterar

Bland det första J gör när han kommer hem är att fråga varför jag inte tagit ut soporna (med ett anklagande tonfall om jag får säga det ur min mening). Han packade ihop soparna och ställde dem vid dörren. Nu sitter jag här och låtsas om att jaginte sett något, jag protesterar.
Jag hade inte tid tidigare idag.

För övrigt ska jag städa hela lägenheten imorgon, den ska bli skinande ren!

Idag blir det makaronipudding gorr förutom att J glömde att jag vill ha majs i, men han sa att vi får ta det till istället, så jag får väl gojsa ihop det på tallriken.

Det kliar nå förbannat i mitt öra!

Men nu är allt på listan för idag gjort!

image395

SNYFT!

Snyft

Nu finns mina trosor, men vi har redan beställt

Bhuhu!


Update: Sis skulle kolla om man kunde lägg till..Isn´t she lovley =)

Håller på och plugar för fullt, dte märker ni väl!
Nej nu ska jag plugga på riktigt. Har bara ett kapitel kvar!



Segis

Sitter här och segar bort tiden, kl 14 ska jag vara på univetsitetet och innan dess har jag tänkt hinna med detta:

Plugga klart (ett måste)
Duscha (Ett måste)
Diska
Stryka

Det är om bara ett pytte tag! nej nu diskar jag sen hoppar jag in i duschen och så pluggar jag, då har jag bara strykningen kvar sen!

Seminarium 15-17 vilken tråkig tid!

Här regnar det, så jag tänker ta mina gummistövlar idag, finns det folk i gruppen som ser ut som att de precis klivit upp ur sängen så spelar det nog ingen roll om jag trippar runt i gummistövlar. Plus att de är så snygga =)

Idag blir det jag som får diska =( Men då hinner jag ju med att stryka så jag kan sätta mig vid datorn och leka sen, tar ju längre tid att lagfa mat än att diska, om bara J är snäll och diskar undan det han håller på med (Så som jag gör, när jag lagar mat).

Nu ska jag inte sega mer, Tjingeling!

image354

Mätt och belåten

Idag hade vi föreläsning, den enda som var interesant var:

Tänk på ett tal >> Ta det gånger 2 >> Ta minus 1 >> Ta det gånger två >> Sen + 10 >> Sen delar du det i 4 >> och det resultatet tar du minus talet som du tänkte på från början. >> Är svaret 2?

Var och handlade till på fredag idag när J var och sprang. Väskan blev skit tung så jag fick lite ont i ryggen, ska ta min massgae arm sen när jag tittar på TV.

Så på fredags blir det som sagt E´s flygande jakob, jag kallar den kycklinggratäng, eftersom det blir annorlunda mot min flygande jakob (som för övrigt är min favoriträtt) Sen blir det fruktsallad till efterrätt med vanljsås, glass och kanske chokladsås.

När jag kom hem var det dags att sätta igång med maten på en gång! Spagettisoppa, super mumsigt så nu är jag proppmätt!

Soppa

Dags att läsa lite i "Det matematiska barnet", underhållande läsning faktiskt.

Lille Filip delar ut godis. En till mig, en till pappa, en till mig, en till mamma, en till mig en till farmor.

Det ska ju vara rättvist eller hur?




Middag med vännerna

Middag på fredag

Jag kom emot nått och nu vet jag inte så ni kanske får läsa med gigantisk text. Edit: Jag kunde inte fixa till det så jag skriver ett nytt inlägg. Med normal text

J´s kompisar kommer hit och sällskapar de med varandra när jag och tjejerna går ut så vi ska ha middag innan, E1´s variant på Flygande Jakob blir det, så ska jag hitta på någon efterrätt också!
ska frpga E2 om hon kan ta med sig spelet "Absolut Överens", det blir ju dock så att E2 & H får vara i lag fast de kanske inte vet så mycket om varandra. Men det kan ju skapa många skratt!


Håller påoch läser två kap som är ganska interesant men man tröttnar när man aldrig får veta varför eller hur det blev då m in kompis som kopierade först (Jag kopierade av papprena) missade de 2-3 aista raderna.
Sen så hade jag visst nån mer bok, men den hoppas jag att dte bara var ett kap ur!

Middag idag:
J: Ärtsoppa
jag:
Chicken bites (Rester från i fredags) och pasta

image393




Middag med vännerna

Middag på fredag
Jag kom emot nått och nu vet jag inte så ni kanske får läsa med gigantisk text.

J´s kompisar kommer hit och sällskapar med varandra när jag och tjejerna går ut så vi ska ha middag innan, E´s variant på Flygande Jakob blir det, så ska jag hitta på någon efterrätt också!


Nachos

Blev helt plötsligt sugen på nachotallrik, tack vara en blogg som mumsade på det igår =) Till min lycka ville älsklingen ha pizza idag (Vilket jag inte tycker om) Så jag får min nachotallrik redan idag! YUMMY!
Fats vi har ingen köttfärs hemma så jag får ta en massa majs och grönsaker istället, blir mumma det med!
Älsklingen ska göra sin superduper goda vitlökssås till mig så om jag kan ha på!

Skickade iväg min beställning på kläder från H&M till Sis, det blev två par trosor, ett linne med farfarsknäppning, och så en längre topp med öppen rygg, velade väldigt mycket om den sista, men så bestämmde jag mig och skickade iväg mailet innan jag hann börja vela igen!

Klänningen som jag så gärna vill ha men kände att det stack iväg i pris då, tänker jag kanske ta senare. Jag brukar alltid att ha oturen att de sänker mitt plaggs pris med en 100 lapp eller så innan sommaren är slut, så man kan ju hoppas på det. MEN jag tänker även önska mig den i födelsedagspresent!

En liten förfrågan, vad kan man ha över en klänning som gör att man inte fryser så jäkligt, men inte heller svettas ihjäl samt så ska den dölja uringningen lite, förslag? Min första tanke var en liten bolero, MEN jag ägen ingen och ena E äger inte heller någon ochg om inte andra e äger nån så har jag inget att ha över om inte ni kommer med förslag?!

image392


Present

Äntligen fredag!
Idag ska det blir mys.
Kl 19.05 är det Ugly Betty, missade avsnittet i tisdags eftersom det var Bones då.
(Tack för repriser när man inte kan spela in!)
Sen till mat blir det Hemmagjorda chicken bites och pasta.
Vi åt potatis igår, annars hade jag tänkt testa att göra egna strips. Får bli en annan gång.

Hade laddat upp med lite godis och tänkte spela sims, men det fick bli godis och bloggning istället.

Idag mår jag lite bättre, inte ont i halsen idag och hostar inte lika mycket. Skönt hoppas det här är över snart!


Förra helgen när jag var hem så var jag och mamma ute och gick, vilket resulterade i lite shopping och då fick jag en present av mammsen, ett jätte fint servettställ =) SÅ nu slipper mina fina spökservetter ligga gömda i en korg.

vghjk

Matrecept

Är inne på Valios hemsida och spanar in recept, tänkte att det skulle vara kul att bjuda in J´s syster och bror nån helg. Hittar en hel del intressanta och 3en hel del mindre. Vad tycks om Chipslåda, en gratäng då man lägger grillchips ovan på kyckling och så nått ovan på chipsen och in i ugnen. Jag tyckte inte det lät speciellt gott, men det kanske någon annan gör?
Däremot hittade jag en kycklinggratäng som lät mumsig, men jag måste ju hitta något annat också. J säger att jag enbart hittar recept med kyckling, men va tusan dte är ju så gott!


Matematik

Nu så ska jag svara på lite frågor om matematik till seminariumet imorgon.
Måste säga att jag inte gillar det här med seminarium så mycket när man ska vara i grupper och skriva en massa och så går alla igenom samma sak. Gillar bättre när man bara spontant sitter och disskuterar det vi läst.

Sen så ska jag och J kolla på Love Actually. Han har ju boken 1001 filmer att se innan du dör, så han håller på och betar av filmer, så det blir mycket filmtittande här hos oss =)

Katt

Onsdagen

Kom hem från jobbet för en halvtimme sen. Inte mår jag bättre idag, mitt onda i halsen som jag igår skrev att dte hade försvunnit är tillbaka med besked! Igår tyckte ju inte J att jag skulle jobba idag men det var ju bara några timmar.. jag var ju i min klass som jag hade VFU i, var så kul att träffa dem igen!
Hann även med att träffa mammsen en sväng och Sis så klart hon jobbade idag =)

J är gullig och går och köper mjölk till mig, den kommer ta slut idag när jag ska göra brunsås. känns skönt eftersom jag är så seg. Ska sätta mig och läsa igenom en hel hemsida, vi skulle tillbringa ca 3 timmar på den. Får se om den ger någonting! Idga kom även mina hörlurar, så nu kan jaglyssna på min Mp3 utan att det gör ont!

Ska även maila iväg vad jag vill ha från H&M till Sis, tror jag skippar klänningen visst den är fin, men jag kan ju inte bestämma mig, hoppas att den kommer ut i butik så jag kan testa den, minsta strl är ju 34, vet inte om det blir förstort, men fin fin det är den. Fan jag kanske ska ha den i allafall!  Japp jag är en människa med världens största beslutsångest!

image389
Väldigt god var han!


Summan av läget

Ska lägga mig tidigt ikväll så jag är pigg imorgon.

För just nu mår jag så här:

täppt
Tjock i huvudet
Fryser
Trött
Fick ett anfall av illamående nyss (Tack och lov för gurka, ska ställa mig och steka pannkakor det var det min mage bad mig om=) )

Som tur är så brukar jag må bättre på dagen, vi får hoppas att det är så, annars sätter jag upp en fasad, för jag ska jobba och tjäna pengar imorgon så enkelt är det!

image388


Gymnasielärare i Kina

Var på en totalt meningslös matteföreläsning, tyckte inte att den gav någonting över huvud taget.

Men visste ni att gymnasielärarna är bland de högst betalda i Kina? Tydligen är dte så att den 10 - 11 juni gör man 4 olika prov klarar man proven så får man gå på ett universitet. Det är beroende på hur bra resultat man får vilket universitet man får gå på, 1:a, 2:a eller 3:e klassens universitet. För att pluggatill proven så man ska klara dem betalar man oftast en gymnasielärarae som ger en privatlektioner och det kännar man tydligen mycket pengar på!

Idag har jag mindre ont i halsen men jag är totalt täppt i näsan så hela huvudte känns helt tjockt, har bytit om till mysis och morgonrock.

Jag har fortfarande inte kommit mig för att testa att baka munkar, måste göra dte någon gång. Men den här munken var ruskigt god!

image387


ont i halsen

Usch vad jag har ont i halsen! Gör till och med ont när jag gäspar, hoppas att det går över snart!
på onsdag blir det till att jobba, 3:an eller 4:an

Vi har nyss tittat på film, och så som jag är tycker jag det är så ledsamt när fången som skulle vara med att rymma inte hann med de andra =( Vi tittade på Escape from Alcatraz med Clint Eastwood för de som ville veta.

Sitter och försöker förstå mig på illustrator men jag lyckas inte så bra! Rättare sagt jag fattar ingenting.

Nu har jag skaffat mig en ny dagbok till filofaxen så jag ska sätta mig och fylla i den nu =) Först ska jag bara borsta tänderna med våran hemska tandkräm, man blir super duper törstig av den hur länge som helst efterråt

image386

Tårtan

Länge sedan jag skrev, det hanns helt enkelt inte med!

I lördags så firade vi som sagt A, träffade alla gullungar, hade turen att träffa L också fast lite senare!
Som jag skrev så skulle jag baka en tårta åt A och detta är reslutatet:

Katt

Kaart

Vad tycks?!


Senare på eftermiddagen åkte jag till J´s föräldrar dä4r vi var bjudna på mioddag, mycketmumsigt. Vi spelade även ett parti alfapet och så på spåret.


Ska även skicka iväg ett mail till Sis om vad jag vill ha beställt från H&M men jag kan ju inte bestämma mig! Har hittat en klänning, men jag vet inte, den är fin och nu så har ju hon 10% rabatt så et är ju en fördel att köpa den nu om jag ska köpa den!

Om en stund ska jag åkaa till USÖ och hämta mina böckler som pappa har skickat med en busschafför, det känns bra att få dem nu! Det som känns mindre bra är att jag fick totalt slut på pengar på mobilen och har ännu inte bestämmt mig för om jag ska ta telia student eller fortsätta ha refilkort...måste disskutera det där med mamma, jag ska ju få en check på 200 kr från telia och de skulle jag få till att sätta in så då tänkte jag testa hur mycket jag gör av med, men jag har inte hunnit få den än...så nu velar jag!


Trötter

Är så trött så trött, blev ju trött närj ag gick upp 05.45 och så dagen där på skulle jag upp kl 8.00 fick inte sova ut då och så imorse gick jag upp kl 7.00 så jag skanog snart lägga mig, men det känns så tidigt så jag lägger mig nog i soffan och slötittar på nån film och somnar kanske en stund till den.

Imorgon blir det till att baka tårtan till A, en katt ska det bli! Hoppas på att den blir bra. Visar självklart bild!
Sen blir det av till J´s föräldrar, tydligen blir det potatisgratäng och nå köttt...låter gott.




FEGISEN

Japp, jag ballade ur blev bara toppning idag! MEN vi bestämmde att nästa gång dvs om 10 veckor så ska vi klippa upp luggen, typ i trappor så att den ska rama in ansiktet. Känndes skit bra! nu känns det nervöst, men nu har jag velat så länge och jag lutar ju åt att göra något men ballar alltid ur i sista stunden.
Nu är iallafall håret rakt och fint =)

Att jobba idag gick super bra, klassen var riktigt rolig att jobba med, jätte lugna också så jag behövde aldrig säga åt dem. Sen lät det som att en av lärarna gillade mig eftersom hon berättade om en elev som var bra att veta ifall jag skulle jobba mer i den klassen samt att hon frågade hur jag hade det med skolan om jag kunde jobba mycket.

Ikväll  blir det ostbågar och på spåret..vet inte går det någon bra film? på spåret har jag ju egentligen inte så stor lust att se, men min mor vill.

J ska ringa mig sen, han satt och skrev en tenta och så skulle de äta så det dröjer nog ett tag innan han ringer..

image382

Frisören imorgon

Ska jag våga?!

Jag har funderat hela dagen, utan att få en klump i magen faktiskt..

Jag har det som riktmärke, är någonting fel, eller om jag inte vill göra något så får jag en klump i magen och den löses inte upp förns jag bestämmt mig för att inte göra det eller kommit fram till vad det är som är fel. på så sätt jag kan inte göra  så många fel som jag blir att må dåligt av känslomässigt alltså. Sen är det ju även en nackdel att jag kan verkligen inte släppa någonting, jag måste reda ut det på ett eller annat sätt. Ibland skulle det kunna vara skönt och bara strunta i det och skaka av sig det.

Men åter till frisören, jag har till kl 16 imorgon på mig att vela..skulle vilja prata med J om det. Han loggade ju ut men jag brukar inte få så vettiga svar. Fast jag måste prata med honom om sådan här iallafall. Då kan jag ju spotta ut den ena dumma kommentaren efter den andra så jag får alla de dumma frågorna ur vägen, för han kommer ju bara skratta åt mig och säga de bästa svaren man kan få =) Han kan helt enkelt lugna ner mina nervösa tankar. Men det lutar åt att jag fortsätter att vara lika FEG som vanligt!
image381

Så jävligt trött

Ursäka svordommen, men jag vet en som lägger sig tidigt ikväll, ja jag skulle nog kunna somna nu!

Igår gick jag upp 05.45, gick faktiskt skitbra att komma upp, somnade innan 23, och blev väckt av väckarklockan kl 08.00 USCH inte alls kul, vill inte gå upp så efter en snoozning kom jag upp och grinig som fan, J hade jättekul åt mig och retades, piggade upp mig lite iallafall. Och imorgon sk ajag också jobba så då blir det till att gå upp kl 07.00, snacka om att jag längtar till lördag, då ska jag sova!  Jag ska jobba som Idrotts och matte lärare! HERRGUD säger jag bara! Matte är jag urusel på (Börjar en mattekurs på måndag så jag ska bli bättre), miniräknaren är min bästa vän! Och ja idrott, dte ska nog gå. HOPPAs bara att det finn klara och tydliga instruktioner till mig. Värsta senariot är väl om de i matten ska börja på ett nytt kap och behöver en genomgång. Ny skola den här gången,

Sötnosen städade idag, så nu är det rent och fint =)

känner mig lite mysko i kroppen, kanske skulle ta och tappa upp ett bad (Är hos mamma och pappa över helgen, lilla A ska firas på lördag, hon blir hela 7 år gammal) när jag har chansen, undrar dock vart pappa är, han har fortfarande inte kommit hem från jobbet...

image380

Jippie!

Har haft en toppendag idag, fått jobba,träffad "MINA" elever en liten stund. Till min lycka skulle de vara på fritids, men givetvis ska man serparera dem och ha dem på varsina avdelningar, så jag fick ett blankt absolut inget mer att disskutera nej när jag frågade om de fick gå upp till mig. SUCK! Blev så sur!

J har nu beställt ett par hörlurar till mig så jag kan lyssna på min Mp3 jag fick av honom!

Men nu ska jag gå och testa lite judogrepp på honom!


Jobb!

Imorgon ska jag jobba! 8-12 och 13.15-16  trevligt värre! Dock ska jag ha 6:orna, HJÄLP! tänkte jag, vilket inte hjälptes av att Sis sa: Då ska du ju ha 6:orna Å fy fan!
Så för engångskull kanske jag längtar till att jobba på fritids =P

Det känns jätte bra nu, vikariepoolen verkade inte nå sura över att jag kommer vara väldigt mycket i Örebro och att jag bara kan börja tidigt om de ringer dagen innan. Idag satte hon ju in miog på två pass som ni ser, eftersom jag redan hade åkt dit. Känns SUPER!!

Idag blir det Lady och Luffsen mat för mig, och kattmat för J... Han ska äta tonfiskspasta...

Sen ivkäll är det bones, så vi kanske borde fixa käk nu och kolla på en kort film..om vi ska se någon.

Och angående högtalarna, visst det är inte vackert med ljudet är bättre =) och dte är inte så fult som jag befarade, så inga sura miner här längre!

image379


Surar lite

Nu håller J på och skruvar upp högtalarna, och fult som fan blir det, mitt i mellan två tavlor!
Jag som var så nöjd med den väggen nu är den skit ful!

image286

Så där ja!

Datorn var väl medveten om allt den gjorde fel så tillslut poppade det upp så man kunde åtgärda alla fel!
 Så det har vi gjort nu, så nu mår min dator prima ballerina igen!

Idag kom jag iallafall upp 20 min tidigare än igår, ett framsteg! på torsdag börjar jag kl 9 så då ska jag upp kl 8, ujuj får se hur det går! Trögt skulle jag chansa på.

Idag får det allt bli en prommenad till bokhandel och kolla vad dagboken kostar. 
Så dagens att göra blir:

Läsa igenom ett PM
Köpa Dagbok till filofaxen
Fylla i en massa kul i dagboken!

image378

ikea ikea

Sitter här och lyssnar när J pluggar (Han pluggar genom att läa det han ska högt för mig) och tittar på ikeas hemsida.

Oj vad mycket jag hittar som jag vill ha, okej inte så mycket, men jag hittade en söt liten lampa osm hette knubbis tror jag. Sen så har jag ju mina idéer, köpa sådana här glasljusstakar, glimma tror jag de ingår i. Och så fixa till dem lite. 4 stycken för 9 kr, kan jag köpa och ge till E i inflyttningspresent, skriva varje bokstav i namnet på ljushållaren.

Som vanligt så krånglar min dator, vet inte vad det är med den, helt plötsligt kan jag inte klicka upp några fönster, och sen en stund senare så funkar det igen. jävligt mysko det där! Och nu så funkade det inte att kolla mailen heller, eller att öppna norton, ALLTSÅ har den bestämmt sig för att vara dum igen!

Givetvis kan jag inte publicera en bild då heller!
nu går jag och surar!

Ännu en ny dag

Och jag hade super svårt att komma upp ur sängen, ögonenlocken bara föll igen hela tiden och jag somnade om..aja 09.40 kom jag upp ur sängen iallafall. Fick till och med frukosten serverad av älsklingen!

idag är benen sega som tusan, dte är jobbigt att resa och sätta sig, då känner man nämligen den härliga träningsvärken!

Idag har jag ingenting för mig, kanske ska ta en prommenad till campusbokhandel och köpa mig en dagbok till filofaxen, men jag vet inte om jag har några pengar hemma.

Tycker att det är så träligt att jag glömde färgen hos mamma och pappa, hade ju kunnat måla hur mycket som helst!

Ha en trevlig dag!

image377

Almernacka

Jag måste köpa en ny dagbok till min filofax, skulla ha gjorde det när jag stod och höll i den..men nej då gjorde jag det inte, suck.
Det första jag gör när jag köper en ny är att skriva i allting som man redan vet med olika färgpennor, ex födelsedagar, när man ska vara kattvakt och mamma och pappa ska resa bort och så.

Den här Personlig almernacka tycker jag är så fin och skulle vilja ge bort den, kanske blir en födelsedagspresent till E om andra E är med på det! Vi får se.

Ikväll blir det:
 
Middag bestående av:
En gryta med antingen ris

Sen blir det 18.30 One Tree Hill
20.00 Singing Bee
21.00 dvd med J, förmodligen Casino Royal

Till detta ska jag mumsa på popcorn, blidde en kaka igår istället för popcornen!

image376

Första springvändan

Nu har jag sprungit, för första gången på jag vet inte hur länge!
Det gick super bra de första 20 minutrarna, sen så fick jag ont i knät, men det sket jag i, visst dte gick inte så fort som de hade kunnat gå men vi sprang i en timme iallfall.
kändes iallafall skönt att springa
Det bästa på alltihop var nog när J sa: oj ett leende när vi springer

Ska nu mumsa på en apelsin

image375


Söndag

God morgon!

Läste ut boken Edward Finnigans Upprättelse i natt och  vad sur jag blev! Slutade inte alls som jag tänkt eller ville!
Jag och J tittade på film sen satt vi och spelade sänka skepp och luffarschack i några timmar. En trevlig lördagskväll tycker jag att vi hade!

Idag så är det ju dags att börja springa igen, jag orkade inte upp när J väckte mig så nu måste jag lugna mitt samvete genom att göra honom glad och fölrja med honom när han springer. Samt så är det dags att komma igång med det igen, men det säger vi inte högt =P

image374


En lördagskväll

Kvällen har hitills bestått av:
Mumsa på god lasange.
Prata lite med mamma om hur jag ska göra angående att jag bor här och inte kan säga det varje gång de ringer..Jobbigt det där.
bakat en kaka, ska mumsa med lite björnbär kanske

Kvällen kommer att fortsätta som följande

Poppa lite popcorn, äta kaka
Titta på nån film, vet dock inte vilken

Vad gör ni ikväll?

Fortsätt gärna att tipsa om fler spel i inlägget nedan.

image372


Tips på sällskapsspel

Någon som har nå tips på sällskapsspel?
Har tittat på "Trodde du ja!" och "kampen mella kvinna och man" , någon som har spelat något av dessa, isåfall vad tyckte ni? Men jag vill gärna har fler förslag, så berätta för mig vilket är ditt favoritspel?

Sitter och spelar spel, men min bok är så spännande, men jag kan inte läsa den nu, ska läsa den sen då ska jag göra popcorn och mumsa på i soffan medan jag läser =)

J är och tränar nu, vädret var skit så det blev inget springande idag, men jag tror jag gick med på imorgon, men då kan jag ju föreberda mig, är alltid så trög innan jag kommer ut och iväg...

På menyn idag står det Lasange!

image371


Mysig morgon

Morgonen började med att J bakade åt mig, mumsiga sones med hallonmarmelad på!
Sen satte vi oss och tittade på film, Surf´s Up. J gillade inte filmen men dte gjorde jag...lite mysig så där och lär barnen att det viktigaste inte är att vinna jämt.

J försöker få med mig ut och springa, han lyckas inte så bra, igår blev jag lite sugen på dte men inte idag, vädret är skit och jag är seg i hela kroppen. Vi får väl se om han får sin vilja igenom men jag tror inte det inte idag i alla fall.

Ett ljus som jag har dekorerat...

image368

image369

Jag älskar honom så!

Finns inte ord för hur mycket jag älskar dig älskling!

image364

Sitter och lyssnar på en jätte fin tolkning av over the rainbow från filmen meet joe back, hörde den igår och sa att den var så bra, och nu så letade J på den och satte på den lagom när jag kom till datorn.

Snart ska vi titta på scarface, hoppas den är bra.
Sitter och trånar lite efter klänningar från American Apparel och trosor från Hanky Panky
hittar mycket fint, frågan är bara vilken man ska spara ihop till.
Kanske den där klänningen som man kan knyta på flera olika sätt...

UPDATE: Nyss tittat klart på filmen, och nej det var väl inte i min smak, blev bara sur på alla karaktärer och hoppades att de skulle dö, vilket de gjorde så jag blev ju nöjd med slutet =)


Bakdag

Idag är det en bakdag för älsklingen, han ska bara tre sorters olika bröd. Imorgon bakar han scones till mig till frukost.

Fick helt plötsligt väldans ont i ryggen, ajajajaj.

började morgonen med att bli väckt av vikariepoolen, men jag kunde tyvärr inte jobba eftersom det tar tid innan jag hinner dit pga bussar. skit säger jag, men ajaj sen till slut kunde jag somna om, låg och oroade mig lite över att de skulle ringa igen och jag skulle behöva säje nej nu hinner jag inte med bussen. J lät mig iallafall att sova och jag sov ända till kvart över tio, skönt.

Sen har nog dagen bara bestått av prommernader,,,nu ska jag lägga mig i soffan med lite godis och titta på en film. Blir nog Notebook

Skriver på J´s dator eftersom min inte vill så jag har inga bilder att bjuda på

Surar

Blir så sur på min dator!
Den är ny men ändå så krånglar den..suck suck och blä
Börjar bli trött så jag är jätte grinig.

Hey there delilah - Witet´s
Miss blue -Vincent
Big girls -Mika
Magnus uggla vild och skild pärlor åt svin

Liten kom ihåg lista bara...


Usch!

E kom tidigare så vi har suttit i soffan och snackat hela dagen, andra E var sen, men vi fikade och vi snackade en hel del =)

Planerade också lite lätt när vi ska träffas nästa gång kanske redan nätsa helg, men egetnligen är det ju familjekväll med tacos.. men jag vet inte om det blir så kanske jag kan få mammsen att byta dag igen.. jobbigt det där blev när jag har fixat med maten och så råkade jag själv slänga ur mig nästa helg är ju jag hemma!

Nej usch nu blev det knas, nu hoppas jag nästan på att E jobbar kväll och inte dag... ska klippa mig på fredag nästa vecka, tanken som flyger genom huvudet: ska jag våga att förändra håret pytte lite och svret blir givetvis nej, får en klump i magen på en gång. Snacka om att vara feg!

E berättade att på ullared har de billiga spel, så nu blev jag ju sugen på att åka dit och kolla in spel, "bara" 40 mil dit.haha nej tror inte det. Men E kan få köpa det åt mig i sommar! Hon åker förbi där verje sommar när de åker till Halmstad. Jag skulle vilja åka till västkusten, ska fråga mamma och pappa om vi inte kan gö ra dte, behöver inte vara en hel vecka, bara en weekend..Det borde ju gå ihop med jobb om vi har några.

J sitter och muttrar och ropar på mig, bäst att komma, vi ska titta på Earth planet.

image367


Effektiv

Eftersom vi i våran familj har ett eget recept på sockerkaka och jag inte hade någon kopp så var jag tvungen att ringa och fråga mamma hur mycket en kopp innehåll innan jag kunde börja baka sockerkanan. Hon var och tränade så jag passade på att damsuga och städa badrummet och spisen så länge.

Det är dte som är så bra med att få gäster, man städar innan de kommer, visst man kanske inte stor städar men drar över golvet med damsugaren iallafall.

Nu står  iallfall sockerkakan i ugnen, och hallonmoset i kylskåpet.

Passar på att blogga lite, J är på gymmet och han tog inte med sig nå nycklar så jag får vänta med att duscha tills han kommer hem, känns osm att han kan komma lite när som helst och då är det ju onödigt att hoppa in i duchen för att sen bli avbryten och måste gå och öppna dörren.

Det luktar gott i hela lägenheten nu =)
image366


Go morgon go morgon!

Idag väckte J mig redan halv nio, så efter ett tag kom jag upp ur sängen och kunde fixa min toast. Mumisgt var det.
Idag när tjejerna kommer så flyr J fältet, han går över till sin bror, han orkar nog inte höra oss pladdra. =)

Så på dagens meny står det
Göra sockerkaka
Mosa hallon
Duscha

Ganska lugnt med andra ord, haha då hinner jag spela lite spel!


Så här såg det ut i söndags och nu är det slask med 3 graders värme!
men snön fanns ju kvar i några dagar iallafall

image365

Yatzy

Fan vilken retsticka jag har till pojkvän!
Vi tittade nyss på december boys och där spelades en låt som jag gillade, J hade den och satte på den. men enbart så länge att jag han höra en snutt och säga "Det var den i filmen va?" då byter han låt!

Innan dess seplade vi yatzy, jag fick inte ens bonus, J fick bonus OCH yatzy! Skit kul! Jag förlorade stort om man säger så...
Åh nu satte han på Your song! Älskar den låten.

Måste bara säga att jag stör mig på att kanal 5 är så dåliga upp att uppdatera sina tittare! När en serie ska gå en viss tid förväntar man sig ju att den ska göra det, men nej de byter tid på One Tree Hill hit och dit. Jag har en påminnelselapp på dartorn som jag uppdaterar, så jag går alltså in flera gånger på deras hemsida och kollar om de ändrat tiden ännu en gång! De kunde ju faktiskt efter programmet säga att nästa vecka visas One Tree Hill 17.30 eller vad det nu är för tid de ändrar till!

image364

Fika imorgon!

Imorgon kommer tjejerna hit på fika och en massa tjejsnack!
Pratade nyss med ena E, hon slutade inte förns vid tre så jag ska möta henne då, hon hittar inte från det hållet!

Jag och J gick på prommenad och köpte äppeljuice att blanda samt mjölkfritt margarin så jag kan baka. Tänkte bara en sockerkaka som men sedan delar på mitten och smetar på Hallonmos. Mumma!
Blev lite sugen på lösgodis, det brukar vi jämt mumsa på, men i så fall smsar vi väl E och ber henne köpa med lite! Hon är säkert sen som alltid.

image363

Godmorgon

Godmorgon!
Idag tog J sovmorgon så han väckte mig halv tio så gick vi upp och åt frukost ihop (Inte ofta vi gör det eftersom han går upp mycket tidigare än mig)

Igår räknade jag trorosna, det var 70 i lådan plus de som är i tvätten, alltså har jag över 70 par!

Vi tittade ju på Moulin Rouge igår, var så länge sedan jag sett den så jag kom inte ihåg slutet, men J tyckte inte att den var så hemsk trots att det var en musikal =) Ska nu leta reda på några av låtarna. de var så fina.

image362

Städat och Bones

Nu har jag och J städat mitt skrivbord, han tyckte det såg så stökigt ut =)
jag fick till och med en pyssel/målar låda inne i garderoben, så allt slapp stå bredvid skrivbordet. Nog för att dte var super lätt att ta fram allting då, men jag fick en stor låda längst ut högst upp (Vi har en sådan här trådpall med flera lådor i) så det blir nog bra!

Om en halvtimme börjar Bones, det ska jag se på, efter det blir det nog någon film med J. Ska gå och välja nu, sen så ska jag nog räkna mina trosor, skulle ju gjort det för flera dagar sen, men det blev inte av!
Update: Det blir Moulin rouge

Skickade iväg ett sms och frågade tjejerna om de ville komma på fika någon gång den här veckan
 hoppas att de kan!


image361



Tyska!

Jag ska lära mig tyska igen har jag bestämmt!
Ska nu surfa in på några tyska tidningar och se om jag fattar något, så kan jag ju gå in på en tyskspelsida och spela spel =)

Tråkigt när jag läst något i 4 år och så försvinner allt bara för att  jag fick en dålig lärare, eller ja inte dålig, dte var inte hennes fel. Utan vi höll på med samma sak ett helt år, och ändå lärde jag mig inte det så bra.

Min körbärssylt hade jäst, usch vad äckligt det luktade, ska be mamma om en ny...
image359

Skola idag

Idag är det skola igen, usch jag har ingen lust! Sen kan jag inte få en resume av boken jag glömde att beställa eftersom hon skulle hoppa in i en annan grupp idag. Suck suck, då blev det ännu mindre roligt attt gå dit.
Men jaja, efter idag så ska jag ju inte dit förns den 18 igen. Skönt! Sen börjar en ny kurs, jag måste betälla böcker nu.

Idag SKA mitt skrivbord städas! Det bestämmde J igår, så vi får se om det blir så!

Nu ska jag göra lite nytta...
image358
Tyckte det såg ut som bomullstussar

Väntan

Nu har maten varit klar i en halvtimme, står på bordet och väntar på oss. Jag har hunnit gjort en innehållsförteckning och kollat igenom arbetet halvt om havlt. Vågar inte kolla igenom dte ordentligt då jag bara kommer vela och vilja ändra.

Så nu ska jag sätta mig framför TV:n en stund och vänta på att J ska komma hem från sjukhuset. Navy CIS eller Unga mödrar blir det nog.

Senare ikväll ska jag och J kolla på outsiders och kanske mumsa på en av dessa:

image357


Risotto!

Pustar ut!
Äntligen fick jag svar från min lärare!

Har inte berättat för J att jag blivit godkänd än, han kom in som en virvelvind och skyndade sig iväg till gymmet.
Hans mormor fick visst vara kvar på USÖ så hans mamma kommer och hämtar honom sen, så ska de hälsa på henne. Hoppas på att operationen har gått bra och att hon mår under omständigheterna bra! Får väl veta mer när J kommer hem igen.

Tills han kommit hem ska jag ha lagat risotto, vi hade glömt att köpa långkorningt ris, så vi kör på basmatiris och hoppas på det bästa! Får se hur mycket tid J har när han kommer från gymmet, om han kan hacka löken, jag klarar nämligen inte av det, svider så inåt H-lvetet i ögonen och de rinner så dte ser ut som att jag stor tjuter!

Har funderingar på att fråha E, E och D om de vill komma hit och käka i helgen, men J har tenot veckan efter så jag sa att han får avgöra, jag kanske bara ber tjejerna komma så han får plugga ifred. Får höra vad han tycker.

 image356
Sys inte så bra med det står J Hjärta S

Fixar designen lite

Håller på och krånglar lite med designen. Kan inte bestämma mig, men det får se ut så här tills jag kommer på hur jag vill ha det.

Sitter och lyssnar på skivan från Brasilien, sköna minnen!

Tyvärr hittar jag ingen bild där ifrån, de ligger på mammas dator och jag har inte med mig skivan hem till mig.
Jag gör allting annat än det jag SKA göra, fy på mig! Nu ska jag blockera allt och läsa det enda kapitlet jag ska läsa Har bara ena boken, annars vore det 3 kap, men jag är ju så dum att jag glömmer att beställa boken!
-dunka huvudet i väggen-
Ber K om en resume lite snabbt innan vi börjar imorgon.

På prommenaden igår så hade jag med mig kameran, men den fick nått ryck när jag skulle fota kyrkan
 bilden blev att se ut som nedan

image355

Underbar morgon!

Vilken underbar morgon jag fått. J gick ju upp innan 6 för att åka till jobbet, vaknade till men somnade om väldigt snabbt, hörde inte ens när han gick. Var lite trögt att komma upp imosre och när det kändes som att jag dragit mig alleles för länge och jag masade mig upp så var klockan bara 9.55. På köksbordet möts jag av en lapp från älsklingen där han hoppas att jag får en trevlig dag.
Sen när jag kollar mailen har jag fått en mail från en lärare som har godkänt mig i kursen!

Att göra:
Plugga
Göra försättsblad
Duscha
städa skrivbordet
Laga mat

image353


God kväll

Broccolisoppan var helt okej, fast först var den absolut inte god, broccolin var inte färdigkokt!

Nu ska jag Lägga mig och läsa eller titta på film, J ska upp kl 6 imorgon så han ligger redan, tråkigt att sitta här själv. Jag ska nog räkna mina trosor innan jag börjar läsa, J undrade hur många jag har nu.

För er som inte vet så är jag en trosfantast! Jag älskar att köpa trosor!

Nyårsdukningen
duk
Nyårsförrätten
Fisk
Nyårsefterrätten, Halloncheese cake, grymt gott och perfet efter en middag!
image350


Snöig promenad

Jag och J har varit på promenad, mycket skönt och fint!
Det är mycket snö här!

Annars så har vi tvättat lite. I och A kom förbi på en kopp te och lånade några filmer, samt med lite rapporter om deras mormor. Allt är fortfarande okej.

Idag står det Broccolisoppa med ostsmörgås på menyn, får se om jag tycker om det!
(Det luktar inte gott iallafall!)

Om en timme börjar TV kvällen, då sitter jag bänkad med lite godis och gårdagens popcorn!


Bra TV dag!

Idag är det en bra tv dag!

kl 18.30 one Tree Hill och kl 20.00 Victorias Secret Show!
Undrar om J vill titta på Victorias secret showen med mig =) Han kommer säkert sitta och kommerntar hur de går och nu kommer han och "tjyvläser" över axeln på mig. nej han ville inte se, men jag ska sno den stora TV:n=P

Pratat lite med mamma och pappa, de tyckte bion igår var bra så det var ju bra, speciellt eftersom de inte trodde att de skulle tycka det!


Klicka...

Snö snö snö

Det har snöat hela natten, så nu är J ute och sopar trapppen, han blev ju lite störd av att gymmet var stängt idag.
Vi ska iallfall ta en tripp till hans bror sen om han är hemma. J hade något som var hans, och ag föreslog då att vi kunde gå dit, dels så får jag se nya lägenheten (har inte varit där än) och så slipper jag stå och vakta kylskåpet här, har ju min korg full med godis i den!

J´s mormor hade fått en hjärtattack igår, som tur var gick det bra, men hon ska till USÖ imorgon och göra en ballongsprägning. Sådant där är läskigt, tycker jag.

Annars blir det att packa upp kläder samt tvätta idag...ganska tråkigt. Jag måste ju läsa en bok oockså om svenska som andra språk tror jag detta kapitel ska handla om.

Nu fungerar min mail, telia hade ju en server som krachade, så då får man 200 kr i en av telias butiker, undrar vad man kan shoppa där....Men jag måste maila och fråga läraren om han svarade mig och om han kan skicka det igen, eftersom mail försvann.

image348
En halmgris vid namn August

Nytt nytt

Nu har tavlor kommit upp, och de nya fina sängkläderna i sängen!

Vad tycks?!

Tavla uppeTavla TvSÄngkläderTavlor

Nu är det dags för mat! Hungrig!
Pasta, kycklingkebab och J´s sås

Ikea marieberg = Shopping

Idag fick vi skjuts av mamma och pappa, vilket väl behövdes, bilen var smockfull!
vi åkte ut till Ikea och marieberg, där blev det lte shopping. Min BH fanns inte i min strl så jag står ut med att det ena bandet är lösare.
men vi shoppade ett torkställ, en tavla, en ram, ett brevkorgsätt, en dammvippa till datorerna och TV:n, sen igår handlande vi 5 påsar mat! J handlnade även en ny kontorsstol.
Nu är mamma och pappa på Arn, pappa hade fått det i julklapp av sin chef. hoppas det har de trevligt!
Tråkigt att jag råkade tjaffsa lite med mamma idag, förlåt!
ikväll blir det bourne ultimatum men popcorn, i min nya popcornsmaskin!

Nu är det nog dags att hammra upp tavlorna, visar bilder sen!

glass 2

Att göra idag

Att göra:

Packa

Skicka arbetet

Kolla mail

Stryka jeans

Handla

Måla det sista på tavlan

Duscha

Kolla igenom boken Dyslexi
Kolla biblioteket om boken är inne

Mailen fungerar inte så jag kan varken kolla mail eller skicka iväg något.
Men jag var duktig och kollade igenom boken igår, så jag kan nu lämna tillbaka den.
Har skrivit dit nån mer rad på inledningen, som ska vara kort...frågan är hur kort...

Nej nu ska jag väl ta och duscha så jag är klar när J kommer. Och börja packa en del...samt göra det som ska göras..
Måla tavlan har jag bara två kanter kvar så det är på G och kan snart strykas...

image343


god morgon

Min morgon startar bra, NOT!

mailen fungerar inte
mammas hotmail konto hade gått ut och nu fick hon skiten som inte ser ut som dte ska och är på engelska, helt fel!
image278

Update: Fixade så hon fick svenskt iallfall, lite bättre

Vem jag är

Jag känner mig så tråkig.. Gjorde det igår också, J undrade hur men jag kan inte förklara. En tråkig person helt enkelt.
Så för att konstatera att jag är tråkig så är jag:
Tjejen som mina två bästa kompisar enbart ringer när det är tjejkväll, inte annars.

Kan som sagt inte föklara, nu blev jag låg för sjuttioelfte gången de här senaste dagarna.

image342


Kalla fötter

Sis är här och lånar symaskinen och självklatr är jag där och pratar med henne, men fy fan vad kallt golvet är där!
Trots att jag har raggsockor på mig..fick hämta mammas tofflor till syrran eftersoom hon b ara hade vanliga tofflor.

Älsklingen håller på och fixar mitt arbete nu, såg innan jag skickade iväg det att jag glömt att ändra datum på det!

Tittar på stomp the yard med mamma, men vi pausade när Sis kom, ska äta sen och då ska vi kolla igen.
image341
Så här ser julgranskulorna ut hos J

Frisyrer


Blev att tänka på fisyrer och frisörer när jag var innte på
Karins blogg
Jag har funderat, jag är en otroligt feg människa när dte gäller mitt hår. Vissa dagar älskar jag mitt hår och andra så gillar jag det bara. Men jag funderade på en förändring, och funderat det har jag nu gjort i snart ett år, men jag kan ändå inte betsämma mig. Det är u inte ens någon speciell förändring, jag klipper inte av längden, utan jag klipper lite i etapper så det ramar in mitt ansikte. Men hjälp, tänkte att man kanske skulle börja 2008 med att våga lite mer, men det kommer aldrig att gå att bestämma sig. Skulle vilja se ett kort på hur jag kommer se ut i det innan jag klipper.

image340

Dagens Meny

Dagens meny ser ut som att jag sk agöra följande:

Skicka iväg ett arbete
Tvätta jeansen
Måla

I natt har det snöat, undertbart att titta och och se en massa snö!
Ska fråga mamma och hon vill följa med på en prommenad, hoppas jag kan ta lite fina foton då.
imorgon är det storhandling för mig och älsklingen. Ska fråga om vi inte ska köpa ingredienser till spagettisoppan, så kan jag laga den och frysa in. Fast vi kanske inte har plats!

image339

Kom Ketchup så går vi

Två tomater gick på en väg.
Så kom en bil och körde över den ena tomaten.
Då sa den andra tomaten: Kom Ketchup , så går vi!


Först kan man uppfatta repliken"Kom Ketchup , så går vi!" som rå och hjärtlös. men när man tänker lite till.
Den oskadda tomaten överger inte sin vän, trots olyckan.
Han vänder sig om och erkänner det som hänt, accepterar det som måste accepteras, och använder humorn som ett sätt att gå vidare.

Och det är inte bara han den oskadde, som går vidare. Han uppmanar också sin tomatkompis att resa sig upp och fortsätta.

Inte längre som tomat - den överkörda är allt för mosad, allt för förändrad för att någonsin kallas tomat igen - utan som något annat som också är okej att vara:Ketchup!

Kom Ketchup , så går vi!
Bli inte kvar här. res dig upp och gå! Du är inte den du förut var, det kan du aldrig mera bli.
Livet har farit fram med dig, och livet är en vit lastbil som passerade i all sin makt och vrede ocgh mosade dig sönder och samman, men du finns fortfarande, du andas ännu.
Jag står här och väntar medan du hämtar andan, så går vi vidare tillsammans.


                                                                                                                                              - Jonas Gardell, ur Jenny

image338


Master and comander

Tittar på Maaster and commander med mamma och pappa.
Nu är mitt humör så där konstigt igen, ena stunden glad, andra sur, andra orol ig, och nästa ledsen och dämpad. klump i magen...Mysko..Nu är Zingo hemma och välbehållen iallafall, tur det.

Så länge du älskar mig är jag lycklig
image337


Nytt utseende

håller på och filar på en ny header...det jag hitills kommit fram till ser ut så här:
image336

vad tycker ni?
Håller på med en bakgrund också men vet inte riktigt hur jag ska göra, förslag?

Hemma igen

J åkte och tränade så då skjutsade han hem mig, har lite kvar att göra på mitt arbete så jag tyckte det var bäst att ta tag i det! Ändå hamnade jag här... =) 
Ska bara skriva lite sen ska jag plugga så jag har det gjort, då får jag spela hur mycket sims jag vill, eller läsa, eller måla. Det är ju bara några få dagar kvar innan skolan börjar igen och jag vill ju hinna med allt detta.

Jag och J avslutade kvällen med att titta på en film, sen ligga och läsa en stund, jag läste Ginners rekord bok, lite rekord var nån som ätit sex syltmunkar på en minut utan att slicka sig om munnen!
Imorse fick jag sova lite längre, J gick upp redan halv åtta. sedan fixade han frukost till mig, jag fick smaka på ett nytt bröd, något lantbröd och det var gott. Så han blev glad och konstaterade att dte var ännu ett bröd jag åt =)

image335

Mitt normala jag

la mig och vilade lite och etfer det så blev jag mitt Sanna jag igen. Busig jag och en mega gottisgris!
Mumsade god mat bestående av fläskfilé snepotatis och svampsås och till efterrätt cheescaken från igår!

Ska sova här i natt igen, mycket trevligt och mycket passande då mamma och pappa lagade smarrig mat idag men inte imorgon så de la undan en tallrik till mig så jag har till imorgon!

På lördag ska vi få skjuts av mamma och pappa hem till oss, samtidigt åker vi till ikea och shoppar lite, ska även till marieberg då, får se om den fina t-shirten med bambi finns kvar på kappahl -håller tummarna-
jag skulle även vilja ha ett par naturvita tjockare strumpbyxor, ska nog kolla efter det också, fast svarta kanske är bättre, vi får se!

Förresten så luktar jag J i håret så han droppade parfym på mig, sniffar gott jag jag iallfall =)
Nu försvann han, ska leta rätt på honom =Pimage288


Komma hem snart?

Tiden blev inte så tråkig i väntan på J, men nu tycker jag att han kan komma hem för jag är kissnödig!
Deras toalettdörr är knäpp så jag vågar inte gå på toa om inte an är hemma och står i närheten av dörren så han kan hjälpa mig ut ifall det inte går!

Börjar bli trött, ska nog lägga mig i sängen och kolla lite i hans bok...

J klappar

Myslista

Hur mysig är du?
(från izabella.tjejsajten.se)

(x) du bär mjukiskläder minst 2 gånger i veckan
(x) du tycker joggingbyxor är skönare än jeans
(x) du tycker om att kramas
(X) du kramas minst en gång per dag
(x) du har en partner du ofta myser med


(x) du har blivit masserad
(X) du masserar andra
(X) du tycker om att ta en fika någon gång ibland
(x) du har sett någon utav filmerna: titanic, armageddon, love actually, a walk to remember
( ) du dansar oftare tryckare än vildare danser


(x) du tycker både om att dricka varmchoklad i backen och ligga och steka på stranden
(x) du brukar läsa en bra bok innan du går och lägger dig
(x) du är en lugn person
( ) du hänger oftast vid bänkarna/sofforna på skolan
(x) kompis-middag är aldrig fel


(x) du tycker om att gå på promenader med kompisen
(X) du går på bio någon gång då och då
(X) i din säng finns många kuddar, kanske även ett gosedjur
(x) du tycker om små bebisar
(x) du föredrar lugnare cafén än mer högljudda


(X) du klär dig inte så ofta i skrikiga färger
( ) du höjer nästan aldrig rösten
(X) att ligga i soffan under ett täcke är det bästa du vet
(X) du har somnat på en lektion
( ) hoodtröjor och mjukisbyxor är din grej


(x) du kan vara utan smink / håret ofixat i skolan någon dag
(x) du har gått på stan i joggingbyxor
(x) du föredrar finare restauranger framför mcdonalds/max


0-5 överenergisk person eller tycker du bara inte om att mysa? kom igen, ta det lugnt. annars dör du av en hjärtinfarkt.

6-12 det är inte fel att gå utan håret fixat till skolan, alla kan väl unna sig att ta det lugnt ibland?

13-19 du är bara lite halvmysig. du tycker om att mysa, men dras ändå till att festa?

20-24 vilken mysig person du är. du kanske festar och myser lite vartannat


J åker...

..och jag stannar kvar. allt för att få träffa honom, men jag ahr ingen lust att följa med till hans syskon så då får jag sitta här. och leka på hans dator, eller inte, fick inte ladda hem nå spel och inte har hans sims heller. Så ja, jag kommer nog peppra er med blogginlägg som är fullkomligt meningslösa.

Är fortfarande på konstigt humör, fast nu är jag gråtfärdig också helt utan anledning
glömde ju skriva i det tidgare blogginlägget att det snöar! det snöar verkligen! och en del av snön stannar på marken!

Kanske går ut på prommenad sen eller så får jag E att leka med mig, ska kolla på en film nu, höst i nwe york tog J fram åt mig.

Ska ringa pappa också och berätta att jag stannar här ikväll...känns hel konstigt, nyårdagen brukar ju alltid tillbringas i soffan med mamma och pappa medans vi mumsra på godis och tittar på någon film.


image299

nytt år nu....

Sitter här och leker lite medan J är uteoch springer...

Hoppas alla hade det trevligt igår, det hade iallafall jag, en jätte mysig dag. Tyvärr så visade det sig att min BH var trasig, men jag hade hunnit klippt bort lappen redan, får se om de går med på att byta den, brukar inte vara så. Så det känns jävligt träligt, en helt ny som man inte använt någonting och så det första man märker är att den är trasig!

Idag sov vi läänge, vi får se hur dagen slutar...imorgon vet jag att jag iallafall måste plugga, skriva det sista, samt maila läraren och säga att jag inte fattar vad jag ska ändra på ett visst ställe.

Jag är inte riktigt på topp humör just nu, vilket  är synd, antar att det beror på det här med bh:n...

image286