Duschdraperi

Jag blir så irriterad på duschdraperier, varför finns det inte några som är längre är 180 cm?! Vi har det nu och vi har en sådan här stor glipa *Visar* Den är väl på en ca 1,5 - 2 dm bred, så jag kan ju säga att dte kommer ut en del vatten...

Igår märkte jag på seminariumet att jag hade glömt bort en del av min uppgift, hur det vette fan men på nått sätt gjorde jag det. Så igår mådde jag skit, hur skulle jag fixa det här, trodde att handlenadra skulle bli lite sura över att jag glömmer en sådan viktig detalj så jag la mig ganska ledsen och med ont i magen och försökte lösa det i mina tankar med det gick inte. Men en av mina handlenade kom på en super bra grej, så nu är allt löst och jag är glad. Barnen hade skit kul åt mig idag då jag varit trött och då blir jag lite sprallig, så jag har dansat runt i klassrumet och sjungit på lite sånger.

Min älsklade pojkvän ville inte svara när jag ringde, eller ja ingen i hans familj hade lust att svara, blir så trött på sådant att jag lägger på och vägrar att ringa upp, svarar dem inte så gick J miste om ett samtal med mig och får ringa upp när han märker att jag ringt. Ska sätta ihop en liten önskelista från bara honom, vet dock inte om han går med på att köpa 1 kg godis åt mig.

image274

Utskrivet och klart!

Alldeles strax, den håller på och skriver ut nu. Har nu fixat till dte sista, sådana här formulerings fel....Hoppas att det blev bra.

Ska nu ta en kopp choklad igen, hihi måste ju göra slut på mjölken, nej men jag fryser lite om händerna efter att ja suttit här, men skulle behöva ett par värmande vantar att ha på sig... Finns väl vantar som värms via USB om jag inte minns fel.

Idag har jag jobbar i några timmar, jobbade med H idag, dte var kul. Roligare att jobba med någon man gillar!
Sen så snacka om skillnad att jobba med 3:or och sen en grupp med  fsk - 2 or.
Imorgon ska jag inte vara på VFU, känns tråkigt, så hur kommer det kännas när jag ska lämna dem för alltid vecka 50! USCH, hoppas jag ofta kommer att få jobba där. helst i deras klass, men på skolan går också bra så jag kan hälsa på dem, men dte absolut bästa är ju som sagt att jag får vara vikarie i klassen, dår får jag ju träffa dem en hel dag kanske =)

Sitter och lyssnar på céline dion, J tittar på nån film, skriver lite hur osm helst nu när jag inte behöver tänka på något, så jag ber om hursäkt för mina bort glömda punkter och stora bokstäver!

image275


KLAR!

Nu är jag klar med mitt arbete, fick ihop rätt antal sidor och är  ganska nöjd med den, ska låta det vara nu, och läsa det imorgon för att kolla så det inte är några stavfel som råkat blivit ord, sådana är jobbiga för de syns inte på datorn, samt kolla så allt flyter på bra och passar ihop och låter bra!

nu ska jag ta min kopp choklad, kanske lite pepparkakor och mysa framför Ugly Betty!

image273

Stuvade Makaroner och köttbullar

Blir inte så mycket bloggande nu, slänger in en vinterbild. Ska jobba imorgon så jag måste bli klar med mitt arbete ikväll, som tur är så är dte bara en halv sida kkvar, hoppas mina idéer börjar flöda, skulle gärna vilja hinna umgårs med J samt se på ugly Betty. Får se om hjärnan hoppar igång eftre maten, ska laga köttbullar och stuvandemakaroner och sen avslutar jag med en stor kopp choklad, MUMS!

image272


Snöbollskrig idag

Idag hade jag och några av mina treor, snöbollskrig, hihi vad kul dte var, och ja jag erkänner det var jag som startade det! -hihi- Det hela slutade med att jag blev mulad... men aja, det är ju så det kan gå! Vi hade ju kul.
Jag gillar att leka i snön, åh vad jag älskar snö!

Håller nu på och pluggar, har nu gjort klart bakgrunden, och har bara en sida kvar på diskutionen, fan vad skönt det känns att nästan vara klar nästan 3 dagar före inlämning!

Undrar vad en Pucko kostar på Statoil, vi orkade inte åka och handla idag så jag skiter i oboy imorgon bitte, köper en pucko hos mamma istället, samt köper mjölk innan jag åker hem, måste nog ringa henne och fråga om de har laktosfri mjölk annars kanske hon kan komma ner med det till mig, samt ta en bok som måste lämnas in på onsdag... Ojoj hon kommer att bli tokig på mig! =)


image271

Sigge är borta...


Pratar lite med systerdottern min på msn, och deras lilla katt Sigge är borta, de var nyss ute och letade men hittade honom inte. usch vad det är tråkigt och ledsamt! Jag fortsätter att hoppas på att han kommer hem innan kvällen.

har pluggat ganska bra hela dagen, men är nere i en svacka, måste rycka upp mig så jag slipper ha en klump i magen på onsdag. jag har nu bestämmt mig för att arbetet ska bli klart idag i stora drag så jag kan ha mån och tis att fixa till små delar och hitta på delar där det fattas.
så jag måste pysa nu!

en vinterbild från igår, tyvärr är det plusgrader ute nu så imorgon är väl snön borta =(

image270

Blåbärsbulle

Kom hem från en väldigt trevlig dag hos J och möttes av en blåbärsbulle!
Smaskade på den efter maten och den var riktigt mumsig!

image269

Sitter här och pluggar lite, samt pratar med J och lyssnar på den underbara låter I´m yours av Jason Mraz

Igår så snöade det, och idag så gick jag och j ut på en liten fotoprommenad, fick några fina bilder, visar lite senare.
Att vara barnvakt igår gick ju toppen bra! SÅ mysigt att få vara med dem, och när W och H somnat så spelade jag och J monopol junior med L, hehe det var kul! Innan det så hade vi tittat lite på doobido och lite på film.
alla barnen sov i sina sängar när Sis och J kom hem.

Ikväll blir det lite plugg och så titta på inspelingar av Criminal minds om jag får bestämma!
Blir riktigt mysigt då vi har tänt en brasa där uppe, samt i spisen här nere så jag behöver inte frysa ikväll när jags ka lägga mig. Kom hem halv två igår och ändå så vaknade jag 08.40 och halvsov tills J vaknade halv tio. Men nu är jag ganska trött. Men förhoppningsvis vaknar jag utvilat i en bra tid imorgon och kan sätta mig och plugga super mycket imorgon.

Ha en trevlig kväll!

Barnvakt

Har duschat och pluggat lite, ska  nu klä på mig och åka för att hämta J om en pytte stund, då vi ska åka till sis och vara barnvakt, Tacos, fredagsys och doobidoo samt finns i sjön står på dagens meny.

har fått både ljus och chokladkalender av mamma, ska göra i ordning min adventljusstake på måndag.
Igår så var vi ju på handboll, innan det så hann vi handla lite, fick både lysen och reflexer till cykeln av pappa, så vi åkte hem till mig och j och lämnade cyklen så J kan pyssla med den på måndag tycker jag =) måste bara påpeka att jag tycker cykellagarna är lite konstiga, det är lag på att ha en ringklocka men det är inte lag på att ha reflexer eller lysen, vilket jag tycker är lite viktigare än en ringklocka. Myusko, nån som kan säga att jag har fattat fel?

Mamma har en snygg blomma som jag ska ta kort på sen, men jag har inte hunnit det, ni får stå ut med lite gamla bilder...

image268

Handboll imorgon

Imorgon blir det handboll med Sis, mamma bjuder, trevligt värre, men som sagt så är ju min mamma bäst.
idaghar de varit full rulle, är ganska trött i huvudet. Skas kolla om det är nå intresant på tv ikväll, och så ska jag plugga. Dock kommer jag ju ligga i sängen om nån timme, tråkigt bara att jag ska ligga i den här sängen och inte i min och älsklingens säng, vill ju sova med honom. Men nästa vecka, då ni, då har jag bestämmt astt vi ska vara kvar ända till fredagen! På lördagen ska jag och mamma baka lussekatter och pepparkakor med mina syskonbarn.
Fryser väldans om ena foten, tror den håller på att somna....

Hoppas på att jag inte får magsjuka, det verkar gå just nu, hade 4 elever som hade ont i magen, två skickades hem. BLÄ!

Orangde blomma

Julgranar

I Danmark odlar man julgranar på 21 000 hektar och i Sverige 1000 hektar
Danmark har ca 5,5 milj invånare och Sverige 9 milj invåner.
Hur många julgranar har varje familj i Danmark egentligen? 

imorgon ska jag börja med min VFU uppgift och då så satt jag nyss och gjorde en prototyp av hur det kan se ut. Klippte ut bokstäver från en tidning, J frågade om jag skrev hotbrev =)
image267

Kvällen blev just skit dålig, vi hade visst fått betyg och jag har bara fått betyg i den ena delkursen, alltså är dte nån rest eller nått annat skit som jag måste fixa! FUCK, har inte tid eller ork med det!

image266

Varm choklad och bullar

Har shoppat lite idag, och Sis på game hade de en rosa kvar för 999 kr...
Det blev en vinterjacka, en klänning till jul och så färg.
Måste plugga nu, skriver mer imorgon.
J hade med sig bullar till mig så jag ska dricka en kopp choklad ochäta dem framför Simpsons om en halvtimme.

image236


Finns i sjön

Spelade "finns i sjön" med W H och mamma idag. Har även hunnit med att kolla på två filmer, pluggar
 tlite samt gått på en promenad Trevligt, kom nu på att på onsdag så ska jag jobba också, kul kul =) men imorgon hoppas jag på att det blir lite shopping, funderar även på mammas och pappas julklappar, har kommit på några ideér till dem, men vi får se vad jag bestämmer mig för.


Ska nu packa ihop min väska, sen ska jag nog plugga lite till och så ska vi kanske kolla påe n till film får se.

Nu har jag ätit upp mina M&M´s de tog slut snabbt, vete fan hur många J´s bror snodde av mig, han var tycligen i våran lägenhet för att hämta något och då så gick han igenom vårat kylskåp, och hittaded min godispåse suck säger jag. han var redan bannlyst, har sett hos hans syster hur han går igenom kylskåpet när han kommer dit, så han får aldrig mer vara hemma hos oss utan att vi är hemma och kylskåpet ska han hålla sig borta från även när vi är hemma.


jag har idag fått en advetnsljusstake av mamma, så den ska jag köpa nå fina vita eller röda ljus att sätta i, nog för att vi inte kommer vara hemma varje advent, men vi får väl fira advent på måndagen istället =)


Så jag ska införskaffa detta:


Mossa som ej kan brinna

Ljus

Ett nedräkningsljus

en Chokladkalender

oraange


Vinterjacka?

Är på jakt efter en snygg vinterjacka som ska vara lagom lång...det är svårt. Har sett en på Didriksons hemsida som jag gillar, måste bara se om den finns i nån av affärerna, hoppas på att sluta tidigt på måndag så jag kan hoppa av i stan och kolla, samt köpa t-shirtarna osm jag pratat om i flera veckor, snacka om att aldrig göra som man säger. Men ja jag är ganska bra på att skjuta upp saker, varför göra det så fort som möjligt för, jag gör det när jag har tid.

Idag är det ju Sverige Spanien (fotboll), matchjen visas på kanal 9. SÅ vi får kanske en eller två gäster eftersom alla inte har nian, väldans dum kanal att visa en Sverige match på, hur många är det som har nian egentligen?

Själv är jag inte på humör för att kolla på fotboll, så jag kommer väl kanske yta mig i kragen och plugga lite till, annars får jag väl lägga mig.

tavlor
Så här blev det att se ut framför mitt skrivbord...tycker dock att de ser lite små ut...

Godis, popcorn och film

Igår så kom E hit och vi sulle bara köpa lite godis, det blev 1,3 kg plus popcorn, men som vanligt så blir det att jag äter lite av det och lite av de och så äter E upp dte mesta av popcornen och jag äter upp godiset dagen efter =)
Vi kollade på filmen Knocked Up! Den var brea, vi gillade den båda två =)

J kom och hämtade henne sen så då fic jag kramas lite med honom, lycklig.

idag blir dte till att beställa Harry Potter, sen så ska pappa ner på stan så då följer jag med honom och lämnar tillbaka en bok, kollar på vad pappret på bokhandeln kostar och så ska vi åka till farmor sen. Men nu ska jag skriva lite på mitt PM så jag är klar med det i god tid!

Kyrrgårn
Kyrkogården på allhelgona

De goa treorna!

Jobbade idag i "min" klass och de var så duktiga herla dagen är så stolt över dem, jag behövde inte skrika på dem en enda gång idag(de har ibland en tendens till att inte vara tysta och att inte vara på sin plats utan överallt annars), hihi, och så vilka fina teckningar de ritade,så kul att de inte bara använde en färgsort utan blandade, färgpennor, kritor, kladdkritor, vi körde lite Astrid idag eftersom vi inte hann det igår.

Mamma har köpt en jättefin grej, ska visa kort på den sen, så kan ni få gissa vad det är. jag kom det efter en liiiten stund och med lettrådar av mamma.

Imorgon blir det att titta på en film med E, sen ville mamma titta på dobiboo och det ska vi givetvist göra!
som jag trodde så går E i skolan till kl 16, så inget shoppande i Örebro imorgon, får ta det med J på måndag!

höstmiddag
Bild från Höstmiddagen

NonStopChoklad

Förra helgen mumsade jag på denna goda chokladkaka! Jag ska nog köpa mig en påse non-Stop till helgen, finns ju en bit av chokladkakan kvar, jag gömde den så mamma skulle få, det är bara det att jag glömde säga till henne vart den är och då kanske jag kan smaka en liten bit till...

chocoladechoklad

Fick nässpray av henne idag, så skönt ifall jag inte kan andas ikväll!

Vill handla julklappar snart, men det skulle bli den 27 då J fått lön! Men imorgon eller på fredag ska jag nog handla lite t-shirtar jag kan ha i skolan, känns iof ganska trökigt att åka in när jag inte ska vara här, ska sova hos mamma och pappa i helgen eftersom J ska fira sin bror och jag vill inte sova här själv, läskigt. Får se om jag handlar den på måndag istället. vad jobbigt allting blev nu, skickar ett sms till E och frågar om vi ska åka in, men hon slutar väl sent på fredagar så det blir säkert för sent.

Nu måste jag packa, igen usch vad jag ogillar att släpa med mig på bussen, de är ju smockfull på mornarna, ska fråga om inte J kan ta med sig min dator till ex eller nått.
jippie han kan ta något

love him!


Förkyld

Usch jag mår inge bra just nu, öronen värker lite, jag kan inte andas med näsan och ögonen svider samt att jag hostar. Hatar att vara sjuk, sen har vi tvätttid idag vilket inte gör det hela roligare, tur att det inte är så jobbigt att tvätta! Samt att jag ska kolla på ugly Betty idag. Blir mumsig pannkaka till mat idag.

Oj nu kom jag emot någon knapp så nu ser skärmen lite annorlunda ut, undra hur man fixar till det...

Nu har jag lagt in bilderna från kameran så här får ni se bilder på Mamma och pappas present, samtJ´s föräldrars present.
Mamma present
Ljushållare två stycken samt tillbringare

Ljusring

En ljusring till J´s Föräldrar


Kort
Pappas farsdag kort som jag gjorde. Skrift med guld innuti.

Nu ska jag skriva lite på mitt arbete.

Det blev två vinster

Pappa fick en Björn Borg deo av oss, samt 10 stycken lotter. Det blev två vinster, den ena blev 10 kr och den andra vet jag inte, men det blev inte tjut och så när mamma såg det (Pappa hade missat det och mamma kollade igenom dem) så nå mycket pengar var det inte.

Har spelat finns i sjön med W och H några gånger samt steka ägg med W två gånger, så det blev en riktig spelareftermiddag. Alla tre ska sova här om några veckor så då frågade mamma vad de ville äta om de fick välja, och buden blev: Tacos, Pannkaka och Pizza. Tacos ska jag äta med den när jag är barnvakt så det strök vi och så tänkte mamma att vi kanske kan göra pizza på kvällen och på dagen så kan hon steka pannkaka till dem. Jag ska då göra något annat eftersom jag inte gillar pizza, pitabröd eller hemmagjorda chicken bites kanske!

Att göra idag
Fira pappa
Snurra upp snöra
Stryka mina kläder
Packa ihop det jag ska ha med mig hem
Skriva lite på mitt arbete

hmm bara två saker, men iallafall två saker till blir gjorda.

Imorgon blir det till att åka hem igen, ska bli skönt att sova ihop i våran stora säng, även fast vi är bra på att sova i hans 90 säng och min 105 säng.

Kom idag på att jag önskar mig yatzi, jag och j spelade det i fredags, han vann båda gångerna! Vi körde båda varianterna så den sista gången var dte ju bara tur!
Nästa gång ska jag vinna. Men jag tycker att ett yatzi är alltid kul att ha hemma, ett bra sällskaps spel som gör att man kan prata samtidigt.

image254


Världens Bästa Pappa!

Japp det är pappas dag idag, han fick frukost på  sängen och så ska Sis komma, hon sa förmiddagen så hon har 25 min på sig att komma för för mig så blir det middag efter klockan tolv, men jag hör lite steg nu, kanske är dem!
Så länge sen jag träffade W H och L! Bakade en kaka imorse, och varenda ägg har två äggulor så jag blev lite fundersam på hur många ägg jag skulle ta...men jag tog så många äggulorna var så små. Men jag blev lite förvånad när varenda ägg hade två gulor!

idag så har jag ont, i armvecket i muslekfästet som sitter där, hoppas det inte blir värre imorgon, men med träningsvärk så kommer det vara värst imorgon, så brukar det vara för mig! ikväll måste jag rulla upp all presentsnöre jag har ligger på golvet, ska bara klippa av en bit så snöret inte krånglar som det gjort hitills.

så så här ser min dag ut idag:
Fira pappa
Snurra upp snöra
Stryka mina kläder
Packa ihop det jag ska ha medmig hem
Skriva lite på mitt arbete

image252
Fika idag, dock inte bullar utan chokladkaka

Grymt Godissugen!

Den här bilden dök upp framför mina ögon

image251

Jag blev grymt godissugen! Tur att det är käk om en timme, så jag blir av med det, ska ju mumsa på goda ostbågar ikväll och jag är inte en sådan som äter allt på en gång, om jag inte är med E och har filmkväll förståss, men då är vi ju två som delar.

Skulle få en tröja av henne eller nått sa J, men han glömde den så nu är jag nyfiken! Hon är tyvärr inte ute på msn...telepaterar lite kanske =)

Astrid Lindgren

Astrid Lindgren är en av mina absoluta favorit författare! Någon gång i framtiden så ska jag ha alla hennes filmer på dvd samt alla hennes böcker. Det blir en hel del, tror man får ta lite i taget.

Igår lagade jag och J wn wok med nudlar åh så gott det var, mums mums. Jag jobbade även igår i en femma, åh vad kul det var! Längtar tills jag blir färdig lärare! "bara" nästan två och en halvt år kvar...

ikväll blir det familjemys, vi ska äta tacos, kolla på inspelningar från igår blandannat isprinsessan. har ju läst alla böcker av Läckberg och visst jag räknar alltid med att filmerna blir en besvikelse så det inte kan vara som i boken, men när man ändrar någonting helt totalt är ju skit dåligt! Sånt tycker jag inte om! Sen så har de gjort vissa karaktärer för gamla och andra alldeles för unga! nej, men jag måste ju se klart det bara för att. Till det blir det kanske lite ostbågar.

idag har jag tränat på gym igen, måste erkänna att lite kul är det. Ska kanske ta mig till duschen, och värma upp mig lite. Skriver kanske lite på mitt PM sen, så jag har börjat, sen skajag nog spela Sims var så länge sen jag gjorde det!

image250

Mitt Framtida Sovrum

Har precis tittat på Roomservice som jag spelade in igår, och där såg jag hur mitt framtida sovrum delvis ska se ut! Så jäkla snyggt, jag vill flytta till ett hus nu och skapa mig mitt sovrum, plus en walk in closet.
Ska ha en super snygg säng, utan nån hög gavel, som den här
länk med en sänghimmel som man fäster i taket, eller en sådan här då det redan finns för sänghimmeln länk.
J får vara med att välja, men en sänghimmel ska jag ha den som sitter i taket skulle se ut som den på säng nr 2 men utan stommarna då, man säster den som sagt i taket.
Den skulle jag ha i linnetyg.

åh älsklingen jag älskar dig så, vill bo i ett hus utanför stan med dig!

image249

Sötisen

image248


Så här ser det ut på J´s msn namn

Dags att jobba

Ska alldeles strax gå och jobba några timmar idag igen, blir nog roligare den här gången då jag träffat barnen en gång!

Ujuj det snöar fortfarande till min lycka ska tilläggas!

Har skrivit ett halv A4 nu, det skulle vara ca 1 hmmm får hitta på någonting då, jag hade iallafall tur, min bok kom med posten så det blir till att läsa den när jag kommer hem.

image247

Jag ser det snöar jag ser det snöar

Det snöar här för fullt, sådär mjukt och fint, fast nu ser det nästan ut som regn, kan ju bero på att dte är över en grad varmt ute -surar lite över det- Det skulle vara -5 grader stod det igår, och om det hade varit det så hade snön stannat kvar på marken! Det verkar iallfall som att det var kallt i natt eftersom lite lägger sig på gräsmattan.

Hoppas på att min bok komme idag så jag kan läsa den, eftersom han frågade tydligen var och en om något de hade läst i den och blev lite sur om de inte hade läst den! Sen så skulle jag visst inte skriva embryot så som jag trodde, enligt vissa, utan jag ska skriva bara vanlig flytande text och då ska jag få ihop ca 1 sida, va fan! stör mig på sådant där, jag kommer inte få ihop så mycket, tycker att jag redan är klar, och nu är dte inte ens halva sidan, men jag skriver väl dit lite mer om vilka böcker jag tänker använda. Sen eftersom jag är osäker på hur vi skulle göra så tar jag med mig båda pappretna och frågar hur det skulle se ut och så får han välja vilken han vill ha!

Ska jobba ett tag sen och efter det så går jag och j på en prommenad, tyvärr får jag gå 4 km själv i tysnad eftersom jag har inte medmig Mp3 så hörlurarna gör ont i mina stackars öron och då tänker jag inte använda den, J sa att vi skulle ta och kolla på ett par hörlurar till mig så jag kan få ha musik. Men det kan bli fridfullt dte med, går ju vid sjön och den är rogivande.

image246
Det är inte mycket, men det är

Robbie Williams - Jag är kär

Det spelas bara Robbie Williams just  nu
Så bra

kommer alltid alltid alltid ångra att jag glömde kameran i bilen
kommer aldrig förlåta mig själv

Han ger mig ett lugn

image207

Göra choklad själv

Min hjärna gör undanflykter och börjar fundera på allt möjligts om inte tillhör vad den ska fundera på.
Men det jag sitter och funderar på är om man kan på nått sätt göra choklad cjälv, en liten 100g chokladkaka.
Men jag kan inte komma på hur man skulle göra för att det skulle stelna.

Aja jag kan iallfall göra fondue så J och jag kan äta ihop, jag svänger ihop en chokladsås och har i grädden istället för en chokladkaka.

image245

Nu regnar det

Kan Sanna bli lyckligare, det regnar nu! ett litet problem är ju att J inte är här och kan följa med mig ut, så jag väntar.

Fortsätter att läsa, dock så vet jag inte vad jag ska ha för fråga i mitt arbete om dyslexi... hade tänkt ha "vilken inlärningsmetod är bäst för dyslextiker?" Men jag hittar bara en bok som behandlar det, eller kanske två men jag vet inte om den bara pratar om dyslexi. Ska läsa vidare, annars får jag filura fram en annan fråga som jag kan disskutera runt.

Har ett recpet på brownies som ser supergoda ut, men jag har också ett recept på enkola kaka som låter super gott! Vet inte vilken av dem jag ska göra till - inser nu, jag kan inte göra någon, för H kan inte äta- Jävla skit! Vad depp jag blir, varför hittar jag aldrig någon mjölkfri choklad!?

I helgen ska jag testa marabou non-stop, tror att den är asgod!

image244

Go morgon go morgon -trallala-

Idag är det en sådan är mysig dag, önskar bara det skulle regna lite. Då skulle jag ringa hit J och be h onom följa med på en mysig regnprommenad undre ett paraply. Fast vi får ha varsit, eftersom han är längre än mig så regnar det in på mig, eller så tar jag en regnjaka på mig också.

Har snart läst 2 böcker om dyslexi, har bara 4 kvar då, hoppas att det står något vettigt i dem om frågan jags ka ställa mig, annars får jag väl hitta på en annan fråga.

Just ja ska ringa Sis och säga att hon lika gärna kan köpa det där till pappa för de som vi ska ha fanns inte nere hos mamma, utan det fanns på mejk.

Jag vill överraska J med något, men jag vet inte vad.. han sa att jag kunde överraska honom med något spännande och vad är det!? Men vi ska ju tydligen inte vara hos oss de kommande helgerna, suck, så jag får hitta på något här.

image243

Jobba

Idag och på onsdag ska jag jobba! jippe vad kul, förutom att jag nu blev osäker på tiden på onsdag, var dte till prick 16 eller glömde jag att skriva om det var 16.15 16.30 hmm, men aja det vet väl kanske de jag ska jobba med, annars får jag maila och fråga. Sen så har jag glömt hur 17 jag gjorde med vart jag skriver  tiden och vart jag skulle lägga pappret så det blev iväg så jag får lön.

Aja nu ska jag läsa mera så jag kan byta bok ikväll, ska låna några fler om dyslexi...
Ska klippa mig senare idag, ella ja det bli ju bara att toppa...fegisen i mig vågar inte göra nå mer..

image242

Dax att sova

Har beställt en bok, hoppas att jag får den på onsdag, annar var det ett helt onödigt köp, eftersom jag ska ha läst den till på torsdag, jag hade lite dålig framförhållning ja jag vet dte får jag sota för nu.

Sitter och frunderar på vad jag ska göra med tavlorna jag ska måla, har än så länge bara bestämmt färgerna...och en ska jag kanske sätta fotografier på, men jag är osäker...bara om jag hittar några som passar.
Kanske ska skriva något på en av dem också, fast inte med svart utan med en mörkare eller ljusare nyans av samma färg.

Sitter och skriver på mammas dator, eftersom min inte har nå batteri, J glömde packa ner den och jag tänkte inte på vad jag drog ur för slagg när jag drog ur allt ur jacken..Suck på mig... Så min dator är död för ett tag jätte tråkigt.

Zingo sitter här och snarkar fram för mig, knas katt! men ack så söt han är!
Ska nu lägga mig i sängen och läsa om dyslexi.

image184


Äntligen!

Så där ja nu kan jag slappna av, kan inte göra något mer, skrev klart arbetena igår, kom upp i ett okej antal sidor på båda uppgifterna.
Tack till J, Mamma, Sis, A-S och så pappa som läste igenom, stod ut med mi och kom med förslag och inspiration, ni är bäst! blomman på bilden tillägnar jag er.

Orangde blomma

Nu har jag pysslat med lite viktiga saker som skulle göras, skriva ut schema och uppgifter och skickat mail till poolen att jag bara går en dag i skolan nästa vecka, så det bara är att de ringer mig!

Nu ska jag välja ut lite foton som jag ska skriva ut och sätta in i ramar, är så tomt på väggen framför mig, men jag har så svårt att bestämma mig för vilka jag vill ha, funderar ju på att sätta några i köket, så jag får tänka vilka som passar in där. Tror att jag ska ha färg på dessa och svartvita i köket.
Jag skriver nog ut dem på vanligt papper ifall jag ändrar mig, våran skrivare skriver ut så fina bilder så tills jag bestämmt mig tar jag nog papperskopior. Fats dne i köket ska vara på fotopapper.

Vilka bilder tycker ni att jag ska skriva ut, blomman där uppe räknas också med. Ska ha fyra stycken.



Höstmiddag och 70-talsmiddag

Imorgon ska jag ha lämnat in allting, och dte ska bli så skönt, jag ska gå och handla lite godis, måla lite och så titta på film tillsammans med min älskling på kvällen.

Just nu är jag i sådan här tillstånd då jag inte vet vad jag ska skriva, hjärnan har tagit stopp och om nått går emot mig nu brister jag ut i gråt, som nyss. Hittade inte min andra inläningsuppgift som är klar, den hade tydligen sparat sig på skrivbordet i ett nytt dokument istället för i den mapp jag hade sparat det i. trodde att jag skulle få skriva om allting igen, var på väg att ringa pappa och gråta ut hos honom.

Sitter och skriver om skolan och samhällsförändrnigarna - internets inverkan på skolan.

Några åsikter eller synpunkter om internet i skolan, funkar dte bra? används dtet för lite??

På lördag blir dte en massa trevligheter. först kommer mamma, pappa, T, R och kanske D hit, de ska få se lägenheten, inte mamma och pappa så klart, de andra tre. Så då ska jag baka kokoskaka hade jag tänkt, testa på någonting nytt inte en vanlig hederlig super god sockerkaka varje gång nån kommerpå besök, och kokos är ju gott!
mamma och pappa ska få sina tack presenter då, slog in dem igår och det var de fulaste paket jag någonsin slagit in, hade ingen kartong så jag fick linda tidningar och wellpapp runt. Ni får se senare vad de får, kan ju inte skriva ut det ,vet inte om de läser.
Sen åker vi med dem hem, tänder ljus på morfar grav, och så ska jag och J sen ha middag för hans föräldrar, en höstmiddag, då tänkte jag ta in lite löv, grenar ooch äpplen att pynta medp å bordet. Vi ska bjuda på soppa och så en super god äppelpaj med pinjenötter. Min mamma och pappa ska till R och t på 70-tals middag. Jag har valt ut recepten, och så stod det även lite tips på hur de ska duka och klä sig. Mamma berättade igår vad hon köpt som "gå bort present", och ja jag höll på att skratta ihjäl mig, kan visa en bild sen, (samma sak här, vet inte vilka som läser det här och jag vill ju inte förstöra överraskningen)


image240

Sen ska mamma och pappa ha 80-talsmiddagen, och då ska jag vara hemma och duka och så, jag älskar ju som sagt att duka fint och så.

Internet öppnar för anonym mobbing

Internet öppnar för anonym mobbing, så heter en av artiklarna jag har läst, den handlar om att eleverna som mobbar folk i skolan, inte låter dem vara efter skoltid heller utan de fortsätter att trakasera sina offer på internet, via communitysidor exempelvis lunarstorm. Där de skaffar anonyma användare och skickar elaka och kränkade kommentarer. Blir de blockade så skaffar de en ny användare, och fortsätter trakaserierna. Ett enkelt slut på det hela vore ju att den som blir mobbad tar bort isn användare, men ska de då inte få ha någon fritid och någon chans till vänskap. Jag kan tänka mig att de som inte har några vänner kan skaffa vänner på internet där man kan hitta en kompis i en annan stad osm inte känner till "hur dum och äcklig man är" som de börjar tro att de är, eftersom alla säger så. Det här är för jävligt!

image238

Pluggar för fullt


image237Är alldeles strax klar med arbete nummer ett, och ska då börja med arbete nummer två. Men jag lever, blir  bara inte så mycket bloggning förns det är klart.