Gotland del 1.



Kl 04.50 gick båten till Gotland från nynäshamn. Vi åkte hemifrån kl 01.00, lilla jag kunde inte sova nå innan, sedan sov jag en timme i bilen. På båten hittade vi ett bord vid fönstret och jag såg solen sakta men säkert gå upp över havet.
Vi köpte mumsigtt Haribo godis som vi smaskade på.

Kl 8 kom vi fram till visby och så strosade vi runt i staden och tittade och jag tog kort på alla fina gräder och fina bygnader. Vi väntade på att cykeluthyrningen skulle öppna så vi kunde hämta tandemcykeln vi hyrt. Haha vad kul det var!
incheckning till vandrarhemmet skedde vid 11 tiden så vi tog en cykeltur och letade reda på ett ica och köpte frukost till mig. (Hittade inget jag gillade på båten).

Cyklingen innebar en hel del samarbete och det märkte vi att det hade vi gott om! Vad vi skrattade, jag satt ju bak, och såg inte ett smak utan märkte bara när vi svängde och ja, spännande och kul var det.
När vi lämnat väskorna i rummet på vandrarhemmet cyklade vi mot Kneipigbyn och där omkring. En gång tappade jag tofflen, och en annan gång "tappade" jag tramporna, men jag skrattade så mycket så jag fick inte fram ett ord, så jag satt där på cykeln som en groda för att akta fötterna från tramporna (eftersom J inte hörde vad jag sa och trampade på)

VI stannade till på en fin strand och plockade lite med stenarna, tyvärr hade vi ingen påse med oss då, så vi kunde inte plocka dem där.  Tog en del kort där, tyvärr blev ett som skulle blivit jätte fint, inte alls fint, fokus blev helt fel.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback