Passionsfrukt och björnbär

läste ut boken för en stund sen,Hoppas jag inte avslöjar slutet för mycket om jag säger så här, tyckte det var skönt att läsa att även de värsta människorna kan bättre sig och bli "goda".

Smakade på en passionsfrukt och sen gick jag ut och plockade björnbär, alldes fullt, några mogna är kvar på busken, man måste vara två en som lyfter upp kvisten och en som plockar, annars kan man räkna med att riva upp hela armarna.

kopia
Tavla bb




nu är det spännande här, har precis ställt in glasen i ugnen för härdning, jag beslöt mig för att jag fick allt vara nöjd, visst om man tittar snabbt så kan man tro att H:et är ett m, men man fattar ju sen när man läser resten av bokstäverna, det är tur att vi läser i "bilder". Nej men om jag hade beslutat mig för att ändra för att jag inte var nöjd med ett h och ett E så är risken att det blivit fulare. Som mamma säger: "Sanna, det är hemmagjort, det ska inte vara perfekt!" Så håll tummarna för att det inte händer något med glasen nu, att de spricker eller att allt blir jätte fult, eller att texten inte syns! Ojoj nu blev jag nervös.

Kommentarer
Postat av: Icia

riktigt snygga bilder!

Postat av: sanna

Då är vi exakta!!
Älskar också att planera middagar mm...
Att planera över huvudtaget är min grej haha:D

2007-08-14 @ 19:23:23
URL: http://sanna88.blogg.se
Postat av: Karin

det är du inte ensam om!!!

2007-08-14 @ 19:29:51
URL: http://karinolofsson.blogg.se
Postat av: Egoina

haha ingen aning :P fina bilder!

2007-08-14 @ 21:28:59
URL: http://egoina.blogg.se
Postat av: Egoina

ja, jag mår mycket bättre nu tack :)

2007-08-15 @ 11:42:25
URL: http://egoina.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback