Alla Hjärtans Dag

Nu har vi ätit en god middag i Lady och luffen stil. Vi åt dock på varsin tallrik och med köttbullar. J kallade mig köttbullsspecialisten. Så mycket tycker han om mina köttbullar.
Gjorde Hjärtköttbullar, men det tog sådan tid och alla blev inte hjärtan så jag gjorde bara tolv, men ni får se bild på ett hjärta!

Har haft en helt okej dag, jobbade och hamnade i en klass vars lärare jag jag inte tyckte det var så kul att jobba med, men men jag fick ju träffa Sis, och så fick jag träffa mina underbart Goa 3:or och så fick jag träffa mammsen sen när jag slutat!

Fick ett alla hjärtans dag kort av en söt liten tjej från min 3:a. "Tycker om dig. Du är den bästa Kram" Jag blir så glad. Av mamma fick jag en ask gele hjärtan och en värmeljus ljustake, som dte står jag älskar dig på. Men dte syns inte förns man tänder ljuset, skit coolttycker jag, snyggt var och blev det också! Och av J fick jag också ett hjärtekort "Älskar dig Sötnos" Av Sis fick en ett sms med kramar och så fick jag ju verkliga kramar också!

image417




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback